Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
g3arv8 kaže...

može netko objasniti ugrubo što je dodano , novo ( igrao sam mjesec dana nakon releasea ) i prestao.  ili neki link za info , hvala

click

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Na akciji, mislim da je sada pristupačno svima...

http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?cid=47:5::::Global:6::

Lp

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ekipa kakav je endgame? Ne znam kako vama ali meni je leveling brutalno dosadan.

0 2 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ako ti je leveling brutalno dosadan odustani dok je vrijeme... nije igra za tebe.

Endgame je kao i lveling odlican... ako volis takav stil Problem kod endgamea je sto ga brzo prodjes. Sa svime sto su obacili u igru tokom zanje dvije godine, sad kad je S1 living storya gotov, endgame je kakav je bio na releaseu + fraktali... dakle proci ces ga za mjesec dana i nes imat sto radit izvan PvP-a i WvW-a i farmanja fraktala, dungeona i guild missija za pare/tokene, stovec, achievemente i slicno.

Ali ponavljam, ako ti je vec u startu leveling dosadan... prekini igrat dok je vrijeme. Meni je prvi playthrough i levelanje bio ponajbolji dio igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Koristim ovo kao svojevrsni bump pomalo zamrloj temi (ili igri?)

Citam sada neke promjene koje uvode. Navodno je veliki dio vec uveden (promjene u PvP gearu, legendar i ascended itemi koji su sada account bound, ne soulbound on use, megaserver koji se trenutno implementira itd.) te oni koji tek dolaze (novi legendarni itemi, novi nacin dolaska do precursora -> konacno dolazi scavenger hunt?) , ali osim kraja S1 (smrt scarlet, ekplozija energetski izboj u LA i... budenje zmaja?) -> da li netko zna hoce li i kada biti novog contenta? Vraca li se sve kroz S2 ili ce se opametit i dati nam novi area, nedaj Boze, mozda i nekoliko njih, ekspanziju cak? Spmonje li se povratak SAB-a? Makar da otkljucaju content koji je vec uveden (world 1 i 2) ili nesto.

Igra li tko ovo ili prati malo aktivnije, ima li doista novosti koji bi nekoga mogli ponovo dovuc da upali igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Igra li tko ovo ili prati malo aktivnije, ima li doista novosti koji bi nekoga mogli ponovo dovuc da upali igru?

Ja iskreno (sebi) ne mogu objasniti ovu igru.

Ponekad se ulogiram, igra mi izgleda super, krajolici prekrasni, grafika mrak, sve je divno krasno, sve radi super i protrčim 2 minute sa svojim likom, odradim jedan event i izlogiram se. I da me netko pita zašto mi je igra dosadna i zašto ne igram više, ne bih mogao objasniti.

Jel' i drugi imaju takav osjećaj?

16 godina
Guild Wars 2

Pa nisi jedini. Najdulje sam ostao u igri pola sata neki dan kad sam se zaboravio stavit na invisible pa me skuzio kolega iz guilda. Onda sam morao pricat sa njih 10ak koje je JAKO zanimalo zasto me nema (kao tesko za shvatit).

Stvar je u tome sto sam izlevelao sve likove na max, imam ih vise manje sve solidno gerane (pogotovo ako je istina da se legendary i ascended mogu saltat izmedju likova sada - nisam jos provjeravao sve novosti) i u biti prosao sve mape, evente, juming puzzlove, seecrete (osim nekoliko iznimaka, sumnjam da itko ima bas sve) i nemam sto radit.

U igru me vraca nostalgija za "best game in the whole world... EVER" koji naprosto to vise nije jer nisu radili na sadrzaju. To postaje bolno ocito sada kad je S1 gotova kad i trolovi koji su svrsavali na taj pristup dodavanja sadrzaja trenutno nemaju sto radit. Godinu dana smo pisali po forumu da je sezona kao takva fail (tematski), a da je jos gora cinjenica da nema nikakvog dodanog perma contenta. Dodali su fraktale od releasea, istina, i dosadan otok na kojem se nema sto radit, ali sa druge strane to smo sve vidli bezbroj puta u zadnjih godinu i pol, skoro dvije. Kad se podvuce crta i sezona je gotova, te nema achivementa za skupljat koji traju samo 2 tjedna, onda nemas sto radit.

Da, ljudi su u igri i testiraju "novu" megaserver tehnologiju (koja ako sam dobro shvatio radi samo na mapama koje su inace bile prazne, njome nije povecan cap na mapama sa tequatlom i slicno na vise od 250 ljudi po main mapi niti u WvW), nadaju se novim traitovima i slicno, ali i to ce im dojadit u slijedecih mjesec dana.

Nadam se da je istina sto su pisali da rade na "2 velika projekta u pozadini, osim na living story" , a d ajedan od njih nije ovaj trenutni feature pack, te da ce doci ogromna nova podrucja, questovi, eventi, rasa, klasa, oruzja, zmaj (koji vjerojatno hoce, buduci je bio hint u endingu S1)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jup jednostavno je sve predosadno.. end game je katastrofa. tj nema ga..  meni je najzanimljivije bilo lvl irat .. a i to dosta brzo zavrsi kad skuzis kako abuse-at sistem. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam prestao igrat mislim tjedan-dva nakon fraktala. jednostavno su otisli u krivom smjeru (moje misljenje) i nakon toga nije bilo nicega sto bi me moglo vratit nazad u igru.

ocekivao sam nove dungeone, nove cool skinove, a oni dali taj seljacki living story i novi tier geara. bezveze. nisam htio radit fraktale samo zato jer je tada podsjecalo na wow grind geara kakav sam radio 4 godine tako da... cekam i ja da vidim hoce li od toga ista bit.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2

Moglo bi bit svasta kad bi prihvatili ljudi cinjenicu da se ne moze reciklirat iznova stare mape i pravit se da su trenutne mape jedino mjesto na cijelom svijetu gdje se moze odvijat content. Daj otvori chrystal desert, island of janthir, far shiverpicks, onaj homeland od charova, ring of fire islands ili kak se to sve vec zove, deep maguman jungle ili maguma wastes ili sta je tamo na zapadu.

Covjece na releaseu smo ih ispitivali za canthu i elonu, pa su rekli da je elona dio tyrie, a cantha ... sve je moguce.

Oni ne da se nisu primakli njima, nego ni postojecu mapu nisu do kraja otkrili... Zhaithan je jedan od najgorih end game bosseva u cijeloj povijesti zanra... Tequatl djeluje kao legendary dragon god prema Zhaithanu, a ne kao jedan od liuthenenta u zmajskom svijetu. Dakle ni to nisu ispravili, ostalih zmajeva nisu se ni dotakli, a 2 godine su maltene prosle od cijele ludnice oko GW2.

Obecavali su hrpu novog contenta, dobili smo hrpu mini contenta zapakiranih u neke patcheve svaka 2 tjedna, a koji su odavno zaboravljeni, a nemamo nis konkretno od njih. sad bi trebao ic ponovo onajbazaar of four winds ili kak se zove, preko ljeta ce biti ponovo dragon bash festival, tako da sigurno 2 mjeseca contenta nekakvog ce bit. Ako je sudit prema haloween festivalu, bit ce opet reciklaza, samo losija nego prosle godine... ali to sam vec prosao sa svim achivementima napravljenim... ne... uvest ce ko u haloweenu nove, ili ce se drugacije zvat, da se ima dojam da se ima i novog za radit... pokoji skin, 3 minipeta plus eventualni cetvrti koji ce trazit da se 2 puta kupi mini pack i eto jeseni bez pomaka u guild wars 2.

Ja se nadam da ce im ubrzo postat jasno da dalje tako neide.

EDIT: da, zaboravio sam i SAB koji sam spomenuo prije kojeg posta... world 3 bi mogo doc... svakih 6 mjeseci 1 world, vrijeme mu je vec.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 14:53 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ovo gore sve stoji uistinu. ja igram od relesea i jedini fun u igri je igranje s ekipom, smucanje po dungeonima i hordanje tone golda samo da u trenu potrosis na skin ili neku takvu glupost.

dakle igram guild wars barbie world, bojam svoja 4 chara, mjenjam im opravicu, oruzja i to. ovaj acc bound skinovi su odlican dodatak i uzivam u svakom segmentu novog patcha, a tek 300 boja uf :D

moram priznati da u svo ovo vrijeme igranja jedva da sam dotakao pvp ( mozda na pola sata, sat vremena www) tako da si to cuvam ako stvarno propadne sve. dotad trcim po DR u svojoj shiny opravici i super mi je :D tu i tamo otkrijem neki novi build i ponovo se odusevim :D

i zelim one janthar islands i deltu onu vidjeti :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 15:35 (fix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

zvuci kao teski sarkazam :D

15 godina
Guild Wars 2

ovaj zadnji update je smeće, počevši od megaservera, ja sam na Desolationu i tamo ima i više nego dovoljno ljudi, ako ih pati manjak ljudi na nekim serverima i mapama, onda nek spoje te servere u jednog i problem riješen

onda town clothes, potrošio sam tonu golda na to da bi oni sve to maknuli

pa world events sj.... itd itd

sad igram samo WvW

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Nije megaserver los. Mis mo isto na desolationu, ali ideja megaservera nije da ti popuni mape poput tequatla ili lion's archa i slicno, vec beginners mape na kojima je vladala pustos dok se ne vrte neki eventi.

Ja sam uglavnom jurio okolo po invasionima eventima i slicno - kad je bio metaevent svi su bili tamo, kad je zavrsio mapa prazna. Megaserver kaze da ce svaka mapa uvijek imat ljudi, bilo da si lvl 1 ili lvl 30, levelas, farmas, stogod. Da se ne desi da se spawna group event a nemas ga sa kime napravit, ili nitko ne pusha event koji ne daje chest, pa dio contenta moras odigrat ili sam ili preskocit.

Megaserver je dobra stvar... za low level populaciju i mape koje su cesto zjapile prazne. Ljudima koji igraju metaevente, ili prate living story je svejedno. Pogotovo na desolationu, njima ce biti ko i prije... Ali ako odlucis levelat tona, trebao bi imati puno ljudi oko sebe u svakom trenu.

Zanima me sad za dalje samo kako planiraju S2 living storya i hoce li biti novih mapa ili ponovo mlacenja prazne slame sa "pew pew" robotima, letecim tanjurima i stvarima koje mi nikako ne pasu u ovu igru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nije sarkazam ovo moje nikako.

jel postoji opce casual ljudi u ovoj igri, koji igraju zbog lijepog krajobraza, prekrasnih vizura i atmosfere, koje ne jebe hordanje itema, bodova ili cega vec nego konstantno uzivaju u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma samo tpvp i WvW, one i tone zabave, pogotovo tpvp kad se ekipa uigra:)

16 godina
fix kaže...

nije sarkazam ovo moje nikako.

jel postoji opce casual ljudi u ovoj igri, koji igraju zbog lijepog krajobraza, prekrasnih vizura i atmosfere, koje ne jebe hordanje itema, bodova ili cega vec nego konstantno uzivaju u igri?

Ja sam ovako igrao prvu odinu releasea. Sve sam istrazivao, sve dungeone odradio, vecinu ili sve jumping puzzlove. trcao, istrazivao svasta. Onda sam poceo koristit guidove za stvari koje su mi falile, onda su dosli fraktali pa smo to farmali, onda onaj karka otok. E, onda mi je igra dop*zdila...

nakon toga poceo je living story koji sam pratio. iskreno najvise sam uzivao u festivalima i SaB. Living story osobno smatram teskim promasajem.

Sad se nadam da su nesto naucili, da ce prestat mlatit praznu slamu i dat nam nove mape, oruzja, klase, nesto... Ako se pojavi Scarletina sestra, ponovo okupi kraitove ili air pirate oko sebe i organizira neki napad na divinity's reach ili nesto u tom stilu, mislim da necu skoro upalit igru ponovo.

12 godina
Guild Wars 2

Jer ima koja dobra dusa,  da posudi Cd key na " 10 min. " samo da probam , dali cu imati problema sa FPS -lagom u GW2 

Hvala ! 

Finger Up
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ak mi posudis svoju kreditnu i pin na istih 10 minuta.

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

lol...na mojoj kreditnoj ima puno vise nego sta kosta igra od 200 kn trenutno....... btw imao sam game kad je izasao samo nisam mogao da igram imao sam problema sa FPS ... i prodao sam .. sad mi se ne ispalti ponovo kupovanje ako je isto ,ako nisu nista napravili pod tim pitanjem ! 

Finger Up
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 10:02 (razermario).
12 godina
razermario kaže...
Rhodin kaže...

lol...na mojoj kreditnoj ima puno vise nego sta kosta igra od 200 kn trenutno....... btw imao sam game kad je izasao samo nisam mogao da igram imao sam problema sa FPS ... i prodao sam .. sad mi se ne ispalti ponovo kupovanje ako je isto ,ako nisu nista napravili pod tim pitanjem ! 

Ako igraš na PC-u koji ti stoji pod "moj PC", ja ti mogu odmah reći da ćeš imati loš FPS. Milsim da Anet ne može ništa napraviti u vezi tvoje konfiguracije, osim da ti kupe novi komp.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 10:11 (DeniZg).
14 godina
razermario kaže...
Rhodin kaže...

Sa ovim procesorom koji imas naveden pod Moj PC igranje ti nece biti lipo i fluidno iskustvo, ne samo GW2, nego opcenito...

Ako na toj kreditnoj kartici imas dovoljno love radije gledaj uzet novi proc, maticnu i memoriju... grafa jos moze posluziti.

Sveti PCE Forum!
13 godina
Guild Wars 2

frende gušila se meni igra na fx8320 i na i7, a di nece tebi na athlonu. taj dio s optimizacijom je anet usrao posteno. cim je 15 igraca na ekranu ide slideshow. zato sam i odustao od igre, bilo bi mi draze da je grafika malo losija a igra fluidnija nego obrnuto. nemam volje na kanti od 10k kuna igrat WvW na 20 fps-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neznalica90 kaže...

frende gušila se meni igra na fx8320 i na i7, a di nece tebi na athlonu. taj dio s optimizacijom je anet usrao posteno. cim je 15 igraca na ekranu ide slideshow. zato sam i odustao od igre, bilo bi mi draze da je grafika malo losija a igra fluidnija nego obrnuto. nemam volje na kanti od 10k kuna igrat WvW na 20 fps-a

Nije da branim GW2, jer ga ne igram i potpuno mi je svejedno, ali rasprave radi, koji MMORPG je odlično optimiziran u masivnim bitkama?

Ili, koji MMORPG radi jednako dobro sa AMD procesorima, u odosu na Intel?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 12:19 (DeniZg).
16 godina
Guild Wars 2

Da budem iskren meni je GW2 radio odlicno od kad sam shvatio da masivne bitke tj. WvW i eventi poput tequatla nisu namijenjeni za igru sa vrhunskom grafikom... to znaci upalis "rag doll" efekt, odnosno minimiziras odredjene postavke do toga da ti svi izgledaju ko krpene lutke sa min detaljima, i sve radi solidno.

Kad se sjetim kako je sve skupa izgledalo kad je igra tek izisla (kad nisi vidio nikoga vec si lupao skilove u prazno znajuc da oko tebe ima ljudi, makar ih ne vidis) - do rag dolova gdje si barem vidio lutke i mogo pretpostavit o kojoj klasi se radi.

Prica se o savrsenoj optimizaciji u ESO i jos nekim igrama, osobno to nisam dozivio jos ni u jednoj i sve te price padaju u vodu kad vidis sam, uvjeris se da nije tako, pitas ih sto sad sa tim, a oni ti kazu "pa da, savrseno je, ali samo ako...".

GW2 je usro mnoge stvari, to mogu bit toliko iskren, od endless loada na odredjenim mapama (poput LA), pogotovo kad su neki eventi. Pomirit se sa time ili preskocit naslov, nema treceg. Ljudi kupuju racunala od 1500-2000€ i nije im puno bolje nego nama sa vec ostarjelim strojevima u takvim uvjetima. Zalosno ali istinito. Nije tu usamljen i iskreno radi bolje od 90% naslova koji tvrde da nemaju problema sa takvim scenama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 12:33 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razermario kaže...

Jer ima koja dobra dusa,  da posudi Cd key na " 10 min. " samo da probam , dali cu imati problema sa FPS -lagom u GW2 

Hvala ! 

mislim da ces moci igrati sa tim kompom koji imas , i ja imam nesto slicno tome , naravno trebas stavit na recomended minimum postavke i izbjegavas champ farm ( spor loading mape ) i www ( hrpetina igraca mlate se medjusobno  raznoraznim skilovima ) , ali cijeli pve i pvp bi trebao moci u stanju normalno igrati , npr kod tekile gdje ima i najvise igraca( ako govorimo o pve) imam 5-7fps ,ali nesteka mi , sto mi je i najbitnije ...

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ej decki konacno sam kupio igru, moze li par preporuka iz vaseg iskustva ?

Darko

0 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Tražim guild wars 2. imam par igra za ponudit

1 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

Igraj i uživaj :) Ne žuri se s levelima, jer jednim dijelom ti je sam proces levelanja end-game. Za solo pve ti je najbolji ranger, pet tanka i prima aggro, a ti samo rokaš. Ja igram od releasa sa prekidima, pa nemam velikih iskustava sa svim klasama, ali imam ele-a, thiefa na 80lvl i rangera u procesu levelanja. Ele je prva liga, zanimljiv, dobar u pvp, dobar u velikih grupama (staff) i za solo nije loš (dagger/dagger), a u dungeonima i fractalima poželjan bar iz mojeg iskustva. Thiefa sam napravio za WvW. Nije baš dobar u velikim grupama, al uglavnom soliram u WvW ili neke manje grupice. PvP nisam igrao previše s njim, al to kaj sam igral bilo mi je zabavno i bio je neloš. Uglavnom, ak si igrao prije WoW i očekuješ isto ili slično iskustvo, znači što prije do max lvl i onda farmanje opreme, nemoj ni igrat. Ovdje oprema ne igra ulogu, uglavnom se sve vrti oko skinova, odnosno kak će ti lik izgledat. Od većih guildova s ovih prostora imaš Croatian Maniacs i Ex-Yugoslavia koje ja znam. Možda se neko još javi pa da više informacija, neke svoje preporuke itd. Ovo je ukratko od mene ;)

13 godina
odjavljen
Glogić kaže...
DarkoKwon kaže...

Igraj i uživaj :) Ne žuri se s levelima, jer jednim dijelom ti je sam proces levelanja end-game. Za solo pve ti je najbolji ranger, pet tanka i prima aggro, a ti samo rokaš. Ja igram od releasa sa prekidima, pa nemam velikih iskustava sa svim klasama, ali imam ele-a, thiefa na 80lvl i rangera u procesu levelanja. Ele je prva liga, zanimljiv, dobar u pvp, dobar u velikih grupama (staff) i za solo nije loš (dagger/dagger), a u dungeonima i fractalima poželjan bar iz mojeg iskustva. Thiefa sam napravio za WvW. Nije baš dobar u velikim grupama, al uglavnom soliram u WvW ili neke manje grupice. PvP nisam igrao previše s njim, al to kaj sam igral bilo mi je zabavno i bio je neloš. Uglavnom, ak si igrao prije WoW i očekuješ isto ili slično iskustvo, znači što prije do max lvl i onda farmanje opreme, nemoj ni igrat. Ovdje oprema ne igra ulogu, uglavnom se sve vrti oko skinova, odnosno kak će ti lik izgledat. Od većih guildova s ovih prostora imaš Croatian Maniacs i Ex-Yugoslavia koje ja znam. Možda se neko još javi pa da više informacija, neke svoje preporuke itd. Ovo je ukratko od mene ;)

Primjetio sam da mnogi pljuju po GW zbog loseg end game. Zar je moguce da za dvije godine od izdavanja igre nisu izdali nikakav novi sadrzaj ? Tipa nove instance itd ?

Darko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice