FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.203.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Ja bih volio znati igrati kao Egoist.

Moram još puno vježbat pucanje u areni izgleda?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Mamicu im kanadsku umobolnu retardiranu. U 60min 19puta je lopta ili protivnicki igrac prosao kroz mog igraca kao da moji nemaju proklete collidere postavljene. Mamu im prevarantsku, mene su nasli jebat u mozak iskljucujuci collidere mojim igracima tako da ne mogu uzeti loptu.  Gdje su cheatevi da mi lopta ne prolazi kroz moje igrace i da protivnici ne prolaze kroz moje igrace. Sto se nitko nije sjetio napraviti taj cheat pa da mogu igrati normalno kao covjek

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2020 14:54 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Slagat Fati-a ili ipak ne? Na brzinu sam pročitao par recenzija, svi pišu da je vrlo dobar ili odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 20

Ako imaš viška igrača složi ga jer svi kažu da je odličan 

ja da mogu složio bi ga odmah

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A nisam još pročitao negativnu kritiku za njega. A opet, potrošit ću si onda za večeras čuvane igrače.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A nisam još pročitao negativnu kritiku za njega. A opet, potrošit ću si onda za večeras čuvane igrače.

Znavi danas izlazi tots la liga sbc? 

16 godina
cicek kaže...
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Znavi danas izlazi tots la liga sbc? 

Tako se piše po redditu, fejs grupi balkanezer fifa, itd. Znači 99% da.

No, složio sam ja Fatia, prepredobro mi izgleda da bi ga propustio za samo 2 85 rated tima bez ikakvih totw igrača i gluposti. I još sam završio Mariana, tak da će se to sve dobro uštelat za jedan fini La Liga tim.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Diego carlos... moglo je i svrsit gore.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Santi Cazorla - nadao sam se nekom obrambenom da ga uparim s Militaom kad ga složim :(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Kaj gore. Dobio si boga obrane. Kad bi mi sutra uletili jedan od Varane, Carlos... top spika. Imam 3 pika. Zelim Suareza da mogu WBY bacit van. To bi mi bio W.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
6 godina
neaktivan
Moreno. Sutra se ceka red pick pa cemo da vidimo.. izbacit Dembelea 87, i ostavit Morena na krilu?!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Meni su ga uvalili pošteno. 

Argentina, rw... Ocampos

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Kaj gore. Dobio si boga obrane. Kad bi mi sutra uletili jedan od Varane, Carlos... top spika. Imam 3 pika. Zelim Suareza da mogu WBY bacit van. To bi mi bio W.

Iskreno nisam ni pogledao ko je u totsf u la ligi samo sam zbao za ove koje kaze na pocetku u meniu. Nadao sam se samo da nece ramos ili neko od bokova/krila. 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

posralo me ,napokon nešto dobro 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2020 19:31 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Carvajala potenugl, mislil ga kupit. Eto ga. Slozio ga sa 93 Thiagom, 88 mcgeady, 88 ederson i 87 arnautovicem. Jebacki povrat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 20
I meni Carvajal

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Meni Ter Stegen izasao... :/ Nisam odusevljen jer mi je Futmas De Gea sasvim dobar ali moglo je i gore i guess...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kod mene Benzema, ni sam ne znam sto sam radio sbc kad koristim seria A tim

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Molio sam se da mi dođe ili fekir ili de jong. Na kraju molitve uslišene i došao fekir. Ipak je de jong za mene previše. Odmah sam na market bacio aguera i aubu i vratio griezmanna u momčad. Mislio sam uzeti suareza i vrag mi nije dao mira i uzmem ovog CAM messia 97. Suarezu porasla cijena i nisam ga želio pretplatiti a i nekako mi se čini da totsi prelako gube na cijeni. Stoga sam odlučio probati messia. Nadam se da mu cijena neće više padati a poslije lako kupim suareza kada mu padne cijena pa mu pridodam i de jonga kako sam prvotno planirao. Ovo mi sada izgleda solidno
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja imam 97 Messia i mogu reci da mi je top kartica.
Na pocetku sam ga koristio na CAM, a kasnije prebacio na ST, u paru je sa Aguerom. Prosjek mu je bio zadnji put kad sam gledao gol po utakmici i bas dosta asistencija ima.

Do sad sam koristio Hawk na njemu, sad evo stavio Huntera, trebao bi biti jos bolji
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2020 23:17 (picija21).
17 godina
picija21 kaže...
Ja imam 97 Messia i mogu reci da mi je top kartica.
Na pocetku sam ga koristio na CAM, a kasnije prebacio na ST, u paru je sa Aguerom. Prosjek mu je bio zadnji put kad sam gledao gol po utakmici i bas dosta asistencija ima.

Do sad sam koristio Hawk na njemu, sad evo stavio Huntera, trebao bi biti jos bolji

Par tekmi sam odigrao na basic, sada sam mu stavio hawk pa ću tako par tekmi odigrati. Čini mi se da mu taj hawk najbolje odgovara. Meni će igrati u 4-1-2-1-2 na ST u paru s griezmannom. Jedina mana kartice je stamina. Nakon 70 minute jako pada i slobodno ga se može vaditi iz igre. TOTS aguero me totalno razočarao. Ne znam je li me igra karala ili što ali ja s tom karticom nisam mogao niti prazan gol pogoditi. Sve je išlo ili u stativu ili u golmana. Ista stvar s aubom. Doduše bio je nešto bolji od aguera ali daleko je to bilo od bilo kakvog zadovoljstva u igri. Toliko fulanih zicera me dovodilo do ludila. Kad sam ih danas prodao osjetio sam olakšanje. Znači ovaj rođendanski griezmann je meni čudo. Najbolji ST s kojim sam igrao ove godine. Ono, baš kartica koja te ispuni zadovoljstvom. Jedini mi je problem sada što sam uvijek imao jednog snažnijeg i višeg ST koji se mogao zagraditi a sada imam dva podjednako fizički slaba i visoka igrača u špici. Kad naletim na majstora silovanja bojim se da neću imati previše šansi ma kako on bio loš igrač.

11 godina
FIFA 20

Ja sam dobio odegarda nemam pojma sto da mislim niti kako da ga uklopim u momcad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovo je najbolje razdoblje od 9 do 10. Dođes na forum i tocno cujes bubnjeve kako dizu napetost. :D

2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Slozim onaj garantirani totw pack jer sam dobio icardija untradable dva puta i izadje mi neki 76 rating golman. O D L I C N O . Bolje da sam discardao tog Icardija

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Odlični pickovi s obzirom na g3 i nikad lošiju wl. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam dobio baš smeća, uzeo sam ove sa najvećim ratingom da mogu u sbc 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

rp - casorla i moreno - cisto sam zadovoljan. nema benzeme nazalost :(

al onda dobijem kroosa iz raremega packa i sve je opet ok. :D

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Što reći, koju posluku porati.

Nemam proper golmana već nekoliko tjedana, prodao totm ter stegena, neuera onog 92 iz sbca uvalio u sbc, oblaka isto, sve ostale 88-89 golmane ili prodao ili stavio u sbc.

I danas, ne znam šta bi reko, 3, TRI golmana za redom. Čemu. Očito je EA vidio da nemam pravog golmana pa me išao trollat.

Zadnji ss je tim koji sam dao za guaranteed tots.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

https://twitter.com/EAFIFADirect

Ovakav oblik nakupine govana vec dugo, dugo nije bio na gaming sceni. Mozda su u rangu sa Star citizenom kao money grab hrpa dreka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

https://twitter.com/EAFIFADirect

Ovakav oblik nakupine govana vec dugo, dugo nije bio na gaming sceni. Mozda su u rangu sa Star citizenom kao money grab hrpa dreka. 

kaj pak je bilo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice