ljudi ovo je uzas, ne mogu igrati....slka mi je kao kad u nekom programu stavis efekt " ulje na platnu " .....evo dole pa gledajte ;)
probao sam iskljuciti aa, smanjiti draw distance, sve moguce promjeniti, al nista ne pomaze pls pomozite vi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio si 16-bitnu boju.
Tamo gdje namještaš rezoluciju ti umjesto tog x16 treba bit x32 znači npr ovako:
1920x1200x32
Stavio si 16-bitnu boju.
Tamo gdje namještaš rezoluciju ti umjesto tog x16 treba bit x32 znači npr ovako:
1920x1200x32
EDIT: evo probao sam i ostane isto, isprobavao sam pa ostalo 16, inace sve na maximum
kako mislis pachati igru, dridveri su najnoviji
OS je win7 x64
Ovo označeno na slici promjeni na 32, 64-bitna boja na PC-u i ne postoji
Edit: kako ti je ostalo isto mora se promjenit moć
pa pokusavao sam puno puta pa je ostalo na 16, uglavnom niti na 32 niti na 16 ne radi
pa pokusavao sam puno puta pa je ostalo na 16, uglavnom niti na 32 niti na 16 ne radi
xxxxx ti dobro govori, vrti rezolucije u desno dok ne dođeš do tvoje rezolucije di nakraju piše x32.
xxxxx ti dobro govori, vrti rezolucije u desno dok ne dođeš do tvoje rezolucije di nakraju piše x32.
i nakon sto nadjes tu rezoluciju puta x32 stisni enter da se prihvati jer cim stisnes prema gore ili nesto a da nisi stisnio enter se ponistava nadjena rezolucija i zato ti ostaje x16 iliti 16bitna slika ...