Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Windforce 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja se samo nadam da ce u PC verziji popraviti loading time u multiplayeru jer ovo na konzoli je grozno.

WordPress ❤

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja se nadam da će pod PC verziju nagurati novu igru jer ako dobijemo 2 godine staru igru uz tolika odgađanja, to će biti sramotno..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
OriginalEXE kaže...

Ja se samo nadam da ce u PC verziji popraviti loading time u multiplayeru jer ovo na konzoli je grozno.

Mi budemo sretni ako bude samo u tome problem. Izlazi igra i nemamo pojma kakva će biti optimizacija i još k tome nimalo testiran multiplayer..... Majke mi ako neće biti show, prvog dana izlaska na ovoj temi će se ispisati sigurno 20 stranica.

17 godina
chutac kaže...

Ja se nadam da će pod PC verziju nagurati novu igru jer ako dobijemo 2 godine staru igru uz tolika odgađanja, to će biti sramotno..

Ovo je veliki problem koji većini ne vidi ili ne želi vidjet...

Ovo je igra rađena sa x360 i PS3 izašla prije DVIJE GODINE!

Kupnjom te igre se podržava Rockstar! A samim time i njihova retardirana politika! U redu, ajde, napravi ekskluzivu na godinu dana... Ali dvije godine i to sa ovim odgađanjim i preseavanjima!? Nula bodova. Nadam se da im je mnogo ljudi otkazalo preorder...

I onda će srat kako je loša prodaja PC vertije, a neće uzet u obzir da izdaju dvije godine staru igru i da je bezobrazno odgađaju da im se još prodaje PS4/X1 verzija.

I onda nakelje 4k screnshotove sa 88xAA iz neznam kojeg razloga osim da malo ekpipa slini, a na ovoj slici se može vidjet užasan LOD / view distance.

I nemojte mi počet o onoj famozonoj uzrečici - "grafika nije bitna"! Da, nije bila bitna dok nisu došle nove konzole te sada igre uredno u recenzijama pod plus imaju "nice graphics"! Dovoljno govori Order i zaluđenost sa nevjerovatnom grtafikom koja dosada nije bila bitna

GTA V za PC je trebao izaći kada i za PS4/X1 bez ikakve diskusije i preseravanja sa nekim "poliranjem"!

Rockstar pretjeruje i to je bahato sa njihove strane i ne treba ih podržavat u toj njihovoj politici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 13:38 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

amen brother

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pa to je istina.Ja nisam prednarucio niti planiram.Pogledat cu recenzije i komentare igraca pa cu onda odlucit hocu li je kupit ili ne.100 odgoda,niski sistemski zahtjevi,los port GTA 4 itd. su mi dovoljan razlog da se strpim jos kojih tjedan dana nakon izlaska igre.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja vise niti ne idem u ovu temu vidjet jel su kakve vijesti dosle. I tak znate sam sranja pisat. Sad se dolazim smijat kolko su neki ljudi glupi, jbg, treba izvuci najbolje iz teme.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Bome ja sam zamalo preordao na datum kada je trebala prvobitno da izađe(PS4iXb1),a pošto sam posumnjao na njihovu novu,u zadnje vrijeme gladnu kapitalističku politiku,kao i šta kolega doktor1 govori,bez imalo razmisljanja sam je cancelao...

Tako,da tu igricu kada "izade" čeka bez imalo sažaljenja µTorrent,a ako zavrijedi po dosta rigoroznim kriterijama novu/staru recenziju,e onda mozda al mozda se skine preko odgovarajucih prodajnih mjesta..

Eto,toliko od mojeg skromnog misljenja,prema nekad "bozanskom" entertainment divu..

Lp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 16:15 (zvijer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Slažem se doktore, nadat se da su pc igrači pametniji,bar da vecina bude dovoljno pametna. 

Ili cemo kao i konzolasi da prihvatimo sve sto nam se servira, hd reizdanja po punoj cijeni ili cak i online dio igre da placamo.  

I btw, ko šiša i rockstar i gta serijal, ni jednu gta igru nisam zavrsio i ne mislim/osjecam da sam nešto bitno u gamingu propustio. 

Veci je grijeh ne odigrat novog Maria ili Zeldu nego sve rockstar naslove zajedno. 

0 7 hvala 0
14 godina
Imperator01 kaže...

Slažem se doktore, nadat se da su pc igrači pametniji,bar da vecina bude dovoljno pametna. 

Ili cemo kao i konzolasi da prihvatimo sve sto nam se servira, hd reizdanja po punoj cijeni ili cak i online dio igre da placamo.  

I btw, ko šiša i rockstar i gta serijal, ni jednu gta igru nisam zavrsio i ne mislim/osjecam da sam nešto bitno u gamingu propustio. 

Veci je grijeh ne odigrat novog Maria ili Zeldu nego sve rockstar naslove zajedno. 

Ja sam presao GTA 3 cijeli story prije kojih 10-tak godina, jeli sam pocinio grijeh?

14 godina
Luka123 kaže...
Imperator01 kaže...

Ja sam presao GTA 3 cijeli story prije kojih 10-tak godina, jeli sam pocinio grijeh?

Sutra ujutro odmah na ispovijed!

WordPress ❤
14 godina
Imperator01 kaže...

pa dobro malo seruckanja nikog nije ubilo pa neće ni tebe samo pazi da ti ne pređe u naviku...

san andreas je legendaran, a i trica je bila pun pogodak za ono vrijeme...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
12 godina
protjeran
vrinho kaže...

Mi budemo sretni ako bude samo u tome problem. Izlazi igra i nemamo pojma kakva će biti optimizacija i još k tome nimalo testiran multiplayer..... Majke mi ako neće biti show, prvog dana izlaska na ovoj temi će se ispisati sigurno 20 stranica.

20 stranica hvaljenja!jer ipak je ovo gta V

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prošle godine sam odigrao čitavu antologiju. (Na jedinicu i dvojku potrošio 18 sati. Sad sam stao, em je teško, em nemam više volje.)

Trojke su bile, ostale i još uvijek jesu u dobrom sječanju. (Stavio sam modove za promjenu ovaj put..)

Za četvorku čekam novi proc jer me ovaj trenutno koči a ne želim igrati sa 20 FPS-a.

A petica me baš zanima kakva će ispasti. (Za neoptimizirano smeće nebi nikad napravio preorder. A za "bonuse" na isti sam vrištao od smijeha.

Tko preordera zbilja je budala, pogotovo nakon fijaska sa četvorkom.)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 0:28 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Mislim da su ove odgode sve zbog tih nabrijanih tekstura koje su stavili u igru... 64 GB, pa boze... nije ovo WOW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Luka123 kaže...

Mislim da su ove odgode sve zbog tih nabrijanih tekstura koje su stavili u igru... 64 GB, pa boze... nije ovo WOW.

Kakve veze WOW ima s tim? WOW ima jednu od najgorih tekstura u videoigrama

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Al teksture uvelike povecavaju velicinu. Zadnji patch za War Thunder je bio 1.9 GB, a raste na 6.7 GB ako zelis HD teksture za kokpit i okoliš i bolji zvuk.

EDIT: Kaj mislite, jel ce bit moguce da samostalno zamijenim music fajlove od igrice i stavim muziku iz GTA: SA u peticu? U slucaju da ne bude custom radija.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 17:07 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
Imperator01 kaže...

pa dobro malo seruckanja nikog nije ubilo pa neće ni tebe samo pazi da ti ne pređe u naviku...

san andreas je legendaran, a i trica je bila pun pogodak za ono vrijeme...

Ne znam šta ste vi namirisali kolega,al ja iznosim samo svoje mišljenje/vidjenje i to za igru koju sam igrao.

Al polako,kad i vi malo odigrate GTA V shvatit će te da je GTA V jedan od lošijih u serijalu.

12 godina
protjeran
GamerX9 kaže...

Al teksture uvelike povecavaju velicinu. Zadnji patch za War Thunder je bio 1.9 GB, a raste na 6.7 GB ako zelis HD teksture za kokpit i okoliš i bolji zvuk.

EDIT: Kaj mislite, jel ce bit moguce da samostalno zamijenim music fajlove od igrice i stavim muziku iz GTA: SA u peticu? U slucaju da ne bude custom radija.

HD teksture su uključene!nemoraš brinuti o tome

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne zauzima igra toliko samo zbog razlicitih tekstura kako bi igra mogla raditi u skladu s low end i high end hardverom itd.  Lossless audio i video takoder moze zauzimati dosta (za konzole je sve to kompresirano)..... a da igra ima voice acting na svim poznatim jezicima, igra bi bila jos puno teza.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kazu da smijeh produžuje život, ovaj čovjek ce živjeti 100 god. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 20:04 (Imperator01).

12 1 hvala 4
14 godina
Imperator01 kaže...

hahaaaaaaaa.... ovaj će još preći hitlerove rantove

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 2:59 (sylar951).
15 godina
Imperator01 kaže...

ne znam kaje ovo , al da u svakoj temi ima najmanje 2 posta s tim videom, ja ne vjerujem

I kakve to veze uopče ima s gta 5?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 17:43 (Gremlin144).
15 godina
Gremlin144 kaže...

ne znam kaje ovo , al da u svakoj temi ima najmanje 2 posta s tim videom, ja ne vjerujem

Kakve uopće veze mora imat s GTA i zašto nebi smio stavit to ovdje? Daj izađi malo van i zabavi se.

SVEMOGUĆI
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Gremlin144 kaže...

Kakve uopće veze mora imat s GTA i zašto nebi smio stavit to ovdje? Daj izađi malo van i zabavi se.

Ide mi na živce, mislim neki ovak filmić uvezi gta, pošto gta 5, ili neka druga tema. Več sam možda 50 puta kliknuo link zbog tog deda kaj se smije bezveze.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
15 godina
Gremlin144 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Gremlin144 kaže...

Ide mi na živce, mislim neki ovak filmić uvezi gta, pošto gta 5, ili neka druga tema. Več sam možda 50 puta kliknuo link zbog tog deda kaj se smije bezveze.

Ok. Onda idi u BF4 temu pa čitaj o BF4 , jer ovdje nećeš vidjet ništa pametnog uvezi GTA sve do izlaska igre.

SVEMOGUĆI
10 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
Imperator01 kaže...

Ima više veze nego Rockstar sa PC verzijom igre. Deda bar zna o čemu priča, hehe.

17 godina
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

nice nice, samo se nadam dobroj optimizaciji, da moja 280x može sve na high bar na full hd

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice