Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.302.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo čitam vas već jedno tjedan dana unatrag 20-tak stranica (pretežito na poslu pa zato sporije ide) i toliko sam se napalio na tu igru (a jedva da i znam što me čeka) tako da mogu zamisliti kako je tek vama koji ste igrali betu.

Ne mogu ne primjetiti Rhodinov fanboyizam, ali i logiku koja stoji iza njegovih zaključaka :D Od njega sam najviše informacija i pobrao, unatoč tome što za većinu ne znam što su, ali vjerujem da će poslužiti svo to upijeno znanje kad se po prvi put ulogiram u igru.

Vrlo vjerojatno ću se zaletiti do algoritma čim plata sjedne i onda vas dalje čitati u nadi da saznam još poneku stvar prije tog sudbonosnog 25.8. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

A da... primjetio sam i ja.

Ipak, nije mi krivo. Dosta komentara ovdje protiv kojih sam toliko zustro branio igru su rezultati fanboyizma prema drugim naslovima.

Da je ovo moje bilo potrebno... vjerojatno nije, ali za ovaj naslov sam imao potrebe cim vise informacija prenijet prema ljudima. Volio bih da ovaj studio uspije sa GW2 jer ono sto su radili proteklih 5 godina je urodilo igrom kakvu jos nisam igrao. Bio sam fan prije prvog BWE, ali kad sam vidio betu... osto sam odusevljen koliko je istinito sve sto su obecali i koliko dobro je uklopljeno u igru.

Zao mi je sto sam tlacio ljude ovdje ponekad sa svojim komentarima, ali nadam se da sam prenio i pokoju korisnu informaciju - to mi je bio cilj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Ma daj ajde, pa ja sam zagrijan za igru u velikoj mjeri, a nisam je ni taknuo. Tako da mislim kako je tvoj "fanboyizam" u potpunosti opravdan. Nije to bilo u negativnom smislu :D
17 godina
wh15tler kaže...

Ne mogu ne primjetiti Rhodinov fanboyizam

Ma nijeee {#}

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ma po njemu, arena net će riješiti svijetski glad i ostvariti pravi svijestki mir

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 11:41 (alscaul).

2 3 hvala 0
17 godina
alscaul kaže...

ma po njemu, arena net će riješiti svijetski glad i ostvariti pravi svijestki mir

Totalno, to je upravo ono o cemu pricam cijelu ovu temu. Bravo faco! {#}

17 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Pa ako je sretan s igrom zašto bi morao misliti na gladne i mir...budimo realini to nemože ni vlada zaustaviti a kamoli pojedinac.

Osim toga drago mi je da ima likova koji jos uvijek stravstveno vele određene igre:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
Guild Wars 2!

Salu na stranu, ajmo to sad ne pretvorit u svadju i raspravu ko je koliko i sta...

Fan sam ove igre. Znate kako se kaze, ko prizna... magarac {#} . You had ur fun, ali ajmo ne ulazit u svjetsku glad, politiku i ostale gluposti. Napisite jos koju ako vam je bas drago, siguran sam da ima jos ko nesto za ispucat, a onda ajmo dalje na temu koja je i dalje GW2, ne Rhodin.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alscaul kaže...

Haha nasmija si me! {#}

Ostvarit će oni dobit, to je jedino bitno, a mi ćemo im pomoći u tome!

15 godina
Virty kaže...
alscaul kaže...

Haha nasmija si me! {#}

Ostvarit će oni dobit, to je jedino bitno, a mi ćemo im pomoći u tome!

potpisujem, i ovaj puta se malo isprsite jer su stvarno zasluzili da zarade na ovom proizvodu, jer ako oni papci zaradjuju masne pare na splacinama kao sto su mw3, d3 onda bi arenanet trebao zaraditi najmanje duplo. to je razlog zbog kojeg cu kupovati gemove i razne gluposti koje mi ne trebaju, da im pruzim podrsku da nastave tako i dalje.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2!

Neka oni zarade, ne smeta mi {#}

Igra mi nema ono nesto da bi da i dodatne pare, pa cisto sumnjam da cu gemove kupovat, radje kupim jos koju knjigu da mi krasi policu u sobi i da izgledam nacitano {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virty kaže...

Igra mi nema ono nesto da bi da i dodatne pare, pa cisto sumnjam da cu gemove kupovat, radje kupim jos koju knjigu da mi krasi policu u sobi i da izgledam nacitano {#}

imas na buvljaku knjiga po par kuna, mozes si knjiznicu u sobi sloziti. zamisli kako ces tek onda izgledati :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...
Virty kaže...

imas na buvljaku knjiga po par kuna, mozes si knjiznicu u sobi sloziti. zamisli kako ces tek onda izgledati :)

Kupujen samo u Algoritma ili knjižarama, a kod nas nema "buvljaka" {#}

Inače, imam poveći broj knjiga, a šta kupim to stvarno želim i pročitan {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:04 (Virty).
16 godina
Guild Wars 2!
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Kao što je rekao /ENG/Shakespeak64: Prednaručiti ili ne prednaručiti, to je ovdje pitanje!?
Ne ozbiljno, bili prednaručio ovo ......... čini se skupo, al eto......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Radec kaže...
Kao što je rekao /ENG/Shakespeak64: Prednaručiti ili ne prednaručiti, to je ovdje pitanje!?

Ak če te igra držati nekih 200-tinjak sati kupuj! Ja to tako gledam. 

To nemože napraviti svaka igra ali GW2 sigurno može :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
Radec kaže...

Ja ću si uzet u algoritmu za 315 kuna sa headstartom.Nadam se da će ostat do srijede.

Taman španam cijeli vikend i još malo pokažem frendovima da ozbiljnije zagrizu :D

14 godina
neaktivan
mancekk kaže...
Radec kaže...

Ja ću si uzet u algoritmu za 315 kuna sa headstartom.Nadam se da će ostat do srijede.

Taman španam cijeli vikend i još malo pokažem frendovima da ozbiljnije zagrizu :D

Cek cek daj neki link. Od kud sad to da je 315 sa headstartom :S 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152352

+ indeks od frend :)

14 godina
neaktivan
mancekk kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152352

+ indeks od frend :)

Dankešeennnnnn . Imam indeks tak da nebu bilo frkeeee :) Brijem da ću sutra do Algoritma u Maksimirskoj :) 

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Jebga, GW2 stranica nudi pre-order za 418 kn ........ jebga...... ništa odo uzet ovu sa Gw2-ove stranice, kad neam izbora, al opet, šta fali 27-8 km više :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Radec kaže...
Jebga, GW2 stranica nudi pre-order za 418 kn ........ jebga...... ništa odo uzet ovu sa Gw2-ove stranice, kad neam izbora, al opet, šta fali 27-8 km više :P

Pa nije ti opcija samo njihova stranica. Imaš g2play i slične stranice na kojoj se prodaju keyevi 

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
De, đe mi je najpouzadaniji pre-order DOWNLOAD ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Imaštu head start

Zatim možeš u informaku uzeti standardnu verziju i dobiš je na dan izlaska

Oboje je pouzdnao sad samo što ti više paše. 

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ljudi, ja uvijek kupujem preko neta jer je jeftinije. Ali trenutno... Algoritam ima medju najjeftinijima. Sa indeksom 315kn 3day head start (takodjer je ke potrebno DL sa GW2 stranice client) - zakaj se mucite okolo?

Algoritam je sad otvoren na toliko mjesta...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ljudi, ja uvijek kupujem preko neta jer je jeftinije. Ali trenutno... Algoritam ima medju najjeftinijima. Sa indeksom 315kn 3day head start (takodjer je ke potrebno DL sa GW2 stranice client) - zakaj se mucite okolo?

Algoritam je sad otvoren na toliko mjesta...

Baš to! Uopće nisam znaoo da bi tamo moglo biti tak jeftino. Iznenadili su me.  IMaju oni kakvo ograničenje narudžbi da mi nebi pobjeglo nakraju? Treba zakapariti ili ? 

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Baš to! Uopće nisam znaoo da bi tamo moglo biti tak jeftino. Iznenadili su me.  IMaju oni kakvo ograničenje narudžbi da mi nebi pobjeglo nakraju? Treba zakapariti ili ? 

Ja ću ih zvat sutra pa da vidim kaj će reći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 19:53 (mancekk).
14 godina
neaktivan
mancekk kaže...
Ja ću ih zvat sutra pa da vidim kaj će reći.

Ajde molim te pa mi baci PP ili napiši ovdje 

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

No probljem.

14 godina
neaktivan
mancekk kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

No probljem.

Eto imaš moj indeks ako kupuješ u Zagrebu ako nisi student :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice