Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.300.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

E pa mislim da su mogli znati da im serveri neće izdržat toliku navalu ljudi i bez testiranja{#}d

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
drocketman kaže...

Evo ako nekom treba za jako jeftino igrica:) Odlična ponuda:)Pouzdana stranica.

http://www.gamehuntercdkey.com/shop/role-playing/139-guild-wars-2-standard-edition.html

Kako tako malo para?

Neznam, al znam da sam već kupio:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
drocketman kaže...

Bed je sto i kad udjes na prvom login screenu ceka te jos jedan:-(

Ja ću probat guestat na neki low server kad upadnem sljedeći put..

Guest funkcija ne radi..

Kad mi krepa drugi put, svaki gumb mi je nedostupan i moram ga prisilno zatvoriti..

Tako i meni vec par puta pa sam odlucio napraviti novog lika (umjesto play starog) i tako mi je uslo u igru.

A lijeva i desna tipka misa u igri, nekuzim uopce sta rade. Jedino kad ih stisnem obje onda trcim. 

17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Hah, iskreno ne možeš reći da je igra odlicna ako si ju igrao samo 10 minuta, nisi vidio ni 0,5% igre lol.

u pravu si nije vidio ni 0,0001% igre (inace max lvl je 80) na 10 min tek je prvog bosa roknijo onog uvodnog i onda tek pocinje igra a to je za nekih 15 min dok se skonta sto treba kud treba sve drukcije a pojma nemas sto trebas sam letis ko muva bez glave i stisces po tipkama ( skilovima) a nema pojma sto koji radi!!

Inace koliko vidim na FB od GW2 beta bas   i nije uspjela bar zasada puno ljudi je dobilo beta kljuceve (preorder) i problem je kod logiranja malo mjesta ima. Mozda to sutra poprave pa puste vise ljudi da moze uci. Ipak kad smo mi bili pod NDA bilo je puno bolje a jbg bilo nas je i puno manje! hehe

16 godina
Guild Wars 2!

Slika govori više od 1000 riječi {#}

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 22:41 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

E pa mislim da su mogli znati da im serveri neće izdržat toliku navalu ljudi i bez testiranja{#}d

Ne, kako su mogli znati tocno za tu igru, za tu verziju koliko tocno server moze podnijeti? Ako mislis da ce nagadati i uzeti puno vise resursa nego sto im treba, e tesko. Jer je to onda rasipanje resursa. Kad vide koliko im treba otprilike i to srede u sljedecih par sati, sve ce ok biti ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ugl neću više pokušavat.

Dognut ću se u 4 pa igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Slika govori više od 1000 riječi  {#}

haha upo si slucajno - a to je samo 4 rijeci :) a sto cemo s ostalih 996 rijeci reci!? Moj ti je savjet suti i deri dok si unutri inace kad te izbaci plakat ces kao i svi mi odvjde koji cekamo da uletimo ponovo!

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
bornasepic kaže...

Ne, kako su mogli znati tocno za tu igru, za tu verziju koliko tocno server moze podnijeti? Ako mislis da ce nagadati i uzeti puno vise resursa nego sto im treba, e tesko. Jer je to onda rasipanje resursa. Kad vide koliko im treba otprilike i to srede u sljedecih par sati, sve ce ok biti ;)

Ne znam bas kako to funkcionira, ali nekako mi se cini da su na onoj closed beti mogli doci do nekih brojeva ili nisu...Sta se sad dogadja: npr  100 000 ljudi klika log in i server od tih 100 000 zahtjeva pusta recimo njih 100  svakih recimo 3 sekunde jel tako?

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

pa ja isto nes nekuzim to al mislim da login server sam pusta na game server tj sluzi kao neki proxi e sad kad ima puno zahtjeva od jednom na login server on mora

svima odgovoriti i onda dolazi do pucanja al jbg valjda su racunali s nekom brojkom igraca za ovu betu ili se nisu nadali tolkom broju. bar mislim da bi tako to trebalo biti jbg

ovo nije moje podrucje pa nezelim pametovat jer neznam kak to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ne znam bas kako to funkcionira, ali nekako mi se cini da su na onoj closed beti mogli doci do nekih brojeva ili nisu...Sta se sad dogadja: npr  100 000 ljudi klika log in i server od tih 100 000 zahtjeva pusta recimo njih 100  svakih recimo 3 sekunde jel tako?

Pusti one na koje stigne odgovoriti. Ovo sto mi radimo se zove DDoS ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Po meni su trebali.

Opet je oko 400 000 uzelo prepurchase.

I mogli su skontat da će ih jedno 300 000 najmanje igrat betu. 

Te da će ih oko 150 000 minimalno kliknuti na login pri poćetku bete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Zaboli njih ona stvar, ovo je beta i ne trebaju se opravdavat, al su bar mogli na stranici napisat koju rijec.

Al neka, bar se ameri mogu logat ka ljudi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...
drocketman kaže...

Evo ako nekom treba za jako jeftino igrica:) Odlična ponuda:)Pouzdana stranica.

http://www.gamehuntercdkey.com/shop/role-playing/139-guild-wars-2-standard-edition.html

Kako tako malo para?

Jesi probao key? Sve ok funkcionira i upao si u betu?

13 godina
neaktivan
greysaint0 kaže...

Kako tako malo para?

Jesi probao key? Sve ok funkcionira i upao si u betu?

Sad sam naručio pred 20 minuta, već sam od njih naručivo i sve je dobro prošlo, javim ovih dana dal je sve okej!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Zaboli njih ona stvar, ovo je beta i ne trebaju se opravdavat, al su bar mogli na stranici napisat koju rijec.

Al neka, bar se ameri mogu logat ka ljudi :)

Zeznuto je to sto kad prodjes log in server i kad trebas startai igru (valjda tada ide game server), za upasti na game server imas samo jedan pokusaj i puff moras skroz van iz igre ako ne uletis

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:06 (drocketman).
16 godina
Guild Wars 2!

Sutra ćete svi moć igrat, nemate se šta brinut. Imat ćete 2 puna dana.

Evo ja odigro 1 sat otključo skoro sve skilove (5 skill na 80%) i igra je predobra. Kada nas 20 ide radit mini quest i mlatit pauke i šišmiše...neprocjenjivo.

Čak smo i na dynamic ja i iron naletili neke bandite smo mlatili.

I koji mi je gušt rivajvat igrača, ono osjećam se super kad pomognem nekom {#}

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:18 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Forumi proradili..

Valjda će ubro i logiranje u samu igru..

Što se logina tiče..

Recimo da server ima kapacitet 100 / sec, znači 6000 min..

Ako ima više zahtjeva za ulogiravanje, onda onaj 6001 ne upada dok ne potrefi da dođe na red..

Što se obično dogodi kad dovoljno ljudi uđe i smanji se pritisak..

Osim ako ti isti ne ispadnu iz igre i nastave sa pritiskom..

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sutra ćete svi moć igrat, nemate se šta brinut. Imat ćete 2 puna dana.

Evo ja odigro 1 sat otključo skoro sve skilove (5 skill na 80%) i igra je predobra. Kada nas 20 ide radit mini quest i mlatit pauke i šišmire...neprocjenjivo.

Čak smo i na dynamic ja i iron naletili neke bandite smo mlatili.

I koji mi je gušt rivajvat igrača, ono osjećam se super kad pomognem nekom {#}

Evo meni kickali, doso do 4 levela theif , sva 5 skilla sa daggerima, kao sto kolega kaze eventi su zabavni ma sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:15 (Iron13).
17 godina
neaktivan

Ej a sta koristis za trcanje misa ili tipke? I kako dodge ima koja tipka ili moram 2 puta tipku za kretanje?

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Evo ja odigro 1 sat otključo skoro sve skilove (5 skill na 80%)

E drug mal si se prevario nisi otkljuco sve skilove!!! jesi samo 4 i pol kak si napiso a imas jos da se usere da otkljucas SVE skilove!!!

otkljuco si samo za oruzje koje trenutno nosis ( sword, stap ili degeri ili vec sto imas) al kad promjenis oruzje PONOVO moras uciti skilove da drugo oruzje!

Tak da nisi otkljuco sve nego si otkljuco samo za to oruzje koje sad nosis sve skilove!

da ne bude zabune da igra ima samo 5 skilova! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:26 (zzXXy).
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ej a sta koristis za trcanje misa ili tipke? I kako dodge ima koja tipka ili moram 2 puta tipku za kretanje?

mislim da je kod mene bila "SPACE" tipka za dodge a mislim da je i po defaultu a za trcanje mislim da imam autorun tipka samo nije ubacena treba je definirati! koliko se sjecam!

17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Svejedno je, kak ti vise pase, ili drzi dve tipke za trcanje ili tipkovnicom. Mislim da se daju bindati dodgevi, da ne moras dva puta lupati stalno.

zzXXy kaže...

E drug mal si se prevario nisi otkljuco sve skilove!!! jesi samo 4 i pol kak si napiso a imas jos da se usere da otkljucas SVE skilove!!!

otkljuco si samo za oruzje koje trenutno nosis ( sword, stap ili degeri ili vec sto imas) al kad promjenis oruzje PONOVO moras uciti skilove da drugo oruzje!

Tak da nisi otkljuco sve nego si otkljuco samo za to oruzje koje sad nosis sve skilove!

da ne bude zabune da igra ima samo 5 skilova! :)

Naravno da nije, evo za thiefa konkretno, trenutno poznati skillovi ;)

Elementalist trenutno ima najvise skillova, preko 80! :D

Gore u linku samo promjenite ime profesije za koju vas zanimaju skillovi.

17 godina
neaktivan

Nikako ne uspijevam proci ovdje kad stisnem PLAY. Evo EU servera

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

vidim odluka da odem na sexy time s curom umjesto da ostanem i izgaram od prve minute bete je bila dobra odluka ^^ now if i could only play some gw to compare the two while its still fresh..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja imam 10-20fps u igri sa svime na low.

GPU i CPU usage su mi oboje na oko 30% :S.

Q6600 @ 3.0 GHz

ATI HD6850.

BF3 radi normalno.

Ima ko sličnih problema? {#}

EDIT: NA beta forumu ima thread i masa ljudi ima taj problem i sa puno jačim konfiguracijama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 1:36 (hUntEr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Opa.

"Hey everyone, we have an update for you on World selection and transfers. In order to test transfers and world balance, from Friday, April 27 at 15:00 PDT to Saturday, April 28 at 18:00 PDT, players will have free and unrestricted World transfers. ~RB2"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

vidim odluka da odem na sexy time s curom umjesto da ostanem i izgaram od prve minute bete je bila dobra odluka ^^ now if i could only play some gw to compare the two while its still fresh..

Ma priznaj daj da si mislio na GW2 cijelo vrijeme,:-)

13 godina
Guild Wars 2!

Jeste uspijeli uc unutra ? Ja nikako, samo baca errore... Oni po ovom nisu niti blizu zavrsetku, pa njihov server ( makar je beta ) ne moze izdrzat milju ljudi, onaj stress test je bio valjda za 50 ljudi... Pola bete ce proc a da ju ja necu niti vidit... koji su to moroni pa to je strasno. Kvragu i next gen kad niti jednostavne stvari nisu u stanju napraviti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ma priznaj daj da si mislio na GW2 cijelo vrijeme,:-)

Zato je i s(za)vrsil tak brzo {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice