To "sere" nam puno ne pomaze,
baci neki error ili? napisi tocno.
To "sere" nam puno ne pomaze,
baci neki error ili? napisi tocno.
Bi mogao igrati GTA 4 na najvišim postavkama? (Moj PC)
bez beda ali stavi si patch 1.7 :)
Da
Da patch je obavezan, puno optimizira igru.
i ne samo da optimizira dodaje puno opcija i sijene su najbolje bas fino oštre :)
Da li ima sex scena u GTA IV osim ono nesto malo na pocetku?
Tj. da li mogu slobodno igrati gta iv pred roditeljima bez straha da ce neko nekomu ugurat straga na igri?
Tj. da li mogu slobodno igrati gta iv pred roditeljima bez straha da ce neko nekomu ugurat straga na igri?
Mislim da nema, jedino ako odes u striptiz bar onda ce ti zenske mahat s guzi*om ispred nosa, nakon toga ti dodje jos jedna... :)
Mislim da nema, jedino ako odes u striptiz bar onda ce ti zenske mahat s guzi*om ispred nosa, nakon toga ti dodje jos jedna... :)
Ok, znam za to, mozda u nekoj misiji?
U misiji nisam niti jedanput vidio takvu scenu.
Eh da, skoro sam zaboravio; Presao sam 66% igre, ali vec mi pise "Story Complete". Sta da ja sad radim?
igraj sporedne misije i luduj po gradu :D
To vec radim, polako...
pa gta4 zavrsava na 60% sad tvoja je dobra volja oces ostatak sporednjaka prelazit
nema, osim ako ne uzmeš neku žensku u auto, a onda počinje sex :D
svima koji imaju slab fps preporuka skinut GAME BOOSTER! naime meni je oslobodio oko 400 mb rama i igra je isla puno fluidnije :)
Da
koji bi mi patch trebao za igranje barem na low postavkama s ovim komponentama:
cpu:intel dual core 2 gHz
ram:4 gb
graficka:nVidia quadro NVS 110 256 MB
hvala unaprijed :)
neki govore da je 1.4 puno bolji za slabije pc-eve al zadnj 1.7 je najboli pa si ga stavi ali ta grafa je kesten
Patch 1.0.7, al s tom grafičkom ti ni dragi Bog nemože pomoć.
neki govore da je 1.4 puno bolji za slabije pc-eve al zadnj 1.7 je najboli pa si ga stavi ali ta grafa je kesten
Patch 1.0.7, al s tom grafičkom ti ni dragi Bog nemože pomoć.
ja sam osobno vise nakljonjen 1.7 ali sumnjam da ces ga uopce moci pokrenuti.kad ga instaliras i ako ti bude sve OK bas postaj koji skrins da vidim kako ti je ispao.
JE meni isto 1.7 puno bolji u 1.4 su sjene i dalje grudaste na very high a na 1.7 su fino ostre.
evo jedna definicija fastfooda
da,ali zato imaš i fps drop u ionako loše optimiziranoj igri.
Probaj prvo instalirati patch 1.4 i sjene stavi na Very High pa onda 1.7 sa sjenama na Very High pa javi koliko fps-a imaš na kojem patchu.
igra radi fluidno fps drop se nekad rijetko primjeti.... neki contig sam pokrenuo koji optimizira gta4 fajlove i tako brze radi....
necu 1.4 ako nesto nevolim to su grudaste sijene :) nije neka razlika gotovo pa isto (mozda je 1.4 mrvicu brzi) ali zato je 1.7 ljepsi.
igra radi fluidno fps drop se nekad rijetko primjeti.... neki contig sam pokrenuo koji optimizira gta4 fajlove i tako brze radi....
ma znam da radi ok sa 1.7 patchem. Ali govorim isključivo o sjenama koje su zahtjevnije u zadnjem patchu.
i da tu si u pravu na very high 1.7 sijene su ostre ali brate skoro 150 mb uzimaju tako da su na high skoro pa iste. Dosta oce stekat pa stavim na high i pici :)
trebalo bi :)
naravno da moze reci koji je problem.
znaci da nisi dobro upisao email i pasword..... kolko znam mozes social club izabrat offline da igras........ druga varijanta je instalirati patch 1.7 on mice taj social club jel on je i ovak bezveze.