Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.300.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
TheVeky kaže...

ja igram na nekom tamo dual core-u sa 2gb rama ,  kod black citadela bude oko 40fps , u dungeonima i fraktalima uglavnom oko 15-20-25 , kod bosseva mi zna biti i po 3-5fps-a i ne smeta mi nimalo , ne steka koliko bi se ocekivalo da steka kod 3-5fps-a  , i mogu pod takvim okolnostima normalno i komotno igrati i uzivati igrajuci , sretan sam sto mi igra uopce radi i sto uopce mogu sudjelovati kod bosseva kao sto je tekila i slicno ...., ti mozes reci da je optimizacija katastrofa, ali eto meni je optimizacija kod gw2 super ...

mislim da trazis dlaku u jajetu ,a i sumnjam da ce bas kostati 300-400 kuna , cijela igra je toliko kostala , nebi trebala i sama expanzija ... vjerojatno ce toliko kostati skupa sa originalom ... i svjesni smo i sami da nece puno toga biti u expanziji ,ali ce biti dosta toga i to mi je dosta :P

ps. previse solis drugima pamet ,kao da smo se mi jucer rodili :p ,  imam jednu takvu osobu doma , misli da je pametnija od drugih i pametuje -.- ... da nzm rekao bih da te je igra gadno razocarala pa sad pljujes po gw-u gdje god stignes , od optimizacije , do cijelokupnog pve-a pa do gear statsova i cega li sve vec ne ...

Ne šteka na 3-5 fps-a? Nije isti osječaj? Jel ti kužiš što si ovdje napisao? Komotno se igra na 3-5 fps-a?? I zato je baš tebi optimizacija super?

Meni je ovo žalosno, ima li smisla da uopće dalje čitam tvoje komentare kada očigledno nisi kompetentan da uopće raspravljaš na ovu temu?

Ja previše solim pamet? Pa Vas tu petorica toliko failate kao nitko na ni jednoj drugoj temi, toliko apsurda i laži da imam mučnine.

I kad vam se stane na kraj i vele činjenice onda se pametuje. Pa to je meni sve jasno.

DarkoKwon kaže...

Igram GW2 na p4 processoru, ovaj se gore zali kako mu los fps na 120 na i7 processoru.

Ajde sad još i ti malo pričaj lovačke kad su minimalni zahtjevi za gw2 da imaš dual core proc.

12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Vi razumijete da meni moj proc i ova jadna graficka vrti sve igre na ultri pi 50-60 fpsa ovisno naravno o igri. Dok ova GW2 nezna upotrijebiti vise od 1 jezgre jer Anet nezna programirati?... 

nema smisla da se o tome prica po ovom forumu, niti jednom drugom, jer uvijek ce biti ljudi koji ce rec intel > amd ili amd > intel. 

Igra je jednostavno lose napravljena i amen

EDIT: sad tek citam ostale komentare koji su pojedinci napisali kao sto su : " igram tekilu sa 3-4 fpsa i uzivam igrajuci " itd... zbog takvih, kao sto si ti. koji imaju 3-4 fpsa igrajuci igru i bezbeze stiscu tipke na tipkovnici FACOM svojom jer neznaju sto se dogada u igri, zbog takvih pojedinica ja ne mogu zavrsit tekilu jer vi ne znate / ne mozete igrati punom "snagom" jer vas igra sputava.

ja sam ovdje svoje zavrsio

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 11:16 (NoniCRO).
Moj PC  
1 1 hvala 1
10 godina

Je da je igra loše optimizirana (točnije iskoristivost procesora je nula) al mnogo bolje od dosta mmo naslova danas. Igro sam wildstar na starom kompu ne na ovome što sam sad nabavio i kad sam se vratio na gw2 - preporod. Igra ima dosta problema sa cpu usageom ali igrivije od dosta toga, točnije može proć. Nadajmo se da će ekspanzijom između ostalog i to promjenit, jer nemojte mislit da će bit strogo samo ovo što su najavili u samoj ekspanziji. Ne mogu sve otkrit pogotovo projekte koje tek testiraju i u developmentu su, nema smisla nahajpat ljude na sto stvari a pola ih se ne pokaže korisnima u praksi, točnije njihovim internim testiranjima. Samo se strpite i kad izađe onda kritizirajte.

17 godina
Magibagi kaže...

Je da je igra loše optimizirana (točnije iskoristivost procesora je nula) al mnogo bolje od dosta mmo naslova danas. Igro sam wildstar na starom kompu ne na ovome što sam sad nabavio i kad sam se vratio na gw2 - preporod. Igra ima dosta problema sa cpu usageom ali igrivije od dosta toga, točnije može proć. Nadajmo se da će ekspanzijom između ostalog i to promjenit, jer nemojte mislit da će bit strogo samo ovo što su najavili u samoj ekspanziji. Ne mogu sve otkrit pogotovo projekte koje tek testiraju i u developmentu su, nema smisla nahajpat ljude na sto stvari a pola ih se ne pokaže korisnima u praksi, točnije njihovim internim testiranjima. Samo se strpite i kad izađe onda kritizirajte.

Čisto sumnjam da će ekspanzija riješit stvar performansi jer se to može riješiti i kao neki patch kojeg su već odavno mogli izdat u ove 4 godine.

Možda sam pesimist ali sudeći po onome što su do sada rekli ekspanzija će biti na žalost loša.

Ja osobno bi se na njihovim mjestima probao rađe primiti boljoj optimizaciji igre i napravit neki end game a koji nije u smislu dodat novi story i neki novi mod.

Također bi htio raidove ali ne kao što su fraktali, dungioni su također dosta loši i to jednostavno nije to. Za mountove znam da nema smisla kada se možeš teleportati pa su stavili palaglajdere jer ti u jungli na visokom teleport ništa ne znači ako se moraš penjat dosta visoko. Osobno ti paraglajderi su mi presmjepna stvar.

No možda se varam pa iznenade, daj Bože, ali s obzirom da pratim godinama te dvije povezane firme rekao bi da neće napravit čudo. 

NoniCRO kaže...

Vi razumijete da meni moj proc i ova jadna graficka vrti sve igre na ultri pi 50-60 fpsa ovisno naravno o igri. Dok ova GW2 nezna upotrijebiti vise od 1 jezgre jer Anet nezna programirati?... 

nema smisla da se o tome prica po ovom forumu, niti jednom drugom, jer uvijek ce biti ljudi koji ce rec intel > amd ili amd > intel. 

Igra je jednostavno lose napravljena i amen

EDIT: sad tek citam ostale komentare koji su pojedinci napisali kao sto su : " igram tekilu sa 3-4 fpsa i uzivam igrajuci " itd... zbog takvih, kao sto si ti. koji imaju 3-4 fpsa igrajuci igru i bezbeze stiscu tipke na tipkovnici FACOM svojom jer neznaju sto se dogada u igri, zbog takvih pojedinica ja ne mogu zavrsit tekilu jer vi ne znate / ne mozete igrati punom "snagom" jer vas igra sputava.

Ajde napokon netko tko je realan i vidi stvari kako ih treba vidjeti ;)

14 godina
Guild Wars 2

Ja neznam o cemu vi pricate kad je optimizacija u pitanju... za jedn MMO sa ovakvom grafikom igra LETI! 

Ne kazem da ne bi moglo bolje, posebno na AMD procesorima gdje radi dosta losije u usporedbi sa Intelom (sto znam iz prve ruke)...  ali daleko od toga da je neigrivo.

Nedavno sam opet krenio igrati.. sve su mi graficke postavke na MAX, konfa pod Moj PC... i fps je u najgorem slucaju oko 55 i to kad sam na Tequatl-u, inace je na 120+...

Neznam zasto bi nekom i sa dosta losijim kompom i snizenim detaljima bilo neigrivo.

p.s. a neki ovdje ocito imaju igru na zubu samo zato sto (hvala svevisnjem!) nije WoW klon.

Edit: Evo jedan stariji clanak sa TH-a, pa mozda neke stavari budu jasnije. Mislim da se od tada nije puno promjenili, barem sto se CPU performansi tice.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 14:09 (anarchyST).
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
anarchyST kaže...

Ja neznam o cemu vi pricate kad je optimizacija u pitanju... za jedn MMO sa ovakvom grafikom igra LETI! 

Ne kazem da ne bi moglo bolje, posebno na AMD procesorima gdje radi dosta losije u usporedbi sa Intelom (sto znam iz prve ruke)...  ali daleko od toga da je neigrivo.

Nedavno sam opet krenio igrati.. sve su mi graficke postavke na MAX, konfa pod Moj PC... i fps je u najgorem slucaju oko 55 i to kad sam na Tequatl-u, inace je na 120+...

Neznam zasto bi nekom i sa dosta losijim kompom i snizenim detaljima bilo neigrivo.

p.s. a neki ovdje ocito imaju igru na zubu samo zato sto (hvala svevisnjem!) nije WoW klon.

Lažeš.

Isti setup i imaju fps dropove dosta niže od tvojih 50.

https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Does-anyone-have-the-i7-4790k

"

I’ve got the 4790k @ 4,6ghz and believe it doesn’t go over 80% with GW2.

There’s always a huge drop in FPS, I go from 40-60 fps to 7-11 on full maps world bosses. (Karka, Svanir)

GPU: GTX770"

"

I’m on a 4790k, and I can confirm that there are huge drops in FPS when massive crowds assemble, though my CPU load doesn’t exactly reflect why, nor do its temps, both of which never even threaten to go into unreasonable extremes.

I’m on a single GTX 780 w/4gb gddr5 and have 16gb of system ram.

I suspect GW2’s engine of being the culprit."

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 14:10 (amd freak).
15 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

ja se nesjacam kad sam zadnji put bio kod tekile koja je failala .... i mene nista nesputava , osim onog pocetka kad jedni brane a drugi napadaju tekilu , tu ja moram braniti turente jer kod tekile bude lag fest , vjerojatno zato sto dosta ljudi okolo krepava ,tekila skilova i sta sve vec ne , pa me to dodatno lagira dok npr kad kasnije svi zajedno dps-amo tekilu ,mogu za moje pojmove komotno i ja napadati sa ostalima bez nekog posebnog laga koji bi me sputavalo u icemu

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 14:19 (TheVeky).
15 godina
neaktivan
ignore ( citirao sam umjesto editirao -.- )
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 14:19 (TheVeky).
17 godina
TheVeky kaže...
NoniCRO kaže...

ja se nesjacam kad sam zadnji put bio kod tekile koja je failala .... i mene nista nesputava , osim onog pocetka kad jedni brane a drugi napadaju tekilu , tu ja moram braniti turente jer kod tekile bude lag fest , vjerojatno zato sto dosta ljudi okolo krepava ,tekila skilova i sta sve vec ne , pa me to dodatno lagira dok npr kad kasnije svi zajedno dps-amo tekilu ,mogu za moje pojmove komotno i ja napadati sa ostalima bez nekog posebnog laga koji bi me sputavalo u icemu

Da shvatili smo da ti komotno igraš na 3-5 fps-a. Ali zašto to i dalje ponavljaš?

Mislim ti si najsretniji čovjek na svijetu jer možeš i AAA naslove igrati s kalkulatorom.

15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
TheVeky kaže...
NoniCRO kaže...

Da shvatili smo da ti komotno igraš na 3-5 fps-a. Ali zašto to i dalje ponavljaš?

Mislim ti si najsretniji čovjek na svijetu jer možeš i AAA naslove igrati s kalkulatorom.

Šta se ti toliko pjeniš? Dojam je da ti je igra katastrofa jer te očito nešto razočaralo pa sad tražiš mikroskopom detalje da bi mogao pljuvat. Ok. Nekome je super, nekome nije. Sve 5.

S nekim stvarim bi se s tobom i složio, ali malo pretjeruješ s tim da je igra jako loše optimizirana. Nije super ali nije ni tako kako ti to predstavljaš.

Brate mili -> control panel, add/remove programs, uninstall guild wars 2 i move on.

17 godina
Guild Wars 2

Igram je još uvijek bez obzira na negativnosti koje ima. Ja radim samo response na osobe koje šire neistine i laži jer me to iritira.

Nemožeš igru prezentirati onakvu kakva nije.

Pjene se oni koji mi žele dokazati nešto što se ne može dokazati bez laži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ne zelim ulazit u dodatne rasprave, buduci da "papir" trpi svasta moze svatko rec i pisat stogod zeli, krenimo redom. Lion's Arch:

slika sa "dosta ljudi", bez ljudi.

Svanir najgori slucaj, slucaj kad je event gotov i ljudi se rasciste:

I na kraju, nezaobilazni Jormag, zajedno sa faktorom kojeg se NITKO ne sjeti kad se raspravlja o MMO igri, a puno vas voli srat o "optimizaciji"

Screenovi koje sam postao nisu pretjerano pazljivo birani, pa cu pretpostavit da se radi o nekim prosjecnim situacijama. Necu rec da fps ni u jednom trenu ne pada ispod vidljivih vrijednosti, ali siguran sam da i raste iznad njih. Takodjer jasno su vidljive graficke postavke na svakom od njih, primjetite da igram u windowed modu, da bih mogao koristiti overlay (koji je bio upaljen iako se ne vidi na screenovima), da mi je 1200p rezolucija itd... dakle imam dodatno stvari koje rade protiv mene naspram ljudi sa foruma, koji se kunu u bolesne konfiguracije na kojima im igra ne radi.

Dakle, krenimo redom. MMO igre imaju jednu specificnu situaciju, uz to sto LICE na ostale igre, mogu biti ljepse ili manje lijepe, u faktor ulaze i drugi ljudi. Osim sto vase racunalo racuna vas polozaj na ekranu i sve sto vi i NPC-i oko vas rade, mora racunat i sto ljudi oko vas rade. Sto znaci da kao i u ostalim igrama graficka ceka na procesor da odradi svoje, tako u MMO igri i procesor ceka da dobije sve podatke od servera. Utoliko on ne mora biti opterecen 100%, a da je FPS i dalje malen - ne znaci da ceka svaki fps, tu ulazi u igru optimizacija gdje on moze pretpostavit neke stvari i aproksimirat, ali buduci se u GW2 mogu mijenjat oruzja, GW2 je igra gdje dodge i cesto mijenjanje igra VELIKU ulogu, za razliku od vecine MMO-a gdje se ocekuju vise slucajevi gdje svi stoje staticno do promjene faze, te se onda pomicu, te da se vecina akcija izvodi sa 5-20 ljudi, a ne 150+... tu optimizacija i aproksimacija imaju samo toliku ulogu i svako toliko informacija MORA biti obnovljena.

GW2 ovdje rapolaze sa JAKO puno informacija koje mora prenijet - oklope, boje oklopa, oruzja, izgled likova, minijature, petove, skilove, mobove, svasta nesto. Ne razlikuje se u principu puno od konkurencije, ali u kolicini detalja koja se razlikuje izmedju likova i kolicini likova u ovim eventima debelo prednjaci nad velikom vecinom, pa i WoW-om kojim se toliko ponosite.

GW2 dosta dobro balansira sa svime time s obzirom na uvjete. Mozete vristat da rezultat nije uvijek najbolji, ali zato vam igra daje takozvane "krpene lutke" gdje ne mora prikazivat minijature, a bome ni oklope, boje oklopa i sve ostalo, ovdje racuna samo polozaj likova, vrlo ogranicen set animacija (svi imaju iste animacije na svim skilovima), bez puno efekata i onda, cak i sa 150+ ljudi na ekranu stvari funkcioniraju - kao sto je vidljivo na screenovima oko Jormaga koje sam postao.

E, sad, svako nek vuce svoje zakljucke, ali najlakse je vikat "meni igra pada na 10 fps-a, a metro mi neide ispod 40 fps-a", nekome je to i doseg intelekta, bez da razmisle o nekim razlozima ispod fps dropova, ali hvala Bogu, neki od vas su isprobali i druge igre, puno manje tehnicki zahtjevne, koje rade dosta losije od GW2 i svjesni su da iako nije idealno, nije ni lose odradjeno.

Ja sam samo rekao, meni igra radi ugodno, cak i ovi veliki encounteri na laptopu sa i5 2450M - samo sam svjestan u kojim situacijama grafika mora biti na minimu, a opet gdje radi uredno - codno kak nitko od ljudi sa foruma i "dugogodisnjim iskustvom igranja igara" ne placu za dungeone i fraktale, te se nikada ne zapitaju zakaj tamo igra radi bolje, ali to je sad drugi par rukava

Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina

Potpisujem sve :)

17 godina
Guild Wars 2

@Rhodin:

Da ti ne citiram cijeli post jer je poveči:

Ovo što si ti napravio nije nikakav realni bench.

Prva stvar slike ne dokazuju ništa, ja isto mogu radit sreenshot kada to meni odgovara dakle lagano mogu fejkat; ili snimiš video ili ne vrijedi. To ti može potvrditi bilo koji pravi recenzent ili bencher.

Druga stvar igraš na high, a ima opcija za ultru, dakle detalji ti nisu na full. Da ne pričam da uz native imaš i opciju supersample koji naravno nisi stavio.

Treća stvar je da si barem onda mogao raditi slike kada je kamera full na zoom out-u, a ne da tamo gjde imaš 24 fps-a ti nama kameru zumaš pa skoro da igraš iz prvog lica (pretpostavljam namjerno samo da okineš sliku sa što više fps-a)

Četvrta stvar tu nama "navodiš" kako imaš dobre perfoamnse ili želiš reči kako ti igra leti a imaš procesor koji kod nas vrijedi skoro 3000kn.

Da cpu za 3000kn a tebi fps pada u pojedinim situacijama ispod 30, čak bliže 20 što nije dovoljno za fluidan gameplay.

Eto upravo si dokazao kako cpu+grafa u vrijednosti 5k kuna nemože ovu igru držati konstantno iznad granice od 30 fps-a. A naravno ide to i dosta ispod 20 što su naveli i mnogi ljudi sa identičnim setupom koji imaš ti na offical forumima.

I sada si ti nama svima lijepo sve ispričao kako mmoi rade, nešto ima istine nešto ne, ali si zaboravio reči ljudima jel kod mmo-a bitna grafika ili sam gameplay?

Jel bi rađe birao mmo sa fluidnim gameplayom na midrange konfama ili bi izdao crysis like igru koju bi bilo praktički nemoguće tjerati konstantno iznad 50 fps-a.

Također nisi naveo kako je igra najviše gladna procesora i kako smanjenje detalja neče puno pomoći u fps-ima. Drugi puta si stavi afterburner i gledaj useage cpu i gpu kada ti fps pada ispod 30. Bit češ šokiran jer češ tek onda shvatit kako je igra loše optimizirana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 22:48 (amd freak).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Da cpu za 3000kn a tebi fps pada u pojedinim situacijama ispod 30, čak bliže 20 što nije dovoljno za fluidan gameplay.

U kojem to paralelnom svemiru i5 2450m košta 3000kn?

14 godina
Mlitavi kaže...
amd freak kaže...

Mislim da se odnosilo na i7 4970

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jel se igra sto poboljsala ili nije? poprilicno su bili ljeni i nezainteresirani za svoj comunity kad sam aktivno igrao gw2( pred 2 god)

igra se je vukla na i7 konfi tak da optimizacija 0 bodova

kaka mi se kad vidim ovaj njihov launcher prastari i nesposobni. nedaj boze prekinut instalaciju.. skidaj sve ponovo.

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 10:36 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Checola kaže...
Mlitavi kaže...
amd freak kaže...

Ne znam. Koliko sam ja skužio amd se referira na rhodinov laptop sa i5 2450m.

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

jel se igra sto poboljsala ili nije? poprilicno su bili ljeni i nezainteresirani za svoj comunity kad sam aktivno igrao gw2( pred 2 god)

igra se je vukla na i7 konfi tak da optimizacija 0 bodova

kaka mi se kad vidim ovaj njihov launcher prastari i nesposobni. nedaj boze prekinut instalaciju.. skidaj sve ponovo.

Ja imam i7 3770 i gfx750ti. Na max postavkama stabilnih 60fps. Na bossevima kad se skupi milion ljudi pada na 20-30. WWW nisam igrao.

E sad, ak misliš da se to vuče onda se ne vraćaj. Inače probaj.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pa na bosevima je slide show da.. zapravo ne igrivo doslovno..  dok se questa imao sam i ja zakucanih 60fpsa na 7870

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

pa na bosevima je slide show da.. zapravo ne igrivo doslovno..  dok se questa imao sam i ja zakucanih 60fpsa na 7870

I dalje je fps užas, ovi pojedinci iznose laži a guše se sami u sebi. Uporno pokušavaju prezentirati neku dobru optimizaciju a gw2 je daleko od dobre optimizacije.

Mlitavi kaže...
Checola kaže...
Mlitavi kaže...
amd freak kaže...

Pod moj pc nema nikakav 2450m već 3610. 2450m spominje u postu iznad ali nemožeš skužit jel testirao na njemu ili je samo naveo kako je i na tom procu tako i tako.

I prije bi rekao da je 1200p rezu imao na stolnom računalu nego na laptopu.

I nemoraš biti nervozan, igra je loše optimizirana. Amen. Ali ako si ti zadovoljan sa 2-5 fps-a kao tvoj kolega iznad super za tebe, ali nemoj nama pričat bajke o divnoj optimizaciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 14:22 (amd freak).
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Da. Nemoj igrat. Bolje igraj nešto drugo

15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
=xfact= kaže...

I dalje je fps užas, ovi pojedinci iznose laži a guše se sami u sebi. Uporno pokušavaju prezentirati neku dobru optimizaciju a gw2 je daleko od dobre optimizacije.

Mlitavi kaže...
Checola kaže...
Mlitavi kaže...
amd freak kaže...

Pod moj pc nema nikakav 2450m već 3610. 2450m spominje u postu iznad ali nemožeš skužit jel testirao na njemu ili je samo naveo kako je i na tom procu tako i tako.

I prije bi rekao da je 1200p rezu imao na stolnom računalu nego na laptopu.

I nemoraš biti nervozan, igra je loše optimizirana. Amen. Ali ako si ti zadovoljan sa 2-5 fps-a kao tvoj kolega iznad super za tebe, ali nemoj nama pričat bajke o divnoj optimizaciji.

Je. U pravu si. Vučem tih 5 fps u praznom gradu ali sam sretan. Jbg 

17 godina
Guild Wars 2

Neka ti Bog pomogne jer si očito bolestan.

Ti se svađaš sa ljudima koji se žale da je igra neoptimizirana. I tvrdiš kontra nečeg za što postoji preko 200+ topika samo na offical forumu. Nevjerovatno.

A još je više nevjerovatno kako sam sebi skačeš u usta. Prisjeti se ovog posta i tvojeg reagiranja na 30 fps-a :

Mlitavi kaže...

Stalno kokodačem da te konzole ubijaju igre. Krenulo je sa masovnim poglupljivanjem igara. Sad smo već došli 

na guranje 30fps kao nešto super, fantastično, filmski (tako rekoše u Ubisoftu) zbog ograničenosti konzola. 

Najžalosnije što ljudi to prihvaćaju i daju im lovu za poluproizvoide. Neće dugo trebat da se prihvati i tih 30fps kao nešto normalno.

Daj se onda odluči jel te u biti zadovoljava fps manji od 30 ili ne, pošto i sa 30 nisi očigledno zadovoljan. Vidiš koliko si prazan i koliko failaš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 17:42 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

de ajd stvarno prestani više amd, igra je neoptimizirana i točka, utvrdilo smo to još prije 73 stranice

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Neka ti Bog pomogne jer si očito bolestan.

Ti se svađaš sa ljudima koji se žale da je igra neoptimizirana. I tvrdiš kontra nečeg za što postoji preko 200+ topika samo na offical forumu. Nevjerovatno.

A još je više nevjerovatno kako sam sebi skačeš u usta. Prisjeti se ovog posta i tvojeg reagiranja na 30 fps-a :

Mlitavi kaže...

Stalno kokodačem da te konzole ubijaju igre. Krenulo je sa masovnim poglupljivanjem igara. Sad smo već došli 

na guranje 30fps kao nešto super, fantastično, filmski (tako rekoše u Ubisoftu) zbog ograničenosti konzola. 

Najžalosnije što ljudi to prihvaćaju i daju im lovu za poluproizvoide. Neće dugo trebat da se prihvati i tih 30fps kao nešto normalno.

Daj se onda odluči jel te u biti zadovoljava fps manji od 30 ili ne, pošto i sa 30 nisi očigledno zadovoljan. Vidiš koliko si prazan i koliko failaš.

Uspoređuješ moj post o AC. Igri koja je singleplayer i uspoređuješ je sa mmo sa 200+ ljudi na jednom mjestu. Ajde, dobro....

Ne vidim čemu ti imaš potrebu mene vrijeđat. E momak, to puno govori o tebi... što se mene tiče EOD.

17 godina
Guild Wars 2

Ako je netko bolestan je bolestan i to nije vrijeđanje.

Ti očito jesi jer braniš igru bez ikakvih dokaza i tumačenja. Jel tebe netko plača za to, jesi ovisan o njoj ili što?

"Ono znate meni je igra super optimizirana, istina i bog da tu i tamo fps kod bossa ili 200 ljudi pada na 10 ali ja sam zadovoljan.

Ajde molim te, danas više na pc-u nemožeš "komotno" igrat na 30 fps-a a kamoli na 10. Ne na hebeni mmo gdje mi na "hardcore" bossu ovisi dal ću u sekundi stisnut pravi gumb.

A to s 200 ljudi je više iritantno. Pa jesam ja kriv što oni nisu razmišljali o performansama kada se skupi 200 ljudi?

Jel bi ja zato trebao patiti ako imam konfu za 10k kuna da mi fps pada na 10? Radi toga jer su oni nesposobni sredit igru?

Jesam ja osakačen radi tog? Da jesam i mogu reči da je igra poluproizvod, i to onaj koji sam ja platio a oni nistu to u stanju popravit u 4 godine, jer kad su kreirali igru nisu razmišljlali na 1001 stvar.

Slušaju li oni community nas igrača? Što su to priredili u ekspanziji da su svi željeli??? Možda hebeni kontinent s novim storijem i paraglajderom? Hebote story ću proć za par sati i škakljut ću se od dosade po leđima nakon toga i shvatit da sam pljunuo xy love na hebeni dlc.

Čak se nece dici ni lvl lika jer kao sada odjednom dosadno grindati, a za masteri bodove koje su btw ukrali iz diablo to nije problem. Pa da najlakše je udarit "paragon" lvl i eto ti end game, jer se ti master pointovi mogu drukat mjesecima (oni koji su igrali diablo kuže sistem).

A neozbiljnost kod sale-a igre za 10$?? Jesi čitao o tome da još dan danas im brdo ljudi koji nisu uspjeli kupit igru jer su oni doslovno preglupi sredit sustav za plačanje?? Čak se nisu ni ispričali ili možda bili tolko kulturni pa pomogli ljudima sredit problem.

Jel su tebi takvi content creatori, programeri i financijeri uzor što toliko hvališ igru??

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Mlitavi kaže...

Ne vidim čemu ti imaš potrebu mene vrijeđat.

Ljut je na cijeli svijet jer ima stari procesor. Slijedi moj primjer i ignoriraj.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Mlitavi kaže...

Ne vidim čemu ti imaš potrebu mene vrijeđat.

Ljut je na cijeli svijet jer ima stari procesor. Slijedi moj primjer i ignoriraj.

Koji hebeni stari procesor o čem ti pričaš? Pa 2500k koji se oca iznad 4.0 ghz samo tako koji je isto star 4 godine i više jede nove i5-ice za doručak u gw2 ako te baš zanima. Ali vidiš ti si totalno neinformiran i bubaš bezveze. I to bubanje gluposti je tvoj glavni adut. Nisi dao ni jedan jedini konstruktivni odgovor ili neki link ili bilo kakav dokaz oko bilo čega što pričaš, jer bubaš i to konstantno.

Pa na procu od 3 soma kuna fps pada isto kao i meni, na istim situacijama i naravno da i meni igra super radi na mjestima gdje radi i drugima sa procom od 3k kuna.

Pa u tome i je poanta...Što nema hebene razlike između jeftinijeg i skupljeg 4-core cpu-a gdje jako dropa fps, to ja i govorim cijelo vrijeme.

Mogu sad ja stavit 5960x cpu za 8000kn i fps će mi i dalje padati duboko ispod 30.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 19:02 (amd freak).
17 godina
=xfact= kaže...

Ne širi dezinformacije.

Launcher skida ok te usljed prekida i ponovnog pokretanja nastavi skidati gdje je stao. Tako je od prvog dana.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice