Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Smucek: Ma to oko taktika mi nije uopce problemem i slicno,vec nakon par utakmica sam nasao vecoma dobru taktiku,rasporedio super igrace i odredio njihove uloge u timu,sta zelim od pojedinih igraca itd.ma snasao sam se super oko toga,npr.trazim od jednog stopera da ide na svaku loptu i da ide naprijed a od drugog da je povuceniji,bekove volim da stavim da se vise prikljucuju u napadu u slabijim utakmicama i dok u jacim stavim da su vise privrzeniji odbrani i slicno,kao i sa napadacima sto ima puno kombinacija,to mi ne predstavlja nikakav velik problem s obzirom da solidno razumijem engleski,sto je najbitnije,a jedini problem je sto se treba znati prilagoditi drugom protivniku i mjenjati taktiku hehe :D

hitmanovich:E careee gdje me nadje,bas to mi je problem :D   Samo je problem sto trenutno nemam sta da smanjim hhhhhh ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

par sličica(fixtures,transferi,financije,poraz od bayerna 0:7,pobjeda 3:1 protiv bayerna,financije,ekipa i tak to){#}

http://postimg.org/gallery/c7t2h2fi/4a294278/

odlična sezona iza mene.osvojio Bundesligu,što mi je u početku bilo nezamislivo{#}

de Yong

Weiss - Affelay - Arango

Romero - Xhaka

In/Out: Halilović,Herrmann,Nordtveit,Cigerci

ugl zadovoljan sam veznim redom{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 0:03 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013

Ako želite si nabaviti brutalnih mladih igrača (ja sam si ih pronašao u saveu sa west hamom) imate ove: Adryan 17g MC/AMC mislim iz flamenga nisam siguran predobar play, Wallace 16 ili 17g D R/L jako sličan Rafaelu iz ManUtd, Romario DR 17g misalim da je iz Vittorie, Joel Valencia iz Zaragoze 16g AM RLC valjda najbrutalniji ofenzivni mladi igrač 8nije baš brz u početku ima 13 pace ali se da dobro podići), Burdisso DC ima 22g ali je zvijer. Ne bi vjerovali ali i Ritchie DeLaet je odličan backup za jače ekipe. Onda Ciaran Clark iz Aston Ville mislim je predobar.

15 godina
protjeran
Football Manager 2013

Dragi moji prije 2 mjeseca kad sam trazio crack ste me ismijavali u obliku kako sam glup ovo ono, sto nisam cito da taj crack ne postoji ovo ono, al se zato ja sad smijem vama, jer sam uspio naci crack koji valja, al vi ste za njega iskesirali pare hhehe ko se zadnji smije naslade se smije...svaka cast :)

legenda.nino@gmail.com

0 14 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nani 555 kaže...

Dragi moji prije 2 mjeseca kad sam trazio crack ste me ismijavali u obliku kako sam glup ovo ono, sto nisam cito da taj crack ne postoji ovo ono, al se zato ja sad smijem vama, jer sam uspio naci crack koji valja, al vi ste za njega iskesirali pare hhehe ko se zadnji smije naslade se smije...svaka cast :)

ovo je stilu, htio sam je.bati u dvadestim godinama naravno džabe ali pošto sam mali i ružan nisam ništa mogao "ubosti", a nisam htio platiti pristojnu gospoju. i tako ti napkon uspiješ ugurati svog miška sa 40 i kusur godina i kažeš tko vas jebe jesam vam rekao da će dati neka džabe, crknite gadovi! 

16 godina
Nani 555 kaže...

Svejedno se s njim ne može multiplayer. Pa opet bezveze. Al ti vjerojatno ni nemaš prijatelja. You win.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
protjeran

a meni multyplayer nije uopce bitan...meni je jedina svrha u toj igrici uzet neki klub igrat snjim tjedan, dva dana igrat po 10 sati dnevno isgustirat se i to je to, i onda necu ni taknut tu igricu pol godine sve dok me opet volja ne uhvati pa s nekim drugim klubom...

legenda.nino@gmail.com
15 godina
protjeran

malo ti je glup primjer jer si u njemu naveo 20 godina razlike a ovdje se radi u 2 mjeseca :)

legenda.nino@gmail.com
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

u drugoj sezoni se borim za LP.trenutno sam 5. sa 6 bodova zaostatka za Wolfsburgom i utakmicom manje.prosjek godina 23 :) u LP prošao sam skupinu kao drugoplasirani(iza barce,2:4/1:4).izbacio me chelsea,mada sam ih nadigrao u 2 tekme + promašeni penal doma(0:0/0:1) nažalost dosta imam problema sa ozljedama  kroz cijelu sezonu

na ljeto mi dolazi odlični napadač Benitez(free)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 8:51 (hitmanovich).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

u drugoj sezoni se borim za LP.trenutno sam 5. sa 6 bodova zaostatka za Wolfsburgom i utakmicom manje.prosjek godina 23 :) u LP prošao sam skupinu kao drugoplasirani(iza barce,2:4/1:4).izbacio me chelsea,mada sam ih nadigrao u 2 tekme + promašeni penal doma(0:0/0:1) nažalost dosta imam problema sa ozljedama  kroz cijelu sezonu

na ljeto mi dolazi odlični napadač Benitez(free)

na blah i taj fm zgadio mi se nakon 1 tjedna znaci vodim chelsea+doveo igrace messi,falcao,pjanic...ali najvise me zivicira razbijem man city,united...dode mi stoke i razguzi me...a i neke igrace prodam zato sto su losi oni u klubu di sam ih prodo najbolji igraci mislim ono...

Zan klo van dam
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

puno lakše je voditi slabiji klub...jednostavno nema pritiska :) nema straha od otkaza  ako ne osvojiš ligu ili ako uđeš u lošu seriju rezultata,a i gušt je trenirati talente.ja sam od Gladbacha u samo 2 sezone stvorio respektabilan klub.ima trenutaka kad ti ništa ne ide,igrači imaju po 3-4 čiste prilike,a izgube na kraju 1:0

u zadnjem kolu 25 minuta prije kraja bio sam 5. u zadnjem kolu 25 minuta prije kraja bio sam 5.
;) ;)
pojačanja za 14/15 pojačanja za 14/15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

evo na G2PLAY-u akcija FM2013 136 kuna traje još 2 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Football Manager 2013

dali je moguće povezat se mrežno, bez interneta i igrat (mrežnim kablom). I ako je moguće kako? Ja bi igrao s burazom na dva računala ako je moguće ili i on mora kupit igru.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

puno lakše je voditi slabiji klub...jednostavno nema pritiska :) nema straha od otkaza  ako ne osvojiš ligu ili ako uđeš u lošu seriju rezultata,a i gušt je trenirati talente.ja sam od Gladbacha u samo 2 sezone stvorio respektabilan klub.ima trenutaka kad ti ništa ne ide,igrači imaju po 3-4 čiste prilike,a izgube na kraju 1:0

Svaka tebi čast!:D,vidim ti si ovisnik došao si ovdje u 0:58 h i poslao na slike :D,mao te zezam.

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja vodim Borusiju Dortmund...prvu sezonu nisam nikog ni prodavo nit sam koga kupovo, bio sam 2 u ligi, wolsburg je imo 2 boda vise :/
osvojio sam kup i u ligi prvaka sam proso skupinu (jedva na knap) i izbacio me city...eh sad ima jedan problem stvar je u tome da se igra koju dortmund igra ne igra po mom gustu
krilni igraci me zezaju npr. gotze trebo bi po krilu probijat ko lud driblat i nakraju il sam rijesit gol il nabacit, a on jedva da jednog igraca izdribla i nakraju ako dodje do zadnje linije stane i doda loptu, onda se pol sata nepotrebno dodavaju oko njihovog sesnajsterca i izgube loptu :( slicna je stvar i sa reusom cak mogu reci da mi se on bolje pokazo od gotze, znam da mu je poluspica prirodna pozicija al jbg
jel zna ko sto treba namjestit da mi krilni igraci trce po krilu driblaju i nabacuju vise lopte, ja sam namjestio da se igra samo po krilu, gotze-u sam davo winger att/sup isto igra davo sam mu i if isto, i gledo sam u njegovim postavkama za nabacivanje i vidim da je namjesteno da stalno nabacuje... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Niko ne zna?

0 0 hvala 0
17 godina
NinoZDS kaže...

Niko ne zna?

inside forward, attack, stavis mu long shots na rarely i to je to.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Jel mogu igrat menagera na Win Xp? Malo sam old school al volio bi bacit koju sezonu..{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

stavio sam mu bio winger attack i creative freedom na much i dobro je bilo stavit cu mu sad jos long shots na realy pa bude mozda jos bolje, ubiti hvala ti :)

17 godina
NinoZDS kaže...

stavio sam mu bio winger attack i creative freedom na much i dobro je bilo stavit cu mu sad jos long shots na realy pa bude mozda jos bolje, ubiti hvala ti :)

gotze ti je cut inside nije winger, vjerojatno ima u prefered moves cut inside. procitaj pobogu sta pise pod winger a sta pod inside forward pa ces vidit razliku...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Nani 555 kaže...

malo ti je glup primjer jer si u njemu naveo 20 godina razlike a ovdje se radi u 2 mjeseca :)

6 mjeseci točnije a to nije nikako malo, ja sam se super zabavio u tih 6 mjeseci dok si ti buljio u ekran i čekao od 0-24 crack a vjerojatno si bio dosta i nervozan pa si trošio na cigare i alkohol i na kraju sam ja puno manje potrošio :) {#}

edit: Čujem da će fm 2014 izači i za linux da li je to istina?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 3:39 (Shockwave).
13 godina
neaktivan

Aha malo cu se jos pozabavit time, nego primjetio sam kad su dosli svim klubovima potenciali iz akademije, bayern je ne znam na koju foru uspio dovest 5,6 ekstra potencijala, a ko ga god da ja scoutiram (iz slabijih klubova) pise da ih klub ne zeli prodat a neki nisu ni zainteresirani :/ to me malo nervira...

14 godina
neaktivan

Da, izaći će i na linux.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

joj kako mi kidaju živce u 3. sezoni{#} treba ih sve u rudnik poslati pa nek tamo ispuštaju bodove u zadnjim sekundama.neam pojma koju taktiku postaviti protiv bayerna u idućem kolu,kad uredno protiv njih primam 4-5 golova u gostima

čak mi je žao što sam Stegenu povećao primanja{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 17:29 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pošto ja imam {#} verziju upravo mi se skinula ja je pokušam s demon toolsom demontat i kada to pokušam javi mi poruku da je disk oštećen ii ga se pora preoblikovat da bi ga windows prepoznao,zna li ko da mi pomogne?Ovo pokušam demont :cpy-fm2013p

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako maknuti sve ove statse sa screena, ništa ne vidim. Ne mogu to ni pomaknuti ni obrisati, mago sam promijeniti šta taj prozor pokzauje, npr. iz league table u atch perfomance.

15 godina
Football Manager 2013

imaš gore desno Pitch i to klikni.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

zanima me imali monaco para za transfere ko vamo u "pravom" životu.Želio bi krenuti snjima imam jos par utakmiica do kraja sezone sa chelseom...pa eto moze mi neko rec njihove pare za transfer :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

imas oko 15 mil eura za transfere na pocetku

Eat,sleep,race

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

btw izbacim barcu u polufinalu u ligi pravaka i u finalu sa Man Utd.a u ligi nemogu dobit Stoke sto to mrzim >.<

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice