Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

to je najvjerovatnije delay jer se i meni cak jednom desilo tako nesto.. prodao sam silk jednom guild mateu za oko jedno 10-15 golda slagacu i meni su pare odsle a njemu silk nije... i onda je nakon jedno 5-6 sati doslo i njemu ... nezz zasto i kako xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ej, evo ga u ACIDu je zabljesnuo još jedan Legendary BOLT ^_^

By Mini Hanz

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 12:31 (Hanzmeister).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ja minjan guid wars 2 account sa lv 80 necro za neki drugi account pisite sto imate pa cemo viti jel moze pasti dogovor

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

@armenx3m
Ako ti to frend nije uzeo sebi onda piši  [ /bug ] i reportaj šta ti se dogodilo, ako oni vide grešku vratit će ti materijale

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 12:52 (Hanzmeister).
14 godina
Guild Wars 2

Evo jos malo novosti:

-Brand New PvP Map – Spirit Watch

This peaceful green vale, nestled between cliffside shrines to the norn Spirits of the Wild is about to echo with the sounds of combat. In Spirit Watch, players will score bonus points by capturing the Orb of Ascension and running it to any of the three shrines on this newest PvP map.

-Team Up for Guild Missions

Join your fellow guild members to take on an entirely new category of content! These missions, designed for coordinated group play, include everything from bounties to group puzzles to cross-country challenges. You’ll need to work together to complete the missions and earn new Guild Merits, which can unlock cool upgrades and rewards. It pays to be in a guild!

-Two Team Rated Play in PvP

It’s time to prove your skill! In this new type of competitive PvP, two teams of equal average rating are pitted against each other in a quick, intense match. The ratings for every member of each team is then adjusted after the match.

-Choose Your Own Daily Achievements

With our new selectable achievement system, you’ll have a chance to set new daily challenges for yourself and to choose what kind of content you want to be rewarded for playing.

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

evo igram GW2 nekih tjedan dana za sad pa još neznam baš sve stvari o igri, počeo sam malo craftati i tako pa sam slao frendu copper ingote u poruci no ispalo je da njemu to nije došlo a meni su ingoti nestali...

100% nisam pogriješil osobu i sve sam dobro stavio, a oni su se jednostavno izgubili, dali negde pogledati gdi je taj mail završio ili su ingoti zauvijek izgubljeni xD

Da probam s najočitijim - nek' ti frend obriše par mejlova, možda ih nemre više primat' zbog količine. Nije 10 uvijek maksimum, nekaj im se zbuga pa onda nemreš primat' više od 7, npr. Tak' je bilo u mom slučaju kad su mejlovi prestali dolazit'.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Koja vam je najzanimljivija profesija koju ste igrali?

0 0 hvala 0
16 godina
SkyEye kaže...

Koja vam je najzanimljivija profesija koju ste igrali?

Warrior i ele

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
12 godina
Guild Wars 2

Pitanjce..

Postojili kakav način da se GW2 isproba prije kupnje?

0 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

Pitanjce..

mislim da ne

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Obi Wan kaže...
geothia kaže...

Pitanjce..

mislim da ne

Hvala!

Šteta.. a baš bi volio malo probati {#}..

Čini mi se dosta zanimljiva ali ne bih dao 60$ za nešto što ću upaliti i igrati 10 sati..

16 godina

Prije koji mjesec se moglo isprobat tako da su vlasnici accounta mogli slat inv za event koji se odvijao preko vikenda.

Sada naravno tog više nema.

17 godina
geothia kaže...
Obi Wan kaže...
geothia kaže...

Pitanjce..

mislim da ne

Hvala!

Šteta.. a baš bi volio malo probati {#}..

Čini mi se dosta zanimljiva ali ne bih dao 60$ za nešto što ću upaliti i igrati 10 sati..

da, znam... tako je to sa mmo igrama, leap of faith doslovno. osim ako nisi bas fanatik za tu igru kao ja.

13 godina
Guild Wars 2

imali su free trial vikend jednom prilikom,jedino tak nest da cekas,barem za sad

0 0 hvala 0
12 godina
Obi Wan kaže...

da, znam... tako je to sa mmo igrama, leap of faith doslovno. osim ako nisi bas fanatik za tu igru kao ja.

Možda bi i bio fanatik da igram.... znači bit će red iskovati koju kunu pa ubost i igrat..

Može li ukratko dojmovi, igrivost i slično?

16 godina

Što reć. Dao sam 350 kn za igru i nikad neću požalit što sam je uzo {#}

17 godina
geothia kaže...
Obi Wan kaže...

Možda bi i bio fanatik da igram.... znači bit će red iskovati koju kunu pa ubost i igrat..

tesko je to opisat

uglavnom meni je igra bila fantasticna dok je nisu pretvorili u gear grind (kao u wow-u) kad su izasli fraktali.  visio sam na njoj od kad je izasla (imao sam onaj 3 dana prestart) do 10 dana nakon izlaska fraktala.

sad ne znam sta ti preferiras ali ja sam upravo isa igrat gw2 da bih se odmorio od gear grinda kojeg sam radio posli svakog veceg patcha u wow-u

spvp sam igrao jako malo, a zelja mi je bila da ga igram puno vise. nisam mogao napraviti static team za to.

WvW nikad nisam zavoli taj koncept i samo sam ga igrao dok sa bio u guildi dok su ljudi bili koliko-toliko aktivni i to se svodilo na kampiranje u jumping puzzles (malo ljude ye8avat u mozak, bilo je odlicno :D), a vidim sad novi update di su zabranili uporabu siege weapona u jumping puzzles, tako da nista od toga. jos da ne govorim kako mi je igra laggala u velikim cipama u WvW bez obzira na to sto je sve bilo na low.

ovaj pve content je bio vrlo dobar-odlican, ali na kraju je bilo ili radi dungeone (to prije fraktala) i to je bilo super do trenutka kad vise nismo mogli to radit sa guildom jer nije bilo ljudi ili farm fest koji nisam zelio raditi jer mi se to gadilo (opet wow effect koji sam htio izbjeci)

tako da po ovome, bar meni gw2 nije ono sto sam zelio. zato sam sad u standby mode, citam patch notes i gledam jel ima kakvih pozitivnih pomaka

najbolja stvar u ovoj igri je ta sta ces jednom dat 50€ ili manje i to je to. mos igrat dok ne krepas.

mogao bih ja pisat o dobri i losim stranama 3 dana ali nema smisla citati wall of text jer je ovo, mada je objektivni opis, ipak subjektivno stajaliste i tebi se to u principu moze svidjeti.

12 godina
AmonZero kaže...

Vidim da u igri imaju nekakvi dungeoni (PvE) i svjetovi protiv svjetova (WvW) i naravno PvP..

dali je za sve to potrebno biti u nekom Guildu ili se to može odraditi na neki drugi način?

Ima li kakv Bug Guild ili slično?

17 godina
geothia kaže...
AmonZero kaže...

Vidim da u igri imaju nekakvi dungeoni (PvE) i svjetovi protiv svjetova (WvW) i naravno PvP..

dali je za sve to potrebno biti u nekom Guildu ili se to može odraditi na neki drugi način?

Ima li kakv Bug Guild ili slično?

ima jedan guild ovdje ali navodno ima nekakva lista cekanja

i da, trebas imat guild, pogotovo za WvW. dungeoni se i nekako mogu radit sa pugom, ali naravno moras imat dobar gear jer nece te ekipa iz puga htjeti uzet ako ti je gear seljav. i znat sto radis naravno.

12 godina
Obi Wan kaže...
geothia kaže...
Obi Wan kaže...

tesko je to opisat

uglavnom meni je igra bila fantasticna dok je nisu pretvorili u gear grind (kao u wow-u) kad su izasli fraktali.  visio sam na njoj od kad je izasla (imao sam onaj 3 dana prestart) do 10 dana nakon izlaska fraktala.

sad ne znam sta ti preferiras ali ja sam upravo isa igrat gw2 da bih se odmorio od gear grinda kojeg sam radio posli svakog veceg patcha u wow-u

spvp sam igrao jako malo, a zelja mi je bila da ga igram puno vise. nisam mogao napraviti static team za to.

WvW nikad nisam zavoli taj koncept i samo sam ga igrao dok sa bio u guildi dok su ljudi bili koliko-toliko aktivni i to se svodilo na kampiranje u jumping puzzles (malo ljude ye8avat u mozak, bilo je odlicno :D), a vidim sad novi update di su zabranili uporabu siege weapona u jumping puzzles, tako da nista od toga. jos da ne govorim kako mi je igra laggala u velikim cipama u WvW bez obzira na to sto je sve bilo na low.

ovaj pve content je bio vrlo dobar-odlican, ali na kraju je bilo ili radi dungeone (to prije fraktala) i to je bilo super do trenutka kad vise nismo mogli to radit sa guildom jer nije bilo ljudi ili farm fest koji nisam zelio raditi jer mi se to gadilo (opet wow effect koji sam htio izbjeci)

tako da po ovome, bar meni gw2 nije ono sto sam zelio. zato sam sad u standby mode, citam patch notes i gledam jel ima kakvih pozitivnih pomaka

najbolja stvar u ovoj igri je ta sta ces jednom dat 50€ ili manje i to je to. mos igrat dok ne krepas.

mogao bih ja pisat o dobri i losim stranama 3 dana ali nema smisla citati wall of text jer je ovo, mada je objektivni opis, ipak subjektivno stajaliste i tebi se to u principu moze svidjeti.

Nemoj me grindanja opreme više molim te.. igram trenutno diablo 3 tako da mi je toga preko glave..

Koji je sistem što se tiče opreme.. dropa ti određeni mob određenu stvar ili?

(malo vas spamam ali što ću vam ja{#})

17 godina

u dungeonima imas tokene koji ispadaju iz zadnjeg chesta i nakon sta skupis odredeni broj tokena odes u lion's arch kod vendora koji prodaje gear samo za te tokene. svaki taj vendor prodaje 3 seta (znaci 3 razlicite kombinacije statova). i sad sta tebi treba taj dungeon grindas. 

mozes i craftat gear tako da ni ne trebas ic u dungeon da se gearas

s ovim fraktalima doduse treba grinda za poludit. mi smo racunali i to je ispalo masu vrimena za potrosit. mozda su u meduvremenu nesto prominili.

sto se tice mob droppova jako mala je sansa da ti bace najbolji gear, a ovo ostalo sta bace ili prodas ili salvage-as za materijale.

13 godina
Guild Wars 2

Ali grind nije kao u Blizzardovim igrama,to treba naglasit,te fraktale koje kolega naglasava mozes izbjec i neces bit na gubitku.

U principu je sva oprema prilicno dostupna,vise se radi o finesama tj. o skinovima koje zelis, SPvP je debilan kao i svaki instancirani pokusaj pvp-a,WvW je ok,korak u dobrom smjeru ali nista vise od toga.

I da super je stvar sto nema pretplate pa mozes radit pauze kad se zasitis i nastavit igrat bez opterecenja.

Samo lvlanje prvog lika je dosta zabavno.

1 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Ali grind nije kao u Blizzardovim igrama,to treba naglasit,te fraktale koje kolega naglasava mozes izbjec i neces bit na gubitku.

U principu je sva oprema prilicno dostupna,vise se radi o finesama tj. o skinovima koje zelis, SPvP je debilan kao i svaki instancirani pokusaj pvp-a,WvW je ok,korak u dobrom smjeru ali nista vise od toga.

I da super je stvar sto nema pretplate pa mozes radit pauze kad se zasitis i nastavit igrat bez opterecenja.

to je ono o cemu sam ja govorio... svatko ima svoje misljenje. tesko je preporuciti nekome igru, pogotovo mmo

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
evang kaže...

to je ono o cemu sam ja govorio... svatko ima svoje misljenje. tesko je preporuciti nekome igru, pogotovo mmo

Tebi su ti fraktali trn u oku :D Ja to upće ne radim niti se zamaram sa time. Ako baš želiš ascended gear iz nekog razloga, možeš kupit za novu valutu Laurel samo radeći daily i monthly achievemente. Ne razumijem isto kukanja po svim forumima zbog grinda. Volio bi da mi netko kaže jedan mmo u kojem toga nema. To je očito dio gameplaya današnjih mmo-a. Ili treba tako to prihvatit ili reći hvala lijepa, doviđenja. Ljudi bi kraftali ali ne bi grindali potrebne sastojke. Ljudi bi novi gear ali ne bi radili za njega, itd itd... 

13 godina
protjeran
Mlitavi kaže...
 Ljudi bi novi gear ali ne bi radili za njega, itd itd... 

Kad mi igra postane posao tada istu prestajem igrat...

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Mlitavi kaže...
 Ljudi bi novi gear ali ne bi radili za njega, itd itd... 

Kad mi igra postane posao tada istu prestajem igrat...

Onda si u krivom žanru. U mmo-u ako želiš bit kompetitivan moraš "radit" (odvojit puno vremena za njega). Ma da je GW2 po tom pitanju poprilično fleksibilan i poprlilično casual mmo. 

13 godina
protjeran
Mlitavi kaže...

Onda si u krivom žanru. U mmo-u ako želiš bit kompetitivan moraš "radit" (odvojit puno vremena za njega). Ma da je GW2 po tom pitanju poprilično fleksibilan i poprlilično casual mmo. 

Ja sam casual igrac i volim MMO igre, a jedna od tih igara je trenutno World of Tanks di iako ne igram puno mogu se zabavit uz placanje premium racuna.

Znaci ovdje da bih bio kompetitivan moram mjesecno izdvajat odredenu sumu novaca jer nemam dovoljno vremena za klasicno dugo grindanje.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Mlitavi kaže...

Ja sam casual igrac i volim MMO igre, a jedna od tih igara je trenutno World of Tanks di iako ne igram puno mogu se zabavit uz placanje premium racuna.

Znaci ovdje da bih bio kompetitivan moram mjesecno izdvajat odredenu sumu novaca jer nemam dovoljno vremena za klasicno dugo grindanje.

Ne znam ja jel mi igramo istu igru. Ja sam sa thiefom skraftao berseker opremu za 5 min. Imao sam sve potrepštine samo što sam prolazio prvi put kroz igru. Nisam kune stavio u GW,a nisam igrao tamo negdje od početka 12 sve do prije dva tjedna. Znači da sam full casual igrač.

17 godina
Mlitavi kaže...

Tebi su ti fraktali trn u oku :D Ja to upće ne radim niti se zamaram sa time. Ako baš želiš ascended gear iz nekog razloga, možeš kupit za novu valutu Laurel samo radeći daily i monthly achievemente. Ne razumijem isto kukanja po svim forumima zbog grinda. Volio bi da mi netko kaže jedan mmo u kojem toga nema. To je očito dio gameplaya današnjih mmo-a. Ili treba tako to prihvatit ili reći hvala lijepa, doviđenja. Ljudi bi kraftali ali ne bi grindali potrebne sastojke. Ljudi bi novi gear ali ne bi radili za njega, itd itd... 

sto se tice grinda nemam ni ja nista protiv njega. ako je to grind u razumnim okvirima. u gw2 to nije slucaj. prvo moras nosit magic find gear (koji ima samo 3 vrste statova, uzas), ali to bi bilo u redu da nema diminishing returna na farmanje. tako da u konacnici taj magic find kao stat je smece. zatim drop rate je kriminalan. dovoljno je pogledati cijenu kad je igra pocela (uzmimo u obzir powerful blood) i sad kad su krenuli sa bannovima bottovima. ocito tu nesto ne stima. (cijena je veca). samo su bottovi bili toliko ludi farmat masu tih t6 materijala (ludi u komicnom smilsu)

za ascended gear sam procitao da se mogu kupit za te laurele, ali ja sam igrao wow 4-5 godina i ne zelim nakon svakog patcha trcati i skupljati nekakve tokene da bih dobio novi gear. to je jedna od najvecih zamjerki koju imam. pretvorili su gw2 u jedan oblik wow-a. ne znam jer to bilo namjerno (da se dovuku igraci wow-a u gw2) ili slucajno, ali kako god los potez.

ja sam itekako radio za svoj gear set i to je bio vrhunski grind (exploit u prvim danima sa flame citadel path 2) i imao sam full exotic gear medu prvima. isto tako sam i radio na craftanju i imam ako se ne varam 4 ili 5 lvl 400 skillova. tako da nemoj mislit da se ja nisam ''naradio'' u tom smislu rijeci.

sad ti kazes nemoj radit fraktale. a te fraktale radi 90% server populacije. ne znam da li itko vise radi ove vanilla dungeone.

13 godina
Guild Wars 2

ja bas imam suprotan osjecaj,fraktali nisu vise popularni kak su bili kad su dosli,CoF kao jedan od najlaksih dungeona uvijek ima 20tak ljudi ispred,grupu najdes u par min

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice