Loyalty.
Vodim 5-2. Zadnjih 20min potpuni raspad sistema. Njegovi nemaju stamine al team press radi ko podmazan. Davies bez stamine lovi friskog Promesa bez problema. Gledam i ne vjerujem kaj se dogada. On koristi nekakav control dribling kaj jos nisam vidio. Igraci mu bez obzira na agility, dribling rade ostre okrete sa loptom a lopta im pod nogama doslovno.
Ja danas vodim 2 tekme po 3:0,potpuna dominacija, lik nije opucao po golu. Naravno u drugom poluvremenu počinje show. Netocna dodavanja, promasivanje zicera, njegov golman brani nemoguće stvari i mic po mic izjednači, dva odbijanca i za 3:3 iz kornera pogodi stativu, mog igrača, golmana i udje u gol.. Faula nad golmanom nema, mada svaki taj nalet igrača na golmana je faul u napadu, ali naravno Kanada i hokejasi to ne znaju..
Pa onda počne igra odjednom lagg, baš kad je on na mojih 16 metara i pormasim ga braničem i on izadje 1 na 1 i zabije gol naravno za pobjedu..
Steta kaj nisam slikal. zadnje tri tekme. Protivnicki golman je imal izmedu 8-12 obrana. Puknem traljavu po podu loptu, on rasiri noge i ude u gol. Razigram do te mjere da imam dva igraca sama pred golom. On pomakne golmana, ja u suprotnu stranu a lopta ode po sredini gola. On naravno obrani.
Opet situacija, moj korner. Ja drzim L2 i full nabijem na vrh 5m, Lenglet iz voleja kada izmedu njegova 3 igraca i od stative u gol.
Ja kuzim da svaki udarac ne mora bit gol. Al' neko nekog jebe tu grdo ako mi 1v1 sanse uredno skida a zabijam ovakve pizdarije.