Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.302.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2!

Convincing a friend to try Guild Wars 2? Here are ten reasons PvE players will love GW2:

• *Because Curtis’ ranch isn’t going to save itself.* 
No, really. If you’re hanging out in Claypool and Cattleman Curtis runs up shouting that bandits will take over his ranch if you don’t help, he’s not kidding. https://www.guildwars2.com/en/the-game/dynamic-events/

• *Because this is one of the little dragons.*http://www.flickr.com/photos/arenanet/6945989372/sizes/l/in/photostream/

• *Because that player isn’t coming to steal your kill, he’s coming to make it more epic.* 
Cross-profession combos are as easy to create as they are are dangerous. No need to stop, strategize, and debate group dynamics–just go with the flow of battle and enjoy playing with everyone around you!https://www.guildwars2.com/en/the-game/combat/

• *Because dungeons are waiting to bring the pain, and then do it again in a completely different way.* https://www.guildwars2.com/en/the-game/dungeons/

• *Because you don’t have to play through boring stuff to get to the good stuff. We give it to you right out of the gate.*

• *Because you can see how the other half… er, fifth… lives.* All racial zones are open to all players right away, so you can join your friends no matter what race they choose to play. 

• *Because everyone loves a big finish.*
Events in GW2 don’t occur in a vacuum, and a series of dynamic events can explode into a final meta event. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151039435764209&set=a.10150612680914209.397012.114036714208&type=1&relevant_count=1

• Because the quaggan are just so cute you want to help them.http://www.arena.net/blog/the-mostly-harmless-quaggan

• *Because it’s so much more than swinging a sword.* 
(Or shooting pistols, or firing a flamethrower.) You can cut a swath through the baddies of Tyria, but there’s so much more. Puzzles, trivia, and all manner of non-combat challenges await you all over the world. Keep your eyes open and pay attention to your surroundings–it’s not just window-dressing! 

• Because Destiny’s Edge needs you. http://wiki.guildwars2.com/wiki/Destiny's_Edge

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 20:12 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ja  mislim uzeti ovaj tjedan indeksom u vž algoritmu pre-purchase

Hope the still have some{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Da li negdje ima pokazano koji skillovi su specificni za neku rasu?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Ma ja oću DOWNLAD, nikakav DvD ili tako. I oću ona tri dana unaprijed......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Radec kaže...

ja hoču Čokoljadu{#}

back to topic... pa to ti daje pre-purchase -  kutija s kodom kojeg upišeš na stranici i dobiš 3 dana head start. 350kn u algoritmu s 15% popusta za studente :)

14 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Radec kaže...

ja hoču Čokoljadu{#}

back to topic... pa to ti daje pre-purchase -  kutija s kodom kojeg upišeš na stranici i dobiš 3 dana head start. 350kn u algoritmu s 15% popusta za studente :)

Zvao sam danas Algoritam u Zagrebu kažu da su sve prodali :(

16 godina
Rhodin kaže...

Ljudi, ja uvijek kupujem preko neta jer je jeftinije. Ali trenutno... Algoritam ima medju najjeftinijima. Sa indeksom 315kn 3day head start (takodjer je ke potrebno DL sa GW2 stranice client) - zakaj se mucite okolo?

Algoritam je sad otvoren na toliko mjesta...

Zna li netko ima li algoritam u rijeci? Jer ga nisam nikad vidio. Ako ima da odem i ja po neki pre order sa indeksom

15 godina
aton kaže...

Zvao sam danas Algoritam u Zagrebu kažu da su sve prodali :(

papci,na stranci piše da imaju....

Evo sad sam zvao Algoritam u Gajevoj,King Crossu i Maksimiru i imali su samo jedan i taj je sad samo MOJ tak da sorry  dečki,nema više nažalost.

Bit će standard edition od 28.8. jedino se nezana cijena.

Ima ti u Šibeniku,Puli,Zadru,ali Rijeci koliko vidim nema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 10:21 (mancekk).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Ma uzeo u Algoritmu ........... al da li izvoze van B.J.R Hrvatske, tačnije u B.J.R. BiH

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ovo sto imaju izvan Zg nije problem. Sjecam se vec sam nesto tako kupovao preko njih, da se dogovorit da to platite i da vam to dostave u Zg. Njima je u intresu prodat proizvod, imaju vlastitu dostavu i apsolutno im je svejedno gdje vi to kupite, doci ce vam ako zatrazite (u poslovnicu, ne doma, doma se placa dodatno).

Probajte pitat, nemate sto izgubit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Ovo sto imaju izvan Zg nije problem. Sjecam se vec sam nesto tako kupovao preko njih, da se dogovorit da to platite i da vam to dostave u Zg. Njima je u intresu prodat proizvod, imaju vlastitu dostavu i apsolutno im je svejedno gdje vi to kupite, doci ce vam ako zatrazite (u poslovnicu, ne doma, doma se placa dodatno).

Probajte pitat, nemate sto izgubit.

Istina, meni su doduše samo iz King crosa u Gajevu prešaltali ,ali vjerojatno bi i iz daljega,samo treba dulje čekati.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Na koji server idete ljudi? Ekipa i ja idemo na Fissure of Woe.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Septah kaže...

Na koji server idete ljudi? Ekipa i ja idemo na Fissure of Woe.

Iskreno neznam,mada bi bilo lijepo igrat malo sa ekipom sa buga.

16 godina
Guild Wars 2!

sve rasprodano i po varaždinu ( pre-purchase...). U dilemi sam bio da uzmem igru ili ne... izgleda da nakraju neću {#}

0 0 hvala 0
17 godina
acca kaže...

sve rasprodano i po varaždinu ( pre-purchase...). U dilemi sam bio da uzmem igru ili ne... izgleda da nakraju neću {#}

Your loss

14 godina
Rhodin kaže...

Your loss

{#}

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:35 (XVII Mini).
17 godina
Guild Wars 2!

Jbg, ne znam... mene nikad nije sprijecilo kad sam uso u prvi ducan i neceg nije bilo da trazim dalje. Sta bi mu ti odgovorio na to "nije bilo u prvom ducanu pa vjerojatno necu"?

Mozda bolje nista...

Imas pravo

Rhodin's response <-{#}

Nego... za 3 tjedna.... tocno u podne... za kompovima, ne kod O.K. korala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

pa narucite online ako nema u ducanima....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Jebgiba, malo sam isao prosurfat netom, nisam naso kod nas da ima. Nema crovortex osim predbiljezbi, vjerojatno dolazi 28.08. i nema profil megastore. takodjer sam gledao po prodavaonicama racunalne opreme. Steta... Ali probajte jos u algoritmu, ako ima koja kopija izvan vaseg grada, siguran sam da ce bvam ju dostavit u prodavaonicu u vasem gradu.

EDIT: Ima infomark takodjer prednarudzbe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:39 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa moj ti, imaš na njihovoj stranici za 60 eura xD
15 godina
neaktivan
Radec kaže...
Ma uzeo u Algoritmu ........... al da li izvoze van B.J.R Hrvatske, tačnije u B.J.R. BiH

Koliko ja znam da u algoritmu dobijes kutiju i samo key unutra,pa ako preorderas valjda ih mozes zamoliti da ti posalju key na email  ili tako nesto.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:54 (scarface797).
13 godina
Guild Wars 2!

Preorder stoji doma. To je 20kn dolje, plus 15% popusta za studente. Izaci ce me kojih 280kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ma pustite igru veceras, bravo Sandra! {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ovo kupujem čim bude raspoloživo !

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Veliki update!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Gozz kaže...

Veliki update!

Nda, 10.5k filevoa.... skinuo sam 50ak MB i jos sam na 0% :D

Sva sreca postoci se racunaju u kolicini DLanih fileova, a ne preostalih MB za download.

EDIT: oko 400MB i na 93% sam.... vise se ne cini toliko strasno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 22:10 (Rhodin).
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ovo kupujem čim bude raspoloživo !

Odakle to .. ima gdje  u hr to kupiti?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Za ATI Crossfire korisnike, izbaceni su novi profili ukljucujuci i Guild Wars 2

12.7 CAP2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Znači da ja ovo prednaručim na GW-ovoj stranici, a?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice