GTA San Andreas Official Patch zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 10.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA San Andreas Official Patch

evo ovako instalirao sam igru i onda sam stavio onaj crack s dvd-a iz one mape hoodlum, i kad igram nekad zna biti problema sa zvukom i neki bugovi

uglavnom skinuo sam si Patch za igru u kojoj piše da popravlja bugove sa zvukom, bolje texture i sl. a sad mene zanima kako instalirati taj patch od rockstara

piše mi ovo:

error error
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 16:03 (Thanatos).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: GTA San Andreas Official Patch

nema veze s patchem, nadogradi drivere, a patch ne radi za warez verziju (pirat) 

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

a čuo sam da trebam skiduti neki drugi crack da bi mi mogao na njega patch staviti

0 0 hvala 0
16 godina
Ag008 kaže...

nema veze s patchem, nadogradi drivere, a patch ne radi za warez verziju (pirat) 

nije istina da patchevi ne rade na pirat verzijama igara, pa kako onda radi patch na GTA IV koji ima brdo zaštita i teže je to izvesti ali je izvedivo i frend mi je instalirao novu verziju patcha 1.2 za gta 4 i radi mu na pirat verziji i vide se poboljšanja

a ovaj gta san andreas je sigurno dosad skroz crackan

thanatos, neznam odgovoriti na tvoje pitanje pošto nikad nisam instalirao patch za gta san andreas ali vjerujem da postoji način da ga instaliraš na pirat verziji

pozzz
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 16:24 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

već imam instalirane naj novije drivere za zvučnu i grafičku ali opet su problemi sa zvukom, mislim da treba patch to popraviti jer piše u instalacijskom folderu patcha da popravlja probleme sa zvukom
17 godina
neaktivan
po mojem iskustvu problem je u tome sto imas stari crack, pa sad kad pokusavas instalirat patch, ne zeli se instalirat jer ne moze pronac original .exe file

vjerojatno rijesenje tvog problema:
ponovo instaliraj igru, prije nego stavljas ikakav crack pokreni patch, a zatim moras za tu verziju patcha naci crack... ako ne znas gdje trazit javi mi se na inbox pa cu ti odgovorit.... poz
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
16 godina
neaktivan
Vicko kaže...
po mojem iskustvu problem je u tome sto imas stari crack, pa sad kad pokusavas instalirat patch, ne zeli se instalirat jer ne moze pronac original .exe file

vjerojatno rijesenje tvog problema:
ponovo instaliraj igru, prije nego stavljas ikakav crack pokreni patch, a zatim moras za tu verziju patcha naci crack... ako ne znas gdje trazit javi mi se na inbox pa cu ti odgovorit.... poz
 kao prvo hvala lovcu82 koji mi je dao nadu da je moguće patchat pirat san andreas a tebi Vicko hvala napravio sam što si mi rekao i sada sam uspio instalirati patch, još jednom puno hvala

e samo mi reci sa koje stranice da skinem crack koji bi radio sa patch verzijom, ja sam instalirao patch 1.01 europska verzija, javi mi na PM
17 godina
neaktivan
nema na cemu, imas PM. Problem koji si ti imao dogodi se u vecini slucajeva kad pokusavas instalirat patch na crackanu igru... tak da znas za ubuduce, najbolje prije nego preko original file-a snimis crack, taj original .exe kopirat u neki folder npr. napravis uz crack subfolder "original exe" i tamo kopiras original .exe prije nego ga zamjenis crackanim. Tako da je pri ruci ako trebas novi patch instalirat, jer u suprotnom moras cijelu igru uninstall pa install... a to potraje....
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
16 godina
neaktivan

ja sam instaliro ovaj patch:"GTAIV_Patch_1030"

i taman da cu pokrenut igru pojavi mi se error

sto da radim? (cd mi nije originalan)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje je očito da se samo o crackovima raspravlja. Tema je u potpunosti izgubila smisao.

Lock!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice