Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.302.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Guild Wars 2!

Wow, u stotinku....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Stavili su opciju da možeš sakrit helm...TO SAM ČEKO !

Ispod skilla se sada vidi i key na koji reagira.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Netko igra, a netko radi... ffs

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

ekipa po sajtovima kruze krive informacije. svi koji si imali pristup bt3 imaju pristup i ovom stress testu, nije ogranicen kao prosli na samo preorder ekipu.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!

Ja nemrem ući niti na server niti na forum..

Imam prepurchase od početka tako da nije do dozvole nego do tehničkih problema..

Ima li ih itko drugi??

16 godina
NightShadow kaže...

Ja nemrem ući niti na server niti na forum..

Imam prepurchase od početka tako da nije do dozvole nego do tehničkih problema..

Ima li ih itko drugi??

yes

14 godina
Guild Wars 2!

Kolika ce biti cijena kad izade 28.8

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo usa sam na par min, vidim (ili se meni bar to cini) da su jos bolje optimizirali igru

jos 23 dana...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
lovvro kaže...

Kolika ce biti cijena kad izade 28.8

Cekaj samo da odem do frizidera po grah pa cu ti izgatat.

Samo za provjeru skuhat cu i kavu pa gatat iz taloga... Ocekuj povratnu informaciju kroz 15ak minuta... {#}

{#} , morao sam

16 godina
Guild Wars 2!

Kako uklonit ovaj bar sa  skilovima i mapu ?

Znam da je bilo nešto tipa : ctrl+shift+nešto+nešto

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Eto, dobio sam mystic key (oliti black lion trading key) i otvorio mystic chest. Na moje preveliko veselje dropao je stack od 5 Fine transmutation stoneova koji se mogu koristiti za iteme bilo kojeg levela. Lvl 12 sam pa pretpostavljam da ih nece biti problem nabavljat, a lvl 1-79 ce se moci koristiti basic transmutation stoneovi kojih takodjer vec imam 9

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Mislio sam da ze to zna nikad nisam igrao tu vrstu igrica a zainteresiran sam za gw2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Mislio sam da ze to zna nikad nisam igrao tu vrstu igrica a zainteresiran sam za gw2

Zemi si, nećeš požalit.

17 godina
Guild Wars 2!

Ah, zavrsio sam sylvari jumping puzzle

Jumping puzzle Jumping puzzle

lovvro kaže...

A cuj, ne zna se. Trenutno je 350, odnosno 315kn (sa studentskim popustom) u algoritmu. Bila je akcija na G2PLAY za 224kn ili tako nesto prije koji tjedan bez head starta. Moguce da ce se naci koja jeftinija verzija jos, trenutno sto znam je sve preko 300kn i ne racunam da ce cijene brzo padati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 22:44 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Hehe, jesi stajao na vrhu gore i gledao?? Koje savršenstvo!

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dobro kaj je ovo, skidam već 200MB i još ima 9500 fajlova.. Bit ću sretan ak se ulogiram do ponoći. (igro sam BWE3)

0 0 hvala 0
17 godina
sliver kaže...

Dobro kaj je ovo, skidam već 200MB i još ima 9500 fajlova.. Bit ću sretan ak se ulogiram do ponoći. (igro sam BWE3)

J*bgiba, zato sam pisao popodne da stavite skidat. Oko 600MB update ima od zadnje bete.

Gozz kaže...
Rhodin kaže...

Hehe, jesi stajao na vrhu gore i gledao?? Koje savršenstvo!

Jesam, prekrasno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 22:45 (Rhodin).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jel se to meni cini ili se igra vrti nesto sporije od zadnje bete?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 23:19 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ne znam, meni brutalno dobro radi sve max jer sam doma na kompu. NIti lagga niti stekuckanja, nista. Mozda da odem u WvW...

BTW odlucio sam se malo zabaviti pa eto, u obliku ove zmije kruzim gradom. Cini mi se da sam naletio na 2 dame koje nemaju pojma sto im se sprema.... nadam se da cete cuti vrisak kad uletim medju njih

Zmija Zmija
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 0:27 (Rhodin).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Stvarno su tocni, nemos im prigovorit {#}

Salim se... Ah, well... malo lakse cu docekat prerelease nakon ovoga danas {#} , ali PvP (tj. WvW) rocks {#} - i nije bilo lagga, delaya, stekuckanja, nicega, a bili su fakat masivni fightovi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma dubrad jeda ..usred gl kampanje na mene 15 duhova kad ono izbaci me u login screen:(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Taman sam se ufuro u PvP sa Mesmerom, iluzije, condition stack ovo ono kad stane odjednom i neda više natrag :(

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ha, rekli su 4 sata :D po mojem satu, 4:01 je trajalo ovo...

Nista... 03.08. je... 22 dana... Skyrima ili necega :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

guardiani nakon ovh patcheva faking op... oni spirit weaponi rade faking burst dmg + njihov survival...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Odlučio sam kupit igru u Algoritmu i probao sam danas oko podna i sada opet i svaki put pri registraciji nakon klika na "Unos podataka" mi izbaci error "The page cannot be displayed" ako itko zna neko rješenje bio bi mu zahvalan na pomoći!

Edit: eto slike :/

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 1:52 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
-zip- kaže...

Odlučio sam kupit igru u Algoritmu i probao sam danas oko podna i sada opet i svaki put pri registraciji nakon klika na "Unos podataka" mi izbaci error "The page cannot be displayed" ako itko zna neko rješenje bio bi mu zahvalan na pomoći!

Idem sad spavati, ionako je gotov stress test. Ako bi mogao koji screenshot opalit, pa ili ujutro ja ili netko drugi, ali vjerojatno ce ti se lakse pomoc ako se bolje vidi sto ti se i gdje desava.

16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
-zip- kaže...

Idem sad spavati, ionako je gotov stress test. Ako bi mogao koji screenshot opalit, pa ili ujutro ja ili netko drugi, ali vjerojatno ce ti se lakse pomoc ako se bolje vidi sto ti se i gdje desava.

ma ok nije hitno i ja sam do sad igrao (key od BWE3) {#} tako da.... do 25.8 ima vremena

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 1:47 (-zip-).
13 godina
neaktivan
sliver kaže...

Taman sam se ufuro u PvP sa Mesmerom, iluzije, condition stack ovo ono kad stane odjednom i neda više natrag :(

Ne znam meni se čini da Mesmer nije baš za Pvp ili ja ne znam kako odigrati s njime... Ali za pve mi se čini odličan.

17 godina
Gozz kaže...

Dosad najljepši jumping puzzle, kakav krajolik, dok skačeš podrhtava tlo, kamenja se ruše... Predobro...

OMG, pa ovo ka da je za ekipu od 1-3 godine {#}

17 godina
-zip- kaže...
Rhodin kaže...
-zip- kaže...

...

....

ma ok nije hitno i ja sam do sad igrao (key od BWE3) {#} tako da.... do 25.8 ima vremena

Ha, da. Ovo mi lici na problem kod Algoritma... imaju toliko azurne stranice i stvarno paze na izgled weba... SARKAZAM... tako da me ni ne cudi. Jos uvijek im pise u opisu GW2 da je release u lipnju - mogli su barem to azurirat. Imam neki cudan osjecaj da ih boli neka stvar, da im dosta love kaplje bez obzira na web.

Nadam se da ces uspjet, ako ne nazovi ih pa pitaj sta s time ili jos bolje, ako si blizu, odi do Algoritma sa nekim ko ima index i usparaj postarinu i 35kn za studentski popust.

Ono sto je meni samo krivo, sad kad sam odigrao malo jos WvW je kao sto je kolega reko prije koju stranicu, koliko je nebalansiran combat i reward sistem u WvW tj. kako su nagrade naspram onih u Pve bolesne (pisalo se o karmi ako se ne varam). Pisem ovo jer su se ljudi zalili kako se premalo expa dobiva, a onda sad isprobam i vidim da je potpuno suprotno. Naime, sibali smo se u utvrdi naseg servera, drugi server je napadao. Vodio uje nas server do zadnjih 20 minuta i onda su nas crveni doslovce pregazili. Ipak, ja sam sa ekipom oko sebe uspjesno branio neku veliku utvrdu. Stalno su se pojavljivali eventi tipa "repel enemy attack" i "protect the lord" i slicno i svake 2-3 minute smo dobivali zlatni reward koji je ukljucivao goleme kolicine novca, karme i expa.

Ako bi se konstantno ovako borilo u WvW smatram da bi se puno brze izlevelalo nego u PvE, da ne spominjem da je money i karma reward takodjer bio bolestan. Ovo se nadam da ce malo nerfat do releasea, barem u ovakvim masovnim borbama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 10:38 (Rhodin).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice