Game Report

poruka: 1
|
čitano: 696
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Game Report

Eto mislim da trebamo napravit temu u kojoj cemo iznosit misljenja o igri koju smo igrali... nesto kao fpssopedia samo sto ovdje mozemo sve igre obuhvatiti.

Evo da ja pocnem:

Trenutacno igram Combat Arms EU. To je besplatna FPS igra. Igra mi se dosta svidja,ponajprije zato sto je besplatna no ima i ona svoje druge stvari. U igri se stece XP s kojim dobivate nove levele. Svaki level otkljuca nove stvari. Sve sto imate na sebi ili s cim pucate morate kupovati. Po svakom mecu dobivate ovisi o rezultatu odredeni broj GP-a. S tim bodovima kupujete. Mozete nadogradivati sebe,biti nekakav poseban lik koji ima svoje posebnosti,kupovati oruzja i nadogradnje. No oruzja kupujete na odredjeno vrijeme isto kao i ostale stvari. Mozete ih kupiti na 1,7,30 ili 90 dana,isto tako i nadogradnje za ta oruzja.

+ igra nije zahtjevna,bogat arsenal oruzja,razni modovi,nema lagga,uvijek ima servera,nadogradnje su odlicne

- mape su dosadne(brzo se zapamte i nisu zanimljive), grafika je malo losija,   oruzja su preslaba, nije hardcore

to je to...pisite i vi svoje... nekome ce biti korisnoCool

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice