Javi se rockstar supportu što prije i reci im što se dogodilo. To je jedino što možeš napraviti makar koliko ja znam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Javi se svakako supportu objasni situaciju, oni če pogledat koliko ja znam što se dogodilo odakle ti ta municija i maknut ju. Ili češ dobit ban. Stvar je takva da je rockstar po pitanju supporta ruski rulet... pripremi se na sve.
Pozdrav ekipa!
Prije nekoliko dana kupio sam novi PC sa sljedećim komponentama i periferijom:
Procesor: Intel Pentium G4560 3.50 GHz
RAM: Crucial 8GB DDR4 2133 MhZ
Grafička kartica: XFX RX 460 GDDR5 2GB
Matična ploča: GIGABYTE H110M S2V DDR4
Napajanje: ANTEC VP500PC ES 500W
Kućište: MS Black Smith I
Hladnjak: Xilence 120mm
Optički disk: LG GH24NSD1 DVD RW sata
HDD: Toshiba 2TB P300 SATA3 64MB 7200rpm, HDWD120UZSVA
Operativni sustav: Windows 10 Pro 64-bit
Monitor: Samsung 24" Black LED Monitor Full HD, LS24F350FHUXEN
Zvučnici: Logitech Z506 5.1 (150W)
Tipkovnica i miš: Genius 8000X
Wireless USB mini adapter: TP-Link WN823N
Eksterni hard disk: Toshiba Stor.e Canvio 3.5" 2TB (USB 3.0), HDWC120EK3J1
Računalo bez problema radi, međutim pri igranju GTA-a V naglo se restarta. Igrica inače do toga radi savršeno, bez ikakvih "štekanja". Ne događa se to pri svakom igranju, ali upalio sam ga možda 5-6 puta i dvaput se desilo (nakon cca. 30 min. igranja). Osobno mislim da je problem u napajanju, no zanima me vaše mišljenje te savjet što i kako napraviti da se ovaj problem ne ponavlja.
Moguce da je napajanje slabo.
Moguce da je napajanje slabo.
Da to je 100% do napajanja.
naravno

Pa javi se supportu.
mozes
Jel mozda netko zna zbog cega GTA V radi normalno(35-40fps) ali kada sveukupni ram usage cijelog sustava(u task menageru) prijede 5gb,igra pocne laggat i neigriva je,imam 8gb ddr3 rama i mislim da je to i vise nego dovoljno za sve igre,a ne samo gta v
pc spec.
amd phenom 945@3.12ghz
amd radeon 4850 1gb ddr5
ram 8gb ddr3
Ali nije gta v jedina igra koja mi potegne 2gb rama i sveukupni ram usage bude 5gb,ali jedino kod gta v dolazi do pada performansi
ma kakav bottleneck
Ja sam prije godinu dana igrao sa 4gb rama normalno nikakav stuttering ništa i zadnjih par mjeseci užaš živi. Kolega sa 8 gb rama također je javio sličan problem.
Jel mozda netko zna zbog cega GTA V radi normalno(35-40fps) ali kada sveukupni ram usage cijelog sustava(u task menageru) prijede 5gb,igra pocne laggat i neigriva je,imam 8gb ddr3 rama i mislim da je to i vise nego dovoljno za sve igre,a ne samo gta v
pc spec.
amd phenom 945@3.12ghz
amd radeon 4850 1gb ddr5
ram 8gb ddr3
Čini se da te pagefile zeza, malo pogledaj pagefile usage. Ako ode u nebesa u tom trenu vjerojatno će ti pomoć ako ga malo povećaš. Guglaj i isprobaj.
Igrao sam gta v kad je izašao, bio je neigriv, kao pre rano su je izbacili, sve na low postavke i igra je trzala žešće, pa su to krpali sa update-ima, zadnji put sam igrao na update-u 1.0.350 na njemu je igra dosta dobro radila sa postavkama na normal/high, tada je bila ona fora oko grass-a, da nesmije biti preko normal, jer dosta resursa krade i shadow što niže postavke...
Od onda sam napravio malo dužu pauzu, ovaj tjedan reko idem malo probat opet zaigrati, gledam update 1.0.877, stavim sve high-ultra, bez msaa i ona opcija da se zanemari vram je on, vsinc off i igra se vrti fluidno, moram priznat da sam ugodno iznenađen kako su je fino ispeglali do sada, svaka im čast
imam jedno malo neobično pitanje ali se nadam kako ćete mi pomoći. Naime kasnije idem malom susjedu spojit gamepad da preko njega može igrati GTA V na prijenosniku.
E sada kako je nikada nisam igrao preko gamepada GTA V mene zanima što osim ukopčavanja gamepada u USB utor u postavkama treba odraditi kako bi se moglo igrati preko gamepada?
Hvala
imam jedno malo neobično pitanje ali se nadam kako ćete mi pomoći. Naime kasnije idem malom susjedu spojit gamepad da preko njega može igrati GTA V na prijenosniku.
E sada kako je nikada nisam igrao preko gamepada GTA V mene zanima što osim ukopčavanja gamepada u USB utor u postavkama treba odraditi kako bi se moglo igrati preko gamepada?
Hvala
a koji je kontroler u pitanju ? ako je Xbox 360 ili Xbox One kontroler, sve će automatski radit.
Hvala
Ovisi koji gameped...
Evo jasam sad upravo isprobao xbox 360 gameped u gta V i radi, stvar je plug&play, samo uštekaš gameped i igra ga prepozna i sve radi...
Ali...
Prije toga je trebalo instalirati drivere za gameped sa microsoft-ove stranice...
Ja imam whireless gameped i oni imaju problem sa windowsima, pa ih neće prepoznati i treba ih ručno podesit nakon instalacije drivera, kad se sve to podesi, stvar radi plug&play u svim igrama koje imaju podršku za gamepad...
Samo da napomenem, kod whireless gamepad-a, (barem kod mene) gamepad radi samo na tom usb-u na koji je spojen, ako ga spojim na drugi usb, računalo ga neće prepoznati i treba opet podešavati u device manager-u, zato ga je lakše samo spajati stalno na jedno te isti usb port...
Evo video kako podesit xbox 360 gamepad, inaće je pun you tube toga
Ovisi koji gameped...
susjedić je rekao da je dobio i nekakav cd s njime, pa predpostavljam kako su to driveri?
Da budem precizniji radi se o MS Console
susjedić je rekao da je dobio i nekakav cd s njime, pa predpostavljam kako su to driveri?
Da budem precizniji radi se o MS Console
Ajooj, to je ovaj najjeftiniji, ja za tu cijenu nebi crtao taj gamepad, a kamoli ga proizvodio, ne znam dal su takvi gamepadi podržani u igrama, tj sa njima je najveća šansa da nešto neće radit, al ak ima drivere, super šibneš drivere, pomoliš se, kucneš u drveni stol i vidiš šta će ispast na kraju
Ajooj, to je ovaj najjeftiniji, ja za tu cijenu nebi crtao taj gamepad, a kamoli ga proizvodio, ne znam dal su takvi gamepadi podržani u igrama, tj sa njima je najveća šansa da nešto neće radit, al ak ima drivere, super šibneš drivere, pomoliš se, kucneš u drveni stol i vidiš šta će ispast na kraju
bio sam duže vrijeme ondje, pokušavao dakle instalirao driver i sve bude u redu, driver radi očitava značajke gamepada. Uđem u igru i onda mi se ona "sruši". Dakle on kada je ukopčan u USB igrica se ne želi pokrenuti. Maknem ga i pokrenem igricu, kada se ona pokrene uključim ga u USB i ništa. Uključim "mode" ona LED lampica svijetli crveno ali gamepad nedaje nikakve značajke.
Zanima me dal još tko od ovdje prisutnih ima takav poblem te kako isti i riješiti.
Pokušao sam s dva takva gamepada ali ista stvar....
ja imam speed link torid i prepoznaje mi ga odma igra, znaci plug&play. kaj je najbolje, windowsi ga prepoznau ko xbox 360 kontroler...
Mene čudi ti što on u svojem programu očitava značajke i naredbe ali u igrici ništa. Dal možda u postavkama igrice treba nešto dodatno namjestiti ili?
Evo, tko jos nema gta.. 10-ak € je sad, sto je cica..
Kako vratiti save game nakon što je obrisan sa pc-a?
Napravio sam reinstall winsa i naravno da nisam Back up save-a napravio jer to još nikad nisam trebao sa igrama sa steama.
Postoji neko riješenje ili moram ispočetka?

gdje?
Također me zanima gdje? Kupio bih prijateljima da imam s kime igrati :)