GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch

poruka: 62
|
čitano: 15.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch
deni146 kaže...

u mene je piratska verzija episode iz libertya. imam neke bugove npr. ponekad se desi da odjednom lik postane pjan tj kamera ide na sve strane, a i neke misije ne mogu rijesiti kao sto je bujers market(10 puta sam pokušao ali se na istom mjestu blokira).dal bi taj patch mogao rijesit problem i hoćul ga moci skinut s oficijelnih stranica a da mi ne blokira igru.

Imas more stranica na netu gdje ti je sve objasnjeno....pa i z taj tvoj problem.

Makar nije bas dozvoljeno pricat o piratluku.....treba kupit igru! Namigiva

Ili je "kupit" na provjerenom mjestu!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
FiCo_Ri kaže...

Kupio sam przenu za 120Kn.

Mora da se salis!?!? OK, drugi puta kada se odlucis na kupovinu bilo koje igre budem ti je ja nabavio jeftinije.....i to koju hoces!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
FiCo_Ri kaže...
ivann.n kaže...

Prvi put čujem da se save-game obrisao prilikom instaliravanja novog patcha. Imaš li original igru?

Kupio sam przenu za 120Kn.. Sad dal je taj lik to skinuo il samo napravio image sa org igre nezz.. =/

Onda mi je sve jasno jer prilikom nstaliravanja novog patcha na original igru save gam uvijek ostaje na istom mjestu.

Što se tiče tih 120kn, i sam znaš da si mogao proći besplatno te da bi imao istu stvar... No znaš za sljedeći put :D

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Kupio sam przenu za 120Kn.

Mora da se salis!?!? OK, drugi puta kada se odlucis na kupovinu bilo koje igre budem ti je ja nabavio jeftinije.....i to koju hoces!

ivann.n kaže...
FiCo_Ri kaže...
ivann.n kaže...

Prvi put čujem da se save-game obrisao prilikom instaliravanja novog patcha. Imaš li original igru?

Kupio sam przenu za 120Kn.. Sad dal je taj lik to skinuo il samo napravio image sa org igre nezz.. =/

Onda mi je sve jasno jer prilikom nstaliravanja novog patcha na original igru save gam uvijek ostaje na istom mjestu.

Što se tiče tih 120kn, i sam znaš da si mogao proći besplatno te da bi imao istu stvar... No znaš za sljedeći put :D

A sad znam za torrente, ali kad sam kupovao igru nisam ni znao da se to moze (LoL).. Oprostite za OT..Osmijeh

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
16 godina
neaktivan

Imam najnoviji patch. Kada odem u igru piše mi za odabrat gta iv i episodes. Kad kliknem na episodes otvara mi se the lost and damned i ballad of gay toni. Kada odaberem nešto, pojavi mi se windows for live gori i nemogu nikako pristupit igri već samo uređivat svoj acc. Šta da napravim

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Patch mi radi skoro savršeno,nekad se znaju na sekundu izgubiti teksture,to je jedini problem.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kod mene bas nikakav patch instaliran i sve radi bez greske...... Cool

No mozda ga danas-sutra instaliram pa javim ako primjetim kakvu razliku.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

@Joze: Moraš kupiti "Episodes from Liberty City" ili ih download-ati ali i platiti preko Games for Windows LIVE-a. Da si dobro pogledao, kada bi ti se pojavio taj prozor uočio bi da ti piše da Episode nisu instalirane te da ih je nemoguće pokrenuti. Osim toga, u istom prozoru ponude ti kupnju Epizoda preko interneta.

@I.Kk: Nažalost, nemaš jedini taj problem. Ima ga cijela zajednica igrača. Kod Epizoda se često javlja Texture Pop-in problem, pogotovo ako korisnik ima grafičku karticu sa manje od 512 MB VRAM memorije. Taj problem još uvijek nije popravljen. Naravno, prijavljen je Rockstaru te željno isčekujemo fix u sljedećem patchu.

17 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
ivann.n kaže...

Čestitaj tom čovjeku od kojeg si kupio xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
protjeran
Cheezl kaže...

M svaka im cast moj k****!

Da su se potrudili napravili bi igru kak bog zapovjeda tak da radi prvi put bez ikakvih patcheva...

Ajme što ovdje ima retardiranih ljudi. Strava.

Nego, jesi ti ikada išta napravio od prve pa da je bilo savršeno? Glavno da ti možeš nešto popljuvati a da blage veze nemaš o tome. Koja gamad...

16 godina
neaktivan

Haha, još se nije rodia taj koji iz prve može napravit sve bez grešaka i slično. Ista stvar je i kod grafičkih kartica, hd 4xxx se previše griju i troše struje, a to su ispravili u 5.seriji. Nemoš pljuvat po nećemu tuđem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tracer kaže...
Cheezl kaže...

M svaka im cast moj k****!

Da su se potrudili napravili bi igru kak bog zapovjeda tak da radi prvi put bez ikakvih patcheva...

Ajme što ovdje ima retardiranih ljudi. Strava.

Nego, jesi ti ikada išta napravio od prve pa da je bilo savršeno? Glavno da ti možeš nešto popljuvati a da blage veze nemaš o tome. Koja gamad...

Mislim da nije mislio na to da nebude nikakve greške nego općenito. Recimo Crysis, ne treba ti nikakav patch instaliravat jer ne primjećuješ da ima bug-ova, za razliku od recimo GTA IV (sjene...), a da ne pričam o STALKER-u.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
17 godina
protjeran

Nisam ja niti općenito vidio nikakve kritične greške. Igru prešao odmah kad je izašla tj. prije bilo kojeg patcha i sve mi bilo ok. A sad se tu klinci nalaze pametovati i kao frustrirati na ljude koji bar se trude to poboljšati i nakon dvije godine. I još tu glumi nekog frajera. Za uši izvući i poslat na spavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tracer kaže...

Nisam ja niti općenito vidio nikakve kritične greške. Igru prešao odmah kad je izašla tj. prije bilo kojeg patcha i sve mi bilo ok. A sad se tu klinci nalaze pametovati i kao frustrirati na ljude koji bar se trude to poboljšati i nakon dvije godine. I još tu glumi nekog frajera. Za uši izvući i poslat na spavanje.

A jbg, ali činjenica je da je igra bila bez patcheva neoptimizirana do bola i bilo je podosta bugova. I trebaju to ispravljat kad nisu puni proizvod plasirali na tržište nego neku konverciju s konzola.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
16 godina

Možete vi govoriti što vas je volja, Rockstar je rekao svoje već odavno. "Ova igra nije napravljena za ovdanašnja računala te će se PC verzija igre GTA IV istaknuti u punom sjaju za nekoliko godina, kada većina igrača bude imala današnje i5 i i7 procesore".

Inače, čini se da je nekoliko zaposlenika iz Rockstar Toronta nedavno otpušteno te preostala ekipa ponovno nalazi nove radnike što dokazuju nove masovne prijavnice za posao na njihovim stranicama. Inače, za one koji ne znaju, ekipa iz Rockstar Toronta je jedina ekipa zadužena za portanje Rockstarovih igara na PC.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 15:22 (ivann.n).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivann.n kaže...

Možete vi govoriti što vas je volja, Rockstar je rekao svoje već odavno. "Ova igra nije napravljena za ovdanašnja računala te će se PC verzija igre GTA IV istaknuti u punom sjaju za nekoliko godina, kada većina igrača bude imala današnje i5 i i7 procesore".

Inače, čini se da je nekoliko zaposlenika iz Rockstar Toronta nedavno otpušteno te preostala ekipa ponovno nalazi nove radnike što dokazuju nove masovne prijavnice za posao na njihovim stranicama. Inače, za one koji ne znaju, ekipa iz Rockstar Toronta je jedina ekipa zadužena za portanje Rockstarovih igara na PC.

Smiješno... Ali to u vezi ''za nekoliko godina'' nije zato što im se tako prohtjelo nego što nisu lijepo optimizirali igru kako treba.

17 godina
neaktivan

općenito kod instalacije tih patcheva da li ih treba sve redom instalirati ili samo onaj zadnji koji izađe, pritom mislim na novu instalaciju igre. znači za eflc najnovija verzija patcha je 1.1.2.0, a prije nje je v 1.1.1.0. jel stavljam samo ovaj zadnji patch ili se moraju obadva. isto me zanima i za GTA IV.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 23:00 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim samo zadnji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam, ako netko ima pouzdaniji odgovor bio bi zahvalan, no jozo ipak hvala.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sage kaže...

provjereno: dovoljan je samo zadnji, on u sebi sadrži sve prethodne http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
sage kaže...

provjereno: dovoljan je samo zadnji, on u sebi sadrži sve prethodne http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

eto.. taj patch 1.0.7.0 je jako dobar patch.. dosta novih opcija itd..

15 godina
protjeran

ko

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy 100 kaže...

ko

?!

Sa ti pricas?

16 godina
neaktivan
joze kaže...
robisierra92 kaže...
sage kaže...

Po meni je 1.0.0.4. najbolji..

EDIT: Oprostite na double-postu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 20:34 (FiCo_Ri).
16 godina
FiCo_Ri kaže...
joze kaže...
robisierra92 kaže...
sage kaže...

Po meni je 1.0.0.4. najbolji..

EDIT: Oprostite na double-postu..

Naravno da je po tome 1.0.0.4 bolji kada su u 1.0.7.0 sjene itekako poboljšane a i dodane su noćne sjene koje presiječu FPS na pola zbog neoptimiziranosti, a koliko vidim, u oba testa, sve opcije su postavljene na maximum. ;)

16 godina
neaktivan

ako mozemo neko da mi pomogne(imam GTA 4 EfLC piratski na 4 DVD) i neznam instalirati...u sva cetri dvd su formati rar u dva DVDsu rar od rar i rar1 do rar90 a u druga dva rar 1 do rar rar 80 i na tom DVD ima jos folder crak i u njemu cetri rar formata gta_eflc-pc-offlineinstaller,crack gta eflc,eflc-mbb,launcher.............ja sam ove rar do 90 i ovaj do 80 raspakovao i dovbio samfoldere i nesto u njiima..ehh sad neznam dalje...ovaj sto mi je prodao spominjao mi je sto poslije ovog demon tools,ako mi neko moze pojasniti bio bi zahvalan

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
hare mn kaže...

ako mozemo neko da mi pomogne(imam GTA 4 EfLC piratski na 4 DVD) i neznam instalirati...u sva cetri dvd su formati rar u dva DVDsu rar od rar i rar1 do rar90 a u druga dva rar 1 do rar rar 80 i na tom DVD ima jos folder crak i u njemu cetri rar formata gta_eflc-pc-offlineinstaller,crack gta eflc,eflc-mbb,launcher.............ja sam ove rar do 90 i ovaj do 80 raspakovao i dovbio samfoldere i nesto u njiima..ehh sad neznam dalje...ovaj sto mi je prodao spominjao mi je sto poslije ovog demon tools,ako mi neko moze pojasniti bio bi zahvalan

Zašto se uopće mučiš s time?

Episodes from Liberty City u našim shopovima košta 245kn. Moguće je naći i nižu cijenu.

Mislim da je to zbilja odlična ponuda. Ne trebaš se zezati sa razno-raznim crackovima i moljakati za pomoć koju nećeš dobiti, igru instaliraš u roku od 30 minuta i što je najbolje, sa original igrom bez problema igraš multiplayer u kojem ćeš garantirano provesti sate zabave.

www.YouTube.com/IntensiveStudios
14 godina
neaktivan
je li ovaj zadnji patch za GTA IV (1.0.7.0) sadrzi i sve predhodne patcheve u sebi ili triba sve redom instalirati od prvog do zadnjeg? dobija hvala tko mi odgovori na ovo :)
marko88

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch
marko88 kaže...
je li ovaj zadnji patch za GTA IV (1.0.7.0) sadrzi i sve predhodne patcheve u sebi ili triba sve redom instalirati od prvog do zadnjeg? dobija hvala tko mi odgovori na ovo :)

Ima sve patcheve u sebi i nije potrebno instalirati novi.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Re: GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch
marko88 kaže...

Joooj, daješ hvala, ajme meni <3. {#}

Čovječe nemoraš se reklamirati ovdje, kad ti netko pomogne normalno je da opališ hvala i to je to.

Anyway, koliko se ja sjećam, nije potrebno imati prijašnje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice