meni je FPS skroz los : (( padne ispod 20.... a kako neznam i dali ce nekako to srediti ? ? dali itko zna ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je FPS skroz los : (( padne ispod 20.... a kako neznam i dali ce nekako to srediti ? ? dali itko zna ?
Ne, najbolje da ne budu. Igra je prosla veci dio optimizacija, ali to ne znaci da su stali s njima. Konstantno optimiziraju, svakim patchom zasigurno nesto poprave. A opet, ovisi i kakva ti je konfa.
AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2,6 Ghz... 2 GB RAMA.... i GT 630 GDD3 1600 MHz graficka ! eto ja mislim da na tome mora da radi.... i kada bi trebao doci novi upadate ?
AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2,6 Ghz... 2 GB RAMA.... i GT 630 GDD3 1600 MHz graficka ! eto ja mislim da na tome mora da radi.... i kada bi trebao doci novi upadate ?
Nemam pojma, svaki cas nesto dode, stalno rade na igri, cim nesto naprave odmah dode.
a ha naci moglo bi se uskoro nesta i srediti a sta mislis od mojoj konf... dali je uredu za gw2 ?
a ha naci moglo bi se uskoro nesta i srediti a sta mislis od mojoj konf... dali je uredu za gw2 ?
GW2 previse vuce iz procesora, nisu dovoljno balansirali omjer potraznje izmedu graficke i procesora. To je vjerovatno problem zbog kojeg imas losije FPS-e.
a ha ali sada kada recimo vise manje srede to ja bi trebao igrati normalno ??
Ovaj zadnji update je i meni malo popravio FPS, iako random dropovi i dalje postoje
Dosad mi je FPS bio 25-35, sa nasumičnim padovima na 2-10 FPS-a.
Sad mi je FPS između 35-60, sa nasumičnim padovima na 10-15. (hint za one sa sličnim problemom: alt+tab iz igre i natrag rješavaju FPS drop). U structured PVP-u FPS mi ponekad doseže i 70.
Uglavnom, ekipa konstantno radi na optimizaciji, i vjerujem da će u narednom vremenu većina igrača s trenutnim problemima bit zadovoljna. Nemojmo zaboravit da je igra formalno startala tek jučer :)
i meni se cini da je malkice bolje fps ali sitno sitno nego prije ali eto nada mse da ce se smiriti i da nece padati mi ispod 30 :) do 30 bi se dalo igrati
Jos RAM-a nebi bilo na odmet...
...
Danas sam naletio na Pack Bulla koji campa most. Kad sam prolazio drugi put, čuku i pol kasnije, još uvijek je tamo bio. XD
I di već 60+ level? Ja sam na 34 tek. Spavaš ti kaj? :D
Pa spavam. Ali ovaj tjedan sam doma pa nekih 8-10 sati u prosjeku visim na GW2.
Odradio sam i personal story do lvl 55, sad cu ici nadoknadjivat valjda instancu dvije. Nekaj malo sam kraftao. Uglavnom otkrivam mape 100% osim kad mi neki bug to ne dozvoljava (desno od lion's archa, neki pass, ima skill challenge gdje je captain kojeg challengas blizu gusara propao u zemlju i tako je stajao satime - primjer samo).
Cak sam napravio i WvW danas kad sam uspio upast onih 50 world invader killova i jos nesto preko toga. Problem za monthly achievement mi je onaj exp bez smrti - na 4. tieru sam doso predkraj i zabunom zaagro champion moba sa 2 adda - nisam uspio pobjec.
ej ljudi imatel svi win 7 64 bit verziju koji imate preko 2 gige rama? posto sam ja sebi stavio 4 gige rama a na win 7 32 nece da ucita preko 3 gige... pa nezz dal da prebacim na 64 bitnu verziju i koja je ustvari razlika...
The e-mail address for your Guild Wars account has been changed
Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.
Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.
Thanks!
-The ArenaNet Team
Ne nisam ju ja changeal jeb**u misa! Pa daj lud sam sad.
Najveći problem je izniman lag navečer. :(
@snakeyess odmah se javi supportu, netko ti pokusava ukrast account moguce. Ili to ili ti je greskom poslan mail, ali bolje provjeri.
opa dali se to jos malo popravio fps ? ali laga da nemos igrati : (
Dosta ljudi i u mom guildu se zali na to, no meni uopce nije laggalo dosad
na mojoj masini FPS je izmedju 40 i 50. sve su postavke na high/ultra a rezolucija je 1680x1050.
Koju klasu igrate?
Ja sam ih probao gotovo sve i guardian mi je predobar.
Sutra ču probat warriora pa vam javim.
heh blago tebi meni sada zna doci do 50 FPS-a ali pada stalno srusi se na 20 i manje nekada pa se digne na 30... i tako : / nesta je to do njih vamo gledo lika ima i7 processor i 16 gb mislim rama .... ili vise xd i neku nabrijanu grafu i liku je fps 20 :/ nemoze da igra kolko steka moraju oni tamo jos u game napraviti nije jos igra dovrsena sta se tice toga
ja imam necra lvl 10 i cini mi se ok ali je malo kompliciran za play...
Inače, na i7 i GTX580 igra radi jako glatko (uglavnom 50-60FPS na 2560 rezi).
I ode 25 silvera na kladenje na kravlje utrke. Fuck.
jer se sredio FPS ?
Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.
Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.
Thanks!
-The ArenaNet Team
Ja dobivam svaki dan takve spamerske poruke za WoW i D3 a kaj je najbolje nit nemam Wow account. Inace cak i ako ti pise da je email pravi od Guild Wars 2 ne mora znacit da je jer ti mogu promjenit to i stavit bilo kakvi email.
Probaj desni klik na poruku i tam imas opciju "View message source" i tam mozes tocno vidjeti od kud ti je poslan email.
Ja ne znam kakvu filozofiju radite, pa meni na slabijoj konfi se vrti odlicno i to sve na high. Bez laga, bez trzaja. Igra radi glatko i odlicno od kad sam poceo igrat.
Thanks!
-The ArenaNet Team
Tako nesto sam i ja primio za diablo 3. Naravno, ispostavilo se da pise jedan link, a 'linka' me na neki sasvim drugi... Oprezno sa time...
Jučer je lag bio grozan toliko da je bilo neigrivo :/
Da li vam se bugaju questovi? Nikako nismo mogli riješiti 'Defend Kani's stolen food from the grawl attack' jer nije bilo grawlova.
Imam jedno pitanje. Do prije nekih godinu dana sam igrao WoW te mi je kao i većini izgleda dosadio. Nisam ovdje sve čitao, pa bih vas molio da mi velite isplati li se uzeti GW2? S obziorm da nisam igrao GW1 hoće li mi to biti neki nedostak ? Hvala