Greys Anatomy - The Game

poruka: 6
|
čitano: 2.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Greys Anatomy - The Game

Fanovi sapunjare "Greys Anatomy" među nama Hrvatima poznatija kao "Uvod u anatomiju" je sada dostupna i kao videoigra. Možete ju kupiti na Steamu, kolko sad vidim. Nisam neki fan, ali mislim da će biti dosta zainteresiranih za ovo.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Greys Anatomy - The Game

a joj...

16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Fanovi sapunjare "Greys Anatomy" među nama Hrvatima poznatija kao "Uvod u anatomiju" je sada dostupna i kao videoigra. Možete ju kupiti na Steamu, kolko sad vidim. Nisam neki fan, ali mislim da će biti dosta zainteresiranih za ovo.

ljudi imaju na raspolaganju BUG 11 KM ili kako vec kuna i imaju recenziju
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Već sam rekao curi za ovo. Siguran sam da će igrati. haha
www.infinite-gamers.com
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
Horagio kaže...

tačno. vidiš recenziju i odlučiš se hoćeš li kupiti ili ne. ja nebi , ali bi zato uzeo "Dr House-The Game" LOL!!!!Cool
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
protjeran
schemso kaže...
Bes7 kaže...
Horagio kaže...

tačno. vidiš recenziju i odlučiš se hoćeš li kupiti ili ne. ja nebi , ali bi zato uzeo "Dr House-The Game" LOL!!!!Cool
 xaxaaxaxaxa, smislice i Pepeljuga-The Game xDDDD (nekakva spanska sapunica, na OBN se emitira)
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice