GTA San Andreas-problem

poruka: 7
|
čitano: 2.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem

Imam GTA San Andreas i kad ga pokrenem pokaže mi se error prilikom učitavanja i piše da nemam dobar hardware. Znam da mi je komp slab ali sam ja prije igra San Andreas bez problema.

Molim pomoć

Hvala

ceRina:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 12:55 (Cerina15).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA San Andreas-problem
Cerina15 kaže...

Imam GTA San Andreas i kad ga pokrenem pokaže mi se error prilikom učitavanja i piše da nemam dobar hardware. Znam da mi je komp slab ali sam ja prije igra San Andreas bez problema.

Molim pomoć

Hvala

Pa imaš li dobar crack ,a možeš li uslikati i staviti na forum da nam ne objašnjavaš da nama vidimo Izlanuo se

RIDER
15 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem

Jesi nedavno instaliro Windowse ponovno ili updejto drivere za grafičku?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem

Da sve sam to napravio evo samo da stavin screenshot

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem
Eto:

? ?
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem

Mislim da ti je problem (ali nisam siguran) u driveru za grafičku. Pogledao sam ti grafičku u profilu (Asus Extreme AX550). To je dosta stara grafička (4 godine) pa nisam siguran da su noviji ATI-jevi driveri kompatibilni sa njom. Probaj deinstalirat sadašnji driver i instaliraj neku stariju verziju drivera iz 2007 ili 2006 pa vidi jel radi. Moj frend je imao sličan problem i ni jedna igra mu se nije htjela pokrenut pa smo instalirali/deinstalirali Windowse negdje 4-5x dok nismo skužili da mu stavljamo noviji driver koji više nije podržavao njegovu grafičku.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: GTA San Andreas-problem
Cerina15 kaže...
Eto:

Reinstaliraj igricu skroz obriši sve iz program files -a i  u registru, a to sve možeš uraditi pomoću ovoga programa i onda ponovo instaliraj igricu Smijeh

RIDER
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice