Pozdrav da te uputim samo, nepisano pravilo je da se za sve objective i slicne gluposti di su prijateljske tekme ukljucene igra po golden goal pravilu, ja sam dugo radio isto sto i ti i onda sam poceo zabijati prvi gol i ekipa je quitala, tak da mislim da je doslo do nesporazuma, ali u globalu postuje se golden goal pravilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon ovog vikenda svima treba dici spomenik, a vi koji dohvatite vise w od l vi ste heroji. Ovo je nenormalno. Niti penal ne mozes opucat , dole lijevo a on promini gore iznad gola 2m.
Igraci stupaju u mjestu. Ides naprijed on ne zeli nego se vrace suprotno od 🕹 . A ping,jitter packet loss kao normalno, uopce se ne kazu na ekranu.
Katastrofa.....

Nema ti to veze. Jednostavno kad te posere, posere te. Probao sam otvarati u svim mogućim satima i nula bodova. Rano ujutro, kasno navečer, po noći, u vrijeme ručka, večere.
Skupio sam 16 tokena. Idem do 20. Otvorit ću onaj 85+ 10 pack i jedan ultimate pa da vidim. To je linija nakon koje povlaćim crtu u kojem smjeru idem ostatak sezone.
Nadam se da ce im svi novci od fifa pointsa jednog dana trebat za kruh. Ovo nije normalno. 3 gola mi zabije iz 3 odbijene lopte. Dvije jer Ferdinand prime ne zeli skakat na loptu. Ja ne mogu gol zabit pokraj njegovog Van der Saara.
Jebo te draft. Napad mi bio Crespo, Pele, Messi, Stoickhov. Nema sanse gola dat.

3 gola mi zabije iz 3 odbijene lopte.
Nema jadnije nego kad satireš lika, a gol ne možeš zabit i onda on igrom slučaja dođe na 20m od gola i opali, lopta se odbije njegovom i zabije.
I onda kad mi takav radi proslavu koja je provokativna - zabio bih mu kontroler u usta i izvadio mu ga na šupak.
Sva sreća pa me takvi ne pobjeđuju često, već ih kasnije saterem pošteno pa im se rugam sa proslavama.
Samo me jebe što mi često prekidaju proslave jebo im pas mater - ne mogu guštat kako treba :)
BTW
Novo meta ponašanje prosječnog FIFA kretena: nakon što popije gol za 3 ili 4-0 stišće pauzu, pušta da vrijeme teče par sekundi, ulazi nazad u igru i nakon toga quita?!?!?!?!?!?
WTF??!?!?!?
Ne razumijem u čemu je fora?
On kao mene pali hoće li izać ili ne nakon što sam ga razbio k'o beba zvečku, a da nije podvio rep i uteko, razbio bih ga još jače.
Svašta!
Jedva cekam kad nam krenu nudit untr nagrade u WL. To ce bit pobjeda samo takva.
Dok pogledas market trenutno, teska stetocina od nacina vodenja i cijene igraca.
Neki dan igram s likom na produžetke. Ja imam expected 10.5 i jedva petog zabijem na kraju utakmice u produžetku, a on jedva skoro da ne pređe centar cijelu utakmicu. Ima 2.5 expected goals, a zabije mi 4 gola. Zabije krumpire van 16, kornera i moj si golman zabije own goal. S tim da imam Handanoviča
A s druge strane njegov golman, mislim da Lloris, brani ko hobotnica.
Ovakve tackling brojke jos nisam vidio, bez obzira na 120 minuta igre. Preko 100 pokusaja, svaka mu dala. 😁😆
Ovakve tackling brojke jos nisam vidio, bez obzira na 120 minuta igre. Preko 100 pokusaja, svaka mu dala. 😁😆
Tackles won - 13. Jos bolja brojka :D
Svaka cast.

ibrahimovic WW je ravan ikoni. Mogu ga zaboravit.
Svaka cast.
Bolje od mene si prošao, ne pizdi
Ovo sam dobio pack koji je bio namijenjen za moviea - sve šarene, a zakurac HAHAHAHAHAAH
To je ovaj pack 85 plus?
Svaka cast.
Bolje od mene si prošao, ne pizdi
Jebeno sam prosao. Top.
Ovo sam dobio pack koji je bio namijenjen za moviea - sve šarene, a zakurac HAHAHAHAHAAH
Sjebao si me. Dobio si 7 85 rating kartica a ja samo 5.
Moj pack od 95k coinsa. Nazad ću dobiti jedva 25k coinsa. Ok, probao sam...
edit: kako me sprdaju. U 85+ packu dobijem Guendouzia, a onda u današnjem sbc dobijem ponovno Gunedouzia. Naravno, oba su untradeable tako da se malo grizem. Nije bilo namjerno. Od toliko kartica da mi u 15 minuta daju dvije iste. Fakat nije ok. Nevjerojatna je količina duplih kartica koje ja dobijam u svakom packu. Evo primjera u ova dva packa, 2/3 su uvijek duplići.
Base Nedved u Base ili Mid. Moral sam negdje foddere stavit.

Base Nedved u Base ili Mid. Moral sam negdje foddere stavit.
Ja nemam tih problema. Imam u klubu oko 1000 kartica. Jedna je 89, jedna je 88, dvije su 87 i dvije su 86. Sve ostalo smeće. Da složim taj sbc trebao bih kupiti oko 15 kartica što nema smisla jer bih dobio najveće govno koje se nalazi u iconama. Tako da preskačem i ove godine.
Ocekivao sam Prime Zolu danas kao SBC, mozda sam trebao cuvat za njega te foddere. Al dobro, bude foddera, u to sam uvjeren. Bas me ubija ovaj Ibrahimovic. Ako padne na milju, dobro... ali ako ne padne... morat cu opet drkat po ekipi jer sam bio sve pripremil za njega. Makar za ovih 1m i sitno... mogu cuda kupit.
Ja više ne puštam nikome. JEDAN bod mi je falio do 5 ranka u wl. Krenuo sam večeras sa 10 tekmi za odigrat do kraja, igrao sam 22, DVADESETDVIJE. 12 utakmica mi je ekipa izašla na 0-0, 1-1, 2-2.... Kretenizam na ntu potenciju.
Iz silnih pakova od wl, totw packa, red pickova, dobio sam kitulabudovu. Aaaali je iz nekog packa iz sbca što sam slagao danas njih par, sjeo trejdabl messi, pa je palo 370k laganih, tak da ajd, sve živciranje oko retarda u wl se kompenziralo laganim skupim duplićem. Ne mora svaki put bit dubli Kramarić.