Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
-zip- kaže...

Kod mene 13.8 Gb danas sam skinuo client...nego zanima me samo da li ide nakon skidanja standardna instalacija ili je nakon skidanja to to?

jer u mapi GW2 imam samo tri datoteke i na njima je mali zlatni lokot tako da nije mi jasno da li je to sve ili ima neka fora u tome??

Trebale bi biti cetiri datoteke, dupli klik na Gw2.exe pokrece igru, instalacije nema.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Trebale bi biti cetiri datoteke, dupli klik na Gw2.exe pokrece igru, instalacije nema.

Hvala na brzom odgovoru!

Evo kako je to kod mene, valjda je to to, ja se nadam da nece bit problema kad stigne vikend.

stanje kod mene stanje kod mene
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 0:07 (-zip-).
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo iman key, koliko dugo traje betaa??

EDIT: NVM, glup sam, glupo pitanje, došlo mi na email.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 0:11 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
sstrmi kaže...
master4games kaže...

AMA BAŠ SVATKO DOBIVA KEY

IGN ih dijeli i samo se trebate registriraj na www.ign.com, otić ovdje: http://t.co/76oyPV2v i kliknut na Get my beta code i automatski odmah dobivate beta key ;)

e fali ti care,napravio sam sve i registrirao se.Kako da sad skinem to za nadolazecu betu 20.7 i koliko ima GB?

15 gb u mene ima

I kod mene, tocnije 15.6 GB

17 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Hvala na brzom odgovoru!

Evo kako je to kod mene, valjda je to to, ja se nadam da nece bit problema kad stigne vikend.

Mislim da je to to, samo klik na Gw2.exe, on ima oko 20 MB i to bi trebalo biti to.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Tko je skinuo prije prvog beta vikenda i od tada skida updateove ima 15.6 gw2.dat.

S druge strane, tko je sada skinuo po prvi put (prije treceg beta vikenda) ima 13.8 gw2.dat.

Zasto? Kolko sam skuzio sa stranih foruma ostali neki resursi/fileovi unutra koji se vise ne koriste. Anyway nije bitno sto se tice igranja ili performansi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

na kojem serveru sad igrate u beti?

13 godina
Guild Wars 2!

Spreman za betu :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

See u all there!! ja sam svoju davno zbavil :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Meni na IGN-u samo prazno pokaže gdje bi trebao bit key...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

kod mene isto tako :(

13 godina
Guild Wars 2!

Tu još danas dijele po našem vremenu u 19 ili 21h ?

http://www.alienwarearena.com/giveaway/guild-wars-two-closed-beta-giveaway/

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 16:25 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo 5 Beta keyeva za sljedeći vikend - tko prvi njegovo {#}

(napišite tko uzme da ostali znaju)

7BB72D-8CWSW-HB6K-836-KBQLKP8
CFFSGP-WR4G4-71S2-W3F-VPNSGH7
DXX894-TDVH3-8NCF-MB7-2CK9LV2
299XJT-1K14M-VB37-3S3-XDJP3HB
J88PSM-2D3KJ-TJ6M-8Q2-6LCKCTW

Registracija

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 16:42 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
-zip- kaže...

Evo 5 Beta keyeva za sljedeći vikend - tko prvi njegovo {#}

(napišite tko uzme da se ostali znaju)

7BB72D-8CWSW-HB6K-836-KBQLKP8
CFFSGP-WR4G4-71S2-W3F-VPNSGH7
DXX894-TDVH3-8NCF-MB7-2CK9LV2
299XJT-1K14M-VB37-3S3-XDJP3HB
J88PSM-2D3KJ-TJ6M-8Q2-6LCKCTW

Registracija

Care HVALAAAAAAA!

uzeo sam 299XJT-1K14M-VB37-3S3-XDJP3HB

14 godina
Guild Wars 2!

Baš me zanima kakv će biti support ove igre. DLC i to. Pretplate i slično.

Nešto sam od nekog čuo da će bacati DLC često pa će to u biti biti kao pretplata :D .

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala, ja sam uzea 3ci :DDDD

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ej ekipa, imam 2 keya za betu viška... ne znam kome da dam nikome od frendova se ne sviđa igra pa evo da tu probam... :D

ode

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 20:28 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Nešto sam od nekog čuo da će bacati DLC često pa će to u biti biti kao pretplata :D .

Nije ti baš pouzdan izvor informacija.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

E ljudi da li bi mi radio Guild Wars na mom racunaru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kent8 kaže...

E ljudi da li bi mi radio Guild Wars na mom racunaru?

Da

14 godina
neaktivan

E hvala druze :)

A da li bi mi mogao reci na bil' radilo na high, medium ili low? 

14 godina
neaktivan

mozda medium prije low

16 godina
tigerija kaže...

Ako te zanimaju dosadasnja iskustva - support je izvrstan, stogod sam trebao odgovarali su mi u pravilu odmah.

Cak kad sam izgubio account tj. nisam se znao ulogirati jer su zahtjevali "po novom" da upises ime i prezime makar jednog lika prilikom logina, javio sam im se i isti dan su mi poslali potrebne podatke na mail.

Bugove i sve drugo takodjer rjesavaju brzo, pola ekipe koja je radila na razvoju igre bavit ce se poboljsanjem igre i ispravljanjem bugova.

Sa druge strane politika DLC-ova je u originalu trebala biti 1 DLC odnosno expansion svakih 6-8 mjeseci ako se dobro sjecam, ali da bude i jedan godisnje nije toliko lose buduci su u originalnoj igri ekspanzije bile velike kao i original. Bilo je i nesto "bonus misija" koje su u sustini bile kao manji dodatak na igru, ne znam planiraju li ovdje takodjer takve stvari, ali mislim da hoce, nema razloga da ne, jer ih se moze kupiti kao microtransaction sto u GW2 znaci da se moze kupovati defakto sa ingame novcem.

Bilo je tu i hrpa evenata na zimu, ljeto i oko praznika, mislim da je bio i neki proljetni event, ne sjecam se vise svega.

Sa druge strane igre poput WoW-a su ti prodavale ekspanzije, pa si svejedno morao 100+ kn mjesecno ostavljat kao porez na koristenje igre koju si kupio.

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ako te zanimaju dosadasnja iskustva - support je izvrstan, stogod sam trebao odgovarali su mi u pravilu odmah.

Cak kad sam izgubio account tj. nisam se znao ulogirati jer su zahtjevali "po novom" da upises ime i prezime makar jednog lika prilikom logina, javio sam im se i isti dan su mi poslali potrebne podatke na mail.

Bugove i sve drugo takodjer rjesavaju brzo, pola ekipe koja je radila na razvoju igre bavit ce se poboljsanjem igre i ispravljanjem bugova.

Sa druge strane politika DLC-ova je u originalu trebala biti 1 DLC odnosno expansion svakih 6-8 mjeseci ako se dobro sjecam, ali da bude i jedan godisnje nije toliko lose buduci su u originalnoj igri ekspanzije bile velike kao i original. Bilo je i nesto "bonus misija" koje su u sustini bile kao manji dodatak na igru, ne znam planiraju li ovdje takodjer takve stvari, ali mislim da hoce, nema razloga da ne, jer ih se moze kupiti kao microtransaction sto u GW2 znaci da se moze kupovati defakto sa ingame novcem.

Bilo je tu i hrpa evenata na zimu, ljeto i oko praznika, mislim da je bio i neki proljetni event, ne sjecam se vise svega.

Sa druge strane igre poput WoW-a su ti prodavale ekspanzije, pa si svejedno morao 100+ kn mjesecno ostavljat kao porez na koristenje igre koju si kupio.

Svako veće se pomolim da igra nebude fail ko Diablo 3. Diablo dugo čekao i bio je fail. Nadam se da s ovim neće biti tako. Čitam po netu sve miriši na WoW puta 10 bolje :)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Svako veće se pomolim da igra nebude fail ko Diablo 3. Diablo dugo čekao i bio je fail. Nadam se da s ovim neće biti tako. Čitam po netu sve miriši na WoW puta 10 bolje :)

Bude li dobro kao WoW bit cu sretan, a to tipa 10x bolje je ravno dobitku na lotu.

14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Bude li dobro kao WoW bit cu sretan, a to tipa 10x bolje je ravno dobitku na lotu.

Istina,ali miriši na jako dobro :) Čitajući sve što će nuditi bit će uber seksi kul.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
Virty kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Igra je vec u startu bolja od WoW-a barem 10x jer te ne tjera da svakodnevno sate gubis na farmanje reputacije kod raznoraznih frakcija, radis 10ak daily questova samo da si mozes priustit repair armora te hranu, potione i stovec ti treba za raid, gomile i gomile novaca za mountove, treniranje odredjenog levela riding skilla... milion drugih gluposti, da ne spominjem nekoliko vrsta geara za svakog lika, i onda taman kad pristojno nafarmas dodje neki DLC ili expansion koji ubaci sve novo, skuplje, jace i opet farmas iznova satima i danima, a oko 5-10% vremena radis zabavne stvari.

Na pamet mi pada alterac valley kad si po 45 min znao biti nutra za 1-3 tokena (nisam igro na srecu kad je trajala satima i kad je gubitak znacio 0 tokena), a trebali ti ih je tipa 60 ili 80 za 1 item...

Ne zelim ni spominjat cinjenicu da sam davao oko 105kn mjesecno da bih imao privilegiju farmat barem 80% vremena.

Igru sam isprobao, questovi i eventi su super zabavni, gdjegod na mapi odes naletit ces na izazov, nema vise farmanja lvl 10 mapa sa lvl 80 characterom na nacin da sve pod tobom pada ko da gazis mrave.

PvP je super zabavan, cinjenica je da ga ovdje radim kada hocu i koliko hocu, nemam potrebu "farmat" ga jer u njemu sudjelujem ravnopravno sa svima sa gearom kakav ce svi imat. Ako cu se htjet k*rcit sa PvP gearom, mogu ga nafarmat, ali ako mi to nije prioritet i zelim nacraftat svoj gear te uletit u PvP, necu vise naletit na lika bez zivota koji dane provodi u PvP-u te stoga ima max pvp gear i pojede me u sekundi. -> ovdje je vazan skill, a sve ostalo svi imaju isto.

Milion drugih stvari je blje od WoW-a...

A prica, lore... svak ima svoj ukus, ali mislim da je dosta bilo o tome receno, dosta do sada vidjeno... Nekima ce WoW biti zanimljiviji od ovoga, nekome ce ovdje smetat sto nema raida, nekima sto nema mountova, ali decki... to sve znate unaprijed.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Može mi netko reći jel budem mogao ovo igrati na mom laptopu?

Mogu li poćeti igrati GW 2 bez da sam igrao prvi dio i bez da imam puno znanja o MMORPG igrama .. premda sam ih igrao par pa bar znam osnove?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nadam se da će napravit neku pvp arenu (primjetio sam arenu u Ascalon-u) gdje će se moći pvp-at (1v1, 5v5) s gearom koji se skupi u open world-u jer sigili su po meni malo OP u Battle of Kyhlo  i Forest of Niflhel. 

@Witcher

Da. Nisam ni ja igrao GW pa sam u ovih par beta sve povatao.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 23:45 (AmonZero).
17 godina
Guild Wars 2!

Ako netko prestane igrati betu, moze posuditi na 1-2 sata za probu, ima beta key, ili bilo koji slican nacin isprobavanja igre, nek se javi ako moze :) Radio bih isprobao igru, pravo me zanima. Imam SMITE beta key, ako netko nesto mozda trazi u zamjenu.

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 23:56 (SinCr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice