Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ljudi ima li gdje jos kupit digital edition na kakvom webshopu da je provjereno???

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2
Izvolite: http://i.imgur.com/ZbSaP.png

Očito niko ne konta od vas da se igrica mora i programirati da radi kako treba, ali neka, ne mogu više trpjeti trollanje, kupio sam game kako bi se mogao riješiti trollova i igrati fino game da uživam, a ono opet evo isto. Molim vas nemojte biti takvi trolovi. Eto vam slika, gledajte je dok vam oči ispadnu,
Isti performance na 1620 x 1050 i na 800 x 600 rezoluciju, i vi kažete da je to normalno. MA BRAVO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

August 21 - stres test.

Ajde malo... molim te... ne sumnjam da imas problema, hocu ti samo reci da nisu uzrokovani igrom. Ti se pjeni koliko hoces na Anet ako ce ti tako biti lakse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
razermario kaže...
Izvolite: http://i.imgur.com/ZbSaP.png

Očito niko ne konta od vas da se igrica mora i programirati da radi kako treba, ali neka, ne mogu više trpjeti trollanje, kupio sam game kako bi se mogao riješiti trollova i igrati fino game da uživam, a ono opet evo isto. Molim vas nemojte biti takvi trolovi. Eto vam slika, gledajte je dok vam oči ispadnu,
Isti performance na 1620 x 1050 i na 800 x 600 rezoluciju, i vi kažete da je to normalno. MA BRAVO!

mario ljudi ti fino kazu idi se javi supprotu!!! Sta hoces na ovom forumu nismo mi pravili i optimizirali igru tako da ti ovdje niko ne moze pomoci... a posto si toliko dosadan da mislim da ti ne bi ni pomogli i da znaju !!! kontas ako imas problema support Anet-a a ne Bug forum!!!

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nazivcirao sam se

frend mi je dao da probam igrat podatke od svog accounta, igra mi se prejeheno svidja i sad bi je htio kupit i kazu decki u algoritmu rasprodano a na stranici od gw-a kazu striceki 

serial keys are temporaly unavailable from buyguildwars2com Please enter your e-mail address and we will notify you when they are available

Ne vjerujem sad bi igrao a nemrem jel ima tko kakvo rjesenje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 21:18 (ZujoVg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 21:16 (Levian).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

brijem da je ovo isto zesci hype...jbmpsmtr..ak to dozivi godinu dana bez f2p...

SWTOR=Fail of The Year
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

brijem da je ovo isto zesci hype...jbmpsmtr..ak to dozivi godinu dana bez f2p...

Ja imam lifetime sub, meni dobro..

15 godina
Guild Wars 2

Evo razmisljam uzeti GW 2 pa me zanima kako ce raditi na ovoj konfiguraciji.

CPU AMD FX 4100 3.6Ghz BE

MB Gigabyte GA-MA770T-UD3 v3.1 AM3+

2x4GB RAM DDR 3 1333Mhz

GPU Gigabyte AMD Radeon HD 6750 OC 1GB DDR5

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NightShadow kaže...
Oberstleutnant kaže...

Ja imam lifetime sub, meni dobro..

probat cu nije mi zao para..jedino izgubljenog vremena.

SWTOR=Fail of The Year
12 godina
neaktivan
razermario kaže...

dali ce jos izaci koji upadate ili nesta da se sredi FPS posto je jako los sa 50 + padne na 20...  

Evo, upravo su na sluzbenim stranicama objavili da je danas izasao zadnji patch i da sad developeri idu na kratki godisnji od 2 tjedna.*

Tako da, ak ti ni to nije popravilo situaciju, onda se ni ne nadaj. Osim ak napises jos 17 postova s pitanjem oce li izac jos jedan patch a da ni ne stavis upitnik na kraju (hint from "Asking Questions 101" - samostalne upitne recenice uvijek zavrsavaju upitnikom).

On the flipside: postoji li ijedan drugi nacin za dobit rare matse osim salvagea?

*Ja nikad ne lažem, samo ponekad govorim neistine

EDIT: Ajd da ne ispadnem previse negativan,

ma bilo to sve na max ili na low nema neke razlike... Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz

2048MB RAM

graficka GeForce GT 630 2 GB GDD3 na 1600 Mhz

Ne znam sta vise ocekujes od ove konfe. Ako je tebi s tim 50 los FPS, onda nabavi nes bolje. Ja nabavio novu konfu tjedan dana prije headstarta, pa imam 70-90 FPSa na idle u ne pretjerano zahtjevnim podrucjima. Al kad naletim na event u kojem jos 50-100 ljudi divlja s AOE skillovima + ostalo, i meni padne ispod 20. 

Uostalom, ako mislis da bi tebi to svejedno trebalo ic bolje, ne znam zasto pises na bug forumu, mozda ocekujuci odgovor nekog od deva ili support tima ANeta? Oni bas i ne citaju ovaj forum. (osim ako onaj core tester koji je imao jos 3 invitea, al ih namjerno nije nikom poslao, nije za to dobio promaknuce u deva)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 22:29 (Nisam).
17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

A ocito ce ti je*bat jer je igra subscription free...

/facepalm

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Blizzard je to zgodno izveo: aplikacija za svaki dostupan smartphone i java aplikacija za klasične feature phoneove. Dakle, ništa od dodatnih uređaja, osim ako ne želiš baš uređaj, onda je to malo manje od USB sticka. Google šalje SMS, dakle i to šljaka. :)

Kad smo vec kod toga, mislim da bi i ANet nesto slicno mogao izbaciti, jos dok je igra u developmentu bila, vidio sam na Jobs offer da traze senior iOS i Android developere. E sad, prije da je to zbog njihove mobilne aplikacije preko koje ce se moci tradeati, pregledavati mapu i chatati s ingame prijateljima, ali vjerojatno bi mogli onda i nekakvu autentifikator aplikaciju isfurati.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
jooj tek sutra krecem igrat vec 6 sati se downloada :S pa sam malo iznerviran :D al nema veze mada sam konto veceras svu noc igrat :D

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

koliko je velik download e vo ja upravo uzeo GW2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

koliko je velik download e vo ja upravo uzeo GW2

meni je folder velik 14.4 GB. zanimljivo je da u folderu imam samo 3 fajla XD exe file, dat file (sa svim unutra) i jedan tmp file velicine 0. :-D prvi put kad sam to vidio, mislio sam da je moja instalacija popi..... :-D

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Izgled armora za:

Priory

Whispers

Vigil

0 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel jos tko ima problema sa loginom i autentifikacijskim mailom,ne primam ga nikako vec satima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kakva vrazja email verifikacija..... vec 2 sata se nemogu ulogirat, a vidim da kazu na fejsu da su nesto zakenjali s tim verifikacijama i da rade na tome.... Guess it's bed time for me then.

Nadan se da ce popravit to do ujutro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
brate mili evo meni je 10 giga vec skinulo i 54% je imam jos 100k fajlova preostalih za skinut tako da sad idem spavat dok to sve srede i dok se download zavrsi u 6 ujutro nastupam :D i da se pridruzim vise :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Kakva vrazja email verifikacija..... vec 2 sata se nemogu ulogirat, a vidim da kazu na fejsu da su nesto zakenjali s tim verifikacijama i da rade na tome.... Guess it's bed time for me then.

Nadan se da ce popravit to do ujutro.

I mene strefilo;)

a mislio sam do ujutru rokat.

15 godina

ja sam pak imao u planu odradit 24 sata smjenu, a probudih se oko 3 popodne :D

no sva sreća pa ima zaostalih serija od protekla dva tjedna, tako da ću moći ubit tih par sati..

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
Arkulin kaže...

Izgled armora 

sjajno... uzeo sam order of whispers... jos jedan ruzni armor...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Jel ima još netko problema s konstantnim izbacivanjem iz igre?? Naime igram cca 10 minuta svaki put i izbaci me van, i nudi mi se opcija da pošaljem error report u ArenaNet. Laptop je i3, 8gb rama, gt 555, tako da s time ne bi trebalo biti problema. Čak sam i skinuo najnovije drivere za grafičku ali problem je i dalje ostao. Lud sam već!! Prvo popušim igru prvi put tj. lovu, sad kad sam je kupio drugi put ju nemogu igrat normalno!!

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
aaaa evo ga uso slab mi je comp al mi dobro radi na low detaljima i na rezoluciji 1240 x 1024 imam do 40 fpsa a kad spusim rezi na 1024x768 onda imam oko 50-60 sto je meni dovoljno :))) uglavnom sad sam skino zadnje drivere za nvidiu pa cemo vidjet :))) danas se igram .D

0 0 hvala 0
15 godina
Mblesc kaže...

Jel ima još netko problema s konstantnim izbacivanjem iz igre?? Naime igram cca 10 minuta svaki put i izbaci me van, i nudi mi se opcija da pošaljem error report u ArenaNet. Laptop je i3, 8gb rama, gt 555, tako da s time ne bi trebalo biti problema. Čak sam i skinuo najnovije drivere za grafičku ali problem je i dalje ostao. Lud sam već!! Prvo popušim igru prvi put tj. lovu, sad kad sam je kupio drugi put ju nemogu igrat normalno!!

Ja takoder imam problema sa izbacivanjem, ali me ne izbacuje svakih 10 min nego cesto kada putujem preko checkpointa, ovako kada lutam po svjetu nema problema.

Uzasno iritira taj problem. Ima netko kakvo rjesenje?

http://tragumjetnosti.net/
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

ajde svi koji igrate na gandari posaljite mi poruku..i ako ima neki nas guild koji zeli posticvi velike stvari u igri neka me doda..zovem se Kextech

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Moram pohvalit ArenaNet na odličnoj optimizaciji, sa 30-40 fpsa prvih par dana skočilo na 70-90. Sve high i to na procu starom 2 godine, phenom II x4 955 i GTX 470.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kexzoR kaže...

ajde svi koji igrate na gandari posaljite mi poruku..i ako ima neki nas guild koji zeli posticvi velike stvari u igri neka me doda..zovem se Kextech

[CM] 

17 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

mozda pregrijavanje? :-/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice