Grand Theft Auto 4 problem kod instalacije

poruka: 12
|
čitano: 1.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, kupio sam GTA 4/ Episode From Liberty City  The Complete Edition,  znaci original igrica, i nikako ali nikako instalirati. Vec pomalo ludim, kupim original igru s  mislju da ce raditi besprijekorno a ispostavi se da mi je lakse skinuti Crack igricu i instalirati. Katastrofa. Znaci instaliram igru i onda kad zelim da je pokrenem pojavi mi se  -Release date chek-   i ne ide dalje. Na samom pocetku imao sam problem sa System 32 i gledao sam par videa na you tubeu i mislio da sam rijesio problem ali se i dalje nastavilo. Kad pokrenem preko Games Social Club  na ikoni od misa se vrti CD kao da se pokrece i onda mi pise - GTA 4 stopped working ...  Stvarno ne znam sta da radim vise.. Koristim Asus R515M , Windows 8.1.. Pomozite

0 1 hvala 0
13 godina

Si kupio preko neke stranice ili preko steama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto 4 problem kod instalacije

Kupio u trgovini s tehnologijom cd 

13 godina
neaktivan

u Njemackoj

0 0 hvala 0
13 godina

Probaj skinut zadnji patch, mislim da je 1.0.7.0 verzija pa pokreni igru, ja imam steam verziju pa radi normalno. Koji Win imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam windows 8 ,kupio sam igricu original plus dodatak steam uz njega sam kupio dodatno dosao mi je kod za vertifikaciju steam accounta ali preko njega isto nemogu da udjem bez obzira sto je igrica instalirana.... da probam skinuti zadnji patch ili sta?

13 godina
polloo kaže...

imam windows 8 ,kupio sam igricu original plus dodatak steam uz njega sam kupio dodatno dosao mi je kod za vertifikaciju steam accounta ali preko njega isto nemogu da udjem bez obzira sto je igrica instalirana.... da probam skinuti zadnji patch ili sta?

probaj zadnji patch i probaj staviti nek pokreće kao win7 i admin, možda pomogne

13 godina
neaktivan

dakle gle ovo ,skinio sam patch taj i sve i razor crack sve drukcije stavio i znaci otvori mi igru udje mi u nju pritisnem play i pokazuju mi se stalno oni likovi iz igre ono kao ulaz u igru ali dalje nece tu stane i stalno mi se ti likovi pojavljuju...dakle udje mi do optinos quit play i guide...ali dalje necee da mi udje neznam u cemu je problem dali mi mozes pomoc?

16 godina

Sto ce ti crack ako imas orginal?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

Pa daj mi ti drugo rjesenje, jer sam igricu platio i kao fol original je a lakse bi mi bilo da sam s Piratea skinuo i instalirao

13 godina
neaktivan

Mzda da aktiviras igricu na steamu?

13 godina
polloo kaže...

Pa daj mi ti drugo rjesenje, jer sam igricu platio i kao fol original je a lakse bi mi bilo da sam s Piratea skinuo i instalirao

Trebao si samo instalirati patch bez cracka, tj razor ekstenzije. Vidim da ti općenito slabo ide s originalnim igrama. Ako je key steam kompaktibilan, sktiviraj na steamu i skini odonud

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice