Guild Wars 2

poruka: 8.346
|
čitano: 1.471.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
amd freak kaže...

Hvala na dislajkovima jer sam dao iskreno mišljenje što meni fali.

Đabe iskreno mišljenje kad se ljudi "ne slažu" s tobom.

18 godina
Guild Wars 2

Ne slažu se jer njima odgovara gw2 takav kakav je.

Meni ne odgovara u potpunosti jer mi wow ima neke stvari bolje implementirano.

Ali me to žalosti jer gw ima odlični podlogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zanima me kakav će biti ovaj novi PVP mod, Stronghold.

Strašno mi fali jedan "Alterac Valley" tip battlegrounda, struktiriran, a opet sa puno igrača. Samo da ga ne ograniče na 5v5.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni Guild Wars 2 nikada nije ostavio dojam punokrvnog mmoa, nemam taj osjecaj u interakciji sa ljudima, ovo mi je vise nesto sto je izmedju wowa i diabla. Ovo je vrlo dobra igra, na trenutke zabavna do boli, ali wow je wow, nemoze se i netreba usporedjivati nista s wowom, to je gigant...

0 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

Meni Guild Wars 2 nikada nije ostavio dojam punokrvnog mmoa, nemam taj osjecaj u interakciji sa ljudima, ovo mi je vise nesto sto je izmedju wowa i diabla. Ovo je vrlo dobra igra, na trenutke zabavna do boli, ali wow je wow, nemoze se i netreba usporedjivati nista s wowom, to je gigant...

To je samo prva igra svoje vrste, puno fanova i puno contenta... nista specijalno... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav ekipa, evo javljam se potišten. :(

Kupio sam dns igru došao mi key, ja se registrirao, sve uredno no kad sam krenio staviti igru dowloadati se došlo je do jednog problema, dakle nemogu se ulogirati jer sam u studenstkom domu a veza je ovdje takva da blokira određene portove koji su nekim slučajem potrebni za GW2 da bi funkcionirao. I stoga, čini mi se da me sreća još jednom napustila hahah. Nadam se da neko zna neko rješenje za ovo, hvala vam za svaku pomoć unaprijed :D

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zeppe kaže...

Kupio sam dns igru došao mi key, ja se registrirao, sve uredno no kad sam krenio staviti igru dowloadati se došlo je do jednog problema, dakle nemogu se ulogirati jer sam u studenstkom domu a veza je ovdje takva da blokira određene portove koji su nekim slučajem potrebni za GW2 da bi funkcionirao. I stoga, čini mi se da me sreća još jednom napustila hahah. Nadam se da neko zna neko rješenje za ovo, hvala vam za svaku pomoć unaprijed :D

pogledaj si tu, možda nešto nađeš

https://help.guildwars2.com/entries/38813526-Common-Error-Codes

mrzim internet TD ratnike
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 17:29 (JuXo).
15 godina
neaktivan
JuXo kaže...
Zeppe kaže...

A gledaoo sam, kaze samo koji portovi moraju biti otvoreni. Pogledao sam jesu li meni otvoreni i nisu, stoga moje pitanje je ima li koji nacin oko toga?

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Mquany kaže...

To je samo prva igra svoje vrste, puno fanova i puno contenta... nista specijalno... 

Kad sam igrao Asherons Call wow nije bio ni zigot, hehe, ili DAOC od koga je wow pokupio tonu stvari, nije wow bio prvi, ali je wow nekako pogodio i nekako je poseban, najbolji.

15 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
JuXo kaže...
Zeppe kaže...

A gledaoo sam, kaze samo koji portovi moraju biti otvoreni. Pogledao sam jesu li meni otvoreni i nisu, stoga moje pitanje je ima li koji nacin oko toga?

Riješen problem, blagoslovljen Andred :D 

https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/support/Problems-with-campus-network-and-GW-2

13 godina

Za one koji su novi ili se vraćaju, skinite si ovaj boss timer overlay addon.

Kaš to sama riječ kaže, addon pokazuje gdje i kada će spawnati boss, te daje link na najbliži waypoint.

PSN - DeniZg80
17 godina
Guild Wars 2

Oh boy 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Sam pogled na HoT trailer me hype-a da zaigram GW2 koji je na standby :D Još sam burazu kupio za 10 eura kad je bila akcija, sad bi mogli skupa levelat pomalo i da ga ufuram u ostale čari GW :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Može mi neko od ovih što duže igraju reći koja bi bila uloga i što bi zapravo trebao raditi sa wariorom u dungeonu? Jučer sam prvi put odigrao story dungeon i prošlo je ok ali u explorationu sam očito više smetao nego pomagao pa ako može koji savjet. Može i prijedlog za build warriora.

0 0 hvala 0
17 godina
Pušenjeubija kaže...

Može mi neko od ovih što duže igraju reći koja bi bila uloga i što bi zapravo trebao raditi sa wariorom u dungeonu? Jučer sam prvi put odigrao story dungeon i prošlo je ok ali u explorationu sam očito više smetao nego pomagao pa ako može koji savjet. Može i prijedlog za build warriora.

Kad sam ja aktivno igrao Gw2 warroir je bio bog i batina što se tiće DPS-a sa buildovima orijentiranim na Greatsword i Axe u main hand.

Ja sam ga cijelo vrijeme igrao Axe+Mace / Longbow više na DPS orijentiran i u inventoriju uvijek nosio i ostala oružja ovisno o situaciji/dg u kojem se nalazimo.

11 godina
Pušenjeubija kaže...

Što se tiče same uloge warriora u dungeonima je isto kao skoro sve ostale klase, berserker gear i najviši doprinos ćeš imat :D To me malo smeta kod gw2, maknuli su trinity (dps, heal, tank) rolove, a dobili smo "dps for the win". Znači na warriora buildaj power/precision/ferocity i nema greške, a u svakom dungeonu je specifično šta točno trebaš radit. Sve je stvar dodganja najopasnijih gluposti i kako se ponašat pri skipanju određenih dijelova. I nemoj ni pomišljat radit exp mode ako nisi 80 već. Znam da piše 35lvl required, al teško da će grupa od 5 ljudi koji su lvl 35 proć bilo koji explorable.

11 godina
neaktivan

Možda je baš u tome problem (45 lvl sam) jer doslovno je izgledalo kao nemoguća misija, konstatno sam umirao. Onda mi je neki lik iz grupe počeo nešto objašnjavati ali iskreno ništa ga nisam skužio (ne radi jezika). S obzirom da nema uloge tanka mislio sam da ima možda nešto drugo što trebam radit ali kad te napadnu njih desetak pa i ne znam baš što mogu više nego samo mahat sa greatswordom i možda se pretvorit u onog medvjeda radi snage. Ma iskreno za razliku od normalnog questanja i eventa, dungeoni i nisu baš nešto zanimljivi ovak na prvu.

17 godina
Guild Wars 2

Određeni dg-i se mogu odraditi i sa par low lvl party membera. Samo ostali trebaju biti iskusni i objasniti ovima što točno treba napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pušenjeubija kaže...

Možda je baš u tome problem (45 lvl sam) jer doslovno je izgledalo kao nemoguća misija, konstatno sam umirao. Onda mi je neki lik iz grupe počeo nešto objašnjavati ali iskreno ništa ga nisam skužio (ne radi jezika). S obzirom da nema uloge tanka mislio sam da ima možda nešto drugo što trebam radit ali kad te napadnu njih desetak pa i ne znam baš što mogu više nego samo mahat sa greatswordom i možda se pretvorit u onog medvjeda radi snage. Ma iskreno za razliku od normalnog questanja i eventa, dungeoni i nisu baš nešto zanimljivi ovak na prvu.

Pa normalno da si krepavao kada si se vjerovatno zaletio na bosa ko da si tenk u wow-u i imaš 3 healera sa strane :D

Pa uzmeš lijepo combo npr sword ili axe sa nekakvim rangeom tipa puškica ili luk i strijela i na konju si.

Npr ja prvi probam na bosu čisti melee sa swordom i ako vidim da mi sa jednim udarcem oduzme 70% healtha bježim iza nahilam se i pucam rangeom.

Ukratko kada je gusto budi pica i radi dmg sa range-om jer je manja šansa da te ubije.

I također hint koji sam ja skužio stani iza nekog igrača, jer če vjerovatno krenuti prije na njega nego na tebe :D

S time što sam ti ja tu gore napisao nečeš umrijeti, naravno ako znaš dodge-ati napadate odnosno maknuti se kada je gusto. Ako stojiš sa axeom ko retard i radiš dmg suđeno ti je da češ wipe-ati.

EDIT: Također pogledaj si buildove za warriora za pve i posebno za pvp. Naravno pročitaš rotaciju i dalje je samo na tebi da se privikneš i masteraš skill.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 13:02 (amd freak).
11 godina

Ja igram warriora power/precision/ferocity build i main weapon je GS, drugi weapon puškica (charzooka)  Što se tiče dungeona u gw2 užasni su, nadam se da će ih popravit u ekspanziji, al čisto sumnjam. Kad vidim da se u svakom partyu ljudi stackaju u jedan kut u prostoriji, navuku bossa i samo spamaju ubije mi to čar. To nije igranje, to je nebuloza. Nema užitka. 

13 godina
Magibagi kaže...

Ja igram warriora power/precision/ferocity build i main weapon je GS, drugi weapon puškica (charzooka)  Što se tiče dungeona u gw2 užasni su, nadam se da će ih popravit u ekspanziji, al čisto sumnjam. Kad vidim da se u svakom partyu ljudi stackaju u jedan kut u prostoriji, navuku bossa i samo spamaju ubije mi to čar. To nije igranje, to je nebuloza. Nema užitka. 

To je nažalost cijena kojom se plaća nedostatak Trinity-a.

PSN - DeniZg80
11 godina
DeniZg kaže...
Magibagi kaže...

To je nažalost cijena kojom se plaća nedostatak Trinity-a.

Slažem se al dalo bi se to rješit s pametnim dizajnom samog dungeona, drugačije taktike i ostalo. 

17 godina
Guild Wars 2

Eto opet stvari koju ljudi brkaju. Cinjenica da nema holy trinitya ne znaci da nema tenka i da nema taktike, naprosto znaci da nema 2-3 klase koji su tenkovi, nema healera i nema taunt-like skilova te skilova za buildanje aggra. To ne znaci da (skriveni) aggro ne postoji, da ne postoje tenk buildovi i da se ne koriste, samo se na drugi nacin to resolva u ovoj igri.

Npr, guardian i warrior mogu biti bolesni tenkovi u power toughness vitality gearu sa adekvatnim oruzjima i buildom. Jedan od boljih (barem je prije bio) tenkova je doduse i GS guardiuan koji hela sve oko sebe i skida debuffove, ali mislim da je to donekle nerfano. U svakom slucaju hammer guardian je dobar tenk sa takvim gearom.

Onda kad se nabavi party u kojem ljudi znaju svoju klasu igrat i kad znaju taktike i kad, ako to zele, imaju tenka, dungeoni postaju pravi gust.

Primjer, pojedine fraktale je puno lakse proc sa ljudima koji imaju mozga i znaju koristit oruzja i skilove. Recimo fraktal sa asurom (izgleda arhitektonski poput Rata Suma, ima puno harpija) se moze proletit sa guardianom i mesmerom koji postavljaju anti-projectile stitove, portaju ljude i slicno, cak i na visokim 40+ levelima fraktala bez ikakvih problema i frustracija, dok ekipe koji imaju takve profesije, ali ne znaju koristit slicne skillove na pravom mjestu i na pravi nacin padaju dole, umiru po 30 puta i vriste kako je to retardirano zamisljeno. Cinjenica da svaki dungeon ili fraktal MOGU teoretski proc bilo koja kombinacija profesija i buildova, ne znaci da bi i trebali. Moze se uzet 5 thiefova koji ce stelthat pola dungeona i nece imat previse problema sa bossevima, ali bit ce dogadaju unutar instance sa kojima ce imat problema i opet ce se ispostavit da je balansirani team najbolji.

Neko vrijeme je doduse najbolji party bio tenk guardian, 3 dps wara i port/timewarp dps mesmer. Najefikasniji party, 0 smrti, max dps. alternativa tome bilo je guardian, 2 wara, 2 mesmera radi 2 time warpa, ali diskutabilno je bilo koliko je to uspjesniji team bio. Danas koliko vidim, nakon nekoliko balans patcheva ima vise viable buildova i party kombinacija, ali definitivno najgluplja je ona koja je random sastavljena bez nekoga ko moze primat dmg i gdje je jedina taktika kut i spamaj tipke. Ne kazem da je nemoguce, al onda nemojte krivit igru za rezultat.

Taktike stani u kut i deri uglavnom pale, ne znaci da su najbolje, najlakse ili najbrze, naprosto su najjednostavnije za objasnit. Nadjite dobar guild, 4 stalne osobe sa kojima cete igrat i voljni su proucit klasu, procitajte koji guide i bit ce vam puno lakse u ovoj igri... To ili spamajte tipke 1-(1)0 nadajuci se najboljem, vjerojatno ce i to upalit, samo onda nemojte vristat kak je igra ili koncept u njoj totalni fail.

Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
Rhodin kaže...

Eto opet stvari koju ljudi brkaju. Cinjenica da nema holy trinitya ne znaci da nema tenka i da nema taktike, naprosto znaci da nema 2-3 klase koji su tenkovi, nema healera i nema taunt-like skilova te skilova za buildanje aggra. To ne znaci da (skriveni) aggro ne postoji, da ne postoje tenk buildovi i da se ne koriste, samo se na drugi nacin to resolva u ovoj igri.

Npr, guardian i warrior mogu biti bolesni tenkovi u power toughness vitality gearu sa adekvatnim oruzjima i buildom. Jedan od boljih (barem je prije bio) tenkova je doduse i GS guardiuan koji hela sve oko sebe i skida debuffove, ali mislim da je to donekle nerfano. U svakom slucaju hammer guardian je dobar tenk sa takvim gearom.

Onda kad se nabavi party u kojem ljudi znaju svoju klasu igrat i kad znaju taktike i kad, ako to zele, imaju tenka, dungeoni postaju pravi gust.

Primjer, pojedine fraktale je puno lakse proc sa ljudima koji imaju mozga i znaju koristit oruzja i skilove. Recimo fraktal sa asurom (izgleda arhitektonski poput Rata Suma, ima puno harpija) se moze proletit sa guardianom i mesmerom koji postavljaju anti-projectile stitove, portaju ljude i slicno, cak i na visokim 40+ levelima fraktala bez ikakvih problema i frustracija, dok ekipe koji imaju takve profesije, ali ne znaju koristit slicne skillove na pravom mjestu i na pravi nacin padaju dole, umiru po 30 puta i vriste kako je to retardirano zamisljeno. Cinjenica da svaki dungeon ili fraktal MOGU teoretski proc bilo koja kombinacija profesija i buildova, ne znaci da bi i trebali. Moze se uzet 5 thiefova koji ce stelthat pola dungeona i nece imat previse problema sa bossevima, ali bit ce dogadaju unutar instance sa kojima ce imat problema i opet ce se ispostavit da je balansirani team najbolji.

Neko vrijeme je doduse najbolji party bio tenk guardian, 3 dps wara i port/timewarp dps mesmer. Najefikasniji party, 0 smrti, max dps. alternativa tome bilo je guardian, 2 wara, 2 mesmera radi 2 time warpa, ali diskutabilno je bilo koliko je to uspjesniji team bio. Danas koliko vidim, nakon nekoliko balans patcheva ima vise viable buildova i party kombinacija, ali definitivno najgluplja je ona koja je random sastavljena bez nekoga ko moze primat dmg i gdje je jedina taktika kut i spamaj tipke. Ne kazem da je nemoguce, al onda nemojte krivit igru za rezultat.

Taktike stani u kut i deri uglavnom pale, ne znaci da su najbolje, najlakse ili najbrze, naprosto su najjednostavnije za objasnit. Nadjite dobar guild, 4 stalne osobe sa kojima cete igrat i voljni su proucit klasu, procitajte koji guide i bit ce vam puno lakse u ovoj igri... To ili spamajte tipke 1-(1)0 nadajuci se najboljem, vjerojatno ce i to upalit, samo onda nemojte vristat kak je igra ili koncept u njoj totalni fail.

Prošao sam sve dungeone, fractale igro sitno do lvl 12 (nisam siguran jel točan broj) i slažem se u potpunosti s tobom, imam dobar guild i imo sam 6-7 ljudi koji su radili dungeone i fraktale na dnevnoj bazi, svaku večer ustvari. Sve razumijem o čemu pričaš, samo govorim općenito šta se dešava u dungeonima, i šta kao početnik odma skužiš da ne valja. Sve je to super zamišljeno al kad dodaš ljude koji ne znaju u jednadžbu to dosta ubije zabavu. Također imam i guardiana koji je tenk o kakvom pričaš (GS/Hammer).

18 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Ne slažu se jer njima odgovara gw2 takav kakav je.

Meni ne odgovara u potpunosti jer mi wow ima neke stvari bolje implementirano.

Ali me to žalosti jer gw ima odlični podlogu.

Tako je meni odgovara gw2 takav kakav je! Ne zanima me WoW i ne želim da gw2 postane WoW.

Ako tebi odgovara WoW slobodno ga igraj,no zašto bi svaki mmo morao biti WoW?

Ja i žena oboje i više nego uživamo u gw2 takvom kakav je i radujemo se expanziji,a nismo sigurno jedini kojima to paše.

(samo da se zna nisam jedan od onih što ti djele TD jer je po meni to čista glupost i svatko ima pravo na svoje mišljenje naravno)

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja bi samo volio da Anet napokon igru malo optimizira nista drugo!

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NoniCRO kaže...

Jesi siguran da nije do tvog PC-a, jer meni igra radi k'o zmaj.

Imao sam taj tvoj FX6300 i nisam bio zadovoljan performansama. Pokazao mi se dosta loš u multiplayer igrama.

PSN - DeniZg80
17 godina
Guild Wars 2

Ja ga povremeno igram na i5-2450M i radi dobro, cak i veliki encounteri. Je da je grafika na minimum i 1366x768, ali moram priznat ak radi na tom laptopu da bi trebalo vecini ljudi biti barem igrivo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
DeniZg kaže...
NoniCRO kaže...

Imao sam taj tvoj FX6300 i nisam bio zadovoljan performansama. Pokazao mi se dosta loš u multiplayer igrama.

Optimizacija igre je užas.

Vrtim je na ssd-u uz 280x koja vrti ovo na ultri od šale, ali i5 na 4ghz nije dovoljan kad si npr u black citadelu ili na www-u da drži igru konstantno iznad 40 fps-a.

To je loše. Jako loše.

13 godina
amd freak kaže...
DeniZg kaže...
NoniCRO kaže...

Optimizacija igre je užas.

Vrtim je na ssd-u uz 280x koja vrti ovo na ultri od šale, ali i5 na 4ghz nije dovoljan kad si npr u black citadelu ili na www-u da drži igru konstantno iznad 40 fps-a.

To je loše. Jako loše.

Ne kažem da je optimizacija savršena (u kojem MMORPG-u jest?), ali imaš i5 star 6 godina. 

PSN - DeniZg80
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice