FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 797.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 21

Kam lete? Nisu ae pomaknuli 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 21
SimeKZ kaže...

Kam lete? Nisu se pomaknuli 

Baš gledam? Stavio sam 40 kartica na market i nisam još niti jednu prodao a stavio sam početnu cijenu 3k a max 5k. Nitko se ne trga. Baš da vidim kada dođe zadnja minuta hoće li tko bidati 3k coinsa. Za manje mi se ne isplati prodavati. Rađe neka stoje u klubu.

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve UCL Rare kartice su se prodavale za 3k od 7:15 do 7:25 ja ih kupia bar 100 kom do 7:05 za 1,1-1,5k

Sad holdaju 2k cijenu moguce da opet narastu.

Kupia preko 100 Iraca za 500 coinsa sad se prodavaju za 1,8k

Edit ; UCL rare kartice iz top 5 liga ostale ionako ne vride nista za sbc kad je high chem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 20:18 (Diplo).
17 godina
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Sve UCL Rare kartice su se prodavale za 3k od 7:15 do 7:25 ja ih kupia bar 100 kom do 7:05 za 1,1-1,5k

Edit ; UCL rare kartice iz top 5 liga ostale ionako ne vride nista za sbc kad je high chem.

Imam u klubu preko 20 iraca i nisam skužio da idu preko tisuću coinsa pa ih nisam niti stavljao na market a pratio sam desetak minuta market. Što se ucl kartica tiče kupovao sam samo kartice top klubova tipa barca, MC, MU, real, bayern itd. jer znam da će se te uvijek lakše prodati. Zato ih niti ne dam ispod 3k coinsa. No vidim da za tu cijenu nitko nije trenutno zainteresiran.

13 godina
FIFA 21

Ljudi koda su ocekivali ovaj SBC. Tak mi se cini :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Imam u klubu preko 20 iraca i nisam skužio da idu preko tisuću coinsa pa ih nisam niti stavljao na market a pratio sam desetak minuta market. Što se ucl kartica tiče kupovao sam samo kartice top klubova tipa barca, MC, MU, real, bayern itd. jer znam da će se te uvijek lakše prodati. Zato ih niti ne dam ispod 3k coinsa. No vidim da za tu cijenu nitko nije trenutno zainteresiran.

samo gold irci, prodaj ih idu sad preko 2k koliko vidim ja sam svoje mora prodat za 1,8 previse kartica imam na unassigned i na transfer listi.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

U svicarskoj, engleskoj i nizozrmskoj je to vec odavno ograniceno... npru svicarskoj na 5k franaka

Al smjesni mi je ovaj game cap. To ce jedino bit za roditelje da im djeca odu ucit ne zato jer su ovisni o igranju vec zato sto je ljudski i normalno ljepse sr igrat nego ucit. Ovako se ba ovaj gameplay nitko ne moze navuci. Prije sam sebe kaznjavas pretjerivanjem nego sa si radis uzitak. :D

Baš lijepo ograničenje. Mislim da EA nema ništa protiv toga.

Zato velim. Govorit nekome koliko ce potrosit i stavljat mu cap na to je nebuloza. Svatko trosi pare na sta hoce. Ako se nekome trosi rako dugo dok ne zavrsi ispod mosta nek trosi. Stavljati cap na to nema smisla. Ako je radnja kojoj se uplacuje mutna rad zabranit radnju jer ovo nema smisla. Ak misle da vuce na kocku zabranit i amen. Ako su odlucili da ne onda im dat nek ljudi zaraduju. Sve su to biroktatske nebuloze i uopce nas se ne doticu.

13 godina
FIFA 21

Odličan marquee večeras - IF Llorente i UEFA Bruno Peres - cca 300k.

Sad me jebe dal da ih odmah utopim ili da čekam, tj. probam Llorentea?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dobijem u packovima danas Llorisa, Schmeichela i Neuera. Svi untradable, a jos od ranije imam Edersona. 

17 godina
Skilledžija kaže...

Odličan marquee večeras - IF Llorente i UEFA Bruno Peres - cca 300k.

Sad me jebe dal da ih odmah utopim ili da čekam, tj. probam Llorentea?!

Ha, ha, vidjet ćeš sutra mene jer mi se večeras nije slagalo. Neću dobiti 10k coinsa sve zajedno. Maloprije sam otvorio 8 packova od rivalsa i najbolja kartica jebeni Pizzi rating 84. Stvarno opet gubim volju igrati jer me ubijaju ovim katastrofalnim packovima. Pa da niti slučajno ne mogu nešto dobiti?

14 godina
neaktivan
FIFA 21

Meni iz MM paketa uletili Sterling i ovaj žuti uefa Diaby, oba su oko 60k na pc. Jel ih tko probao, jel valjaju kaj? Ovaj Diaby mi se ne čini baš neka kartica, kolike su mu šanse za nake upgrade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 21

Znam da će movie popizdit al moram objavit tu jer, as usual, trebam savjet, mada naginjem ka prvoj opciji ozbiljno.

U marqueeju uletio tata obrane, i sad sam u problemu, PL tim sam većinom rasprodao, ostali mi uglavnom untrejadbl igrači, neloši, ali sam se davno prebacio na španjolce. Oba tima u prilogu.

Prva opcija - rasprodat španjolce, dosta ih je trejdabl, točnije svi osim Benzeme, Williamsa i Dembelea, i pojačat engleze? Ako da, s kim, Gomezom umjesto Akea i nekom boljom špicom?

Druga opcija - prodat tatu VVD-a i za tih 400injak tisuća pojačat španjolce? Ako da, s kim, nemam ideje jer svi rade svoj posao, i još sam pokriven i sa zamjenama (doduše i u PL timu imam Ziyecha i još par dobrih PL igrača).

Help please, stigoh s posla, odradih marquee nabrzinu, i baš kontam da nikad do sad u nijednoj fifi nisam imao ovako katastrofalan pack luck sredinom 11og mjeseca, do sad sam svake godine imao upakiranu minimalno 1 ikonu i nekoliko top tear igrača. I eto, nakuko sam sam sebi očito.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Prodat VVDa i slozit ekipu kak treba. 

Proslu WL sam zavrsil 14-1. Nadam se da u ovoj nece bit sranja sa pingom pa da na brzaka to ode na g1. 

Snajpo sam KDBa i ulovio ga sa Hunterom, ST za 230k. Izvrsna kartica. 2 tekme, 4 gola i 3 asista. Stvarno top. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 21

Otvorio packove sa RTTF objectivesa sada.

Dobrodosao Elyounoussi

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Na koji jebeni nacin ovo funkcionira, meni nije jasno :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Sve tocno do posljednog slova,ko sveto pismo,fut je tesko smece,al nazalost nema boljeg nogometa na trzistu.

12 godina
FIFA 21

Otkako sam počeo nisam se susreo niti sa jednim timom koji je imao Messija u ekipi.. Danas odlučim da prodam Manea, Sona i ostale Pl meta, dodane igrače i kupim Messija.. Prvih 5 utakmica, D2, 12golova.. Znači lik je masina z a zabijanje golova unutar 16m i vam finnese shot, znači perverzija. Pace mi nije problem, staviš hunter i taj njegov posebni Agility, znači odličan je. Jedino što sam primjetio da ako igraš sa pressingom, da mu se brza stammina potroši od ostalih igrača.. Meni je bolji od Neymara.. 

Uglavnom ekipa spremna za wl.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Mogu i ja tebe tuziti da jebes licke medvjede po lici i netko ce to objaviti u clanku. Dok ne dode presuda to ne znaci apsolutno nista, odnosno jednako je bitno kao tvoje salabajzanje i jebavanje lickih medvjeda.

8 godina
SimeKZ kaže...

Na koji jebeni nacin ovo funkcionira, meni nije jasno :D 

Tradicionalna 4-4-2 na papiru.

Fifa tradicionalna 505 sa crtom u igri.

17 godina
neaktivan
Spalato11 kaže...

Sve tocno do posljednog slova,ko sveto pismo,fut je tesko smece,al nazalost nema boljeg nogometa na trzistu.

Fut je inace ideja koja je mogla ici u dva smjera, al je nazalost otisla u ovaj di je cisti biznis. Pogledaj samo ove king of the hill modove. Pubg ga je predstavio/popularizirao na najbolji moguci nacin i bio je senzacija, ali su imali problema s developerima i financijama. Al nisu htjeli bit cigani i vuc lovu vec su ga drzali u beti jako dugo. I dosao je call of duty kojem pare nisu problem i doslovno ih je pomeo. Sad gube usere i vjerojatno je to to sto se tice razvoja. Fifu su izvukle licence i ostala sranja. Posto samo jedan moze drzat licencu, a nije zabavno ako igras s mersyde red ili blue. Prevelika baza igraca i previse nacina za zaradu su fifu doveli tu di je sad. Dal im treba dda? Recimo da jenfifa dvogodisnja biljka i da je sve fer i posteno ja bi prvi trosio 300kn mjesecno na paketice, al ovako s bilo kojeg kuta pogledam mi nema smisla. Pa makar zaradio 10 milja coinsa za 100kn. Ako ti se igra s top top igracima kupis coinse preko stranice i igras. Fifa veli da je to zabranjeno al opet svi njihovi "decki" to rade. 

Recimo cod warzone je svoj mod napravio free, ali je toliko dobro napravljen da ti prakticki jamci lovu jer ce nakon odredenog broja sati netko "uloziti u sebe" i kupit si skin i ostale pizdarije. Samo zato jer mu je to zabavno. Sto je jos bolja fora nikad nece vidjet svoj skin u igri jer je fps, pa ga prakticki kupuje za druge. :D Recimo na fifi nikad neces kupovat pakete jer ti dobro ide, jel? Kupit ces ih kad ti nejde i zelis nekog novog u timu a nemas coinse i nadas se necemu drugom da prodas i zaradis za ono sto hoces. Cista definicija kockanja. Jbg sta je tu je. Fifa ce se prije ugasit nego promjenit tak da, sto smo grali u fifi 17 smo igrali dalje je sve relativno. 

13 godina
FIFA 21
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 21

Vec me u prvoj tekmi wl zgaravica pece. 20 jebenih tackleova sam imao i njegov golman je imao 12 obrana. Nick jebeni Pope! Do 90 min je bilo 3:2 sve golove je zabio iz kontre nakon mojeg zicera koji se od njegovog golmana odbio u savrsenu loptu u for. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po njihovoj racunici je 84/100... al imali su oni i ping od 12ms stoga ovo moze biti i jpeg slika sto se mene tice.

17 godina
FIFA 21

Znači ja fakat ne kužim kako uspijete u 5 marquee packova dobiti dvije obojane kartice? Ja ih nisam dobio od početka igre. Evo, ovakav je moj marquee svaki tjedan. Niti jedna kartica koja vrijedi 2000 coinsa. Fakat nemam volje više igrati igru dok me ovako jebu. Ja sam valjda jedini ovdje koji od izlaska igre nije dobio karticu vrijedniju od 35k coinsa. Mislio sam sada odigrati par tekmi ali jednostavno ne mogu. Nabijem ih na onu stvar. Odoh u birtiju na pivu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Otkako sam počeo nisam se susreo niti sa jednim timom koji je imao Messija u ekipi.. Danas odlučim da prodam Manea, Sona i ostale Pl meta, dodane igrače i kupim Messija.. Prvih 5 utakmica, D2, 12golova.. Znači lik je masina z a zabijanje golova unutar 16m i vam finnese shot, znači perverzija. Pace mi nije problem, staviš hunter i taj njegov posebni Agility, znači odličan je. Jedino što sam primjetio da ako igraš sa pressingom, da mu se brza stammina potroši od ostalih igrača.. Meni je bolji od Neymara.. 

Uglavnom ekipa spremna za wl.. 

Messi je odlican, dovest cu ga ponovo nakon sto prodam investicije. Mogao bih cak i IF verziju, ali ostatak ekipe oko njega bi bio budget ocaj.

Edit: tek sad vidim ostatak ekipe, kakav stroj. Kante je daleko najbolji veznjak kojeg sam isprobao, strasna kartica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 12:12 (Kowalski_UT).
13 godina
cicek kaže...

Po njihovoj racunici je 84/100... al imali su oni i ping od 12ms stoga ovo moze biti i jpeg slika sto se mene tice.

Mogu ti rec' da je meni pokazalo tocno kak je. Ping 45-55ms. Kad je tako, meni je konekcija ok. Kad ode preko 60ms... meni nije igrivo. Ko prosli vikend, jedna jedina tekma koja jte bila 65+ mi je bila pusiona.

Son POTM - 85, 86, 87, 88. Odu cijene gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 12:17 (SimeKZ).
8 godina
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Mogu ti rec' da je meni pokazalo tocno kak je. Ping 45-55ms. Kad je tako, meni je konekcija ok. Kad ode preko 60ms... meni nije igrivo. Ko prosli vikend, jedna jedina tekma koja jte bila 65+ mi je bila pusiona.

Ocjene otisle 2,sitno% gore. Cijena ode 450% gore

14 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Ocjene otisle 2,sitno% gore. Cijena ode 450% gore

ma prevelika je razlika u parama ,praktički pola milje skuplji od običnog a nije da je nešto drastično bolji nego što je

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice