GTA IV - ign.com review

poruka: 66
|
čitano: 15.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTA IV - ign.com review

http://xbox360.ign.com/dor/objects/827005/grand-theft-auto-4/videos/gta4_review_042508.html

Šta kažete??? Ja bi krv dao da ovo mogu sad igrat, čak i razmišljam o kupnji ps3,  iako prezirem konzole i jedino što me zanima je GTA 4 i GT 5 na njima.

Tko će čekat minimalno pola godine da se ovo savršenstvo ukaže na PC-u......

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

http://forum.bug.hr/forum/topic/bug/gta_iv_recenzija/2973.aspx?page=1&jumpto=41102&sort=asc&view=flat#p41102

Btw. thans care za review :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 18:36 (Adisuki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV - ign.com review

Bojkotiram ovu igru onda, ja želim igrati sa IVANOM HORVATOM u crnoj košulji.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

A pazite ovo, postoji i ugradjen MP :D

Zakon ;)

GTA je za mene najbolja igra "za igranje" :D, zabavu bez puno razmisljanja. -> neki to zovu trosnje vremena xD

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV - ign.com review

Tko to naziva trošenjem vremena može slobodno svaku drugu zabavu nazivati tako,  GTA free roam Ruuul'Z!!1   a kako će to "trošenje vremena" izgledati na PC-u ne mogu dočekat...  Sad mi je i žao što sam uopće pogledao review jer NE MOGU ČEEEKAT da izađe na PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Tko to naziva trošenjem vremena može slobodno svaku drugu zabavu nazivati tako,  GTA free roam Ruuul'Z!!1   a kako će to "trošenje vremena" izgledati na PC-u ne mogu dočekat...  Sad mi je i žao što sam uopće pogledao review jer NE MOGU ČEEEKAT da izađe na PC.

Možda nikad neće izać za PC. Ja si ju uzimam za PS ili Xbox 360 čim ju negdje ugledam. Još koji dan, još koji dan...
17 godina
neaktivan

Nadam se da imaš full hd televiziju od kojih 7-8 tisuća kuna

17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Nadam se da imaš full hd televiziju od kojih 7-8 tisuća kuna

Imam od 17000 kn FULL HD.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 21:00 (Captain Mitchel).
17 godina
neaktivan

glavno da je full hd, za tih 10 viška si mogo kupit još jednu Namigiva

17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Ja sam ju igrao na ps3 kod frenda.Igra je pre dobraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Naravno  da  će  izać  za  pc.Samo  treba  vremena  da  ju  prilagode  za  moju  bijesnu  pilu:-)

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Informativnija i dulja recenzija sa Gametrailers.com http://www.gametrailers.com/player/33326.html 11 minuta traje. Obavezno pogledati. Ajme ljepote. ajme kako ću od frenda posudit X360 i igrat ovo (on ima PS3 i X360 tako da ću nasreću tu dobro iskoristit Cool

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV - ign.com review

A sto mozemo nego cekati?!kak smo cekali sve naslove koji su prvo izasli na konzolama  pa tek onda na PC-u tak isto i ovaj,

jedva cekam da izade jer sam obozavatelj takvih igara gdje mozes gotovo sve voziti i unistiti,makar ih nema puno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali možda netko zna kad bi trebala izaći za PC?? Tko čeka dočeka.

17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Majko mila kako ovo dobro izgleda. Dosad nisam bio ljubitelj GTA serijala, ali ovaj dio nabavljam definitivno ako ikada dođe na PC!

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV - ign.com review

O čem vi pričate, pa naravno da će doć na PC,  pitanje je kad  a ne hoće li uopće doći.  Dečkima  u Rockstaru su najbitnije pare, a ovakav način izdavanja igre (prvo za konzole pa za PC) im donosi puuno više $$$. Siguran sam da je verzija za PC rađena paralelno sa PS3 i XBOX360 verzijama i da se u 6-8 mjeseci mora samo još više prilagoditi i optimizirati za PC, i da očekujem još bolju grafiku kad napokon i izađe za prave pile a ne konzolice za dječicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// Ja sam isto tako prije samo 3 godine zbog GTA San Andreas kupio PS2, ali isto tako mogu samo reći da je igrica zakon totalno dobra i mislim da je lagano ušla u legendu.
17 godina
neaktivan

Plač ajajajaja

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2008 14:48 (Assman).
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

ma cijeli gta serijal je legendaran...još od onog gta na PS1

Smijeh  trailer je luuuuud.koja ludnica od igreIznenađen

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2008 16:16 (Warrior).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene samo zanima zna li netko kad ce izaci GTA IV verzija za PC?

17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Jao - kad izadje na PC-u.Igra je odlicna.Igrao sam 10 min kod frendovog frenda na Xbox-u(neznam ni sam kako ju je vec nabavio-sigurno ne baš prek legalno kak ne?)

C2DE4400@default :-(
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

A sta...cekat da izadje za PC i to je to :D

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

a znaš ono strpljen spašen!!!!! Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV - ign.com review

Bogami cete se nacekati.Minimalno godinu dana,ako i tada uopce izadje.Naime,Rockstar je veoma dobro upoznat sa pojmom na PC-u zvanim - pirati.Pokusali su to kompenzirati na xboxu360,tako sto imate extra kontent.Pa ako igrate pirata,nista od dodataka.Koliko samo ljudi na xbox konzoli360 igra piratski zero 0 GTA 4 (zero 0 je pojam koji oznacava da je igra dostupna na warez-u za download na dan pustanja u prodaju u trgovinama).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Ma igra izgleda savršeno ali ipak stoim da je ubisoft napravio remek djelo ove godine koje ni GTA IV ni MAFIA II neće moći nadmašiti.... ASSASSIN'S CREED

I mene ta vjest šokira ali tako je...nažalost....ali ni drugo mjesto na ljestvici nije loše ali nisam siguran da li je to mjesto osigurano za GTA IV jer mafia je sa prvim djelom pokazala punobolju stvar nego GTA SA....

Jedva čekam da vidim mahere na djelu... Ubija nas neizvjesnost

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Bogami cete se nacekati.Minimalno godinu dana,ako i tada uopce izadje.Naime,Rockstar je veoma dobro upoznat sa pojmom na PC-u zvanim - pirati.Pokusali su to kompenzirati na xboxu360,tako sto imate extra kontent.Pa ako igrate pirata,nista od dodataka.Koliko samo ljudi na xbox konzoli360 igra piratski zero 0 GTA 4 (zero 0 je pojam koji oznacava da je igra dostupna na warez-u za download na dan pustanja u prodaju u trgovinama).

PC, XBOX360, PS3.... sve je to isto, na svemu se da varati... Ali PC svima njima drži prodaju koliko god bilo pirata, jer reputacija bi im pala ako to ne iziđe za PC
Da si vlasnik te firme nebi ti bilo svejedno.....
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Jao di je Assassins Creed od gta4...odnosno od bilo koje druge igre. Igra uostalom nije nis posebno. I to nije samo moje misljenje nego misljenje i ostalih...barem sto se nekih stvari tice, inace sve pet!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Jooj kad izadje...

Odma kupujem...Jedva cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ehh ko ne čeka!

Silvonis
17 godina
neaktivan
// A jel znate da je glavni lik u GTA IV neki srbin!!! Baš me i ne vuče da igram u ulozi nekog srbina...
17 godina
jabuka555 kaže...
// A jel znate da je glavni lik u GTA IV neki srbin!!! Baš me i ne vuče da igram u ulozi nekog srbina...
 Neki će reči da je to glupo, ali slažem se s tobom u potpunosti bez obzira na one koji misle da je to glupo

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice