FPS(sličice po sekundi)

poruka: 9
|
čitano: 2.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FPS(sličice po sekundi)

dali netko zna kak se sazna kolko igrica ima sličica po sekundi,tj.to je neki test pa me zaninma dali netko zna kak se nabai taj porgram s kojim mogu to vidit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FPS(sličice po sekundi)

Instaliraj program FRAPS i svaki put u igri ce ti biti prikazan trenutni broj FPS-a

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
FPS(sličice po sekundi)

da se nadovežem

koliko fps-a će "ukrasti" fraps???

jer znam kad snimam video prek xfire uvijek mi padne do 20% fps-a, pogotovo ak je multiplayer..onda lagga ko isus

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: FPS(sličice po sekundi)
doxy kaže...

jer znam kad snimam video prek xfire uvijek mi padne do 20% fps-a, pogotovo ak je multiplayer..onda lagga ko isus

Ha???sad ovisi......ja na primjer ne osjecam nikakvu razliku....npr gram cod2 i u konzoli ukucam /cg_drawfps i ispise fps u igrici....te zatim poslije ukljucim fras i ne osjeca se prevelika razlika ...mozda cca 5FPS-a.......al ako snimas mp normalno da ce ti past FPS---ja mislim da ti je to normalno....probat cu snimai preko frapsa pa ti javim
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Evo ovako...probao sam snimiti preko FRAPS-a.........normalno u igrici mi je 60FPS-a..a kada pocnem snimati padne na neki 25-30FPS-a..........cini se da je tako normalno..........
16 godina
protjeran
FPS(sličice po sekundi)

Fraps sluzi za snimanje igre a ne za mijerenje Fps-a

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Nije tocno...fraps sluzi i za snimanje u igri i za screenshotove i za mjerenje Fps-a
16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
Dinjo kaže...

Nije tocno...fraps sluzi i za snimanje u igri i za screenshotove i za mjerenje Fps-a
 ali fraps ti ful uspori comp pa to sve steka i smanji FPSove
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
16 godina
neaktivan
Neznam......kod mene nista ne usporava....jedino kad snimas....onda uspori ali to je druga stvar.....probao sam i u cod2 u konzoli ukucavat za fps i preko frapsa i preko jos par programa....i nikada nije bilo prevelike razilike......
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice