U 4-2-2-2 formaciji ti mogu svi biti na 10 chem.
Da, nisam uopće gledao jer sam na mjestu bakayokoa imao sissokoa pa sam ih samo prekjučer zamijenio. Čak mi u ovoj formaciji sve izgleda bolje. No ove godine sam izbjegavao tu formaciju jer sam neobjašnjivo primao dosta golova s njom. Puno zabijao ali i puno primao. Kada naletim na lika koji je dobar ne mogu igrati tko će zabiti više jer sam uglavnom lošije prolazio. No probat ću par dana igrati u ovoj formaciji jer mi je uvijek bila interesantna. Pogba mi je s CDM pozicije puno bolja kartica nego s CM pozicije. Sada sam i CAM pozicijama stavio instrukciju da se vraćaju u obranu. Možda je to prije bio problem zašto sam imao propuh u obrani?
Lako moguće jer sam ja prekjučer vratio na balanced i manje golova primam i manje mi prolaze kroz sredinu. Imao sam za cama, krila i st-ove stay forward. I onda ko kreteni, gledam na snimci, protivnik krene u rekontru, prolazi doslovno 1m od njih, oni stoje ko telci, doslovno stoje na terenu, na 40m od protivnikovog gola. Vratio sve na balanced i em mi cdmovi manje gube stamine, tj cijeli tim mi sad ima trećinu više stamine u drugom poluvremenu, i još je sredina pokrivena kak treba. I sa Sarrom sam dobio kvrgu u obrani za borit se s protivničkim napadačima lakše, tak da općenito primam manje glupih golova. U biti sam resetirao taktiku i pojedinačne instrukcije, jer sam samo promijenio formaciju na drugu i vratio nazad na ovu, tak da mi poništi sve i stavi na balanced kompletno.