Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Je da peti patch. Velim ja da će ih biti više od sedam za gta iv kako su krenuli mada igra općenito radi bolje od gta iv ima tih bugova tipa to sa dionicama klikneš jednu otvori desetu. 

I ne znam da li je bug ako kupim više od tisuću dionica uzme mi novac bez veze. Ni love ni dionica. :p

Imam update 3 crack 4. (Na tom se može igrati i sa današnjim datumom)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 22:05 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Tko zeli igrati heist/misije neka dode sada na TS: xcell.teamspeak.me

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je ovaj zadnji patch pokvario framerate i igra mnogo češće zašteka tijekom vožnje. 

Čekam sljedeći patch! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To je čudo sa tim pachevima. Skinem treći i prvi tren gle kako je sad dobro a onda nakon nekog vremena isti k kao i prije.

Sada skidam četvrti update pa ću vidjeti. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Jesus kaže...

Meni je ovaj zadnji patch pokvario framerate i igra mnogo češće zašteka tijekom vožnje. 

Čekam sljedeći patch! 

Kod mene baš nasuprot. FPS mi je veći za ~10

SVEMOGUĆI
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je zadnji patch super. U travi više FPS nije 30 nego 45, a uglavnom je između 55-70.

Fantastično!

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Skida se novi patch.

Nijedan dosad nije nešto poboljšao performanse ili omogućio stabilan PFS, pa me zanima što će od ovog biti.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Meni zadnji patch rusi igru na kraju misije Blitz Play...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Mitch kaže...
Meni zadnji patch rusi igru na kraju misije Blitz Play...

Nemoj uništiti vozilo sa bombama nego sa puškom pucaj u rezervar ili ako ne pali kokni sam sebe 3 puta sa bombom kad se odpucaš sa policajcima (ono kad ideš uništiti smetlarsko vozilo) i onda stisneš skip. Kad skipaš taj dio igre bit će ti dalje ok. A tim prebacivanjem nečeš propustiti baš ništa, ako te baš zanima pogledaš taj dio na youtubeu.

Isto će ti kasnije biti na još jednoj misiji di rušiš i ganjaš nekakv avoin pa trebaš uništiti kombi, taj kombi nemoj uništiti eksplozivima nego ga uništi puškom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 0:09 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa,frend mi ima problem sa jednom misijom na GTA V,to je tamo pocetkak...

Naime,ide ona misija Franklin treba ukrasti onaj zuti djip od Michaela ali kad dodje do njegove kuce,do onog zute kuce,nestanu mu sve ikone sa mapa i nemoze izvadit mobitel,takodjer nemoze nema ni ono gdije pise da treba ubiti vrtlara....

Btw,kad je tamo probao bezveze uci u kucu,mogao je kroz glavna vrata,ali nisu se otvorila,nego je samo usao,i texture nisu bile ucitane,falili su zidovi,vidio se cjeli grad kroz kucu...

Jel zna netko rjesenje za ovaj problem ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 0:48 (Zagi27).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nabavio sam i ja GTA V i krenuo igrati online. Tek sam lvl 3 pa ako je netko isto mali lvl nek mi posalje pp da igramo zajedno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zagi27 kaže...

Ekipa,frend mi ima problem sa jednom misijom na GTA V,to je tamo pocetkak...

Naime,ide ona misija Franklin treba ukrasti onaj zuti djip od Michaela ali kad dodje do njegove kuce,do onog zute kuce,nestanu mu sve ikone sa mapa i nemoze izvadit mobitel,takodjer nemoze nema ni ono gdije pise da treba ubiti vrtlara....

Btw,kad je tamo probao bezveze uci u kucu,mogao je kroz glavna vrata,ali nisu se otvorila,nego je samo usao,i texture nisu bile ucitane,falili su zidovi,vidio se cjeli grad kroz kucu...

Jel zna netko rjesenje za ovaj problem ?

Nema tog buga u igri ili mu ne valja ta verzija igre (da nije čuveni repack?) ili mu je komp baš u banani. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Rusi mi se igra kod prve Trevorove misije. Obracun s bajkerima. Ima ko kakvu soluciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 3:30 (bruslii).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Jesam li jedini kojeg izbacuje zbog konekcije iz gta v ? Naravno moja konekcija je uvijek dostupna nikad ne puca, ali iz gta izbacuje i pise da je zbog konekcije, sto nema logike. Na team voice cujem ljude najcesce sa americkim akcentom ili britanskm, zar nas spajaju na iste servere sa amerikancima ? Zar to ne bi trebalo da laguje ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
David87 kaže...
Deawood kaže...

WIN + R i kucaj 'regedit' ili u search ukucaj 'regedit' > HKEYLOCALMACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Rockstar Games > Grand Theft Auto V

i pogledaj dali ti se InstallFolder podudara s onim gdje si instalirao.

@Ruske - gle, sigurno nisi jedini koji je poslao ticket Rockstaru, imaju barem 100.000 nepročitanih ticketa, garantiram ti. Ma to je mala brojka...

Da al ja ga uopće nemam u registriu, a neznam kak da ga manualno ubacim

Ako imaš original, prijaviš se na rockstar social i tamo skines download client. Ako nemaš onda ti jedino preostaje drmanje sa registrijem ali tu ti ne mogu baš pomoć.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pitanje za sve vas a posebno za doktora

zasto mi igra neregistrira bilo kakve postavke koje podesim u catalyst control centeru-3d application settings

iskljucim AA u igri i pokusam ga forcati kroz (beta za GTA V) drivere ali ne radi uopce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nisam na ti sa AMDovim CCC postavkama....

A nesto mi je još jedan auto, direktno kupljen sa web stranice i spremljen u veliku garažu!!

Čitam da je taj problem prisutan još od x360/PS3 verzije. Pa jesu oni debili ili šta?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

a bi me mogli banati ako bi koristio smaa injector

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...

Rusi mi se igra kod prve Trevorove misije. Obracun s bajkerima. Ima ko kakvu soluciju?

Meni također, spomenuto na postu na prijašnjoj stranici. 

Ima tko kakvu ideju?

I'm not crazy, my mother had me tested!
14 godina
Grand Theft Auto V PC

odlucio sam kupiti igru, zanima me da li mogu preko nuuvema? i ima li kakav tutorial ili postupak za nas van south america.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ništa posebno. Upališ addon hola VPN staviš lokaciju Venezuela (meni nije radilo kada sam stavio na Brazil) registriraš se, dodaš u košaricu i platiš preko paypal-a i to je to. 

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisam na ti sa AMDovim CCC postavkama....

A nesto mi je još jedan auto, direktno kupljen sa web stranice i spremljen u veliku garažu!!

Čitam da je taj problem prisutan još od x360/PS3 verzije. Pa jesu oni debili ili šta?

I meni je nestala blindirana Kuruma , ali kažu da su riješili taj problem u novom patchu  

pošalji samo na support ticket ... 

meni nisu vratili auto nego su mi dali pare da si kupim drugi :)

Keep calm because Valar Morghulis !!!
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Pitanje za 

Trenutno imam update 2 , dali mogu odmah instalirati update 5 ili moram imati i ove između updateove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

imo sam update 3, sve je radilo oke al reko idem stavit update 4 jer su rekli da ima neka poboljsanja, stavit to sranje i igra mi pocne uzasno stekat u voznji, neigrivo. sad skidam update 5 pa cu vidjet kakav je on. inace jel se moze opet vratit na nizi update, piratska verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

doktor

zašto mi se fps prepolovi dok uđem u područja gdje ima trave ako imam ukjuceni msaa x4?

cak i ako stavim grass quality na high uopce nema promjene jedino ako stavim msaa na nize od x4

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

odlucio sam kupiti igru, zanima me da li mogu preko nuuvema? i ima li kakav tutorial ili postupak za nas van south america.

Mislim da se vise ne moze. Koliko sam shvatio sad ti se za kupnju moraju podudarati ip adrese za nuuvem i paypal, sto prije nije bio slucaj....uglavnom paypal ne mozes koristit s Holom.

Pot piss
17 godina
njuska11 kaže...

doktor

zašto mi se fps prepolovi dok uđem u područja gdje ima trave ako imam ukjuceni msaa x4?

cak i ako stavim grass quality na high uopce nema promjene jedino ako stavim msaa na nize od x4

MSAA je ogroman gutač perofrmansi!

A normalno kada dođeš u rtavnato područje dolazi do pada FPSa kada krene "zaglađivanje" rubova na svim tim silnim travčicama i grmečima....

MSAAx4+ je za snažnije kartice...

Neki normalan AA su  SMAA i FXAA, samo šta ova igra nema SMAA.

Ako imaš 1080p monitor, napraviš downsample sa recimo 2560x1440 rezolucijom i uključiš FXAA ili 2xMSAA... Bolje performanse ljepiši izgled...

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi pazite kako vozite, policija mjeri brzinu

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vidio i projurio, ali ništa 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice