Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi jel ima neki način da 2 osobe igraju story odvojeno na 1 kompu???

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Nije mi jasna jedna stvar kao npr.ovaj video.

Frend ima R9 270x VaporX overclockana,Phenom II x4 920 na 3.1 GHZ,8 gb ddr3 rama i na very high + fxaa izvlaci cca 40-50 fps kako gdje.

Ovaj tip sa r7 260x i phenom II x4 965 3.4 izvlaci skoro isti fps na 1920x1080

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Dragička kaže...

dva social club accounta...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

To ovisi o jako puno faktora. Možda frend nije reinstsliravao Windowse duže vrijeme pa mu se nakupilo gluposti, a ovaj ima frišku osmicu, možda je taj tip jako naclockao R7 260X... Ali ono što je 99% je to da tvoj frend ima više postavke od tog lika. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

r7 260x u najboljoj kombinaciji moze na high postavkama izvuci 40-45 fps-a!! tako da je ovo veoma čudnovato!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

r7 260x u najboljoj kombinaciji moze na high postavkama izvuci 40-45 fps-a!! tako da je ovo veoma čudnovato!

Pogledaj mu neke videe,malo idem u offtopic,ali frajer sa e8400 i gtx 970 u dying light izvlaci 35-40 fps na 2560x1440,a ja sa r9 280x i phenom II x4 920 3.2 ghz izvlacio jedva 25-30 fps.

Sad razbijam glavu kako je to moguce

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mislim da se moze kupit

di?,kako?...ja sam mislia da samo moze u online(meni glupo ako je tako)

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakve su sanse da ja sa svojom konf. zaigram ovu igru?

Da je danas živ imao bi 170 godina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
krokodil kaže...
Mitch kaže...
Mislim da se moze kupit

di?,kako?...ja sam mislia da samo moze u online(meni glupo ako je tako)

pa na internetu preko moba ili kompa imas storeove za vozila

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
Kewin kaže...

Pogledaj mu neke videe,malo idem u offtopic,ali frajer sa e8400 i gtx 970 u dying light izvlaci 35-40 fps na 2560x1440,a ja sa r9 280x i phenom II x4 920 3.2 ghz izvlacio jedva 25-30 fps.

Sad razbijam glavu kako je to moguce

A gle e8400 je jači na single core, a 920 je malo jači na all core i e8400 se bolje clocka. A GTX 970 je osjetno jača grafa od R9 280X. Jako dobro naclockani e8400 i GTX 970 mogu postići solidne rezultate. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kod brata na lapu imam problema...nekakav čudan input lag je kad vozi na autima.

Ona prva vožnja je ok sa džipom, ali kasnije u gradu je druga priča.

Lap je ok, iznad minimuma i radilo je ok do te prve misije, kasnije onda sve ode u qrc.

Do konfe je ili je netko imao sličan problem da igra sporo reagira?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Kod brata na lapu imam problema...nekakav čudan input lag je kad vozi na autima.

Lap je ok, iznad minimuma i radilo je ok do te prve misije, kasnije onda sve ode u qrc.

Ja sam na staroj konfiguraciji 512mb graficka igrao normalno sve do prve misije, kasniije fps jedva 5 bio. Sto znaci da je tvom drugu los laptop.

Darko
15 godina
DarkoKwon kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam na staroj konfiguraciji 512mb graficka igrao normalno sve do prve misije, kasniije fps jedva 5 bio. Sto znaci da je tvom drugu los laptop.

Pa ne znam koliko je loš...mislim nije to loš laptop, ali ono iznenadilo me.

Aspire E1-572G-74508G1TMnii/ 15.6" HD / Intel Core i7-4500U/ AMD Radeon HD 8750M 2Gb/ 8GB/ 1000GB HDD/ 

Pomaže šta ako stavim na dx10 i to? Nisam se igrao opcijama baš, ne znam ni di bi počeo.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 22:04 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Postojil način da se igra locka na 30fps na amd karticama, hoću probat igrat sa sve ultra/very high (osim trave) i msaa x4 na 30 fps međutim kad stavim visoke settingse i vysnc igra mi nije lockana na 30fps već ide od 32-33 do 40-50 i pojavljuje se ogroman stutter, stuttera jedino nema kad je 60lock a to postižem samo ako stavim texture, vodu i particle na very high a ostalo high, fxaa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

probaj vsync stavit na HALF

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
DarkoKwon kaže...
fila2208 kaže...

Pa ne znam koliko je loš...mislim nije to loš laptop, ali ono iznenadilo me.

Aspire E1-572G-74508G1TMnii/ 15.6" HD / Intel Core i7-4500U/ AMD Radeon HD 8750M 2Gb/ 8GB/ 1000GB HDD/ 

Pomaže šta ako stavim na dx10 i to? Nisam se igrao opcijama baš, ne znam ni di bi počeo.

Mozda, neka proba, neka stavi sve na low pa neka vidi kako radi, ako bude islo odlicno neka polako dize settingse, neka testira sto vise opcija.

Darko
15 godina
toma20 kaže...

meni se nakon patcha 5 igra nece ni pokrenuti, udem u igru i kad mi treba pokazati lika zacrni mi se ekran i vrati me na desktop...

skini si build 331, pa instaliraj ga, rebootaj, klikni na shortcut, updejtaj iznova na 350 i mozda ce ti raditi...meni je tako proradilo, isti problem, ali nakon patcha 4

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li netko da bi igrao online?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Dam 60 eura za igru, znaci mogao sam hlace, patike, majicu uzeti za taj novac, dam za igru, hajd nema veze i na kraju ne mogu igrati online, stalno izbacuje zbog nekih rockstart unknown erora.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Dam 60 eura za igru, znaci mogao sam hlace, patike, majicu uzeti za taj novac, dam za igru, hajd nema veze i na kraju ne mogu igrati online, stalno izbacuje zbog nekih rockstart unknown erora.

Bolje nosat stare pantale i majicu nego igrat stari gta.

Be Water My Friend
15 godina
DarkoKwon kaže...

još ne ubace misije nakon misija, kakav bezobrazluk 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kod mene 955 na 4GHz i 7970 fps dropa ko lud, kad je kisa bome i opadne do 25 fpsa.

Al sa time da su texture na very high a sve ostalo mjesvina normal/high i oni filteri na x4-8..

Kad sve to snizim za duplo i pogasim sve te "kobne" postavke onda ljepo radi al nema sanse da igram tak, ko vice city mi izgleda.

Zove me novi proc, nema druge :)

A sto se tice same igre, do jaja..misije su jebenica a i zvukovi pogotovo te ostale pizdarije.

Borek
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...
marinn95 kaže...
marinn95 kaže...
ivanec kaže...

Rusi mi se igra kod prve Trevorove misije. Obracun s bajkerima. Ima ko kakvu soluciju?

Meni također, spomenuto na postu na prijašnjoj stranici. 

Ima tko kakvu ideju?

Ljudi?

Prijeći ćete misiju sa bajkerima bez problema ako nebudete pucali iz vozila i ako nebudete stiskali Q tipku za zaklon...

Hvala ti na tome. Prešao sam prvu misiju, spomenutu s bajkerima, nakon nje i drugu sa čajniz, no međutim čim sam krenuo sjesti u auto kao i prije crasha se, bex64.

I'm not crazy, my mother had me tested!
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozdrav ljudi koja je razlika između navedene R7 260X i obicne R7 260 (koju posjedujem)

te me zanima sa procesom FX 6300,R7 260 i 6GB rama jel se može vrtiti???

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Aplikacija za mobitel - za kontrolu ingame mobitela, (a jesam napiso...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 23:03 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako tuniram ukradeni auto, hoce mi ostat spremljen ili treba kupiti auto pa tunirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupit...
16 godina
doky01akablava kaže...

Nije mi jasna jedna stvar kao npr.ovaj video.

Frend ima R9 270x VaporX overclockana,Phenom II x4 920 na 3.1 GHZ,8 gb ddr3 rama i na very high + fxaa izvlaci cca 40-50 fps kako gdje.

Ovaj tip sa r7 260x i phenom II x4 965 3.4 izvlaci skoro isti fps na 1920x1080

To nije Very high....kaj CPU usage mu je manji na very high nego na high?? lol

a i pogledaj sjene na very high...ne izgledaju tako, mreze ograda itd su potpune na pravom very high...

a i lik ima grafu na 1165/6660 lol

jel ti frend ima 15.4 drivere?

16 godina
Dragička kaže...

Može s dva windows accounta, svaki igra sa svog

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice