Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.284.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Guild Wars 2

meni je FPS skroz los : (( padne ispod 20.... a kako neznam i dali ce nekako to srediti ? ? dali itko zna ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
razermario kaže...

meni je FPS skroz los : (( padne ispod 20.... a kako neznam i dali ce nekako to srediti ? ? dali itko zna ? 

Ne, najbolje da ne budu. Igra je prosla veci dio optimizacija, ali to ne znaci da su stali s njima. Konstantno optimiziraju, svakim patchom zasigurno nesto poprave. A opet, ovisi i kakva ti je konfa.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
12 godina
Guild Wars 2

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor  5000+  2,6 Ghz... 2 GB RAMA.... i GT 630 GDD3 1600 MHz graficka ! eto ja mislim da na tome mora da radi.... i kada bi trebao doci novi upadate ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razermario kaže...

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor  5000+  2,6 Ghz... 2 GB RAMA.... i GT 630 GDD3 1600 MHz graficka ! eto ja mislim da na tome mora da radi.... i kada bi trebao doci novi upadate ? 

Nemam pojma, svaki cas nesto dode, stalno rade na igri, cim nesto naprave odmah dode.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
12 godina
Guild Wars 2

a ha naci moglo bi se uskoro nesta i srediti a sta mislis od mojoj konf... dali je uredu za gw2 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
razermario kaže...

a ha naci moglo bi se uskoro nesta i srediti a sta mislis od mojoj konf... dali je uredu za gw2 ? 

GW2 previse vuce iz procesora, nisu dovoljno balansirali omjer potraznje izmedu graficke i procesora. To je vjerovatno problem zbog kojeg imas losije FPS-e.

12 godina
Guild Wars 2

a ha ali sada kada recimo vise manje srede to ja bi trebao igrati normalno ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ovaj zadnji update je i meni malo popravio FPS, iako random dropovi i dalje postoje

Dosad mi je FPS bio 25-35, sa nasumičnim padovima na 2-10 FPS-a.

Sad mi je FPS između 35-60, sa nasumičnim padovima na 10-15. (hint za one sa sličnim problemom: alt+tab iz igre i natrag rješavaju FPS drop). U structured PVP-u FPS mi ponekad doseže i 70.

Uglavnom, ekipa konstantno radi na optimizaciji, i vjerujem da će u narednom vremenu većina igrača s trenutnim problemima bit zadovoljna. Nemojmo zaboravit da je igra formalno startala tek jučer :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

i meni se cini da je malkice bolje fps ali sitno sitno nego prije ali eto nada mse da ce se smiriti i da nece padati mi ispod 30 :) do 30 bi se dalo igrati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

Jos RAM-a nebi bilo na odmet...

16 godina
gwammz0r kaže...
Rhodin kaže...

...

Danas sam naletio na Pack Bulla koji campa most. Kad sam prolazio drugi put, čuku i pol kasnije, još uvijek je tamo bio. XD

I di već 60+ level? Ja sam na 34 tek. Spavaš ti kaj? :D

Pa spavam. Ali ovaj tjedan sam doma pa nekih 8-10 sati u prosjeku visim na GW2.

Odradio sam i personal story do lvl 55, sad cu ici nadoknadjivat valjda instancu dvije. Nekaj malo sam kraftao. Uglavnom otkrivam mape 100% osim kad mi neki bug to ne dozvoljava (desno od lion's archa, neki pass, ima skill challenge gdje je captain kojeg challengas blizu gusara propao u zemlju i tako je stajao satime - primjer samo).

Cak sam napravio i WvW danas kad sam uspio upast onih 50 world invader killova i jos nesto preko toga. Problem za monthly achievement mi je onaj exp bez smrti - na 4. tieru sam doso predkraj i zabunom zaagro champion moba sa 2 adda - nisam uspio pobjec.

13 godina
neaktivan

ej ljudi imatel svi win 7 64 bit verziju koji imate preko 2 gige rama? posto sam ja sebi stavio 4 gige rama a na win 7 32 nece da ucita preko 3 gige... pa nezz dal da prebacim na 64 bitnu verziju i koja je ustvari razlika... 

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Odlucim ponovno doci on-line nakon krace pauze (fatalna greska), kad kud vece srece nego ovaj mail:

The e-mail address for your Guild Wars account has been changed
Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.

Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.

Thanks!

-The ArenaNet Team

Ne nisam ju ja changeal jeb**u misa! Pa daj lud sam sad.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Najveći problem je izniman lag navečer. :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 20:47 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

@snakeyess  odmah se javi supportu, netko ti pokusava ukrast account moguce. Ili to ili ti je greskom poslan mail, ali bolje provjeri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

opa dali se to jos malo popravio fps ? ali laga da nemos igrati : (

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Dosta ljudi i u mom guildu se zali na to, no meni uopce nije laggalo dosad

Katawa Shoujo - GOTY 2012
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

na mojoj masini FPS je izmedju 40 i 50. sve su postavke na high/ultra a rezolucija je 1680x1050.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Koju klasu igrate?

Ja sam ih probao gotovo sve i guardian mi je predobar.

Sutra ču probat warriora pa vam javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

heh blago tebi meni sada zna doci do 50 FPS-a ali pada stalno srusi se na 20 i manje nekada pa se digne na 30... i tako : / nesta je to do njih vamo gledo lika ima i7 processor i 16 gb mislim rama .... ili vise xd i neku nabrijanu grafu i liku je fps 20 :/ nemoze da igra kolko steka moraju oni tamo jos u game napraviti nije jos igra dovrsena sta se tice toga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

evo pogledajte ccc :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja imam necra lvl 10 i cini mi se ok ali je malo kompliciran za play...

16 godina
odjavljen

Inače, na i7 i GTX580 igra radi jako glatko (uglavnom 50-60FPS na 2560 rezi).

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

I ode 25 silvera na kladenje na kravlje utrke. Fuck.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:06 (1domagoj1).

3 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

jer se sredio FPS ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...
Odlucim ponovno doci on-line nakon krace pauze (fatalna greska), kad kud vece srece nego ovaj mail:

Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.

Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.

Thanks!

-The ArenaNet Team

Ja dobivam svaki dan takve spamerske poruke za WoW i D3 a kaj je najbolje nit nemam Wow account. Inace cak i ako ti pise da je email pravi od Guild Wars 2 ne mora znacit da je jer ti mogu promjenit to i stavit bilo kakvi email.

Probaj desni klik na poruku i tam imas opciju "View message source" i tam mozes tocno vidjeti od kud ti je poslan email.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:37 (Nadimakk).
13 godina
Guild Wars 2

Ja ne znam kakvu filozofiju radite, pa meni na slabijoj konfi se vrti odlicno i to sve na high. Bez laga, bez trzaja. Igra radi glatko i odlicno od kad sam poceo igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
snakeyess123 kaže...

Thanks!

-The ArenaNet Team

Tako nesto sam i ja primio za diablo 3. Naravno, ispostavilo se da pise jedan link, a 'linka' me na neki sasvim drugi... Oprezno sa time...

13 godina
Tonči kaže...

Jučer je lag bio grozan toliko da je bilo neigrivo :/

Da li vam se bugaju questovi? Nikako nismo mogli riješiti 'Defend Kani's stolen food from the grawl attack' jer nije bilo grawlova.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Imam jedno pitanje. Do prije nekih godinu dana sam igrao WoW te mi je kao i većini izgleda dosadio. Nisam ovdje sve čitao, pa bih vas molio da mi velite isplati li se uzeti GW2? S obziorm da nisam igrao GW1 hoće li mi to biti neki nedostak ? Hvala

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice