kad igram GTA San Andreas MP onda nakon 5-10 min mi zasteka sta bi bio tu problem
evo podatke od laptopa http://213.202.123.24/forum/search/topic/?ss=t&sa=&f=18&t=65359&txt=GTA+San+Andreas&sort=act&page=1
Molio bi pomoc sto prije
Hvala unaprijed
kad igram GTA San Andreas MP onda nakon 5-10 min mi zasteka sta bi bio tu problem
evo podatke od laptopa http://213.202.123.24/forum/search/topic/?ss=t&sa=&f=18&t=65359&txt=GTA+San+Andreas&sort=act&page=1
Molio bi pomoc sto prije
Hvala unaprijed
nisi nam dao podatke od laptopa nego si nam dao stranicu od tema bug forum odnosno teme o san andreasu..laptpi ti nisu predviđeni za aigranje igara...kolka ti je konfiguracija??? i da koje imaš windowse
nisi nam dao podatke od laptopa nego si nam dao stranicu od tema bug forum odnosno teme o san andreasu..laptpi ti nisu predviđeni za aigranje igara...kolka ti je konfiguracija??? i da koje imaš windowse
Windows 7 x64
Acer Aspire 5735Z
Bas se ne razumijem u konfiguracije
oce mi ko pomoci ili ne
??
par pitanja za tebe:
- jel ti minimizira igru i izbaci u windowse pri tom da je igra jos uvijek aktivna, tj samo je dole u taskbaru?
- jel ti minimizira igru i izbaci u windowse pri tom da se i igra urusi, tj da nemozes se vratiti u nju nakon iduceg pokretanja, tj zasteka ti ulazak u igru?
- jel te izbaci samo sa servera?
meni se sve to dogadalo, neznam radi cega, ali shvatio sam da pomaze gasenje icq/msn/opera/winamp i slicni programi koji gutaju...iako i sa upaljenim je znala raditi igra bez problema
zadnjih par dana/tjedana dosta mojih frendova ima gore opisane simptome, dok evo meni od nekog dana se ne pojavljuju...neznam, mozda i je stvar u SAMP 0.3c kojeg sam skinuo...pa probaj i to
meni samo igra zasteka i nista se ne desava ... igra je upaljena slika se vidi ali zablokirana..
i ja imam taj program 0.3c
kada zasteka? u pocetku kod ulazenja ili nakon nekog vremena?
nakon nekog vremena mi zasteka
Jesi probao reinstalirati igru i skinuti nove drivere za grafu?
Jel se cuje zvuk nakon sto zasteka?
Jel igra piratska?
nisam pobao reinstalirati igru
drivere pa sam skine na win7
cuje se zvuk al zastekano stalno se ponavlja jedna rijec
pa kolka ti je graga,rami,procesor..pogledaj po kompu.. :D
1. Kad udes u SAMP kolko ti je ping?
2. Kad igras singleplayer dal ti onda zasteka?
3. Dal ti i na ostalim igrama tako zasteka ili to samo na samp-u?
daj malo opsirnije opisi svoj problem!! -.-"
ram 2 gb
procesor 2,0 X2
1 . Ping mi je jako veliki 150 - 300
2 . singleplayer ne igram
3 . zasad imam samo gra san andreas instaliran
bit ce da je zbog interneta....
probat cu sad spojit net s kablom a ne da ide preko signala
neznam zasto ne radi kako treba
koji internet koristiš..dial up ili adsl?
koji internet koristiš..dial up ili adsl?
jedan frend u mojemu selu nam sera internet
i spojeni sam preko rutera mogu biti preko signala a imam i kabel za spojiti
spojeni sam privatna virtualna mreza kad sam s SIGNALOM
s kad sam spojeni s kablom MODEMSKA VEZA I VPN
aha. nezznam pogledaj po internetu.. :D google ti je frend..xD
haha.gledao sam al nisam nista nasao
bas nije dobar taj moj frend google :P :P
moze mi ko pomoci
očito da ne...xD vidiš da niko nezna.... neznam kak svi imate takve probleme.. ŁooŁ