FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Gerro kaže...
Sta bi trebao biti taj fut birthday bag od paketa?! Ne da ulozim 86 ekipu, i daju mi kurcinu neku

a jedno 80% sanse za kurcinu

16 godina
FIFA 20

Krenem malo odigrat koju, upalim wl, tursko smeće s druge strane, meni kasni sve, njemu očito ništa, moj ping 35, njegov pitajboga koliki, i povede on, logično, iz tri odbijanca u pet sekundi. Izjednačim i tu priča staje. Moja dodavanja ne postoje više. I lik izbije loptu van retardajkom sa ruba 16m kirurški precizno na vrh mog 16erca, moj golman istrčava i logično da se lopta opet dvaput odbija kretenovom vardyu na noge. Znači svaki gol (4-1) je dao iz najmanje dva odbijanja. Ja odigram dupli pas mbappeu, stativa iz čiste šanse, sam puca, neometan. Odigram loptu u prostor, opet mbappeu, opet sam s golmanom, šut ide 2m kraj gola. Altf4 smeće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Danas sam igrao protiv dvojice koji imaju po dvije dobre crvene kartice u timu i obojica su loši - standardni igrači, drop back i presing - nemaju pojma, ali imaju skriptu i boli ih kurac.

Jedan je imao crvene Salaha i Mbappea, a drugi Salaha i Varanea.

Ja jučer otvaram onaj pack 86+ i samo što nisam u njemu dobio 83 rated karticu, a crvenu jedanput u životu da dobijem s kojom mogu igrat - to je science fiction za mene.

Ne kužim zašto je tome tako i zašto neki igrači budu konstantno nagrađivani s dobrim karticama, a drugi pišaju krv da s vremena na vrijeme dobiju išta spomena vrijedno?

Druga stvar... igram WL i protivnik barem duplo lošiji igrač od mene, slažem mu opasne napade jedan za drugim, ali golove zabijam tek nakon 3-4 promašenog zicera.

On slučajno dođe do mog šesnaesterca, opali i zabije.

Na poluvremenu statistika udaraca: ja 9/8, a on 3/2 - rezultat 2-2.

Moram napomenuti da sam u zadnjoj minuti prvog poluvremena imao čistu situaciju za 3-2, ali ne, FIFA je tako rekla.

Nabacim na Ronalda koji utrčava sam pred golmana i s 5m on od cijelog gola puca u golmana - strašno nešto.

Počinje drugo poluvrijeme ovaj se dvaput dočepa mog šesnaesterca i s onim Kaluom 85 što je bio za neki SBC nagrada mi zabije dva gola iz prve, jedan s desnom, a drugi s lijevom nogom.

Ovaj drugi je posebno zanimljiv jer je iz prve opalio iz nekakvog poluokreta - naježio sam se kad je ušla u gol, a moj Ronaldo s 5m volej smjesti u golmana.

4-2 za njega, inače to ALT-TAB-am, ali ovaj je toliko bio loš da sam samo promijenio taktiku u 4-4-2 i nastavio igrati i na kraju mu okrenem na 5-4 i dobijem.

Onaj isti jebeni Ronaldo je zabio dva odlična gola, a slične šanse u prvom poluvremenu je promašivao i jebeni Jo iz korenra nabacim na njega i on zakucao iz voleja.

Sad se pitam, zašto igra mora toliko navlačiti na nečiju stranu... da je protivnik bio bolji, ubio bi me bez problema uz takvu pomoć igre, a ja bih bio potpuno bespomoćan.

A to se često događa, pogotovo ovi što igraju presing i skripta kad je na njihovoj strani - nema šanse da išta napraviš.

Npr. ona dvojica s početka priče, jednog sam dobio, a drugi je igrao drop back i presing - ništa posebno nije napravio, samo je brže bolje gurao loptu na Salaha i onda dodavanja iz prve pa ako prođe, prođe i prošlo mu dvaput pa sam kvitao.

Ja sam u toj utakmici zabio jedna gol, ali sam prije toga "morao" promašiti 3 mrtve šanse, a on iz ničega praktički zabijao.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja nikad nisam bio bliže brisanju ovog krvavog smeća kao što sam danas. Imam najcrnje moguće misli i želje za retardirane spodobe u ea. To mi ne treba za uskrs i ova 4 dana što sam konačno kod kuće na miru.

Vodim loptu, znači MOJ igrač IMA loptu. Kreten ulazi u tackle, znači LUPA me po nogama, ja zbog toga gubim loptu jer mi je pobjegla naprijed zbog udaranja po meni, vidim gore desno odmah žuti kvadrat, puštam sve da mi sudi faul jer sam na 35m od gola i nemam kud s loptom više, igra sudi da sam JA napravio faul. Dabog da im korona došla u ea hq.

17 godina
jopis kaže...

Ja nikad nisam bio bliže brisanju ovog krvavog smeća kao što sam danas. Imam najcrnje moguće misli i želje za retardirane spodobe u ea. To mi ne treba za uskrs i ova 4 dana što sam konačno kod kuće na miru.

Vodim loptu, znači MOJ igrač IMA loptu. Kreten ulazi u tackle, znači LUPA me po nogama, ja zbog toga gubim loptu jer mi je pobjegla naprijed zbog udaranja po meni, vidim gore desno odmah žuti kvadrat, puštam sve da mi sudi faul jer sam na 35m od gola i nemam kud s loptom više, igra sudi da sam JA napravio faul. Dabog da im korona došla u ea hq.

E da. to se i meni događa. Lik mi siluje stopera na mojih 16m. Vidim isto žuti kvadrat i sve pustim da mirno izvedem prekid jer je bila 90 minuta i vodim 1-0, kad ono ustvari moj prekršaj, lik dođe do loptepošto ja nisam igrao i zabije za 1-1. Krenem s centa i kraj. Kako? Pa lik mene siluje a ja se borim da ostanem na nogama i da ne izgubim loptu. Užas od igre.

16 godina
movie kaže...
jopis kaže...

E da. to se i meni događa. Lik mi siluje stopera na mojih 16m. Vidim isto žuti kvadrat i sve pustim da mirno izvedem prekid jer je bila 90 minuta i vodim 1-0, kad ono ustvari moj prekršaj, lik dođe do loptepošto ja nisam igrao i zabije za 1-1. Krenem s centa i kraj. Kako? Pa lik mene siluje a ja se borim da ostanem na nogama i da ne izgubim loptu. Užas od igre.

Ja ne vjerujem do koje krajnosti ovo smeće ide.

Odem odigrat par sq. battle-ova da riješim objective i smirim živce od majmuna u wl, i onda me krade i oflajn. Psovao bi kalendar cijeli sad najrađe. Znači ruši me, žuti kvadrat gore, mada nemam pojma čemu kod penala žuti kvadrat za prednost(!?!?!?!?) i nikog mog blizu lopte, ja normalno padam, loptu gubim, igra ide dalje

16 godina
FIFA 20

Sad sam odigrao najčudniju tekmu wl ikad.

Gubim 3-1 do poluvremena, lik šta je puko ušlo je. Uvodim odmah oršića i jamesa, vidim da je vrag odneo šalu. Stižem na 3-3, ide pauza do kraja, i stane sve na 0, meni počne vrtit replay od golova. Rekoh, wtf, ili čiter ili mu je puko net, a meni zaglavila igra. Nakon preko minutu tog cirkusa igra krene dalje, lik se odjednom ne može sastat s loptom. Ragequitt na 6-3 za mene. To mi se još nije nikad dogodilo, ni ovo s pauzom, ni ovako brutalan preokret.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Hvala Bogu, pa ima penala

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ah, evo već iduću je sve po starom, 0-0, retard ukliže s leđa u čistoj kontri sam sam krenuo na gol, dobije mu vanretardajk crveni, i tu za moje igrače priča staje. Pace svima pada upola, pass na nulu. Pa ti majmune igraj. 3 kontre, 3 gola lik zabije ni kriv ni dužan, moji se razmiču ko česi na bojištu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Da bi ja dosao do E1, meni se trebaju poklopiti zvijezde na nebu. Nakon DCa i prvog poraza vec u trecoj tekmi. Danas je pak delay izmedu 0,5-2s minimalno. Igram protiv ekipe koja koristi svoje 5* skillere, lete po terenu, drag back ide brzinom svjetlosti. Ja ne mogu jednostavni heel to heel napravit jer mi ne registrira komandu. Ma kakav heel to heel, nece mi jebeni ball roll napravit vec igrac stane u mjestu ko ukopan. 
Lik mi maloprije stisne 5 komada kod iz picke. Ima POTM Neymara. Kako lik radi McGeady spinove, first time fake shot i ostalo ja mogu samo sanjat. Ja kad probam first time fake shot... meni moj WBY flisne loptu preko tribine. 

Nema tu pomoci. Jednostavno kad ti se poklope ok uvjeti sa serverima... to je to. Ne moze ni DDA toliko dat prednost protivniku a da ga ti ne mozes nadigrat. Nema sanse. Samo da su im serveri kak treba. 99,99% kompletno problema FIFAe je u serverima. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da bi ja dosao do E1, meni se trebaju poklopiti zvijezde na nebu. Nakon DCa i prvog poraza vec u trecoj tekmi. Danas je pak delay izmedu 0,5-2s minimalno. Igram protiv ekipe koja koristi svoje 5* skillere, lete po terenu, drag back ide brzinom svjetlosti. Ja ne mogu jednostavni heel to heel napravit jer mi ne registrira komandu. Ma kakav heel to heel, nece mi jebeni ball roll napravit vec igrac stane u mjestu ko ukopan. 
Lik mi maloprije stisne 5 komada kod iz picke. Ima POTM Neymara. Kako lik radi McGeady spinove, first time fake shot i ostalo ja mogu samo sanjat. Ja kad probam first time fake shot... meni moj WBY flisne loptu preko tribine. 

Nema tu pomoci. Jednostavno kad ti se poklope ok uvjeti sa serverima... to je to. Ne moze ni DDA toliko dat prednost protivniku a da ga ti ne mozes nadigrat. Nema sanse. Samo da su im serveri kak treba. 99,99% kompletno problema FIFAe je u serverima. 

Po meni je veci problem nemogucnost zabijanja golova kad horoskop nije kak spada. Jer nema tih dobrih servera koji ti mogu zabit gol ako imas u opcijama suta stativu, 3 red tribina i sredinu gola. Nedaj boze da mi se golman razbrani tad vidis i lovljenje lopte iz punog suta na pola metra. Serveri su tu da ti skrenu paznju s dda koji fino balansira profit. Dvije godine za redom imaju jedan jedini cilj, a to je da te uvjere da ti momcad nije dobra i da trebas upgrade. Dok te uvjere u to vise problema nemas, upgrejdas momcad za bilo koju cjenu i tad ce i elite biti. 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

započeo sam wl sa 3:0, mogu reći da su mi Bakayoko ,Sarr i Mahrez odlične zamjene za Makalelea,VVD i KDB i mogu igrat bez njih tak da lagano imam 1mil ali neznam što pametno kupit, jedino tko me zanima je neymar cam koji je 2 mil i preskup je,

možda ss atal?on je oko 700k

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Na koliko chem ti je Ben Jeber? Ako to malo razmjestis i imas position kartice, samo jedan premierac ce ti biti ispod 10.

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Po meni je veci problem nemogucnost zabijanja golova kad horoskop nije kak spada. Jer nema tih dobrih servera koji ti mogu zabit gol ako imas u opcijama suta stativu, 3 red tribina i sredinu gola. Nedaj boze da mi se golman razbrani tad vidis i lovljenje lopte iz punog suta na pola metra. Serveri su tu da ti skrenu paznju s dda koji fino balansira profit. Dvije godine za redom imaju jedan jedini cilj, a to je da te uvjere da ti momcad nije dobra i da trebas upgrade. Dok te uvjere u to vise problema nemas, upgrejdas momcad za bilo koju cjenu i tad ce i elite biti. 

Nema te momcadi koja meni da E1 sa ovakvim serverima. Nema sanse. Ja se mogu postavit na trepavice kad je on sa svojim stoperima na svakoj lopti po sekundu prije mene. Izgleda koda ima nadljudske reakcije a zapravo nema.

Par primjera: WBY ide u kontru, trcim sa Hazardom i stisnem trokut. Kako sam stisnul trokut tako je Hazard samo nastavio trcat, WBY je uso u zalede, izaso iz njega i opet krenul u prostor... On je tek tad dodal.

Krene tekma. Ja vratim iza na Ramosa i hocu gurnut loptu na Carlosa. Njegova spica ide prema meni i normalno ja hocu napravit fake dodavanje i okrenut se. Posto sam napravio fake u stranu prema svojem golu dogada se situacija da Ramos doda protivniku u for. 

Ja iskreno ne znam kak izgleda first time fake shot nakon dodane lopte. Iskreno nemam pojma jer ga ne mogu napravit. Daj mi 5x DDA i okrenut cu tekmu kolko god igra bila na njegovoj strani a on lose igrac. Al kad ja igram na 100-500msa a on na 20-40ms. Mozebsa druge strane bit botina i izgubit cu. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
5 godina
protjeran
FIFA 20

Dajte Ciceku šećera i vode.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

Pa to si vec objavio. Nego, nekako si sutljiv bio jucer, vise dc glicheva pak nema dost tekmi u wl? :D

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

1. Nema te momcadi koja meni da E1 sa ovakvim serverima. Nema sanse. Ja se mogu postavit na trepavice kad je on sa svojim stoperima na svakoj lopti po sekundu prije mene. Izgleda koda ima nadljudske reakcije a zapravo nema.

2. Par primjera: WBY ide u kontru, trcim sa Hazardom i stisnem trokut. Kako sam stisnul trokut tako je Hazard samo nastavio trcat, WBY je uso u zalede, izaso iz njega i opet krenul u prostor... On je tek tad dodal.

3. Krene tekma. Ja vratim iza na Ramosa i hocu gurnut loptu na Carlosa. Njegova spica ide prema meni i normalno ja hocu napravit fake dodavanje i okrenut se. Posto sam napravio fake u stranu prema svojem golu dogada se situacija da Ramos doda protivniku u for. 

Ja iskreno ne znam kak izgleda first time fake shot nakon dodane lopte. Iskreno nemam pojma jer ga ne mogu napravit. Daj mi 5x DDA i okrenut cu tekmu kolko god igra bila na njegovoj strani a on lose igrac. Al kad ja igram na 100-500msa a on na 20-40ms. Mozebsa druge strane bit botina i izgubit cu. 

1. Jeste, isti problem i kod mene. Cim sam primjetio da ja nemam utjecaj na to sam prestao igrat. To sto je na svakoj lopti prije je cista skripta ne server. Najbolje server vidis da jebe kad ti preskace onaj shoot power bar. Nadljudske su reakcije jer njemu igrac ima lock na loptu. Dok ti s svojim mozes trcat slobodno. Jel ti se kad desilo da ides u remplanje i tvoj igrac baca animaciju bodycheck-a i ti ometes protivnika ali tvoj igrac nema lock na loptu i ovaj opet uzme a ti si ispao ko zadnji amater? Ali covjek se i na to navikne i tad razvijes nadljudske sposobnosti i navigiras se bez locka do lopte i tvoj je uopce ne prepozna nego je u punom sprintu nagazi i opizdi negdje bog te pitaj di. Ili je izrazito loše kodiranje(pristup najboljim developerima budi pretpostavku da nije u kodiranju problem) ili netko prtlja po osnovnim operacijama kao sto su lock na loptu.

2. Dodir više je veliki problem kad te skripta ne miluje. Kad je skripta protiv tebe tekma vise lici na film nego na igru. Animacije su full realne. Recimo igrac ti maše sucu 3 in game minute nakon što nema foula na njemu. Također kod štopanja lopte treba igracu barem 3 dodira, pogotovo unutar 16m. Animacija šuta je spora i duga, igrac si daje vremena sebi i branicu da mu ovaj uđe u blok. I ono sto je najocitije u ovoj fifi. Svi igraju po bokovima. Onaj threded pass u for po liniji. Stojis na putanji lopte i igrac mora, mora lokati loptu koja ide u njegovom smjeru. U tekmama kao sto si naveo nema te sile da ti presjeces loptu. To jest da je tvoj igrac zastopa. Jedini nacin da presjeces je da se nađes direktno na putanji lopte i to tijelom ili rukom jer lopta prolazi kroz noge. Desavalo mi se to puno puta i objasnjenja nemam. Opet primjetio sam i kad bi ja bio na ovoj mocnijoj strani...

3. Moguce da ti je lag sjebao power bar pa registrirao da si manje napunio ili sta vec. Ali opet te komedije se desavaju kad s full power barom ne mozes ispucati loptu dalje od 20m od svog gola, jel tako? Cudno zar ne? Lag ne bi dao tako fine i pravilne uzorke. Također lag ne moze biti konstantan. Tipa 150pinga konstantno, lag varira od 100-200ms a to su ogromne razlike i osjete se. Sigurno si igrao igre u kojima se lag jasno vidi. Recimo primjer je LOL, tamo tocno vidis lag spikove zato jer se kreces s likom. Na codu i fifi je drugacije malo jer ne znas dal je slowmo ili ovaj vrag radi najduzu mogucu animaciju.

I imam jos par primjera na koje ne mozes utjecati.

1. Golmanovo raspolozenje. - Kad ti golman uhvati zivu loptu u onoj prekrasnoj animaciji kod 1v1 sanse znas da si jebo ježa.

2. One tekme u kojima ne radi team press ni counter.

3. Stative <3

4. Animacije. - Ono kad ti branic bira animaciju di pada nakon pasa, ili pa napadac pada nakon šuta da ne stigne na odbijanac.

5. Fantomsko građenje lopte. - Nema nacina da zagradis loptu. Jednostavno nema, a na nekim tekmama je dovoljno samo držati gumb i igrac odradi sve sam.

6. Trčanje u for. - Ima tekmi di lete u offside, a opet ima onih u kojima savrseno uspore na liniji i cekaju da eksplodiraju cim dodas loptu.

E da i zaboravio sam napomenuti. Fifa je jedina igra u kojoj igrac nakon 20 in game min odlicne igre padne formom i skillom, da jedva izvuce pobjedu do kraja tekme. Normalna logika je da te tvoj mindset gura da ovog jos vise nakantas, ali na fifi je to nekako obrnuto. Sto si bolji to si gori, i sto si gori to si bolji. :D

A sto se tice skill gapa. U wl sam znao prve dvije tekme dobiti 9,10-X i tad bi sljedecih par igrao bez golmana. Pravi skill gap bi bio ovakav. Prvu dobijes 10-0, drugu ti spoji nijansu jaceg protivnika 7-0. Aha tu igra vidi jos je prevelika razlika između igraca, ajmo dodat malo jaceg. I tad igras u teroji s nekim svog skilla. Tekma zavrsi 1-0 dokaz da ste bili blizu i da je to to. Igra te smjesti u neki skill rating i igras u krugu od +-100. Naravno rating ti raste s vremenom jer igranjem mozes samo napredovat ili ostat na istom ukoliko ne ispravis greske. Vjezba jos nikog nije unazadila. A mi nekako na fifi nekad ne znamo odabrat najbolji moguci pas u taktici koju lupamo vec pola godine. Znaci napamet znamo tko nam je di i kad, al opet ne znamo nista.

E da i jos i to. Vise manje svi imamo skoro pa identicne momcadi. Takoder 80% igraca igra 4231. Znaci fifa bi morala biti identicna za 80% ljudi. Ali nekako u igri ti isti igraci djeluju nikad razlicitije. Jedan neymar trci s paceom 95, dok drugi trci ko 85max. 

Previse razlike na stvarima koje bi morale biti iste. Ako je crno mora bit crno i na 100 pinga i na 10. Recimo ako ti trcis s neymarom ravno ping ti ne usporava igraca. On ima komandu koja se ponavlja i makar kasni on je mora izvrsiti. Na lolu kad imam veliki ping ne radim ja manje stete protivniku samo zati jer imam ping ili pak da moj lik sporije izvodi autoatack zbog pinga iako sam mu boostao taj stats. Ping znaci samo kasnjenje nardbe, a ne uklanjanje iste.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2020 11:42 (cicek).
5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...

Pa to si vec objavio. Nego, nekako si sutljiv bio jucer, vise dc glicheva pak nema dost tekmi u wl? :D

Jučer sam objavio od preksinoć, danas od sinoć. Zamisli doktora, dvaput treći od 3000 igrača. Pa da su svi slabovidni i bez jedne ruke, uspjeh je.

Kontanta sam Cicečeee

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

započeo sam wl sa 3:0, mogu reći da su mi Bakayoko ,Sarr i Mahrez odlične zamjene za Makalelea,VVD i KDB i mogu igrat bez njih tak da lagano imam 1mil ali neznam što pametno kupit, jedino tko me zanima je neymar cam koji je 2 mil i preskup je,

možda ss atal?on je oko 700k

Što znači preskup ako ti je gušt? Ionako za koji mjesec ćemo početi razmišljati o novoj igri a sve ovo ćeš ostaviti i da nećeš više nikada probati. Stoga ako si želiš nekog igrača kupi ga i uživaj dok možeš i ako možeš. To jedino ima smisla.

14 godina
neaktivan
shtifke kaže...

Na koliko chem ti je Ben Jeber? Ako to malo razmjestis i imas position kartice, samo jedan premierac ce ti biti ispod 10.

iskreno ,ništa se ne osjeti to što je na 8 ,frajer trpa nemilice

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

Jučer sam objavio od preksinoć, danas od sinoć. Zamisli doktora, dvaput treći od 3000 igrača. Pa da su svi slabovidni i bez jedne ruke, uspjeh je.

Kontanta sam Cicečeee

Apsolutno, bravo. Znaci ti oces meni rec da neki "odlicni" igraci biraju neki trecerazredni turnir pokraj wl? Nit bi neki bitni turnir isao za vrijeme wl, a i kad bi isao bi bio neki u sponzorstvu fife preko kojeg se koglo samo preko wl kvalificirati. Dobro je momak. 

14 godina
neaktivan
I dalje kidam ove milionere 😎
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

Kontanta sam Cicečeee

Apsolutno, bravo. Znaci ti oces meni rec da neki "odlicni" igraci biraju neki trecerazredni turnir pokraj wl? Nit bi neki bitni turnir isao za vrijeme wl, a i kad bi isao bi bio neki u sponzorstvu fife preko kojeg se koglo samo preko wl kvalificirati. Dobro je momak. 

Ma slijepci igraju Cicečeeee

Upiši u gugl pobjednika, standardni Elite1 igrač. Dobio me u polufinalu preokretom s 1-3 jer sam kreten.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Samo da se nadovezem na first time fake shot što je nekoliko vas komentiralo u par postova prije, ako unesete fake shot prije nego sto lopta pređe pola puta između igraca koji dodaje i igraca koji prima loptu napraviti cete fake shot, ako stisnete fake shota nakon sto lopta prođe pola udaljenosti  igrac napuca loptu na 13. red tribina.

Heal to heal igra nekada jednostavno ne registrira, mislim da je taj bug dokazan vec u FIFA19.

Sombrero flick ovisi o tajmingu, ako uneste prebrzo igrac izvede heal to heal.

Nesto slicno je i s elasticom tj. o tajmingu ovisi hocete li prvo izvesti ball roll pa elastico ili samo elastico, budući da za elastico idete s gljivom u desno od kretanja igraca pa polukruzno iza igraca, a ball roll je samo desno od igraca. Nekada igra registrira oboje. 

0 0 hvala 0
11 godina
zagid3 kaže...

Samo da se nadovezem na first time fake shot što je nekoliko vas komentiralo u par postova prije, ako unesete fake shot prije nego sto lopta pređe pola puta između igraca koji dodaje i igraca koji prima loptu napraviti cete fake shot, ako stisnete fake shota nakon sto lopta prođe pola udaljenosti  igrac napuca loptu na 13. red tribina.

Heal to heal igra nekada jednostavno ne registrira, mislim da je taj bug dokazan vec u FIFA19.

Sombrero flick ovisi o tajmingu, ako uneste prebrzo igrac izvede heal to heal.

Nesto slicno je i s elasticom tj. o tajmingu ovisi hocete li prvo izvesti ball roll pa elastico ili samo elastico, budući da za elastico idete s gljivom u desno od kretanja igraca pa polukruzno iza igraca, a ball roll je samo desno od igraca. Nekada igra registrira oboje. 

Sto treba raditi kad se stisne tipka za udarac ili za dodavanje a igrac ne izvrsi unijetu naredbu?

5 godina
protjeran
FIFA 20

Uh kakve mi je protivnike dao na 17-4 (sva četiri poraza diskonekt pri mom vodstvu od dva ili tri razlike). Prvo Pro igrač Eintracta (poraz 1-3, poveo sam, zabio je tri gola iz tri šuta), a onda Elite 1 igrač iz Italije (padnem golom u 88. minuti nakon što sam prekratko vratio povratnu loptu golmanu). Velike moje predstave, oduševljen sam igrom.

0 0 hvala 0
11 godina
Arminho kaže...

Uh kakve mi je protivnike dao na 17-4 (sva četiri poraza diskonekt pri mom vodstvu od dva ili tri razlike). Prvo Pro igrač Eintracta (poraz 1-3, poveo sam, zabio je tri gola iz tri šuta), a onda Elite 1 igrač iz Italije (padnem golom u 88. minuti nakon što sam prekratko vratio povratnu loptu golmanu). Velike moje predstave, oduševljen sam igrom.

Mene zanima od kud ti volja poslije svake utakmice gubiti vrijeme i traziti informacije o svom protivniku?

5 godina
protjeran
The_K kaže...
Arminho kaže...

Mene zanima od kud ti volja poslije svake utakmice gubiti vrijeme i traziti informacije o svom protivniku?

Nije poslije nego prije. Svi bolji igrači imaju taj običaj. I deugačije se postaviš u utakmici, budeš više skoncentriran, znaš da možeš očekivati finte koje rade pro igrači. 

S druge strane, kad nađem podatak da igram protiv levata, pripremim se psihički da mogu preokrenuti i 0-3. U glqvi sam sebi favorit i laganini mi je igrati.

13 godina
FIFA 20

Mašine. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arminho kaže...
The_K kaže...
Arminho kaže...

Nije poslije nego prije. Svi bolji igrači imaju taj običaj. I deugačije se postaviš u utakmici, budeš više skoncentriran, znaš da možeš očekivati finte koje rade pro igrači. 

S druge strane, kad nađem podatak da igram protiv levata, pripremim se psihički da mogu preokrenuti i 0-3. U glqvi sam sebi favorit i laganini mi je igrati.

A da počneš malo oko žene radit?

Vidim u tvom obrascu pisanja očiti višak vremena i povećavanje e-penisa objavom rezultata na jednom inače vrlo fifa pro nastrojenom bug forumu...

Samo nam, molim te, još pojasni na koji način u onih 5 i pol sekundi učitavanja prije utakmice ti nalaziš informacije o svom protivniku i vršiš psihofizičku pripremu za utakmicu?

Oprosti flash gordon, nisam te prepoznao....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice