Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.283.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
VooDooZg kaže...

Ma ne sudim po koricama naravno, samo kaj mi nije legla na prvu - ali naravno ima puo vremena da dokaže da sam u krivu !!

samo još kad bi se mogao uLog-irat  i kad bi radila, to bi bio baš divno s obzirom da imam vremena samo do sutra popodne jer idem na more :(

DA te malo ohrabrim. I ja sam tako pomislio na prvom BTW nikako da se naviknem ali problem nije u igri nego u meni (nama) ja sam WOW igrac preko 8 godina i sve usporedjujem s tom igrom i tu je problem. ovo je bolje od WOW-a samo uvijek ces imati nekoga kome nece ova igra leci i to je to. Uzivaj!!

By Aismen
12 godina
neaktivan
cropunk kaže...
null kaže...

dali je itko kupio od ovog lika ?

redovito uzimao wow game card od njih....nikad nista lose samo pohvale....bas neki dan zeni uzeo rjesili u 10 min sve...tako bar za tu stvar mogu rec da su odlicni....btw cak i organiziraju neki skup za wow (tako da su valjda ozbiljni oko toga svega)

Mene isto zanima. null ako ces kupovat javi kak je proslo.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

E, pazi,Lepoglava, to lik šana iz Lepoglave...

Pusti price, ak je svugdje 350 min, odkud njemu za 280, mora bit neka caka...

Nema djabe ni u stare babe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ok ljudi koji ste server odabrali? Gandara puna, Underworld pun...kud nek odem a da ima još naših ljudi dajte napišite...i neki main TS3 di pričate...može i od onog guilda "Cromaniacs" il tak nekak...

hvala

EDIT: btw osto na error codu 42:0:9001   ,znači čekam da se malo promet smanji

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 17:43 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scOOby kaže...

ok ljudi koji ste server odabrali? Gandara puna, Underworld pun...kud nek odem a da ima još naših ljudi dajte napišite...i neki main TS3 di pričate...može i od onog guilda "Cromaniacs" il tak nekak...

hvala

EDIT: btw osto na error codu 42:0:9001   ,znači čekam da se malo promet smanji

Server nije pun zauvijek nego u tom trenutku..

Odaberi bilo koji server i kad bude manje ljudi (ujutro ili po noći) ćeš se moći prebacit na Gandaru..

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni je isto sad error kod logina al izgleda da je svima jer su upravo na fejsu napisali da znaju o tom erroru i da rade na tome ;)

Btw. ja sam imao 1 day headstart i odmah sam izabrao Gandaru tako da mi je to glavni server, iako kad sam u onom Plains of Ashford stavi me kao za čekanje, tak nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

katastrofa...nemrem se ulogirat na server na kojem sam počeo prije 3 dana -.- đebenica

Edit: uđoh :D

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 17:56 (wh15tler).
16 godina
Guild Wars 2

pa uzimaju sa strane igre i prodaju,sta kako ne znam. Uvjek postoji rizik zato i rekao par stranica gore stisnite kupite original i buide mirni.Na svakom je kako ce i sta uzimat.

nece ni meni isto,kao sto kazu porpavljuju jos... nis ode spavat dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam kupio igru preko original stranice Aneta i platio 70 eura to bi preporucio svakome neka napravi i mirno spava. Ove cijene koje se tu spominju od 250 kn. su vise nego smijesne ja na to nebi pristo.

By Aismen
12 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

katastrofa...nemrem se ulogirat na server na kojem sam počeo prije 3 dana -.- đebenica

Edit: uđoh :D

kako si uspio jer ja i nekolicina mojih prijatelja nemoze se log in

By Aismen
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nakon tri dana igranja, 100% na Hoelbark i Wayfarer Foothils, progresijom kroz personal story, te i measovnim PvP-om u obliku WvWvW, mogu samo reći: OVO JE NAJBOLJI MMO IKAD...... BEZ KONKURENCIJE

2 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

ušao sam i ja do character selection screena i stisneš play i error....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aismen kaže...

ja sam kupio igru preko original stranice Aneta i platio 70 eura to bi preporucio svakome neka napravi i mirno spava. Ove cijene koje se tu spominju od 250 kn. su vise nego smijesne ja na to nebi pristo.

Pa bolje bi bilo da uzmu u algoritmu ili nekom drugom ducanu za 350 kn s kutijom nego davat 60 eura za key na stranici guild warsa

12 godina
neaktivan
Radec kaže...

Nakon tri dana igranja, 100% na Hoelbark i Wayfarer Foothils, progresijom kroz personal story, te i measovnim PvP-om u obliku WvWvW, mogu samo reći: OVO JE NAJBOLJI MMO IKAD...... BEZ KONKURENCIJE

BRAVO!

By Aismen
12 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...
Aismen kaže...

Pa bolje bi bilo da uzmu u algoritmu ili nekom drugom ducanu za 350 kn s kutijom nego davat 60 eura za key na stranici guild warsa

kutija mi nije bitna i ako ju je ljepo imati - bitna je igra i da te netko ne zavalja za novce (toga ima i previse danas - muljatora)

By Aismen
12 godina
neaktivan
mancekk kaže...

ušao sam i ja do character selection screena i stisneš play i error....

jok! klasika GW2 OFF

By Aismen
13 godina
Guild Wars 2

pa vec 2 i pol sata ništa  - pa kaj su uopce radili beta testiranja i stres testove kad su pukli vec u prvih par sati !?!??!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VooDooZg kaže...

pa vec 2 i pol sata ništa  - pa kaj su uopce radili beta testiranja i stres testove kad su pukli vec u prvih par sati !?!??!

Pa čuj,kaže da je igralo 400k ljudi od 25.tog ,sad su se i ostali pridružili,tak da tvoje "kaj su radili" je malo bezveze,tko zna kaj se moglo dogodit da imaju problema...možda netko prolio pivu po serveru za login :)

A što se mene tiče,danas izgleda ništa od GW2,odem na pivicu,malo nogomet,pa pivica pa spavanac ,sutra na pepperse tak da ni sutra nebudem vidio Tyriu.

Ali neka,bude frend igrao,nek se navuče pa nek kupi svoj primjerak.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav,

ne mogu se ulogirati u GW danas 28.08., ne mogu dobiti ni log-in-window tako da ne mogu ni u account. Klikom na ikonicu se javlja poruka:

GW2 IS UNABLE TO START BECAUSE ANOTHER COPY IS ALREADY RUNNING ON THIS COMPUTER,

OR BECAUSE THE APPLICATION HAS INSUFFICIENT RIGHTS TO SUCESSFULLY DETECT WHETHER ANOTHER COPY Is ALREADY RUNNING ON THIS COMPUTER.

Ne znam, jučer sam se probao ulogirati ( naravno, palćeno je "na vrijeme" tako da bi igranje moglo početi tek danas, to je bilo onako, za probu)

i javljao se log-in-window nakon čega bi se skršio komp do plavog ekrana, danas ništa - samo ova glasna poruka ???

Na task manageru se ništ ne može napraviti. 

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Eve ga ,ipak se igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Uzeo sam maloprije igricu,registrovao se i kad skinem Gw2setup 20ak mb i kad kliknem
run izbaci mi "download failed,please your internet connection and try again"

Da li je mozda preopterecenje ili postoji neka caka....laik sam,pa ako moze pomoc

pozz...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

i dalje nemogu uč...

dajte neki IP na TS-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

pozzz svima danas sam kupio game instalirao i skinuo upadate i sada ocu da udem i ono mi pise...  Guild Wars 2 has encountered an error please help :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 19:09 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

d

13 godina
Guild Wars 2

Ima nekakav update za skinut. Mislim sta ocekujete. Pa igra je tek danas docekala svoje full opterecenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

sta mislis da bi kasnije trebalo da udem na acc normalno ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

http://techland.time.com/2012/08/28/guild-wars-2-its-the-pinball-machine-of-mmos/

Malo vijesti. Najjaci je ovaj dio: "Something just grooved a few hours in, though I partly blame the game servers for not crashing like a proper just-launched MMO should. I mean come on, ArenaNet, the least you could have done was go dark for half a day or two."

ANet se odlicno drzi, povremeno se ne moze ulogirati, sto je i za ocekivati, zna se koji je dan danas. Kod dobrog dijela drugih MMO-a bi vjerojatno cijeli dan navlacili pisu od dosade.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 19:15 (1domagoj1).

2 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

evo ljudi nisam mogao uci sa nick name koj isam stavio neznam ni zasto ni kako ali eto ako itko bude imao problem kao ja neka samo upise E mail koji je stavio i ok... i pasword naravno eto i samo jos jedno pitanje di igrate ? ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razermario kaže...

evo ljudi nisam mogao uci sa nick name koj isam stavio neznam ni zasto ni kako ali eto ako itko bude imao problem kao ja neka samo upise E mail koji je stavio i ok... i pasword naravno eto i samo jos jedno pitanje di igrate ? ?

Pa email i ide.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jedino sto ne kuzim,zakaj nema neki free trial,pa bas mi se neda davat 300 i nesto kuna,a da mi se igrica ne svida ili da ce mi stekat jer mi je komp slab.To im je veliki minus

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice