Freelancer lan kampanja

poruka: 6
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Freelancer lan kampanja

Danas sam kupio freelancer pa me zanima dali mogu igrati kampanju u dvoje tj na dva kompa bez pristupa internetu, znači samo sa lan kabelom

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Freelancer lan kampanja
APazinjan kaže...

Danas sam kupio freelancer pa me zanima dali mogu igrati kampanju u dvoje tj na dva kompa bez pristupa internetu, znači samo sa lan kabelom

Ne možeš igrati kampanju u dvoje, nažalost.

No postoji hrpa modova za igru (kao npr. Discovery mod) koji poboljšavaju igru i povećavaju joj sadržaj, ali nemaju kampanju s pričom kao singleplayer.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Freelancer lan kampanja

a sta mogu igrati u dvoje

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Freelancer lan kampanja
APazinjan kaže...

a sta mogu igrati u dvoje

Od igara imaš Lego Star Wars 1 i 2 koji se mogu igrati zajedno (cijela kampanja na jednom kompu), Lego Indiana Jones isto, Serious Sam First i Second Encounter, Diablo 2....

Trenutno se ne mogu puno više sjetiti. Kasnije ću updateati listu.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Freelancer lan kampanja

Freelancer mozes piciti u dvoje preko lan-a, ali ne mozes igrati kroz pricu iz single playera vec picis free roam..svejedno, moze biti zabavno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Freelancer lan kampanja

bumpan ovaj thread , ali od prije par dana igran ovu igru ... jednostavno preddobra!!!!!!!!

Kontaktirajte me na msn ko želi igrati priko lana ( dat ću vam sve linkove)

Iskreno igrica mi je čisto savršenstvo u svom žanru ...

ocjena 10/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice