- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko ?
Ma znam,pogledao sam video.Probaj nekako updejtat igru preko ROcket stara soc.cluba.pa javi!
jesi li ju probao reinstalirati pa ponovno instalirati?
jesi li ju probao reinstalirati pa ponovno instalirati?
Nije se ona uopšte instaliravala :S samo se skinula
Steam dok ti sikida igricu automatski je i instalira
Napravi backup file od GTA IV i onda probaj ponovno instalirati
Steam dok ti sikida igricu automatski je i instalira
Napravi backup file od GTA IV i onda probaj ponovno instalirati
I to sam probao ali opet isti problem,gdje se mogu obratiti steamovom supportu nešto sam im bio pisao ali ne dobijam odgovor. :S
Moze li mi jos ko pomoci,jer stvarno vise nema smisla da mi igra cami skinuta vec par dana ;)
onda si guglaj. ili očekuješ da ja za tebe guglam?
ja vise ne nadem gta bundle za onu sitnu lovu...isteklo?
ako ne, moze link?
ako ne, moze link?
Prošla baba s kolačima. Mislim da je akcija bila pred tjedan dana cca. Trenutno je na akciji Arma 2 za nekih 6 eura ili tako nešto... Al ubace oni GTA akciju svako toliko. Stvarno se isplati kupiti igru. Odlična je za ispuhavanje
ako ne, moze link?
Prošla baba s kolačima. Mislim da je akcija bila pred tjedan dana cca. Trenutno je na akciji Arma 2 za nekih 6 eura ili tako nešto... Al ubace oni GTA akciju svako toliko. Stvarno se isplati kupiti igru. Odlična je za ispuhavanje
a koji tocno nastavci budu na akcijama? svi ili?
ako ne, moze link?
a koji tocno nastavci budu na akcijama? svi ili?
Complete edition. U njemu su četvorka, The lost and damned i Ballad of gay Tony. To sve je na akciji išlo za 64 kn
Bitno je da igra leti, i da su komponente kvalitetne..
igra leti na kompu za 2500 kn
igra leti na kompu za 2500 kn
pa mozda ga je platio 5k kn prije pola godine...

Nije dovoljno reci da igre lete, i da su dobre komponente:
- ako nesto prodajes onda trebas navesti sve: memoriju, procesor, graficku, hdd, itd.
I ne vjerujem da za 2500kn prodaješ nešto jače ne moje konfe a ni meni gta baš ne leti na max detaljima.

Nema tu nikakve "zice za tjuning", vec u dobrom hardveraju! Nije Celeron kazes!? Sta je onda za 2500 kn!? Pogledaj moju konfiguraciju....sam sam je slagao kao i sve ostale jos od vremena 486-ice i 100 Mhz CPU-a pa ni na mojoj konfiguraciji igra "ne leti" ne znam kako, a opet je cijena veca od 2500 kn!
Mislis da ja nisam birao ono sto je MENI bilo najbolje!? Pa nije ti ovo kuharica.hour forum da se mogu prodavat neke blesave fore! NHF
Ako mozes navesti da nije Celeron, onda mozes navesti i sta je! Uostalom, procesor ne cini cijeli komp!
Jedva cekam da otvoris posebnu temu pa da vidim taj "stroj" za 2500 kn koji je slagao majstor za fini tjuning!
P. S.
Ako imas najnoviji stroj, onda ce ti SVAKA igra LETIT!! Hoces da nabrojim doslovce bezveze najnoviji i najbolji hardveraj pa mi reci na kojem to stroju igre nece "letit"....bez da ista posebno mudrujes! Kada kupujes najnovije i najbolje, onda nema previse mudrovanja....sve ostale price mozes prodavat djeci na nekom drugom forumu!
Izvinjavam se sada ja na OT, ali skrenem kada netko ovakvim glupostima bezveze spama! NHF

Imam problem u zadnjoj misiji kada moram skočiti na helić stiskam space ko manijak ali se nikako nemogu popesti na helić
jel to nekakav bug ili ja nešto krivo radim?
Radi se o ovoj misiji:Out of Commission
Imam problem u zadnjoj misiji kada moram skočiti na helić stiskam space ko manijak ali se nikako nemogu popesti na helić
jel to nekakav bug ili ja nešto krivo radim?
Radi se o ovoj misiji:Out of Commission
Space jer relativno teško brzo stiskati, probaj promjeniti tipku. Meni je pomoglo.
imam pitanje u vezi auta. skinuo sam s interneta aute za gta iv koje stavljam sa spari iv-om u igru. dali ja te aute mogu na isti nacin staviti u dlc?
jeli netko možda za partiju multiplayera? napišite tu ili pošaljite u pp.
jeli netko možda za partiju multiplayera? napišite tu ili pošaljite u pp.
Eh ja baš završio s igranjem :P Javim ti se sutra pa možemo zaigrati ;)