FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 796.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 21
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...
Gerro kaže...
Oima tko ideju kako doci do tih 85? Svasta probam, ali ne uspijevam 😕

Loyalty.

Vodim 5-2. Zadnjih 20min potpuni raspad sistema. Njegovi nemaju stamine al team press radi ko podmazan. Davies bez stamine lovi friskog Promesa bez problema. Gledam i ne vjerujem kaj se dogada. On koristi nekakav control dribling kaj jos nisam vidio. Igraci mu bez obzira na agility, dribling rade ostre okrete sa loptom a lopta im pod nogama doslovno. 

Ja danas vodim 2 tekme po 3:0,potpuna dominacija, lik nije opucao po golu. Naravno u drugom poluvremenu počinje show. Netocna dodavanja, promasivanje zicera, njegov golman brani nemoguće stvari i mic po mic izjednači, dva odbijanca i za 3:3 iz kornera pogodi stativu, mog igrača, golmana i udje u gol.. Faula nad golmanom nema, mada svaki taj nalet igrača na golmana je faul u napadu, ali naravno Kanada i hokejasi to ne znaju..

Pa onda počne igra odjednom lagg, baš kad je on na mojih 16 metara i pormasim ga braničem i on izadje 1 na 1 i zabije gol naravno za pobjedu.. 

Steta kaj nisam slikal. zadnje tri tekme. Protivnicki golman je imal izmedu 8-12 obrana. Puknem traljavu po podu loptu, on rasiri noge i ude u gol. Razigram do te mjere da imam dva igraca sama pred golom. On pomakne golmana, ja u suprotnu stranu a lopta ode po sredini gola. On naravno obrani. 

Opet situacija, moj korner. Ja drzim L2 i full nabijem na vrh 5m, Lenglet iz voleja kada izmedu njegova 3 igraca i od stative u gol. 

Ja kuzim da svaki udarac ne mora bit gol. Al' neko nekog jebe tu grdo ako mi 1v1 sanse uredno skida a zabijam ovakve pizdarije.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...
Gerro kaže...
Oima tko ideju kako doci do tih 85? Svasta probam, ali ne uspijevam 😕

Loyalty.

Vodim 5-2. Zadnjih 20min potpuni raspad sistema. Njegovi nemaju stamine al team press radi ko podmazan. Davies bez stamine lovi friskog Promesa bez problema. Gledam i ne vjerujem kaj se dogada. On koristi nekakav control dribling kaj jos nisam vidio. Igraci mu bez obzira na agility, dribling rade ostre okrete sa loptom a lopta im pod nogama doslovno. 

Ja danas vodim 2 tekme po 3:0,potpuna dominacija, lik nije opucao po golu. Naravno u drugom poluvremenu počinje show. Netocna dodavanja, promasivanje zicera, njegov golman brani nemoguće stvari i mic po mic izjednači, dva odbijanca i za 3:3 iz kornera pogodi stativu, mog igrača, golmana i udje u gol.. Faula nad golmanom nema, mada svaki taj nalet igrača na golmana je faul u napadu, ali naravno Kanada i hokejasi to ne znaju..

Pa onda počne igra odjednom lagg, baš kad je on na mojih 16 metara i pormasim ga braničem i on izadje 1 na 1 i zabije gol naravno za pobjedu.. 

Steta kaj nisam slikal. zadnje tri tekme. Protivnicki golman je imal izmedu 8-12 obrana. Puknem traljavu po podu loptu, on rasiri noge i ude u gol. Razigram do te mjere da imam dva igraca sama pred golom. On pomakne golmana, ja u suprotnu stranu a lopta ode po sredini gola. On naravno obrani. 

Opet situacija, moj korner. Ja drzim L2 i full nabijem na vrh 5m, Lenglet iz voleja kada izmedu njegova 3 igraca i od stative u gol. 

Ja kuzim da svaki udarac ne mora bit gol. Al' neko nekog jebe tu grdo ako mi 1v1 sanse uredno skida a zabijam ovakve pizdarije.

Ne zapravo svaki udarac mora biti gol u onom postotku koji je neki zbir statsa koji su potrebni za zabuti gol. Sto je znaci, neeki od shooting statsa, composure i jaca/slabija noga. Kad to sve zbrojis dobijes neki presjek i recimo da je 80%. Znaci 8 od 10 mora uc samo ako ti zadovoljis to sve i pritisnes u stranu. I tu je kraj price. Ne kockamo vec igramo nogomet kojeg definiraju brojke. Ne mozes ti identicnu sansu lupiti na 3 razlicita nacina nikako. Ako je lupas je sve to kocka i nemamo o skillu sta raspravljat.

12 godina
neaktivan
FIFA 21

Shadow na ovu beštiju i mirna bosna

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...

Brzo si ti odradil 15 tekmi i 10 pobjeda. Svaka cast. Kartica je show. Mislim da cu je ic grindat da oslobodim coinse koje imam u Lengletu.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Vladitor kaže...

Brzo si ti odradil 15 tekmi i 10 pobjeda. Svaka cast. Kartica je show. Mislim da cu je ic grindat da oslobodim coinse koje imam u Lengletu.

za free je dobra ali jedino što me brine je 77 PHY i njegovih 178cm visine...nije sve u paceu ,možda je čak anchor bolji za stavit

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2020 18:14 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...
Vladitor kaže...

za free je dobra ali jedino što me brine je 77 PHY i njegovih 178cm visine...nije sve u paceu ,možda je čak anchor bolji za stavit

Sevilla ako prode grupu. Top kartica.

15 godina
FIFA 21

Koristio sam Koundea običnu karticu i stvarno je dobar. Jest nizak za stopera ali je dosta skočan pa se ne osjeti toliko. Ionako je u ovoj igri to praktički nebitno kad igra glavom igra skroz malu ulogu.

Nadao sam se da će Dembele danas uvaliti jos koji gol ili asist pa da dobije IF karticu za desno krilo. Jer u La Ligi nema poštenog desnog krila trenutno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Koristio sam Koundea običnu karticu i stvarno je dobar. Jest nizak za stopera ali je dosta skočan pa se ne osjeti toliko. Ionako je u ovoj igri to praktički nebitno kad igra glavom igra skroz malu ulogu.

Nadao sam se da će Dembele danas uvaliti jos koji gol ili asist pa da dobije IF karticu za desno krilo. Jer u La Ligi nema poštenog desnog krila trenutno.

Messi?

6 godina
neaktivan
FIFA 21

Gold 3 osiguran, tu stajem. Sta mislite, 1 ili 2? 

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Messi?

Dobro mislim od ovih dostupnih kartica. Messi je preskup za nekog prosječnog igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Dobro mislim od ovih dostupnih kartica. Messi je preskup za nekog prosječnog igrača.

IF Dembele bi ti cijenom bio ako ne skuplji od messija onda ne bi bio niti puno jeftiniji od messija.

Kako sam si lijepo zblokirao 1.5 milijuna coinsa, doduše sada je to palo na oko 1.2 milijuna.  Kada dobije nadogradnju nadam se da ću izvući bar 1.3 milje a kakve sam sreće past će to na milju. Pljuga u rasponu od 300 do 500k coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2020 19:42 (movie).
15 godina
FIFA 21

Ovo je nogometna igra sa najgorim dodavanjima u bilo kojoj igri ikad. Znači nevjerojatno loše. Igra u 50% slučajeva krivo registrira kome želiš dodati. Do te mjere da kad imam loptu centru sa veznim igračem, nisam siguran hoće li mi igra registrirati da dodajem natrag stoperu ili naprijed prema napadaču. Isto tako jačina dodavanja. Sve je totalno random i veze sa skillom nema. 

I ne, nije do servera. FIFA 20 je imala svojih problema ali bogami mi se ovo nije događalo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Ovo je nogometna igra sa najgorim dodavanjima u bilo kojoj igri ikad. Znači nevjerojatno loše. Igra u 50% slučajeva krivo registrira kome želiš dodati. Do te mjere da kad imam loptu centru sa veznim igračem, nisam siguran hoće li mi igra registrirati da dodajem natrag stoperu ili naprijed prema napadaču. Isto tako jačina dodavanja. Sve je totalno random i veze sa skillom nema. 

I ne, nije do servera. FIFA 20 je imala svojih problema ali bogami mi se ovo nije događalo.

Kaj si se zamjerio ovom liku da ti na svaki post udjeli TD bez obzir što govoriš istinu? Istina, dodavanja su sranja. Najteže mi pada kada u gol šansi hoću dodati igraču a igra doda nekom drugom koji je tko zna gdje na terenu i nema veze s akcijom. Većinu golova dobijem nakon krivog dodavanja. Nisu to dodavanja iz okreta ili preko pola terena ili kroz protivničkog igrača. Jednostavno hoću dodati prvom do sebe a igra doda protivniku u noge. Par puta sam  postao video klipove s takvim situacijama. Čista frustracija. Izgleda da je to jedan od načina kako primiti gol i kako doći do vaterpolo rezultata.

17 godina
FIFA 21

Dobro koji se kurac dešava opet? Složio sam si brutalnu formaciju testiranu u 10 tekmi, 9 dobivenih i krenem u champs, ništa ne funkcionira, tackle nemreš pogodit da si kuruza, inače se tackle sam ljepi za loptu, stoperi spori, kasne, dok krilni trči prema boxu cijela zadnja linija u laganom trku za njim ali ih on prestiže, oni i dalje usporeno okreću glave šta inače ne primjećujem, svi igrači generalno usporeni, štopanje loše, prolazi lopta kroz njih, dodavanja nikakva. Mogu nabrojat 20 stvari koje su loše. Pa dobro jebemu mater hoće to više netko exposat u nekom youtube videu sa 50000000 viewsa da se više tim čobanima u EA stane na kraj. Nije do mreže nemojte me jebat. Evo ako mi ne vjerujete u link je video kako sam primio jedan gol. to je rezime cijele utakmice

https://streamable.com/l10gd0

0 0 hvala 0
17 godina
Ens kaže...

Dobro koji se kurac dešava opet? Složio sam si brutalnu formaciju testiranu u 10 tekmi, 9 dobivenih i krenem u champs, ništa ne funkcionira, tackle nemreš pogodit da si kuruza, inače se tackle sam ljepi za loptu, stoperi spori, kasne, dok krilni trči prema boxu cijela zadnja linija u laganom trku za njim ali ih on prestiže, oni i dalje usporeno okreću glave šta inače ne primjećujem, svi igrači generalno usporeni, štopanje loše, prolazi lopta kroz njih, dodavanja nikakva. Mogu nabrojat 20 stvari koje su loše. Pa dobro jebemu mater hoće to više netko exposat u nekom youtube videu sa 50000000 viewsa da se više tim čobanima u EA stane na kraj. Nije do mreže nemojte me jebat. Evo ako mi ne vjerujete u link je video kako sam primio jedan gol. to je rezime cijele utakmice

S kakvom loptom igraš nije niti čudo kakve golove primaš.

15 godina
FIFA 21

Ovaj Timo Werner mi se počeo gaditi zbog ove igre. Majke mi mile. Jel mora baš svako tko potpiše za engleski klub biti bog isus u ovoj igri? Pa protiv tog lika se ne možeš braniti, ne postoji način.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Retard onaj tko je izmislio te untradable kartice. Dobijem u packovima igrace iz raznih liga koji idu po 20k+ i ne mogu nist s njima. Nisu ni za sbc ni nista. Ocaj.

7 godina
neaktivan
FIFA 21

Jel jos netko ima gotovo jednake rezultate tj. prosjek dobivenih i izgubljenih utakmica, bez obzira s kojom ekipom igrao? 

Meni je prosjek isti i sa top La Liga ekipom s Messijem, hrvatskom ekipom u kojoj ima i srebrnih kartica, doslovno sto god sam slozio, u smislu krajnjeg rezultata ne mijenja maltene išta.

0 0 hvala 0
15 godina
FilipZgCro kaže...

Jel jos netko ima gotovo jednake rezultate tj. prosjek dobivenih i izgubljenih utakmica, bez obzira s kojom ekipom igrao? 

Meni je prosjek isti i sa top La Liga ekipom s Messijem, hrvatskom ekipom u kojoj ima i srebrnih kartica, doslovno sto god sam slozio, u smislu krajnjeg rezultata ne mijenja maltene išta.

Ovisi što igram. U FUT Champions bi me pregazili da imam lošu ekipu.

13 godina
FIFA 21

Jebes mi sve ako razumijem ovo. 11-0 za sad. Al nakon ove tekme mi se nekako ne nastavlja.

Steta kaj ovaj drugi screen nemamo za kompletnu igru, nego samo friendy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ens kaže...

Bacit ce copyright strike prijennego dode do 50k.

FilipZgCro kaže...

O tome pisem vec dugo. Vuk sit ovce na broju. Malo ti malo on, oba mislitr da morate vise vjezbati(vise cete sati u igri provesti, automacki vise para od sponzora) jos daj boze da netko kupi pakete da pojaca momcad i nitko sretniji nego EA. 

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ovaj Timo Werner mi se počeo gaditi zbog ove igre. Majke mi mile. Jel mora baš svako tko potpiše za engleski klub biti bog isus u ovoj igri? Pa protiv tog lika se ne možeš braniti, ne postoji način.

Vlado vidim da dislajkas puno. Ak si na PC-u volio bi da odigramo malo. :)

13 godina
FilipZgCro kaže...

Kad ti protivnici najvjerovatnije nisu nista posebno. Uvijek dostignes odredeni nivo gdje krenu dolazit jaci protivnici pa gubis. 

12 godina
neaktivan
cicek kaže...
antimadridista kaže...

Vlado vidim da dislajkas puno. Ak si na PC-u volio bi da odigramo malo. :)

HAHA tija sam vidit oće li išta reć ali izgleda da jadni navijači uefalone nemaju ni zato volje haha

16 godina
FIFA 21

S ovakvima mene spaja cijelo vrijeme za riješit kundea

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

S ovakvima mene spaja cijelo vrijeme za riješit kundea

To je ono kaj ja pricam cijelo vrijeme. Jebo te zivot sa objectivom gdje ljudi gaze sa loan ikonama, mbappeon i ostalima. Onda kad ga vidim da se blamira protiv moje silver obrane... Nije mi dobro. 

14 godina

Oni francuzi sto su bili 77 rated, svaki lik je imao Mbappea unutri. I onda ti winaj 15 puta, a ja ga nemam. Naravno nitko ga u obrani ne moze uhvatit i svaki put 3-4 zabije.

13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Oni francuzi sto su bili 77 rated, svaki lik je imao Mbappea unutri. I onda ti winaj 15 puta, a ja ga nemam. Naravno nitko ga u obrani ne moze uhvatit i svaki put 3-4 zabije.

Problem je u tome kaj objective nema zahtjeve tipe max 77 rated, only non rare, first 11 + bench 77 only. Ili bi cak najbolje bilo da stave bench bronze only. A ne ovako meni zvaljo stavlja Neymar, Mbappe i ikonu nakon prve minute. Onda ne moze proc kraj 67 rated silver MLS beka jer samo trci u ravnoj liniji. Takvi debili su rak rana ovoj igri. Ljudi ne znaju uzivat u tim objectivima. To cim izade mora bit gotovo. Nedo bog odigrat koju tekmu vise jer si koristil neke znj igrace u modu koji se ne broji nigdje, nista ne gubis a jos cak dobijes coinse. Samo win, win za sve. 

13 godina
FIFA 21

Ako niste znali evo vam savjet ako još uvijek imate loan Mbappea i koju ikonu.

U prijateljskima im ne oduzima utakmice tako da možete s njima igrati koliko puta hoćete.

Ja na svu sreću nisam dirao te loan igrače jer mi je glupo tako igrati kad znam da je to par utakmica, ali otkad sam skužio foru, rokam Mbappea i Zidanea bez razmišljanja :)

BTW

Još uvijek nema Cavanija u FIFI 21?!

Aj da je u pitanju neki silver igrač ili neki kurac, al Cavani da im se zagubi, to mi nije jasno?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Zato jer retardirana igra izjednacava slabije i bolje,sta god imas veci overall,vise krade za protivnika,nikad gore smece od nogometa a igran ga vise od  25 god.nazalost nema boljeg.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice