ja igram na nekom tamo dual core-u sa 2gb rama , kod black citadela bude oko 40fps , u dungeonima i fraktalima uglavnom oko 15-20-25 , kod bosseva mi zna biti i po 3-5fps-a i ne smeta mi nimalo , ne steka koliko bi se ocekivalo da steka kod 3-5fps-a , i mogu pod takvim okolnostima normalno i komotno igrati i uzivati igrajuci , sretan sam sto mi igra uopce radi i sto uopce mogu sudjelovati kod bosseva kao sto je tekila i slicno ...., ti mozes reci da je optimizacija katastrofa, ali eto meni je optimizacija kod gw2 super ...
mislim da trazis dlaku u jajetu ,a i sumnjam da ce bas kostati 300-400 kuna , cijela igra je toliko kostala , nebi trebala i sama expanzija ... vjerojatno ce toliko kostati skupa sa originalom ... i svjesni smo i sami da nece puno toga biti u expanziji ,ali ce biti dosta toga i to mi je dosta :P
ps. previse solis drugima pamet ,kao da smo se mi jucer rodili :p , imam jednu takvu osobu doma , misli da je pametnija od drugih i pametuje -.- ... da nzm rekao bih da te je igra gadno razocarala pa sad pljujes po gw-u gdje god stignes , od optimizacije , do cijelokupnog pve-a pa do gear statsova i cega li sve vec ne ...
Ne šteka na 3-5 fps-a? Nije isti osječaj? Jel ti kužiš što si ovdje napisao? Komotno se igra na 3-5 fps-a?? I zato je baš tebi optimizacija super?
Meni je ovo žalosno, ima li smisla da uopće dalje čitam tvoje komentare kada očigledno nisi kompetentan da uopće raspravljaš na ovu temu?
Ja previše solim pamet? Pa Vas tu petorica toliko failate kao nitko na ni jednoj drugoj temi, toliko apsurda i laži da imam mučnine.
I kad vam se stane na kraj i vele činjenice onda se pametuje. Pa to je meni sve jasno.
Igram GW2 na p4 processoru, ovaj se gore zali kako mu los fps na 120 na i7 processoru.
Ajde sad još i ti malo pričaj lovačke kad su minimalni zahtjevi za gw2 da imaš dual core proc.