Haha iovaj mali Aminho se posrao sam sebi u usta kad je dosao s spikom da je ovo prva fifa koju igra i da se ganja po elitu preko wifija. :D Jos bi mu vjerovao da je rekao cujte decki ja znam kako napraviti dc glitch i idem dokle ide. Ma ja bi ga prvi pitao kako i dal se moze na pcu. Ne bi ispod 25 pobjeda išao u wl da znam dc glitch, cisto radi nagrada. Ali tad ne bi tvrdio da sam bog i batina vec bi otvoreno rekao kao sto i sad velim da ne znam kako uopce igram, dal sam dobari li ne. Al manje bitno, bosna 5g instalirala u svaklo kucanstvo odmah poslije rata samo nikom nisu rekli.
Drugo lik ne izlazi van ili je prestao izlazit jer mu je netko ocitao bukvicu i sad nema prijatelje. Dosao ovdje misleci da cemo ga tretirati ko mesiju koje ce nas naucit igrat fifu. To su cinjenice.
A sad predpostavka je da ili laze koliko je bosna šumovita ili igra vec duze vremena po 8h na dan. Sve je moguce. Kako ima svjezi acc, vjerojatno su ga banzijali s ovog starog, razloga moze biti milju i sad oni fino ide u full ofenzivu s svim mogucim pizdarijama. Pitaj boga sto sve momak izvađa, ali nekako se nemogu otarasiti osjecaja da lik radi DC glitch. Ove turnire sto igra pitaj boga kvalitetu i tko uopce ima volje igrat neke turnire s obzirom da se accounti kradu na max. Ni jednog jutubera nisam vidio da je ikad oko bacio na neki od turnira, pogotovo tih online, drmaju po wl i amen.
E sad jedna losa vijest za Aminha, na poslu nam kupili PS4, ostaje mi jos samo posudit igru negdje i mozemo. Tim mi nije bitan samo te ocu vidjeti u gameplayu. :D
Šta ti treba dokazati? Da mi je prvi FUT? Da sam igrao na wi-fiju? Da ne znam DC glitch (zamisli od cijelog svijeta samo jedan Armin iz šumovite bosne zna za taj glitch)? Da izlazim van, putujem svijetom, opijam se? Igram osam sati dnevno istina, ili manje od osam i više od četiri. Da mi ovo nije novi acc?
Eto, navedi nešto od ovog ili sve pa da krenem dokazivat. Lako ću. Navest ću ti i dokaze odmah. 1. Prijatelj me molio da kupim PS. Kupio sam, ali s NBA i GTA. Fifu sam kupio nakon mjesec. Na njegov nagovor negdje prije godinu dana počeo igrati FUT jer sam ga dotad gazio u prijateljskim s Dinamom; 2. Igrao na Wi-Fiju do jučer. Imam slike. Pretragu u googleu gdje da kupim mrežni kabel od jučer; 3. DC glitch na PS4 ne postoji; 4. Milijun slika i videa kao dokaz navedenog; 5. Odigrao sam 2500 utakmica samo u FUT-u, izračunaj samo koliko je to sati; 6. Budući da imam račun od Playstationa iz studenog prošle godine, jasno je...
@simek, treniraj pa se možda sretnemo. Šuplju da ovdje pričate o nogometu i želite ga tako igrati, okači mačku o rep. Došao sam ovdje čitati o igračima i taktici, a ne da svaki dan isti ljudi objavljuju videa svojih promašaja i seru protiv igre. Je li vam to svrha teme? Otvorite sebi temu "Fifa je za debile" pa pišite do mile volje.
DC glitch na psu ne postoji? Evo opet se sam sebi poseres u usta. Dc glitch je na konzolama najlakse bilo napraviti. Prije nego pocnes ovdje laprdat popij pivu dvije, uzmi 30 min pauze pa tek onda odgovori jer ovo nema smisla. Pricanje s tobom je ko pricanje pijan u ogledalu sam sa sobom. Ti si svoje dokazao. Ovaj game koji si stavio je klasicni game kad ti ide sve po loju. Imao sam takvih milju al neka. Igrat cemo mi.