Njubovi su jadni dok rješavaju tokene, a ja umirem od smijeha i trpam ih k'o budale :)
I ja rješavam tokene pa sam se pobojao da ću opet morat skočit do 7. divizije da ih riješim, ali kako stvari stoje prije ću morat iz 5. divizije padat namjerno u 6. jer sam na pobjedu od 5. divizije :)
Dakle, ekipa standarno gura u napad Messije, Neymare, Mbappe -oni koji imaju coinsa, a oni koji nemaju Oršić, Dembele i Adama, ali štos je što im je ostatak ekipe sastavljen od šarenih prosječnih kartica, a ne meta kartica kao što su naučili igrati i odmah se vidi razlika.
Ne da se vidi nego blage veze likovi nemaju s igrom.
Sad im neki lezilebovići ne rade sami, sad im presing nije tako učinkovit kad igraju s panjevima, dodavanja još manje.
Velika većina protiv kojih sam danas igrao je to skužila pa su patentirali najnoviju meta taktiku za debile, a to je gurni Traoreu ili Messiju na bok i samo šprintaj po liniji hahahahaha
Koji debili, ja ću se ubit.
Znači, nema više glupih golova jer oni ne znaju doći do gola kroz pas igru, a po bokovima ih izblokiram bez problema jer na sreću imam dobre bočne braniče.
Jedina stvar koja mi je danas išla jako na kurac su golmani tj. jebeno su OP.
Skoro svi imaju Ter Stegena jebenog, a što mi je taj sve danas obranio majku mu lopovsku.
Mislim da bi trebali nerfat golmane umjesto što čačkaju po udarcima u šesnaestercu.

). U drugom neki noname 83+ cm
. Ne planiram bacat igrače dalje u to, ali uvijek složim po jedan pa šta bude bude.
Svako prolece na Zvezdu mirise...