FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ja nisam dobio nikakav paket možda jer mi je ovo smeće palo  da došao je za složit sbc ,a ja nemam više igrača u klubu 

evo napokon si dao vremena i otključao Jamesa i malo posložio momčad , to me čeka za sljedeću wl pa ćemo vidjet, s time da ingame mane desno, firmino u sredinu i ben yedder st.

jebeni market nije pao nego je propao, pa vvd je 310k  strašno koliko sam coinsa spljugao kad podvucem crtu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2020 22:57 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja nisam dobio nikakav paket možda jer mi je ovo smeće palo  da došao je za složit sbc ,a ja nemam više igrača u klubu 

evo napokon si dao vremena i otključao Jamesa i malo posložio momčad , to me čeka za sljedeću wl pa ćemo vidjet, s time da ingame mane desno, firmino u sredinu i ben yedder st.

jebeni market nije pao nego je propao, pa vvd je 310k  strašno koliko sam coinsa spljugao kad podvucem crtu 

Znači, ja od izlaska igre još nisam dobio niti jednu obojenu karticu osim par IF kartica koje nisu ništa vrijedile a do sada je bilo boja koliko hoćeš. Nevjerojatno. Čak niti ove bezvrijedne južnoamerikance ne mogu dobiti tipa velasco, nieto, arias itd.

16 godina
FIFA 20

Znači, VRH!!

Igram jebeni squad battle, rješavam ove ucl objective, i u jednoj tekmi riješim i asistove i golove sa ucl igračima, i taman zabijem zadnji gol sa ucl sanchom i dobijem iste sekunde kad je ušla lopta u gol onaj slavni screen 'you lost connection with ea servers....'. Naravno moj internet nije pukao, nije bio dns refresh, ništa, sve radi 1/1 osim što sam popušio 10min života, 3 završena objectivea i utakmicu.

Pišem majmunu indijskom u chatu nek napravi review utakmice, znam da može jer mi je zadnji put lik kad smo imali polusatnu chat debatu rekao da vide SVE, od igrača u svakom packu, do svake utakmice rezultata, postava, golova,sve. I sad se ovaj pravi glup jer me jebena igra disconnectala nakon primljenog petog gola....

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Zar nije trebo sinoc izac SBC za LP?! Ili je zbog korone odgoden?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Danas se nadam da dolazi wan bissaka totw kartica 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gerro kaže...
Zar nije trebo sinoc izac SBC za LP?! Ili je zbog korone odgoden?!

Srijedom izlazi. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
FIFA 20

150 ljudi na mapi. Ping ispod 50. Brz spikova i ostalih pizdarija. 

Na drugoj strani svijeta. FiFA, 1v1, delay, lag i ostalo. 

Svaka cast.

EDIT : Evo nas u 21st.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 12:31 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ostalo mi je još 7700xp za Kovu ali čini mi se da neću uspjet to riješit jer eto baš gledam objectives i praktički na svemu kaj je ostalo nemogu toliko xp- skupit? One bronze-silver-gold sam sve rijesio , jamesa ,jedino kaj mi je ostalo svi icons swaps ali to ne riješavam ,osimhen,zaniolo i odengaard, ucl i lampard i kada to sve zbrojim nemam dosta.

pa da li još nešto dolazi za riješit?ili je to to?

šteta baš bi mi pasao u momčad i eto rođak mi kaže da je jeben on ga koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

150 ljudi na mapi. Ping ispod 50. Brz spikova i ostalih pizdarija. 

Na drugoj strani svijeta. FiFA, 1v1, delay, lag i ostalo. 

Svaka cast.

EDIT : Evo nas u 21st.

Wow dodali su liniju koda koda provjeri konekciju i stavi broj ovih crtica i ispisuje random broj u nekom rasponu. Mislis da su implementirali sad mjerac pinga? Znas kak jesu cak su i prekovremene odradili radi svojih korisnika. 

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ostalo mi je još 7700xp za Kovu ali čini mi se da neću uspjet to riješit jer eto baš gledam objectives i praktički na svemu kaj je ostalo nemogu toliko xp- skupit? One bronze-silver-gold sam sve rijesio , jamesa ,jedino kaj mi je ostalo svi icons swaps ali to ne riješavam ,osimhen,zaniolo i odengaard, ucl i lampard i kada to sve zbrojim nemam dosta.

pa da li još nešto dolazi za riješit?ili je to to?

šteta baš bi mi pasao u momčad i eto rođak mi kaže da je jeben on ga koristi.

Čudno da nisi riješio do sada?

Ja sam ga riješio valjda prije tjedan dana, a neke od ovih silver i gold zadataka nisam ni dirao jer nema potrebe, a ne da mi se bezveze zajebavat ako ne moram.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Novi totw ,

sad samo molim boga da mi wan bissaka ne padne ali kakav sam baksuz brijem da bude 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Novi totw ,

sad samo molim boga da mi wan bissaka ne padne ali kakav sam baksuz brijem da bude 

Znači ovo je nakaradno. Mane dobija TIF karticu zbog jednog zabijenog gola i asistencije? Do prije godinu dana takve gluposti su bile nemoguće jer se jasno znalo sve ove godine kako se dobija nakon IF kartice SIF kartica, pa TIF kartica itd.

Nama koji smo neki dan dobili krivi pack u sbc niti ispriku nisu poslali a kamo li da bi nam dali ispravan pack koji su dobili svi ostali? Lijepo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 19:27 (movie).
17 godina
FIFA 20
Kaj je sad ovo? Za današnje SBC treba swap player. Ukupno 9 any fut swap player. Koje su sada to kartice? Jesu to one što smo ih mogli rješavati igrajući season objectives icon swaps single ili online? Kako će netko te kartice ubaciti ako ih je dao za iconu? Ono, sad ne znam o čemu je riječ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Frend mi je poslao da mu nakon svake tekme baci poruku da fut ne moze obraditi podatke i baci ga u glavni meni i da mu dnf.  sta opet kanadani briljiraju?

1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Kaj je sad ovo? Za današnje SBC treba swap player. Ukupno 9 any fut swap player. Koje su sada to kartice? Jesu to one što smo ih mogli rješavati igrajući season objectives icon swaps single ili online? Kako će netko te kartice ubaciti ako ih je dao za iconu? Ono, sad ne znam o čemu je riječ?

Ja sam stavljao one plave iz lige prvaka i prihvatilo mi, a bolje da nisam kakvi su mi usrani paketi.

Osim toga, situacija nakon patcha je nakaradna.

Ovo više nije niti smiješno niti zanimljivo.

Kao pokažu koliki je ping (u prosjeku mi se vrtio 44-50) što god on značio, a kad uđem u igru, slide show.

Trzanje, zastajkivanje, zamrzavanje na par sekundi - ako je ping 44 pokazatelj da će mi gameplay biti takav, kakav li je onda na pingu 70?!

A šlag na tortu... popodne i sad navečer ista stvar se događa.

Pobijedim partiju i izbaci me iz futa, a kad ponovno uđem dobijem poruku da sam se dissconectao i zabilježe mi poraz.

Osim što me jebe lag i trzavica, osim što me jebu panjevi sa presingom, osim što me jebu idotski golovi koje primam i kad sve to prevaziđem i nekako pobijedim, onda mi se EA posere na glavu i zabilježi mi poraz jer sam ja idiot koji voli da mu drugi seru po glavi.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam stavljao one plave iz lige prvaka i prihvatilo mi, a bolje da nisam kakvi su mi usrani paketi.

Kakvi su to debili, evo sada su ispravili i trebaju UCL kartice. Mislim, da im se takve greške događaju ne mogu vjerovati. Gledam i ne vjerujem da se traže swap kartice za neke debilne packove.

13 godina
FIFA 20

mmmmm... kak volim kad u svim ovim paketima, izlaze ove agentinske supacke kartice ko fileri, po 69-77 rating. Ovisi kak koja dode, a ispod njega 83 Haller. Predobro, najjaci promo ikad. Bas zakon igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Danas sam odigrao dvadesetak tekmi rivalsa. Nisam igrao cijeli tjedan pa rekoh da skupim nesto bodova za sutrašnje packove i usput riješim onog Jo-a. Dakle, ovaj Richarlison je najbolji ST kojeg sam imao i probao ove godine. Čudesna kartica. S njim sam zabio više golova glavom nego sa svim igračima zajedno ove godine. Uvijek na pravom mjestu. Lijeva, desna, svejedno. Lik samo trpa. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Stvarno mi fifia više nije u fokusu jer ovakvu grešku nisam napravio od 2012 godine. Nakon što je Liverpool zabio gol, RTTF Mane ode na milju. Mozak mi ne radi ili mi više nije to bitno, svejedno je, ne reagiram i ne prodam ga. Tim više jer je sinoć izašao TIF Mane koji se vrtio oko 600k coinsa a TOTY Mane se nađe za ispod 2 milje. Znači, ova RTTF kartica neće više rasti cijenom. Zabije Liverpool drugi gol i naravno kartica drži svoju milju, ne raste. Opet ne reagiram. Zabije atletico prvi gol i padne kartica na 900k, opet sam mutav. Zabije atletico drugi gol padne kartica na 800k. Zabije atletico treći gol i ode kartica na 700k. Završi tekma i padne kartica na 500k a sada je nitko neće niti za 340k coinsa. Dakle, izgubio sam 700k coinsa bezveze ili samo zato što mi to više nije bitno. Svejedno je... no negdje u dubini duše me kopka zašto ga nisam odmah prodao kao svaki put do sada? Mozda me danas EA razveseli u packovima od rivalsa i sinoćnjih sbc jer nisam ništa do sada otvorio. Teško ali opet...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Ide lagani uninstal igre. Ne treba meni da na ovo gubim vikende.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

A daj ne kenjaj, pa super si dobio hahahahahha

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Kaj je najbolje meni nije loše palo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

A daj ne kenjaj, pa super si dobio hahahahahha

Jako sam ponosan na sebe što igram ovu igru :)

6 godina
neaktivan
Juce smo mogli viditi kako se igra fifa. Drop back, i kontre. Zabijes 2 gola, i onda primis 3 za 10 minuta. Nije fifa daleko od stvarnosti. Njegov golman sve brani, a tvoj primi neke frnjoke....

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Otvorio osam packova i najbolja kartica Illaramendi a druga belotti uz standardno nekoliko ovih crnih kartica južnoamerikanaca maksimalnog ratinga 74. Kakva tuga i jad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gerro kaže...
Juce smo mogli viditi kako se igra fifa. Drop back, i kontre. Zabijes 2 gola, i onda primis 3 za 10 minuta. Nije fifa daleko od stvarnosti. Njegov golman sve brani, a tvoj primi neke frnjoke....

Je, može se i tako reći samo ja bih volio da mi se ovakva sranja događaju jednom tjedno a ne nekoliko puta dnevno. I ja za razliku od Liverpoola nemam adriana na golu već neuera, ter stegena i de geu a svi odreda rade veće gluposti od pričuvnog vratara Liverpoola koji je igrom slučaja završio na golu. Sad mi reci u zadnjih godinu dana koliko si ovakvih utakmica gledao? Sad neka ekipa kaže koliko im se ovakvih utakmica dogodilo u zadnja dva dana? Ne volim kada se izolirani slučaj koji se dogodi jednom u sezoni uspoređuje sa sranjem kojeg igram i u kojem se ovakva sranja događaju svakodnevno. Stoga, usporedba nije primjerena.

13 godina
movie kaže...
Otvorio osam packova i najbolja kartica Illaramendi a druga belotti uz standardno nekoliko ovih crnih kartica južnoamerikanaca maksimalnog ratinga 74. Kakva tuga i jad.

Neki dan su stavili SBC s tim karticama - Libertadores i Sudamericana - dva SBC-a, a u svakom 10-tak zadataka.

Neke od tih SBC-a možeš riješiti i sa običnim karticama.

Samo napominjem za slučaj da te crne ne biste discardali bezveze.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ma nek se jebu s tim crnim karticama , za složit ta dva košta svaki cca 300k, a stavili igrače sa boljim ocjenama nego iz europe, nikakve logike nema samo da napucaju nove kartice, debili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gerro kaže...

Samo sam cekal intelektualca koji ce se javit sa jednom tekmom unazad mjesec dana koja je onak zavrsila. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice