Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.216.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ili 2012., da, prije će to biti XD. Jer je fakat puno igara najavljeno i izašlo u međuvremenu: SW: TOR, DC Universe Online, Rift, Tera, Blade & Soul (isto iz NCsofta), nedavno izašla Kataklizma, pa onak, napeto je na tržištu MMO-a. Možda pričekaju da se stvari ohlade, pa onda udri. A do tad, polirat igru :D.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dosao je trailer za novu profesiju u Guild wars 2 pa svi koji nisu pogledali mogu ovdje.

http://gw2.com.hr/phpBB3/viewtopic.php?f=14&t=20

http://gw2.com.hr

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 11:32 (dekstroza).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
In Trance We Trust!
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

to je aprilska šala... 

i fora im je isala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nitrium kaže...

to je aprilska šala... 

i fora im je isala :)

Daj stvarno zamisli da to stave xD

mislim da nitko ne bi kupio igru :)

In Trance We Trust!
16 godina
neaktivan
unknown kaže...

Daj stvarno zamisli da to stave xD

mislim da nitko ne bi kupio igru :)

Ja bi! :P

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

zasto niko nebi kupio igru pa sta nebi igrali s tim i bok kaj sad..

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mobitel kaže...

zasto niko nebi kupio igru pa sta nebi igrali s tim i bok kaj sad..

hahahahahhahahahahahahah...

baš... igrivnost bi bila jadna za te sa puškama

da ne pričam kako bi takva igra bila under 7 years only playable

In Trance We Trust!
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja sam davno odlučio da ju kupujem sigurno, tak da bi ju kupio. A mislim, 250 kn, platiš jednom i igraš kolko hoćeš... Kad se sjetim kolko mi je otišlo na WoW u tri godine...

1 0 hvala 0
14 godina
1domagoj1 kaže...

Ja sam davno odlučio da ju kupujem sigurno, tak da bi ju kupio. A mislim, 250 kn, platiš jednom i igraš kolko hoćeš... Kad se sjetim kolko mi je otišlo na WoW u tri godine...

vjeruj mi potrošit češ puno više od tih 250kn. ArenaNet stvarno brzo raid ekspanzije( guild wars factions i nightfall su izašli 2006. a eye of the north 2007.) i svaka od njih je stvarno kvalitetna sa novim klasama, mehanikama, pun k misja, cijelim kontinentima i td....

16 godina
alscaul kaže...
1domagoj1 kaže...

vjeruj mi potrošit češ puno više od tih 250kn. ArenaNet stvarno brzo raid ekspanzije( guild wars factions i nightfall su izašli 2006. a eye of the north 2007.) i svaka od njih je stvarno kvalitetna sa novim klasama, mehanikama, pun k misja, cijelim kontinentima i td....

Da, izlaze ekspanzije a i bolje da izlaze (imam sve ekspanzije), ali opet puno manje nego li je potrošio na mjesečne pretplate WoW-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 20:28 (Virty).
16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Pa izlaze ekspanzije i kod WoW-a... Plus još pretplata, vjeruj mi, opet ispadne više, nego GW1 sa svim ekspanzijama...

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Eto predstavljena nova klasa Engineer.

Osobno nisam bas odusevljen.. previse je ocit utjecaj TF2 i Warhammera, a osim toga podsjeca me na dvije najdosadnije mehanike u GW1: ranger trapovi + ritualist spirit spam {#}

Mozda klasa bude zanimljiva za igrat, ko zna, ali sumnjam da cu potrosit charr slot na to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Meni se baš čini fora. Pogotovo da navuku ljude koji igraju FPS-e.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iskreno.. meni vec idu na jetra te zelje dizajnera da privuku siru publiku (dragon age 2 npr.)  odrastao sam na cistokrvnim rpg-ovima (bg1,2; icewind dale.. etc) i jos uvijek mi je toplo u srcu kada se prisjetim tih vremena.

sve se vise i vise okrece cistoj akciji sto po meni je fail a gw2 mi se sve manje i manje svidja.

no, da cu ga probati, to sigurno. ali sve mi se cini da je sansa da ostavim buck$ za to sve manja i manja.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

iskreno.. meni vec idu na jetra te zelje dizajnera da privuku siru publiku (dragon age 2 npr.)  odrastao sam na cistokrvnim rpg-ovima (bg1,2; icewind dale.. etc) i jos uvijek mi je toplo u srcu kada se prisjetim tih vremena.

sve se vise i vise okrece cistoj akciji sto po meni je fail a gw2 mi se sve manje i manje svidja.

no, da cu ga probati, to sigurno. ali sve mi se cini da je sansa da ostavim buck$ za to sve manja i manja.

Slazem se sto se tice privlacenja sire publike, uglavnom to degradira igre. Ali razumijem i firmu koja je utukla vec 3-4 godine i sigurno dosta para na razvoj igre. Zele to prodati sto vecem broju ljudi, a s obzirom da se radi o mmo naslovu piratija im nece ukrast nista zarade. Mozemo se nadati da igra nece ispast poglupljeno sranje :)

Ovo sto kazes da im ne zelis ostavit buckse, pa cim si kupio kutiju ili digital download potrosnja gotova. GW2 nece imati mjesecnu pretplatu, tako da je primarni cilj prodati sto vise kutija i nakon toga sto vise mikrotransakcija kroz in-game ducan. Mrzim mikrotransakcije ali u takvom sistemu bez pretplate one ce biti prihod zarade godinama nakon izlaska, sto ce odrzavati igru na zivotu i financirati daljnji razvoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 13:41 (dretva).
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ali ono kaj je bitno kod GW-a i tih mikrotransakcija je to da su to bile mikrotransakcije uglavnom tipa neki sjajni armor ili neka posebna boja, nije bilo mikrotransakcija gdje bi ti kupil puno bolju opremu pa imal ne znam kakvu prednost nad ovima koji nisu htjeli kupiti. Sve se moglo osvojiti in-game. E to je izdvajalo GW. Ako budu i sad takve, milina.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dretva

Ovo sto kazes da im ne zelis ostavit buckse, pa cim si kupio kutiju ili digital download potrosnja gotova. GW2 nece imati mjesecnu pretplatu, tako da je primarni cilj prodati sto vise kutija i nakon toga sto vise mikrotransakcija kroz in-game ducan. Mrzim mikrotransakcije ali u takvom sistemu bez pretplate one ce biti prihod zarade godinama nakon izlaska, sto ce odrzavati igru na zivotu i financirati daljnji razvoj.

pa.. na to sam i mislio.. da necu niti obaviti transakciju (digitalnu ili kupovinom kutije).

prije godinu dana sam imao stajaliste: "kupujem 100% bez obzira".

sada.. trial prvo.

cinjenica je da su igre sve "gluplje i gluplje". ako zelim akciju.. palit cu shootere.

sve ovo sve vise i vise podsjeca na nekakvu kompliciranu arkadnu igru ..

no.. vrijeme ce pokazati. nadam se da grijesim. ako ne.. a dobro.. ostat ce mi vise vremena za kvalitetne stvari u zivotu :)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Valjda nije niko kačio ovo do sada:

Malo komentara developera o borbi pod vodom....

'I love the smell of daisies in the morning!'
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
crash11 kaže...

haha prejaki su ovi skilovi za nove klase...

necromanceri izgledaju super... žao mi je kaj nema mesmera na youtubu :( 

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 19:08 (unknown).
16 godina
neaktivan

mesmera?

nema mesmera u gw2.

a pretpostavljam da ce zadnja klasa biti nekakva "druidicna" tj. ono sto se ponekad vidjelo u filmicima da se nekakve kreature od drveta krecu uokolo i tak (pretpostavljam - sylvari kao summoneri i manipulatori prirodom)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 8:35 (Littlemanbeingerased).
14 godina
protjeran

kad izlazi ova igrica,i na kojem sistemu ce raditi?morat cemo plaćati pretplatu ili nešto da bi igrali,ili je f2p ili treba org key?

14 godina
neaktivan
danny007 kaže...

kad izlazi ova igrica,i na kojem sistemu ce raditi?morat cemo plaćati pretplatu ili nešto da bi igrali,ili je f2p ili treba org key?

Igra izlazi u 11.mjesecu ove godine.Pretplata se ne plača,ali moraš kupiti key,ili key s cd-om,kako god.

real master for every game
14 godina
master4games kaže...
danny007 kaže...

Igra izlazi u 11.mjesecu ove godine.Pretplata se ne plača,ali moraš kupiti key,ili key s cd-om,kako god.

MA nemoj mi reci.... nigdje nije objavljen datum, igra još nije niti u alphi tako da sry, najavljeno je da ce probati je završit ove godine, ali jbg kako sve ide nevjerujem da ce biti.

Samo da ne rušaju i neka polishaju igru do kraja

16 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

mesmera?

nema mesmera u gw2.

a pretpostavljam da ce zadnja klasa biti nekakva "druidicna" tj. ono sto se ponekad vidjelo u filmicima da se nekakve kreature od drveta krecu uokolo i tak (pretpostavljam - sylvari kao summoneri i manipulatori prirodom)

naravno da će biti mesmera...

to je temeljna profesija iz GW prvog nastavka još

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
16 godina
neaktivan

ne znam bas.

kao sto rekoh.. fali mi neka "sylvari" profesija. i ne znam gdje bih dalje stavio ono hodajuce drvece.

tako da ne vjerujem da ce biti mesmera.

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

MA nemoj mi reci.... nigdje nije objavljen datum, igra još nije niti u alphi tako da sry, najavljeno je da ce probati je završit ove godine, ali jbg kako sve ide nevjerujem da ce biti.

Samo da ne rušaju i neka polishaju igru do kraja

Reći ću ti reći, datum nije,mjesec se spominjao. i da ,11 mjesec ove godine. Neda mi se sad trazit link,al ima negdje intervju sa nekim iz aneta.

I felt a great disturbance... as if a hundred evil bastards on an oil derrick suddenly cried out in terror and were suddenly silenced. Strange
16 godina
neaktivan
Shokre kaže...

Reći ću ti reći, datum nije,mjesec se spominjao. i da ,11 mjesec ove godine. Neda mi se sad trazit link,al ima negdje intervju sa nekim iz aneta.

Anet nije objavio nikakv datum, niti mjesec, a bome ni godinu.

Za kraj ove godinu su najavili da će provesti closed alphu i betu.

Tako da ove godine vjerojatno neće biti niti open beta, a kamoli da igra i izađe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice