sad nek si ja trazim preko googla, a? :)
ne kužim te, lai nema veze, nema odgovora preko googlea, tražio sam
Što mislite o igri, po internetu m ise čini zanimljiva, no ja imam problem, svaki put kad je pokrenem dobijem pogrešku

e gle igru nemos pokrenit bez tog programa instaliranog ja je nisam i kad sam instalirao to sve je sljakalo kako treba eto ti odgovor a imam i ati grafu
Ako se ne varam Ageia physx se instalirala i prilikom MOH-Airbornea i igra nije radila bez toga.
ma, i ja sam imao physx, još prije, neki stari, no ovaj novi od nvidia po textu ne podržava 7 seriju, , skinuo, krene igra, učitava se i onda Error, cant find garden.ogg
ma, i ja sam imao physx, još prije, neki stari, no ovaj novi od nvidia po textu ne podržava 7 seriju, , skinuo, krene igra, učitava se i onda Error, cant find garden.ogg
ma, instalacija se sama pobrisala, a najbolje je što imam taj garden, samo ne ogg nego wav
ma, instalacija se sama pobrisala, a najbolje je što imam taj garden, samo ne ogg nego wav
čekaj, probao sam samo preimenovati wav u ogg, pa kaže onda error in decoding garden.ogg
skini si neki free converter wav - ogg, ak već nemaš i prebaciš :) zamjeniš i trebalo bi radit
pa, koja je razlika u ogg i wav?
o tome bi se dalo pisat..
format wav ti je nekompresionirani (ne-sažeti) format za zvuk... kako ti pretvaraš wav u mp3, ogg i razne druge formate, file.wav se kompresionira, tj smanjuje, gubi na kvaliteti (neznam sad u detalje)... to ti je i dokaz, ako primjerice wav pretvaraš u mp3, bitrate-a 192kbps, zvučat će skoro ko i wav, ali probaj smanjit na 96 ili na niže i osjetit ćeš "grgljanje" zvuka.. tj gubitak kvalitete... ali što je manji bitrate, to ti je i file manji, a to znači, pjesma je u lošoj kvaliteti...
imaš puno opširnije na netu, da sad ne offtopičarim previše :)
aha, ok, vidjeti ću
probaj ovo...nije free.. limit ti je 10 konvertiranja.. al malo detaljnijim traženjem po google-u dalo bi se nać i nešto badava :)
sada radi, no, kako skočiti, meni nikako neće, kliknem lijevom tipkom i ništa
skočiti se može tek nakon 2 levela, skužio, no prvo mi nije htio završiti 1 level, svaki put kad završim pojavi se vphysx.vplugin, onda nakon 5x puta i prčkanja po settings (ni sam ne znam što) sam uspio završiti 1, i sad završim 3, i opet vphysx.vplugin error
skočiti se može tek nakon 2 levela, skužio, no prvo mi nije htio završiti 1 level, svaki put kad završim pojavi se vphysx.vplugin, onda nakon 5x puta i prčkanja po settings (ni sam ne znam što) sam uspio završiti 1, i sad završim 3, i opet vphysx.vplugin error
pa, najnoviji physx imam, a grafička 181.22
pa, najnoviji physx imam, a grafička 181.22

ma, koliko vidim nisam jedini http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=772242 no, nije mi jasno zašto sam uspio preći 1 level nekako, a 2 iz 100 pokušaja ne
ne znam što se desilo, sada sve radi dobro, no kako god, igrica je odlična, moraš malo mozgati kako je prijeći, i ja sam sada zapeo na 9 levelu sa pomidorima
Što mislite o igri, po internetu m ise čini zanimljiva, no ja imam problem, svaki put kad je pokrenem dobijem pogrešku
sad je ve u uredu, no sad imam problema s 9 levelom i rajčicama
originalna ideja i sve to ali nije mi se nešto dopala na prvi pogled. iako volim takav žanr igra, gdje treba razmišljati, ova mi jednostavno nije nešto posebno.
Okej, promijenio sam mišljenje. Igra je super i vrlo zarazna. Nakon malo duljeg igranja postao sam totalno zagrižen za nju.
i, ja isto, nakon 100x prelaženja 9 levela, prešao sam na 10 sa krijesnicom, zbilja zanimljivo