Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jos jednom jel ima itko kakvu informaciju gdje mogu kupiti cd-key??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Rezolucija ne mora biti najveći problem. Sjene, osvijetljenje, veličina tekstura i jednostavno količina objekata u igri mogu gušiti računalo. Što se tiče "programiranja igre", igre su u većini slučajeva dobro izvedene, a driveri stvaraju probleme. Naime, razvoj igre se radi prema specifikacijama DirectX-a/OpenGL-a, a ne prema situaciji na razvojnoj mašini specifičnog deva. Pogotovo zato, što u vrijeme kada se igra razvija, ni driveri ni hardver na kojem će se igrati ponekad još ne postoje.

Konfiguracija s 2 GB memorije je naprosto smiješna uopće i za razmišljanje o igranju, jer Windowsi sami pojedu najmanje pola. Isključi swap file pa vidi kad će ti se sve raspasti; vjeruje, bit će i prije nego ti se učita igra. 2GB memorije danas košta manje od 100 kuna tako da slobodno preskoči (ako namjeravaš) reći da ti je nadogradnja skupa. Ako si dignuo kredit za kupiti igru od 450 kuna i sad nemaš za RAM, onda imaš i ozbiljnijih problema od frejmrejta.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
ibazulic kaže...
Mblesc kaže...

Jel ima još netko problema s konstantnim izbacivanjem iz igre?? Naime igram cca 10 minuta svaki put i izbaci me van, i nudi mi se opcija da pošaljem error report u ArenaNet. Laptop je i3, 8gb rama, gt 555, tako da s time ne bi trebalo biti problema. Čak sam i skinuo najnovije drivere za grafičku ali problem je i dalje ostao. Lud sam već!! Prvo popušim igru prvi put tj. lovu, sad kad sam je kupio drugi put ju nemogu igrat normalno!!

mozda pregrijavanje? :-/

da je pregrijavanje, laptop bi se izgasio automatski kad postigne kritičnu temperaturu. meni se to dogodilo jednom na HP Probook 4720, takodjer i3, 4 gb rama i još neka grafička koja je vrtila gotovo sve novije igre na medium postavkama. raspuho sam ga, izaslo je 6 kg prašine i nakon toga je sve bilo u redu. tvoj problem nije u laptopu, možda su ti windowsi u konfliktu s nečim. pogledaj si koji su ti procesi upaljeni i pogasi sve kaj ti ne treba prije ulaska u igru ;)))

"You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You're on your own."
13 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

nazivcirao sam se

frend mi je dao da probam igrat podatke od svog accounta, igra mi se prejeheno svidja i sad bi je htio kupit i kazu decki u algoritmu rasprodano a na stranici od gw-a kazu striceki 

serial keys are temporaly unavailable from buyguildwars2com Please enter your e-mail address and we will notify you when they are available

Ne vjerujem sad bi igrao a nemrem jel ima tko kakvo rjesenje?

crovortex.com?

"You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You're on your own."
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kako sam ja glup, vec neko vrijeme kukam kak si moram kupiti bolje krampove i sjekirice za skupljanje ruda i drvca, i svaki put zaboravim...

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nego, bolje oruđe za skupljanje = bolji rezultati, zar ne?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ma ako ides sa slabijim kopati jace rude, recimo s onim za Cooper ore ides kopati Iron ore, dobis hrpu Ruined ore-a, koji je sivi item, tj. junk. Drugim rijecima, za jace rude ti treba jaci kramp.

EDIT: Koje crafting profesije da si uzmem? Guardian sam pa sam mislio Weaponsmith i Jeweler/Chef. A pametno su to slozili, kak god okrenem ne mogu nauciti sve discipline koje bi mi pokrile sva oruzja koja mogu koristiti (Weaponsmith, Huntsman i Artificer).

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 13:22 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Tonči kaže...

Ma ako ides sa slabijim kopati jace rude, recimo s onim za Cooper ore ides kopati Iron ore, dobis hrpu Ruined ore-a, koji je sivi item, tj. junk. Drugim rijecima, za jace rude ti treba jaci kramp.

EDIT: Koje crafting profesije da si uzmem? Guardian sam pa sam mislio Weaponsmith i Jeweler/Chef. A pametno su to slozili, kak god okrenem ne mogu nauciti sve discipline koje bi mi pokrile sva oruzja koja mogu koristiti (Weaponsmith, Huntsman i Artificer).

Oruđa je najbolje kupovati kod karma vendora i ne trositi copper/silver itd.

Opaliti skrinsot za srca koja davaju oruđa za karmu i miran, a i kupiti recepte iako nemate nikakvu profesiju jerbo kada je naucite imate recepte sto ste kupili u krafting panelu (valjda koji patch nije promijenio ovu mehaniku.)

recimo:

edit: bolja rez. http://i.imgur.com/F8wjv.jpg

zasto ne uzmes sve krafting profesije i mijenjas ih kada ti sto zatreba. Napredovanje se ne gubi !

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 13:42 (Arkulin).
17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

Opaliti skrinsot za srca koja davaju oruđa za karmu i miran, a i kupiti recepte iako nemate nikakvu profesiju jerbo kada je naucite imate recepte sto ste kupili u krafting panelu (valjda koji patch nije promijenio ovu mehaniku.)

recimo:

zasto ne uzmes sve krafting profesije i mijenjas ih kada ti sto zatreba. Napredovanje se ne gubi !

A dobro, sad sam vec kupio za silver, ne budem propao za 2 slivera. Ali dobro da znam da mogu kod srceka potraziti bolja oruda. Harvesting mi nije problem, od nekud sam dobio Black Lion Harvesting Sickle [Extremely efficient at gathering resurces and uncovering rare components], vjerojatno kovceg od istrazivanja, samo me je ovo kopkalo za kramp i sjekiricu.

Znam da se ne gubi, ali to onda puno vremena iziskuje, htio bih sad dvije "glavne" uzeti i njih nabiti, pa onda kasnije polagano i ostale.

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Arkulin kaže...

recimo:

A dobro, sad sam vec kupio za silver, ne budem propao za 2 slivera. Ali dobro da znam da mogu kod srceka potraziti bolja oruda. Harvesting mi nije problem, od nekud sam dobio Black Lion Harvesting Sickle [Extremely efficient at gathering resurces and uncovering rare components], vjerojatno kovceg od istrazivanja, samo me je ovo kopkalo za kramp i sjekiricu.

Znam da se ne gubi, ali to onda puno vremena iziskuje, htio bih sad dvije "glavne" uzeti i njih nabiti, pa onda kasnije polagano i ostale.

Da, ali za 2 silvera si piknes 5 gemova, pa se ti misli {#}

16 godina
Guild Wars 2

Ha, karma.. ja ju cuvam, na lvl 80 ima orzja i armora kod karma vendora... cijeli game sam sakupljao i jos uvijek imam 56k i nemrem si priustiti nijedno. necu ni spomenut koliko sam evenata rijesio, ali srca imam 141, a u prosjeku imam oko 2-3 eventa po srcu, barem, buduci sam radio WvW, a 70+ mape na Orru imaju smao evente, bez ijednog srca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

Au fak. Ali to je sad trenutno tak :D

Btw, kak se zamjenjuje gold za gemove?

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Arkulin kaže...

Au fak. Ali to je sad trenutno tak :D

Btw, kak se zamjenjuje gold za gemove?

Da, samo raste, jer si prije 4 dana mogao dobiti 2 gema {#}

Edit: stisni O pa odi na Currency exchange

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 14:21 (Arkulin).
15 godina
neaktivan

u Black Lion trading post-u. Radilo na kratko jučer, zamjenio sam 2 golda za blizu 600 gemova. Ak tak otprilike ostane, bit će super je si možeš sve priskrbit normalnom igrom.

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ha, karma.. ja ju cuvam, na lvl 80 ima orzja i armora kod karma vendora... cijeli game sam sakupljao i jos uvijek imam 56k i nemrem si priustiti nijedno. necu ni spomenut koliko sam evenata rijesio, ali srca imam 141, a u prosjeku imam oko 2-3 eventa po srcu, barem, buduci sam radio WvW, a 70+ mape na Orru imaju smao evente, bez ijednog srca.

Heh, ja cuvam ove (ni jedna nije kupljena)

pa si tu i tamo opalim jedan od ovakovih opti runova

Karme ko pljeve {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kolko bi me kostalo da mi tu netko od vas leatherworkera napravi torbice (Gucci po mogucnosti :D), jer sam fakat kratak s inventorijem, a jako me Chef privlaci kao profesija, ali zahtjeva puno prostora zbog puno sastojaka...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Kolko bi me kostalo da mi tu netko od vas leatherworkera napravi torbice (Gucci po mogucnosti :D), jer sam fakat kratak s inventorijem, a jako me Chef privlaci kao profesija, ali zahtjeva puno prostora zbog puno sastojaka...

BTW: Koliko se sjecam, Anet je rekao da je to najskuplja od svih profesija, pa pazljivo {#}

Zasto ne ove od Željezare Sisak ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:04 (Arkulin).
17 godina
Arkulin kaže...
1domagoj1 kaže...

BTW: Koliko se sjecam, Anet je rekao da je to najskuplja od svih profesija, pa pazljivo {#}

Danas sam postao Chef pa me je NPC koji to omogućuje 2 puta upozorio da je to profesija za prave svjetske putnike i da puno košta pa jesam li zaista, ali zaista siguran da želim to biti.  {#}

Welcome my son...
17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

Mogu potvrditi to, ali je i zato najzabavnija i najkorisnija IMO.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Oh kvragu, choices choices... Kuhar je iznimno koristan zbog svih tih boonova koje daje hrana, ali opet, zahtjeva kao sto sam rekao puno inventorija i eto dosta je skupa. Dok jeweler pak radi sve one gluposti za upgradeanje weapona (a oruzje ima upgrade slot jos od malih levela, to mi se svida jako), pa prstenje, nausnice, ogrlice... Koristan je i on, svima. Mah idem si jewelera uzeti za sad (i cura je rekla da si to uzmem, lol).

Nego, jel ima tu leatherworkera? Fakat mi trebaju torbice :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Oh kvragu, choices choices... Kuhar je iznimno koristan zbog svih tih boonova koje daje hrana, ali opet, zahtjeva kao sto sam rekao puno inventorija i eto dosta je skupa. Dok jeweler pak radi sve one gluposti za upgradeanje weapona (a oruzje ima upgrade slot jos od malih levela, to mi se svida jako), pa prstenje, nausnice, ogrlice... Koristan je i on, svima. Mah idem si jewelera uzeti za sad (i cura je rekla da si to uzmem, lol).

ja kuhara izlevelovo od 1 do 400 za sat i pol, za 40 silvera i 600 karme :D dobio 11 lvla u procesu ^^ sve materijale kupovao od cheff vendora i ukupno 3 srce vendora :D

a sad malo slika mog slatkog Asure, coz why the f*** not! :D

17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

ja kuhara izlevelovo od 1 do 400 za sat i pol, za 40 silvera i 600 karme :D dobio 11 lvla u procesu ^^ sve materijale kupovao od cheff vendora i ukupno 3 srce vendora :D

To si po guideu radio ili? Ja sam zapeo na nekih ~150 jer lvliram samo s istraživanjem.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
Mariossa kaže...
1domagoj1 kaže...

a sad malo slika mog slatkog Asure, coz why the f*** not! :D

O D L I C A N {#}

17 godina
neaktivan
Septah kaže...
Mariossa kaže...

To si po guideu radio ili? Ja sam zapeo na nekih ~150 jer lvliram samo s istraživanjem.

po ovome uz neke promjene jer mi se neke stvari nije dalo traziti a i ima par gresaka, potrazi u topicu google spreadsheet, u njemu ima nekih laksih recepata ako ti se da :P

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z2fio/spoilers_cooking_guide_1400/

Arkulin kaže...

O D L I C A N {#}

ono sto me najvise odusevljava u ovoj igri je to sto low lvl gear izgleda odlicno! ovo je lvl 60-70 gear, to oruzje je lvl 20. Naravno transmutano :P

16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Tko je onda na Gandari, a tko na Desolationu?

35 Gandara
3 Desolation
6 Neki drugi server
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:30 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Tko je onda na Gandari, a tko na Desolationu?

Croatian Maniacs su na Gandari. A to su ti skoro pa svi s foruma.

I prije nego je igra izašla znalo se da "idemo" na Gandaru, osim ako

netko nije zalutal il nije čital ovu temu, pa nije znal

Ther's only one way to Rock!
17 godina
Guild Wars 2

Ima nas i u drugim guildovima a na Gandari smo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jeli ima još kupiti u algoritmu na internestskoj stranici im piše da je rasprodano???

0 0 hvala 0
17 godina

duboko sam razocaran lvl 70-80 zonama... teski nered... nadam se da ce dungeons biti puno bolje...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ja praktički igru imam na leasing. Igram i platim tek ako mi se svidi. Zasad je dobro, ali kad se dosegne 80, tada počinje igra. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice