FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Šta se ono vratio buntovnik Kurt i pogurao EA kupovinom FIFA pointsa :D

I na baniranom accountu je stavil FP na pocetku. 

Nikad on ni nije radil rtg. Otvarao je on paketice samo ne na streamu.

Covjek je prije sveg ovog sranja bio PRO igrac. Da bi uso u korak sa PRO scenom moras spizdit na pocetku barem 500$-1000$ sponzorskog novca da dobijes head start za prvu WL da se sto prije verficiras. Lik ima community oko sebe od preko 20k ljudi i aktivno mu je stream gledalo 18k ljudi cini mi se. Donacije su pljustale, mislim da je samo jedan lik njemu dao preko 100E. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
FIFA 20

Obozavam ovakav draft. Super zabavno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 12:12 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

-

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 12:12 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

I Kurt opet popusi ban. .  lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

I Kurt opet popusi ban. .  lol

Ovo je sad samo dokaz kako imaju direktno nesto peotiv njega i to je to. EA je sam rekao da nemaju nista protiv novog accounta. Jucer je skupio 18k ljudi. Sljedeci stream bude skupio joa tolko.

Sad au pokazali kakva su nakupina govana ta firma. Bas me zanima sa kojin razlogom je sad baniran. 

Prvu puta sam naletio na PRO igraca u RL. Finu ekipu ima. Fini komad debila sa drop back. Napumpal sam ga sa Vardyem kojeg sam kupil za onaj Gold 5 week obj. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Prvu puta sam naletio na PRO igraca u RL. Finu ekipu ima. Fini komad debila sa drop back. Napumpal sam ga sa Vardyem kojeg sam kupil za onaj Gold 5 week obj. 

Ne znam na kaj misliš pro? Pro igrač fife ili profesionalni nogometni igrač? Lik je inače šveđanin a brani za makedonsku nogometnu repku. Samo je pro nogometaš i očito loš igrač fife..

13 godina
FIFA 20

Novi update na PC-u!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Novi update na PC-u!

Izašao je i na PS4. Tešak je preko 5GB

edit: dodana je južnoamerička liga prvaka, zato je toliko velik.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 17:41 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam na kaj misliš pro? Pro igrač fife ili profesionalni nogometni igrač? Lik je inače šveđanin a brani za makedonsku nogometnu repku. Samo je pro nogometaš i očito loš igrač fife..

Pro igrac u RL ( real life ). 

Increased impact on stamina? Koji kurac? Samo to. Nista drugo osim da pojede staminu do kraja poluvremena nece utjecat na igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 18:05 (SimeKZ).
5 godina
protjeran
FIFA 20

Pošteno

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dobili smo teski coin sink i player sink. Slozio sam par komada jer imam foddera kolko hoces. Casemiro, Cancelo i jos jedan, al sam zaboravil ime. Iz Mega packa je izletel Stepanenko UEL MOTM. Posteno. Bude za SBC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Dobili smo teski coin sink i player sink. Slozio sam par komada jer imam foddera kolko hoces. Casemiro, Cancelo i jos jedan, al sam zaboravil ime. Iz Mega packa je izletel Stepanenko UEL MOTM. Posteno. Bude za SBC.

Ja sam dobio tešku karu. 3x odigram 83+ sbc i tri puta dobijem karticu ratinga 83 i svaki put je imam uklubu. Potom tri puta odigram 82-88 sbc i tri puta dobijem 82 rating karticu i svaki put je imam u klubu. Svi 6 kartica koje sam dobio već imam i svih 6 u klubu su isto untradeable. Bacim se potom na onaj sbc za mega pack i dobijem neko govno ratinga 82. Sad ja ne znam tko je tu lud i što to oni nama daju. Ja ne vidim ništa osim frustracije.

Prebacim se danas na 4-4-2, prvi put u ovoj fifi. Ono, čisto osvježenje. Danas sam zabio toliko golova iz centaršuta koliko nisam zabio u cijeloj fifi do sada. Igram cijeli dan i izgubio sam samo jednu tekmu i mislim dvije remizirao. No primjetno je kako me igra koči. Povedem 2-0 i ne bi zabio treći gol da dubim na glavi. Prvo moram od lika primiti gol za 2-1 i tek onda smijem zabiti treći. I tako gotovo svaka tekma. Fakat ne kužim zašto to rade? U svakom slučaju ostat ću neko vrijeme na ovoj formaciji jer mi je igra ponovno postala zabavna. Igram s dvije momčadi. Kod engleza mi nedostaje jedna dobra špica a kod nijemaca jedan dobar vezni. Kad od njih složim hybrid dobijem odličnu momčad no ne troše mi se fitness kartice pa rađe igram s dvije nešto lošije momčadi.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam dobio tešku karu. 3x odigram 83+ sbc i tri puta dobijem karticu ratinga 83 i svaki put je imam uklubu. Potom tri puta odigram 82-88 sbc i tri puta dobijem 82 rating karticu i svaki put je imam u klubu. Svi 6 kartica koje sam dobio već imam i svih 6 u klubu su isto untradeable. Bacim se potom na onaj sbc za mega pack i dobijem neko govno ratinga 82. Sad ja ne znam tko je tu lud i što to oni nama daju. Ja ne vidim ništa osim frustracije.

Prebacim se danas na 4-4-2, prvi put u ovoj fifi. Ono, čisto osvježenje. Danas sam zabio toliko golova iz centaršuta koliko nisam zabio u cijeloj fifi do sada. Igram cijeli dan i izgubio sam samo jednu tekmu i mislim dvije remizirao. No primjetno je kako me igra koči. Povedem 2-0 i ne bi zabio treći gol da dubim na glavi. Prvo moram od lika primiti gol za 2-1 i tek onda smijem zabiti treći. I tako gotovo svaka tekma. Fakat ne kužim zašto to rade? U svakom slučaju ostat ću neko vrijeme na ovoj formaciji jer mi je igra ponovno postala zabavna. Igram s dvije momčadi. Kod engleza mi nedostaje jedna dobra špica a kod nijemaca jedan dobar vezni. Kad od njih složim hybrid dobijem odličnu momčad no ne troše mi se fitness kartice pa rađe igram s dvije nešto lošije momčadi.

442 je fina formacija. Dobra skroz. Ja ju igram skroz na balanced, igraci su svi na balanced. Uopce me ne jebe vise. Nema smisla pizdit na igru, ako nejde, nejde. Mislim da sam ovu WL popizdio sam jednom. Fala kurcu, izaso je novi expansion za The Division 2. Pa ce FIFA ostat samo za vikende, ako i to. 

16 godina
FIFA 20

Šta su kreteni opet usrali s patchanjem psmtr više.

3 utakmice, 30 udaraca po golu, imam 20 stativa.

Dodavanja idu u pm a ne igraču kojem sam usmjerio, igrač sa 99 finishing i 90 volej statsima puca volej na 15i red tribine sa 10m od gola, itd. Ovako usran gejmplej kak je u ove tri tekme nisam imao nikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam valjda prvi put u ovoj FIFI dobio nešto spomena vrijedno u mega packu.

MOTM Havertz i dva golmana 85, Onana i Brazilac iz Barce.

Nisu neke kartice, sve skupa 50k, ali kakve pizdarije dobivam u mega packu, ovo je jackpot.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Šta su kreteni opet usrali s patchanjem psmtr više.

3 utakmice, 30 udaraca po golu, imam 20 stativa.

Dodavanja idu u pm a ne igraču kojem sam usmjerio, igrač sa 99 finishing i 90 volej statsima puca volej na 15i red tribine sa 10m od gola, itd. Ovako usran gejmplej kak je u ove tri tekme nisam imao nikad.

Da, i meni se to večeras događalo. Pogodim stativu, odbije se u drugu stativu i ode van. Lik mi jednom opizdi i gol. I onda borba. Jednu tekmu sam išao 7/8 puta sam na gol i nisam zabio. Ili golman brani, ili stativa ili sve promašim. To mi je bila druga izgubljena danas. Na kraju me lik razvali 4-1. Moj golman 2 obrane a njegov 12. Nije fer.

11 godina
FIFA 20

Odigrao 50min utakmice ovog smeca da probam kakva je igra poslije patcha i doslovno je isto. Napravim 3 tacklea sa Vidalom Piquem i Van Dijkom ja ne mogu uzeti loptu dok on sa Saneom u CDMu napravi jedan i uzme loptu iz prve to mi je bilo dovoljno da stisnem alt+f4.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Odigrao 50min utakmice ovog smeca da probam kakva je igra poslije patcha i doslovno je isto. Napravim 3 tacklea sa Vidalom Piquem i Van Dijkom ja ne mogu uzeti loptu dok on sa Saneom u CDMu napravi jedan i uzme loptu iz prve to mi je bilo dovoljno da stisnem alt+f4.

Nakon patcha sada je to još izraženije. I ja sam primjetio da po nekoliko puta moram oduzimati loptu jer se ona uvijek nekim čudom vrati protivniku. Dva puta su me s leđa pokosili u 16m i nisam dobio penal? Ne da je čist nego 1000%. Idem na gol i lik me složi s leđa na rubu 16m. Dobijem prekršaj a lik niti žuti? Pa kako? Start s leđa a ispred mene samo golman a ja po sredini gola i on ne dobije crveni? Jesu oni čuli za neka osnovna pravila ove igre?

13 godina
FIFA 20

Kurt je napravio novi account i upravo na twitchu igra prvu partiju s polubrončanim timom.

Odličan je lik, umirem od smijeha na komentare.

Najbolja fora kad je sa fake shotom izbacio van Dijka i kaže: "poslao sam ga nazad u Celtic" :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Kurt je napravio novi account i upravo na twitchu igra prvu partiju s polubrončanim timom.

Odličan je lik, umirem od smijeha na komentare.

Najbolja fora kad je sa fake shotom izbacio van Dijka i kaže: "poslao sam ga nazad u Celtic" :)

Do ponoći će mu i taj blokirati...on je sada crvena krpa a EA bik koji ima pik na njega. Neće birati sredstva...

A pazi kako mu se klub zove?  Banned to glory

trga lika 3-0 a tek počelo drugo poluvrijeme. Lik ima momčad od nekoliko milja coinsa a kurt od 5k coinsa.. Ono, kad znaš igrati treba ti samo gamepad. Evo, izađe lik iz tekme a ima toty mbappea, vieiru, besta itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 23:28 (movie).
13 godina
FIFA 20

Upravo su mu banali kompletan stream. Kakve nakaze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Do ponoći će mu i taj blokirati...on je sada crvena krpa a EA bik koji ima pik na njega. Neće birati sredstva...

Promašio si za 5 minuta.

Upravo su ga blockali na twitchu, a lik debelo najjači u streamanju FIFE.

Imao je 15k gledatelja, a prvi ispod njega skillz 2k.

Malo sam gledao što radi i nevjerojatno je kako sa brončanima igra istu igru kao što je igrao sa ikonama.

Svaka mu čast na tome!

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

Da, baš gledam. Samo je puklo i nema ga više.. i u ovoj tekmi se sprda s likom i poveo je 1-0 i onda mrak.

edit: ne kužim zakaj su ga blokali? Kupio je igru, otvorio novi acc i igra. Ne krši nikakva pravila twitcha. U čemu je sada fora?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 0:11 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Da, baš gledam. Samo je puklo i nema ga više.. i u ovoj tekmi se sprda s likom i poveo je 1-0 i onda mrak.

edit: ne kužim zakaj su ga blokali? Kupio je igru, otvorio novi acc i igra. Ne krši nikakva pravila twitcha. U čemu je sada fora?

Fora je u donorima koji su pisali sve i svasta. Necu ni ponavljat. Twitch to ne tolerira i ban je na 24h. Mutao je, molio da ne pisu takve stvari... al jbg... ne mozes protiv toga ocito.

13 godina
movie kaže...

EA koristi Amazonove (koji su vlasnici twitcha) servere za valjda većinu, ako ne i sve svoje online igre. Pero (EA) nazove Marka (Amazon), daj makni mi ovu budalu, i eto,...

Tko se na peticu opeko i na šesticu puše.
13 godina
FIFA 20
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 1:00 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Stvarno su jadni s ovime što rade Kurtu.

Lik ustvari reklamira njihov proizvod bolje od svih streamera skupa, a bogami i njih samih, a oni ga šikaniraju i uništavaju.

Očito im se jako zamjerio, ustvari vjerojatno tom jednom liku kojeg je više puta spominjao?

Inače ne gledam twičere nego povremeno na jubitu bacim pogled na pokoji video, ali ovo jučer što je Kurt radio je bio šou.

Malo tko je sposoban tako originalan i zabavan biti.

Ilustracije radi... kad su ga jučer banirali, klinuo sam na drugu dvojicu koju mi je twitch ponudio, a to su AAskillz i Nick (mislim Nick nekakav da je bio)... AA otvara packove i gledao sam ga 30 sekundi, više nisam mogao od dosade, a Nicka uopće nije bilo nego prazna stolica hahahahaha.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Stvarno su jadni s ovime što rade Kurtu.

Lik ustvari reklamira njihov proizvod bolje od svih streamera skupa, a bogami i njih samih, a oni ga šikaniraju i uništavaju.

Očito im se jako zamjerio, ustvari vjerojatno tom jednom liku kojeg je više puta spominjao?

Inače ne gledam twičere nego povremeno na jubitu bacim pogled na pokoji video, ali ovo jučer što je Kurt radio je bio šou.

Malo tko je sposoban tako originalan i zabavan biti.

Ilustracije radi... kad su ga jučer banirali, klinuo sam na drugu dvojicu koju mi je twitch ponudio, a to su AAskillz i Nick (mislim Nick nekakav da je bio)... AA otvara packove i gledao sam ga 30 sekundi, više nisam mogao od dosade, a Nicka uopće nije bilo nego prazna stolica hahahahaha.

Je, ima lik žicu da te zainteresira jer je prvo dobar igrač a onda i zabavan lik. Jučer sam pisao kako sam se pronašao u 4-4-2 formaciji i da mi je zabavno igrati. Nije dugo trajalo. Danas čista frustracija. To kaj meni protivnički golmani brane je čudo. Idem na prvu stativu, povratna lota u peterac i golman brani, ne jednom već nekoliko puta. Otvorim tekmu s tri stative a lik prvi i jedini put opizdi po golu i zabije mi. 90 minuta lik izbije loptu na centar gdje njegov igrač stoji točno u centru terena a moja 4 obrambena oko kruga. Kao da ne smiju ući u njega. Lopta na Osimhena i lik samo trči ravno do gola jer ga više ne mogu stići. Zašto mu se to otvorilo u 90 minuti a cijelu tekmu mi nije mogao ozbiljnije zaprijetiti? Evo dva primjera, svaka tekma mi je danas takva bila. Mogao sam ih sve posnimiti i uvijek je isto. Očito sam ja glup i radim nešto krivo? Inače, 442 je formacija koja mi se sviđa. Konačno zabijam golove na centaršut što mi je do sada bilo SF. Volim ubaciti i zabiti gol glavom. Ovo je jedina formacija s kojom mi je to do sada uspjelo.

13 godina
FIFA 20

Sutra kaj otvorim, otvorim. Ako mi nedaju barem jednu SS karticu nek sisaju kurac. Mislim da imam D2 R3 nagrade i G1 nagrade. 

Nadam se da ce ih Lizardi izjebat kroz cijeli vikend sa rusenjem servera. Kad je potrebno razjebat sve, nek se razjebe sve. Igrat cemo jebeni PES kad nogometa drugog nema. Jebo te i PES mrtvi :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sutra kaj otvorim, otvorim. Ako mi nedaju barem jednu SS karticu nek sisaju kurac. Mislim da imam D2 R3 nagrade i G1 nagrade. 

Nadam se da ce ih Lizardi izjebat kroz cijeli vikend sa rusenjem servera. Kad je potrebno razjebat sve, nek se razjebe sve. Igrat cemo jebeni PES kad nogometa drugog nema. Jebo te i PES mrtvi :D 

Iskreno rade bi fifu igrao s delayom od 10 sec, nego pes :D a fifu vise nebi taknuo, onda znas koliko je sati. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice