Ma nabavio sam GH3 za kćer jer je to imala na mobitelu i jer joj se sviđa!Nakon instalacije pokušavamo na easy razini proci bilo koju pjesmu no to se pokazalo itekako teško pa me zanima jel radim nešto kriv ili šta?Igramo na tipkovnicu i YXCV tipke no ni u snu ne mogu prci više od 22 % iako uredno pogođam akorde.Sad me to vec malo izluđuje !I da probao sam sa kalibracijom ekrana i audio streama !Trebam savjet nešto što bi pomoglo Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam probao igrati na easy postavkama i jednostavno za poluditi.Igrica i vaš kompjuter su u redu samo što smo mi izgleda loši svirači.
Uzmes tastaturu kao gitaru u ruke, namjestis tipke F1,F2,F3,F4 kao funkcijske, i njima lijevom rukom pritisces, a desnom sebi odredi dvije tipke na numerickom dijelu tastature i raspali.... Jeste da treba malo vjezbanja, ali se brzo naviknes i mozes odsvirati po 96%. Ja sam tako presao
Ajde i to neki početak! Hvala
Ako poslije hocete igrati na hard, bolje si stavite na 1,2,3,4,5 tipke ispod f-ova
Ako vam je tak lakse
Za strum ctrl, star power delete i ono kad "zavijugate notu" end
Ja sam inace presao na easy, i medium i sad sam zapeo na hard na pjesmi 3's and 7's
E di kupit za pc i kolko kosta??
Malo me ljui što nebi kad pogodiš chord trebalo zasvjetliti boja koju si stisnuo i pogodio?Ja stišćem i stišćem no kao da i nisam ?Jel to normalno ?Na mobitelu kad igram zasvvijetli nota koju sam pogodio ovdje ništa?
Inace igra radi ok, ali zna se desiti da bude kao "lagg" u brzim pjesmama, sa puno kombinacija, pa em je tesko za odsvirat em i to jos zeza. Sa kalibracijom monitora nista nisam uspio rijesiti.