Guitar Hero 5 za PC ikako?

poruka: 7
|
čitano: 2.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Hoće li ova sjajna igra izaći za PC ikada?

prešao sam trojku, odlična je, i vidio sam song list od petice- ono moram to imati! :P ali nemam konzolu.

znači ima li ikakav hack, patch, bilo šta samo da mogu igrati peticu na PC-u?

ima li ikakve šanse?

hvala!

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

znači nema nade?

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Guitar Hero 5 za PC ikako?
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

znači nema nade?

Bojim se da ne...Plač

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

Ovako. Ja očekujem GH5 (PC verziju) tijekom ljeta iduće godine. Prošlu godinu na jesen je izašao GH4 za sve konzole te se ove godine na ljeto pojavio i na PC.

1 0 hvala 0
17 godina

Ali poučen iskustvom GH3 i GH4, port GH5 će biti čisti šit. Za GH5 sam zagrijan jedino zbog Santane koji mi je nadraži gitarist.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 20:43 (crystal6).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ali poučen iskustvom GH3 i GH4, port GH5 će biti čisti šit. Za GH5 sam zagrijan jedino zbog Santane koji mi je nadraži gitarist.

U potpunosti se slažem. Zahtjevi koji su postavljeni za ovaj serijal na PC su jednostavno smiješni (dok opet od njih mi se plače). Pregledavao sam malo setlistu i ima nekih posebnih pjesama koje mi se sviđaju, a što se tiče ostalih pjesama, vidjet ćemo, ali sve u svemu, setlista nije nešto posebno. Nadam se da će igra izaći tijekom ljeta kada je suša pa da malo odsviram pokoju pjesmu kad se pojave dosadni dani ili večeri, a i jedna svirka ujutro dobra je da te razbudi.

17 godina

jbg. njima je glavno tržište konzole. ko j*be nas.

neka PC verzija bilo kada- samo da dođe. stvarno sam fan serijala. tjero sam frenda da kupi igru jer on ima xbox ali bez uspjeha :)

My mom thinks I'm special!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice