- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa na aparatima, nismo dobili Kenta. Hhahhahaahhahaha.
Počelo je plakanje...
Koja budala. Taj Kent ne moze ni kopacke ocistiti Jovicu.
Počelo je plakanje...
90% debila koji se loze na njega da ih pitas bez upaljene fife u kojem klubu igra ne bi znali isto kao nisu znali za njega prije sbca. A sto je najjace da nemaju pristup jutubu i ovim grinderima koji svakog igraca probaju ne bi ga ni napravili jer bi se pitali tko je to. Al kad na jutubu cuju must have jbg, ajmo radit sbc. Jedan od igraca koji najbolje reagira na odbijene lopte jer je tolko nebitan da nema nikve custom animacije, al je jbg brz i agilan i brzo pregazi najkracu default animaciju. Agilnost mu omogucuje dobar "dribling" drzanjem L1 sto tim debilima pomaze skupljat pobjede kad ih skriptica pogura pa tebi stave delay i mozes se jebat jer je sve u rikverc. A cim ta ista skripta malo oslabi nakon 3 pobjede cimaju alt tab nakon 2:0.
Trebam zabiti gol van 16m s francuzom 5 weak foot i 4 skill moves za jedan od mendy zadataka. Dakle, puknuo sam 100 puta s griezmannom i pogbom i pogodio sam 50 stativa prečki a ostalih 50 puta je golman obranio ili sam promašio gol. U 10 situacija lik mi izađe i ja ga lobam s griezmannom koji to radi bez greške a sada nije zabio niti jednom. Ili pogodim stativu, ili prečko ili preko ili pored gola. Dok nisam trebao početi rješavati taj zadatak griezmann i pogba su zabijali sa 16m bar svaku drugu tekmu. Ne živciram se, cilj mi je mendy 89 i neću se previše trgati za ovog 93 ako neće ići, no ovo nije normalno. Nemoguće je da odjednom protivnički golman sve živo brani što uputim van 16m. Ne mogu zabiti niti na prazan gol. Podjebavanje na lagano... Naravno s perišićem zabijam bez problema, evo sad ovu tekmu dva, no s francuzima ne mogu da stojim na glavi.
no s francuzima ne mogu da stojim na glavi.
Meni rješavanje Mednyja ide prilično glatko i brzo.
Sve te asistencije i golove sam odradio upravo s Mendyjem.
Doduše u 6. i 7. diviziji, ali kako sam se prije znao mučiti u istima, ovo je lako da lakše ne može.
Sad sam baš igrao s likom koji isto ima 89 Medyja i mora zabiti i asistirati s njim.
Izašao je s njemačkom ekipom na teren i vidim lik se čudno ponaša, razmiče mi se, pušta mi da zabijem.
Gledam ga koji mu je kurac, ali pošto imam za odraditi Mendyja, prihvatim tu igru i prvo gol, a poslije asistencija.
Tek onda skužim da je i on uveo Mendyja u igru, isto 89 i da čeka da ja sad njemu pustim.
Prvo sam mu zabio još 2 gola pa sam mu dao da se igra.
Kad je zabio i asistirao s Mendyjem i to jedva, lik povezao kontroler i pustio me da se dodajem do kraja utakmice.
Jedina caka u svemu tome je da mu za odraditi taj zadatak treba pobjeda skupa s tim golom i asistencijom, al kad čovjek ne čita s razumijevanjem ili ne čita do kraja upute :)
Meni rješavanje Mednyja ide prilično glatko i brzo.
Sve te asistencije i golove sam odradio upravo s Mendyjem.
Doduše u 6. i 7. diviziji, ali kako sam se prije znao mučiti u istima, ovo je lako da lakše ne može.
Sad sam baš igrao s likom koji isto ima 89 Medyja i mora zabiti i asistirati s njim.
Izašao je s njemačkom ekipom na teren i vidim lik se čudno ponaša, razmiče mi se, pušta mi da zabijem.
Gledam ga koji mu je kurac, ali pošto imam za odraditi Mendyja, prihvatim tu igru i prvo gol, a poslije asistencija.
Tek onda skužim da je i on uveo Mendyja u igru, isto 89 i da čeka da ja sad njemu pustim.
Prvo sam mu zabio još 2 gola pa sam mu dao da se igra.
Kad je zabio i asistirao s Mendyjem i to jedva, lik povezao kontroler i pustio me da se dodajem do kraja utakmice.
Jedina caka u svemu tome je da mu za odraditi taj zadatak treba pobjeda skupa s tim golom i asistencijom, al kad čovjek ne čita s razumijevanjem ili ne čita do kraja upute :)
Meni mendy ne može peterac pogoditi, no još nisam došao do te faze kada on mora zabiti. Još mi dvije tekme trebaju za ovog 89. Upravo sada zabio prvi gol van 16m s griezmannom. Valjda ću još jednog zabiti slučajno pa ću onda probati odraditi ovog završnog no bez forsiranja. Čudno, mene do sada nitko nije tražio da mu bilo što pustim. Inače je to pravilo bilo do sada.
16-3. To je bio moj skor prije nego su mi dosla 3 poraza za redom. 3 poraza koja ne da se nisu smjela dogodit. Nego su to trebala bit 3 RQa u 30min in-game vremena. U jednoj mi lik zabije sa Eusebiom od 6 udaraca 6 golova. U drugoj Benzema igra CDM i najjaci je igrac na terenu... u trecoj gubim u 90+. Svi zajedno su u svojih 16m i cekaju. Je ljudi ogade igru to je strasno. Svaka cast EAu koliko moze usrat, al community je skupina najvecih smeca ikad.
Ovakve stvari organizam vise ne moze podnest covjece.
Dobro, kaj ja krivo radim? Carlos je bliže lopti, no odjednom usitni korak i pusti igrača da dođe prije njega do lopte. U sredini ferdinand sve gleda i trčkara kao na treningu pa počne trčati pa počne kočiti i naravno popijem gol bezveze. Zašto je carlos usitnio korak ničim izazvan. Držim L2 i gamepad usmjeravam prema lopti da mi igrač ide na loptu? Posebno me iritira nevezano za ovu situaciju kada s bočnim igračem trčim zajedno s protivničkim a stoper u sredini to promatra i uopće ne prati akciju. Umjesto da se brzo vrati na poziciju i zatvori stranu ako mi napadač pobjegne on baš radi suprotno, otvara napadaču mogućnost ako mi zbriše da neometano sam trči na gol. Inteligencija igrača je u banani. Popizdim kada mi napadač stoji uz liniju i ima pregled cijelog terena i onda utrči u zaleđe? Kako je moguće da igrač od 120 milja i ocjene 92 gleda cijeli teren i uletava u zaleđe totalno bezveze.
Odradio sam ovog 89 mendya i da mi se uklopi morao sam promijeniti jednog stopera pa sam morao prodati tota havertza što mi je žao ali jebi ga, nemam više coinsa a ne da mi se niti više trgovat a u packovima i dalje nula bodova. U igri se prebacim na 4-2-3-1 i kad me igra ne jebe s glupostima čisto mi je zabavno igrati s ovom momčadi. Ako mendy 93 uleti super ako ne neću previše žaliti. Koliko još dana traje zadatak za mendya? U igri ne piše pa ne znam.
Mendya mozes odraditi do kraja ove sezone, mislim da je to bar jos 4 tjedna... stizes, standardno sa klasicnom dozom nervoze 😁 Ja imam jos 5 tekmi, 1 gol van 16 i jedan cross za 89 verziju. Danas ubo Sane 91 iz onog packa.
Mendya mozes odraditi do kraja ove sezone, mislim da je to bar jos 4 tjedna... stizes, standardno sa klasicnom dozom nervoze 😁 Ja imam jos 5 tekmi, 1 gol van 16 i jedan cross za 89 verziju. Danas ubo Sane 91 iz onog packa.
Koji sane 91 je u packu?
Koji sane 91 je u packu?
Svi FB Momentsi i TOTS Momentsi su u jednom 84 rated, 70chem packu.

Svi FB Momentsi i TOTS Momentsi su u jednom 84 rated, 70chem packu.
Ma to je sbc i to znam, kad kaže da je u packu mislio sam u normalnom pa mi nije bilo jasno jer ne spominje sbc već samo kaže da je dobio u packu.
pao mi je ramsey ,taman za icon sbc
Jbt. SbC kosta 70k. Tek sad vidim.
Brijem da jucer od 15 tekmi u minimalno 8 je bio FB Hazard. Kad bi ga ja slozio. Izletio bi onaj danac iz bundeslige.

Ja sam ga upravo složio, kao i sve ostale sbc-ove, ak šta uleti uleti, ak ne ne. Uletio 91 Sane, koji mi kraj 98 Manea, i ostale ekipe baš i nema šta tražit u ekipi, jedino ga kontam stavit zbog lijeve noge na RW čisto da vidim kak će se ponašat. Imao sam običnog Sanea po izlasku igre i bio mi je na lw itekako upotrebljiv, znači ovaj nabrijani bi mogao bit dobar na desnoj strani s manjim chemom. Ak ne bude, biće dobar materijal za sbc. Svakako sad sa Militaoom i Modrićem kontam složit i Jovića, a nisam fan lalige
, al 5wf i mrcina je, moglo bi bit zanimljivo imat osim one momčadi s brazilcima hrvatima i ikonama i jednu la liga kad se već da složit za ne prevelike pare.
Ja sam ga upravo složio, kao i sve ostale sbc-ove, ak šta uleti uleti, ak ne ne. Uletio 91 Sane, koji mi kraj 98 Manea, i ostale ekipe baš i nema šta tražit u ekipi, jedino ga kontam stavit zbog lijeve noge na RW čisto da vidim kak će se ponašat. Imao sam običnog Sanea po izlasku igre i bio mi je na lw itekako upotrebljiv, znači ovaj nabrijani bi mogao bit dobar na desnoj strani s manjim chemom. Ak ne bude, biće dobar materijal za sbc. Svakako sad sa Militaoom i Modrićem kontam složit i Jovića, a nisam fan lalige
, al 5wf i mrcina je, moglo bi bit zanimljivo imat osim one momčadi s brazilcima hrvatima i ikonama i jednu la liga kad se već da složit za ne prevelike pare.
Koristio sam ga ja u ono vrijeme kad sam se planiral prestat bavit ovim sranjem od igra. Prodao Neymara, Petita i ostalo. Slozio njeg jer sam ocekival da bude odlican na LW zbog pacea. Al' ono najgore od svega, zaboravio sam da u ovoj FIFAi Fazio stize sve, a di nece ovi ostali. Prosjecna kartica. Nista drugo.
Ne znam da li je netko primjetio da je fifa ostvarila jos jednu pobjedu nad PESom i vjerojatno pes izgurala jos 5godina u rikverc. Vjerojatno svi znate da je ea sports prodao prava na koristenje ambijenta na stadionima svakom tko zeli. Prodao ili samo omogucio ne znam ovisi kak imaju ogovor, al to je manje bitno. Bitno je to da na tekmi Barce i Leganesa nema vise reklame za PES pokraj golova. Ako se ne varam to je bio zadnji veliki klub kojem se ne vrte kartice od fife na onim reklamama jos je k tome imao PES reklamu. Sumnjam da ce pes moci opet vratiti stvari na isto tak da vjerojatno su zadali jedan od zavrsnih udaraca konamiu, konacni kraj ce biti kad se beckham pojavi u iconama na fifi.
Ne znam da li je netko primjetio da je fifa ostvarila jos jednu pobjedu nad PESom i vjerojatno pes izgurala jos 5godina u rikverc. Vjerojatno svi znate da je ea sports prodao prava na koristenje ambijenta na stadionima svakom tko zeli. Prodao ili samo omogucio ne znam ovisi kak imaju ogovor, al to je manje bitno. Bitno je to da na tekmi Barce i Leganesa nema vise reklame za PES pokraj golova. Ako se ne varam to je bio zadnji veliki klub kojem se ne vrte kartice od fife na onim reklamama jos je k tome imao PES reklamu. Sumnjam da ce pes moci opet vratiti stvari na isto tak da vjerojatno su zadali jedan od zavrsnih udaraca konamiu, konacni kraj ce biti kad se beckham pojavi u iconama na fifi.
Pa kraj je vec najavljen. Ako je istina ono kaj sam procital na redditu i jos nekim forumim, a to je da Konami bude izdao samo update ekipa za PES. To je nazalost kraj do kraja. Koliko ljudi igra igru a da ju zapravo kupi je stvarno fascinantno malo. Jos je vise fascinantno kako se KONAMI odrzavao sve ovo vrijeme.
Rješavam Medyja 93 i zato Mendyja 89 držim na CAM-u.
Ne znam što se događa, ali ta kartica je jedna od najboljih koju sam imao prilike koristiti na toj poziciji.
Nije me impresioniralo postavljanje koje je odlično, zato što ima 95 positioning, nego dubinska lopta iliti through pass.
Statistika mu je za to bezvezna, ali do sada mi je poslao već dvije lopte kakve Modrić nikad nije, a bogami niti ostali veznjaci koji imaju kudikamo bolje statistike u rubrici dodavanja.
Dubinska lopta koja bježi od protivničkih igrača i točno dolazi do napadača kojem je upućena.
Obično kad šaljem takve lopte, one budu preduge, prejake, netočne, nikakve, a Mendy ubija s takvim loptama.
Sad me jebe kad otvorim najjačeg 93 što ću s njim??!!!
Šteta je takvu karticu na LB držat.
Dobijem u sbc arthura, ne znam jesam li mogao dobiti besmisleniju karticu u ovom trenutku.
Rješavam Medyja 93 i zato Mendyja 89 držim na CAM-u.
Ne znam što se događa, ali ta kartica je jedna od najboljih koju sam imao prilike koristiti na toj poziciji.
Nije me impresioniralo postavljanje koje je odlično, zato što ima 95 positioning, nego dubinska lopta iliti through pass.
Statistika mu je za to bezvezna, ali do sada mi je poslao već dvije lopte kakve Modrić nikad nije, a bogami niti ostali veznjaci koji imaju kudikamo bolje statistike u rubrici dodavanja.
Dubinska lopta koja bježi od protivničkih igrača i točno dolazi do napadača kojem je upućena.
Obično kad šaljem takve lopte, one budu preduge, prejake, netočne, nikakve, a Mendy ubija s takvim loptama.
Sad me jebe kad otvorim najjačeg 93 što ću s njim??!!!
Šteta je takvu karticu na LB držat.
Meni ostala još dva zadatka. Onaj s golovima i asistima. No kako je krenulo to će potrajati. Isto sam ga stavio naprijed i lik je svaku tekmu najlošije ocijenjen igrač. Samo smeta u napadu a svaki zicer koji ima promaši. Nisam sve snimao ali svaku tekmu sjebe bar dva ovakva zicera. Tek sam krenio( odigrao tri tekme) i trenutno sam na 1/4 i 1/10 ali već vidim da će to biti teretana. Kaj je ovo udarac s jačom nogom?
Pa kraj je vec najavljen. Ako je istina ono kaj sam procital na redditu i jos nekim forumim, a to je da Konami bude izdao samo update ekipa za PES. To je nazalost kraj do kraja. Koliko ljudi igra igru a da ju zapravo kupi je stvarno fascinantno malo. Jos je vise fascinantno kako se KONAMI odrzavao sve ovo vrijeme.
Zato jer konami ulaze minimalno i imaju minimalnu zaradu. Cim oni krenu gubit pare od PES-a onda budu zaustavili proizvodnju ali to se nikad nece desiti jer imaju oni svoje vjerne pratitelje koji kupuju igru. Nazalost imaju vise ljudi koji samo skinu piratsku verziju koja izadnje par dana poslije izlaska igre dok za fifu 20 mislim da jos uvijek nema cracka. Konami bi si trebao prebaciti fokus na to da razviju bolju zastitu.
Kaj je ovo udarac s jačom nogom?
Jbga, on nije napadač, a to i statistika kaže - 74 finishing i 82 composure.
Stavi ga na CAM pa ćeš vidjeti da nije uopće loš, pogotovo što je i defenzivno dobar.
Ja ga prvenstveno koristim za razigravanje ostalih, a golovi koje sam zabio s njim su sa 10m kad izigram protivnika i onda samo pospremam bez problema.
Fora je što ne pretjerujem s njim, tj. ne forsiram ga nego igram kako igram i ako se dogodi da zabije i asistira, dobro, ako ne, nema veze.
Pored svega, igra mi na 7 chema.
Evo na slikama imaš statistiku, kako počinjem tekmu s njim i formaciju s kojom igram.
Piše da je odigrao 8 utakmica, ali 3 od toga sam kvitao na samom početku pa ova statistika koju ima vrijedi za 5 kompletno odigranih utakmica.
Kvitam i dalje čim mi ne sudi očiti faul u prvih par minuta ili se dogodi nešto čudno ili mi protivnikova obrana smrdi na legacy.
Jbga, on nije napadač, a to i statistika kaže - 74 finishing i 82 composure.
Stavi ga na CAM pa ćeš vidjeti da nije uopće loš, pogotovo što je i defenzivno dobar.
Ja ga prvenstveno koristim za razigravanje ostalih, a golovi koje sam zabio s njim su sa 10m kad izigram protivnika i onda samo pospremam bez problema.
Fora je što ne pretjerujem s njim, tj. ne forsiram ga nego igram kako igram i ako se dogodi da zabije i asistira, dobro, ako ne, nema veze.
Pored svega, igra mi na 7 chema.
Evo na slikama imaš statistiku, kako počinjem tekmu s njim i formaciju s kojom igram.
Piše da je odigrao 8 utakmica, ali 3 od toga sam kvitao na samom početku pa ova statistika koju ima vrijedi za 5 kompletno odigranih utakmica.
Kvitam i dalje čim mi ne sudi očiti faul u prvih par minuta ili se dogodi nešto čudno ili mi protivnikova obrana smrdi na legacy.
Što ga ne staviš na LB pa in game ga prebaciš s full che gdje hoćeš? Hoću prvo riješiti golove jer ih ima manje. Evo, 4 tekme i 2 gola. Još dva gola i onda se bacam samo na asistencije. Nije to loša statistika za igrača kada se nađe u mrtvoj šansi. Ima napadača u igri s puno gorom statistikom a zabijaju kao na traci. Doduše, 2 gola u 5 tekmi i nije tako loše. Izpizdim kada ne zabije mrtvaca ili kada asistira a ne pospremim loptu u gol. Sad sam bacio pogled na statistiku moje kartice. Nije loše, no samo mi je jednu asistenciju brojao jer u drugoj tekmi nisam pobijedio. Lik mi zabio za 2-2 u 93 minuti a mendy 2 puta asistirao.
Ja sam danas odigrao 3 tekme, od toga me dvije spoji s našim 'ljudima'. Ne pamtim jesam li uopće do sada igrao protiv ikog iz Hr, sa srbima počesto, u wl bar jednu tekmu obavezno svaki vikend, ali s našima jok.
Ovaj dinamo zg je tipičan fifa igrač - gol-pauza, gol-pauza, pa natezanje lopte u rikverc, katastrofa. I još mi s maneom zabije volej LIJEVOM nogom skroz iz kosa s lijeve strane u desne rašlje i to takvom silinom i preciznošću da to nisam vidio kod najboljih ljevaka u igri. Nema šta, izbilo me iz cipela.
A ovaj prapuce je vrrrrrrlo čudan - počevši od namjernog igranja sa lm i rm na st, a stovima na lm i rm, i cf na cdm a cdm na cam-u, ali očito da ga manji chem ne jebe, jer zabija golove iz okreta suprotnom nogom sa ovim lm i rm panjevima ko na traci. I onda ista stvar - natezanje lopte unazad i silovanje possessiona.
Uglavnom, sad vidim da je i bolje što nisam igrao s našima do sad....
Nije mi problem izgubit kad je netko bolji, ali od panjeva zvanih pauzaeksperti, je.