Football manager 2009

poruka: 11
|
čitano: 1.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

zanima me da li bih mogao pokrenuti navedenu igru na nekom od mini notebook-ova(1,6GHz,1gb RAM,intel graphic media accelerator 950)

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Football manager 2009
pfliper kaže...

zanima me da li bih mogao pokrenuti navedenu igru na nekom od mini notebook-ova(1,6GHz,1gb RAM,intel graphic media accelerator 950)

Jednostavan odgovor... NE

mogao bih ali bi ti blokavalo samo tako......

2 gige rama je preporuceno....

graficka je jako slaba da ti je graficka u CF(crossfire) nebih opet pomoglo

Belji se

16 godina
neaktivan
Football manager 2009

Mislim da ćeš moći.Potrebna je minimalna konfa od 1,4 ghz procesor,512 mb ram,i mislim 128 mb grafička(nisam siguran).Ako ja na svojoj kanti pokrećem,moći ćeš i ti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Mislim da ćeš moći.Potrebna je minimalna konfa od 1,4 ghz procesor,512 mb ram,i mislim 128 mb grafička(nisam siguran).Ako ja na svojoj kanti pokrećem,moći ćeš i ti

ma kakvi ne moze s onom grafickom...

zasto duplas teme ili je to slucajno bilo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:24 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
pfliper kaže...

Belji se

Pogledaj http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=953033&topic=46236539

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Razer Mamba kaže...
pfliper kaže...

Belji se

Pogledaj http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=953033&topic=46236539

Ok onda probaj pa nam javi.....ocekuj da ce ti se loadat 5 min.......koji imas windows.....i tomislave to je notebook.....mini notebook tko zna kakva je graficka i jeli dovoljno jaka?koliko ti graficka ima mb?ako imas xp ajde u start pa run i upisi ''dxdiag'' i onda ajde na display i provjeri koliko je ....

tomislave to je Minimum requirements za PC procitaj malo bolje Belji se

17 godina
neaktivan

gledao sam na netu i vidiio sam da navedena grafika može pokrenoti Doom 3(na najmanjim detaljima), i koliko se ja razumijem grafičko sučelje managera je slabije od Dooma 3.

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
neaktivan

ja planiram nabavit polovni od frenda i zanima me bih li mogao igrati(frend  nije blizu i on je totalni amater,nezna ništa instralirati) čak me traži 750 kn za novi mini notebook

16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

gledao sam na netu i vidiio sam da navedena grafika može pokrenoti Doom 3(na najmanjim detaljima), i koliko se ja razumijem grafičko sučelje managera je slabije od Dooma 3.

mislim pokrenut ce tebi to ali bit ce ti jako usporeno i neces imati zivaca.....instaliraj pa nam javi....a tko zna mozda ja pricam i gluposti da ce biti sporo mozda cak i bude valjalo ali cisto sumnjam Smijeh

koji notebook kakav je?konfiguraciju molim

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:32 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Football manager 2009

Sorry,nisam vidio da je mini notebook

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Sorry,nisam vidio da je mini notebook

ma nema problema....

pfliper kad planiras instalirati taj manager 2009?instaliraj pa nam javi jeli igrivo ako je onda super........

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice