Vidio sam u prvom postu da se sa keyem od kayne and lyncha može aktivirati više igara preko GFWL pa me zanima koje su to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ponavljam koje sve igre rade sa Kane & Lynch keyem. (Games for Windows Live igre)
Popis :
Universe at War: Earth Assault
Halo 2
Hour of Victory
Kane & Lynch: Dead Men
The Club
Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
FlatOut: Ultimate Carnage
Stormrise
Battlestations: Pacific
Vancouver 2010 (Winter Olimpics)
Shadowrun
Juiced 2: Hot Import Nights
Gears of Wars
GTA IV
Fuel
GTA : Episodes from Liberty City
CarneyVale: Showtime
Resident Evil 5
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
Bioshock 2
Osmos
Fallout 3
Red Faction: Guerilla
DOW2
Blazblue
Chaos of Rising
007 :Quantum of Solace
Fuel
Chaos of Rising
Street Fighter IV
World of Goo version G4WL
Viva Piñata
Legend of the Galactic Heroes
CarneyVale: Showtime
Batman : Arkham Aslyum
37sec mi je trebalo da nadem
Eto ti na, sad si potrošio 37 sec svog života na to, a mogo si...nešto drugo.
Neće mi aktivirati Dark Messiah of Might and Magic na Steamu..ima li tko sličan problem?
Piše da su serveri busy...al nekako imam osječaj da sam negdje pogriješio ili su napravili neku restrikciju :/
Uglavnom key od igre sam dobio na mail
Neće mi aktivirati Dark Messiah of Might and Magic na Steamu..ima li tko sličan problem?
Piše da su serveri busy...al nekako imam osječaj da sam negdje pogriješio ili su napravili neku restrikciju :/
Uglavnom key od igre sam dobio na mail
Ja sam cijelo jutro pokušavao aktivirati neke igre no uvijek mi vrati da ne može komunicirati sa serverom! Izgleda da nije samo do mene.
Ja sam cijelo jutro pokušavao aktivirati neke igre no uvijek mi vrati da ne može komunicirati sa serverom! Izgleda da nije samo do mene.
Hvala ;) To me zanimalo..budem onda kasnije probao :P
tako su i meni batman i juiced izbacivali, sad su aktivirani :p sve sto sam radio je rucno skinio gfwl klijenta, nije mi se htio logirat, no usao u igre, updateo ih i radi
tako su i meni batman i juiced izbacivali, sad su aktivirani :p sve sto sam radio je rucno skinio gfwl klijenta, nije mi se htio logirat, no usao u igre, updateo ih i radi
Mi imamo problema sa steamom
sto sam kupio arma 2 igricu.... sad je BESPLATNA !!! eto napravio 10-30 acc-a (yahoo gmail i to ....) YAY sad kljuceve skidam :)
sto sam kupio arma 2 igricu.... sad je BESPLATNA !!! eto napravio 10-30 acc-a (yahoo gmail i to ....) YAY sad kljuceve skidam :)
i sta ces sa toliko key-eva??
ne kuzim vas uopce..pa ako se vec nudi besplatno..uzmi si 1 i uzivaj u igri..
i sta ces sa toliko key-eva??
ne kuzim vas uopce..pa ako se vec nudi besplatno..uzmi si 1 i uzivaj u igri..
ma prodavat će ih ko neko g*vno na njuškalu...ima već tamo hrpa oglasa...
kao što sam rekao:
http://www.bug.hr/forum/post/igre-accounti-igrama/razmjena-bc2-vietnam-crysis-2/2067044.aspx
po meni je zaslužio
Ovo bi stvarno trebalo početi kažnjavati, ne kužim zašto moderatori ne reagiraju u ovakvim situacijama?
ja bi bc2 key ;(
Jedno je snalaženje, a drugo je pokušaj prijevare, što nije po pravilima foruma, a uz to je i ilegalno. Možda gumb "Prijavi" pomogne...
ja nemogu uzet keyeve :(
kada neidem preko onog proxya, logiran sam, odem po bilo koji serial, i kaze mi da nisam poljak
a kad odem preko onog proxya, nemogu se logirat, sve ukucam, a on ko da refresha stranicu, nista ne napravi :(
dali netko zna u cemo je problem?
Hvala!
kada neidem preko onog proxya, logiran sam, odem po bilo koji serial, i kaze mi da nisam poljak
a kad odem preko onog proxya, nemogu se logirat, sve ukucam, a on ko da refresha stranicu, nista ne napravi :(
Hvala!
Imas ovdje upute, meni radi svaki put.
Hvala!
Imas ovdje upute, meni radi svaki put.
po tome sam i radio, al nece
nece mi se logirat kad idem preko poljskog proxya
problem je sto oni ne citaju jer Da bi se loginovali na ovu stranicu prov odete na njihov forum i tamo se loginate i odete na stranicu, jer ako odete odma na stranicu i pokusate se loginovati necete uspjeti opet sve vrati i niste loginovani...
problem je sto oni ne citaju jer Da bi se loginovali na ovu stranicu prov odete na njihov forum i tamo se loginate i odete na stranicu, jer ako odete odma na stranicu i pokusate se loginovati necete uspjeti opet sve vrati i niste loginovani...
gle, ja odem na njihov forum, logiram se, i onda pokrenem novu stranicu, upisem proxy, tamo dok na stranici od proxya, upisem link od one stranice, odem na tu stranicu, i nista, nisam logiran
gle, ja odem na njihov forum, logiram se, i onda pokrenem novu stranicu, upisem proxy, tamo dok na stranici od proxya, upisem link od one stranice, odem na tu stranicu, i nista, nisam logiran
al moraš preko proxyja na forum najprije....
i kako sad redeemam onaj kod od kane and lynch da si uzmem gta IV:LCS?

al moraš preko proxyja na forum najprije....
imas teamviewer? xD daj pls necu ti nikakav virus poslat nit nis, samo mi pomogni
netreba uspio sam :D
imas teamviewer? xD daj pls necu ti nikakav virus poslat nit nis, samo mi pomogni
preko moba sam :D
imaš sve već bar 20 puta objašnjeno ovdje...
ok :D
Decki jel se moze neko na moj connectat i uzet od Arme II key i battlefielda...Bio bih vrlo zahvalan
Username:retardinjo25
Pass:retardinjo25

hehe,ma nešto sam procitao Battlefield...moja greska