FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Njubovi su jadni dok rješavaju tokene, a ja umirem od smijeha i trpam ih k'o budale :)

I ja rješavam tokene pa sam se pobojao da ću opet morat skočit do 7. divizije da ih riješim, ali kako stvari stoje prije ću morat iz 5. divizije padat namjerno u 6. jer sam na pobjedu od 5. divizije :)

Dakle, ekipa standarno gura u napad Messije, Neymare, Mbappe -oni koji imaju coinsa, a oni koji nemaju Oršić, Dembele i Adama, ali štos je što im je ostatak ekipe sastavljen od šarenih prosječnih kartica, a ne meta kartica kao što su naučili igrati i odmah se vidi razlika.

Ne da se vidi nego blage veze likovi nemaju s igrom.

Sad im neki lezilebovići ne rade sami, sad im presing nije tako učinkovit kad igraju s panjevima, dodavanja još manje.

Velika većina protiv kojih sam danas igrao je to skužila pa su patentirali najnoviju meta taktiku za debile, a to je gurni Traoreu ili Messiju na bok i samo šprintaj po liniji hahahahaha

Koji debili, ja ću se ubit.

Znači, nema više glupih golova jer oni ne znaju doći do gola kroz pas igru, a po bokovima ih izblokiram bez problema jer na sreću imam dobre bočne braniče.

Jedina stvar koja mi je danas išla jako na kurac su golmani tj. jebeno su OP.

Skoro svi imaju Ter Stegena jebenog, a što mi je taj sve danas obranio majku mu lopovsku.

Mislim da bi trebali nerfat golmane umjesto što čačkaju po udarcima u šesnaestercu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Uzeo sam na kraju Suereza jer je istekao u 19h. Usporedjivao sam statse njih dvojice i nekako mi ovaj Agression 67 od Jovica bode u oci. Nekako sam si umislio da nece htjeti trcati i nece se trgati da uzme loptu. Suerez ima weak foot 4 ali zato moze udariti vanjskom pa to nije toliki problem. I svidja mi se Suarez jer ima bolje statse za dodavanje a to meni pase jer se dosta dodajem kada gradim akciju i malo mi zna nekad dici tlak kad igrac posalje loptu u krivu stranu a i Suarez mi bolje pase za chemistry uz Messia posto spajam la ligu i premier ligu. Uglavnom budem vidio kakav je Suarez ako ispadne tragicno los budem uzeo Jovica. Nije me bas briga za coinse jer igram iz zabave

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo napravim jedan 83+ upgrade i prvo pa musko. Ali kako se veseliti kad ja za tog covjeka nisam nikad cuo a sad mi tu iskace s 90 ocjenom...

1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...

Evo napravim jedan 83+ upgrade i prvo pa musko. Ali kako se veseliti kad ja za tog covjeka nisam nikad cuo a sad mi tu iskace s 90 ocjenom...

Nema veze, bolje si prošao nego ja. Išao složit po jedan od oba nova upgrejd sbc-a, u prvom, 82 cb liga nos, 81 milivojević (PETI u tjedan dana, iz raznoraznih packova).  U drugom neki noname 83+ cm. Ne planiram bacat igrače dalje u to, ali uvijek složim po jedan pa šta bude bude.

Više sam sreće bio u onim 2player packovima što se dobiju za po dva gola sa igračem iz svakog kluba, za one milestone-ove, tamo je malo malo uletavao 85 rated igrač.

10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Igrao malopre fifu nakon pauze od dve nedelje, zaboravio komande(jer igram pes) i znaci razvalio sam sve na koga sam naisao samo jedna nereseno. Ali ne pricinjava mi ni pobeda neko zadovoljstvo u fifi vise kao nekad. Mislim da sam se bas ohladio od fife... 

Kolko citam u PES temi... Ti i tamo trpas a nisi zadovoljan.

Koja si divizija uopce u FIFAi? 

U pesu sam odlican, imam 118 pobeda i 40 poraza, prva dovizija i fali mi samo 50 poena za sampionsku znacku koja je najvisi cilj u igri koji mozes dostici. Relativno sam kasno poceo igrati pes ove godine igram ga manje od mesec dana i zaostajem sa ekipom, svi moji protivnici imaju dosta jaci tim ali eto opet uspevam da izadjem na kraj sa njima. Sto se tice futa 4-5 divizija sa ekipom od 20-30k, obicne gold kartice. U wl sam isao  do gold 3 sa tom ekipom, mislim realno smesno jer i sam znas kakve ekipe svi imate.

A da li sam zadovoljan? Nisam, jer obe igre su pune skripte, losi serveri, citeri itd. Ne trebam ja gubiti da bih bio nezadovoljan i kad pobedim osecam nezadovoljstvo a to pogotovo u fifi osetim, secam se nekad da je bio lep osecaj u fifi kad pobedim sad mi sve bzv. 

Znaci u 200 utakmica sa omjerom od 70% pobjeda i poraza imas sampionsku znacku? Pa kolko ljudi igra? 500?

Serveri su bili tip top zadnja dva dana i danas opet drek.

10tak ljudi igra, e bas lupas sad :). Protivnika nadje za 15-tak sekundi u proseku. Probaj igrati pa reci dokle si dogurao ako mislis da je tako lako. Ja samo realno pisem, nisam fan boy ni jedne igre, igram obe. Realno je da je pes 100 godina ispred fife po gameplay-u a isto tako online je fifa 100 godina ispred pesa, jednostavno nudi dosta vise sadrzaja i zanimljivije je iskustvo. Ali dzabe mi sto je zanimljivije kad je sranje na samom terenu. Ja sam pes igrao do 2013 i bio sam uvek dobar igrac onda su usrali sa 14 i tad sam presao na fifu, od prosle godine gameplay u pesu mi je odlican i igram normalno sto mi se vise svidja.  A sve se nesto nadam da ce i u pesu napraviti nesto slicno futu na sledecoj generaciji konzola, osetim to. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Igrao malopre fifu nakon pauze od dve nedelje, zaboravio komande(jer igram pes) i znaci razvalio sam sve na koga sam naisao samo jedna nereseno. Ali ne pricinjava mi ni pobeda neko zadovoljstvo u fifi vise kao nekad. Mislim da sam se bas ohladio od fife... 

U pesu sam odlican, imam 118 pobeda i 40 poraza, prva dovizija i fali mi samo 50 poena za sampionsku znacku koja je najvisi cilj u igri koji mozes dostici. Relativno sam kasno poceo igrati pes ove godine igram ga manje od mesec dana i zaostajem sa ekipom, svi moji protivnici imaju dosta jaci tim ali eto opet uspevam da izadjem na kraj sa njima. Sto se tice futa 4-5 divizija sa ekipom od 20-30k, obicne gold kartice. U wl sam isao  do gold 3 sa tom ekipom, mislim realno smesno jer i sam znas kakve ekipe svi imate.

A da li sam zadovoljan? Nisam, jer obe igre su pune skripte, losi serveri, citeri itd. Ne trebam ja gubiti da bih bio nezadovoljan i kad pobedim osecam nezadovoljstvo a to pogotovo u fifi osetim, secam se nekad da je bio lep osecaj u fifi kad pobedim sad mi sve bzv. 

Znaci u 200 utakmica sa omjerom od 70% pobjeda i poraza imas sampionsku znacku? Pa kolko ljudi igra? 500?

10tak ljudi igra, e bas lupas sad :). Protivnika nadje za 15-tak sekundi u proseku. Probaj igrati pa reci dokle si dogurao ako mislis da je tako lako. Ja samo realno pisem, nisam fan boy ni jedne igre, igram obe. Realno je da je pes 100 godina ispred fife po gameplay-u a isto tako online je fifa 100 godina ispred pesa, jednostavno nudi dosta vise sadrzaja i zanimljivije je iskustvo. Ali dzabe mi sto je zanimljivije kad je sranje na samom terenu. Ja sam pes igrao do 2013 i bio sam uvek dobar igrac onda su usrali sa 14 i tad sam presao na fifu, od prosle godine gameplay u pesu mi je odlican i igram normalno sto mi se vise svidja.  A sve se nesto nadam da ce i u pesu napraviti nesto slicno futu na sledecoj generaciji konzola, osetim to. 

Da, da se nadovezem jos na tvoje pitanje... Da sa 1000 poena imas sampionsku znacku ali je jako tesko skupiti 1000 poena jer za pobedu dobijes 3/4 toliko izgubis ako igras nereseno a ako izgubis gubis po utakmici i do 12 poena.

A u fifi u wl sa 30 utakmica si u top 100,bas glupo poredjenje si napravio. 

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...

Nema veze, bolje si prošao nego ja. Išao složit po jedan od oba nova upgrejd sbc-a, u prvom, 82 cb liga nos, 81 milivojević (PETI u tjedan dana, iz raznoraznih packova).  U drugom neki noname 83+ cm. Ne planiram bacat igrače dalje u to, ali uvijek složim po jedan pa šta bude bude.

Više sam sreće bio u onim 2player packovima što se dobiju za po dva gola sa igračem iz svakog kluba, za one milestone-ove, tamo je malo malo uletavao 85 rated igrač.

Ovaj 83+ ti je ok deal u ovom trenutku. Isplati se 5 komada slozit i otvorit. Ako nis drugo jedan wo ce biti sigurno. Ja sam planirao 5 komada ali kako sam dobio u prvom sam odustao jer znamo kakva je kocka. :D

17 godina
neaktivan
ruya kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Da, da se nadovezem jos na tvoje pitanje... Da sa 1000 poena imas sampionsku znacku ali je jako tesko skupiti 1000 poena jer za pobedu dobijes 3/4 toliko izgubis ako igras nereseno a ako izgubis gubis po utakmici i do 12 poena.

Da za 30 utakmica u 3 dana iltiga 62h u kojih moras spavat, jest i zivjet. Drugo dok izgubis, izgubis nema sad cu 4 za redom dobit. Losa usporedba. Lose je uopce ici usporedivat pes i fifu. Pogotovo u oline modu. Signgle jos kako tako ali online sasvim drugi svijet.

13 godina
FIFA 20

Cicek ti je odgovorio. 

Lik kurtoncina od igraca a ide 30-0. Koja komedija jbt. Da nema ove ikone i TOTY drkadzije koji pogode gol sa mjeseca pao bi u normalnom tijekj tekme. 

Pogodio je u 88min sa Garrinchom sa 20m za 2-2.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
cicek kaže...
ruya kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Da za 30 utakmica u 3 dana iltiga 62h u kojih moras spavat, jest i zivjet. Drugo dok izgubis, izgubis nema sad cu 4 za redom dobit. Losa usporedba. Lose je uopce ici usporedivat pes i fifu. Pogotovo u oline modu. Signgle jos kako tako ali online sasvim drugi svijet.

Ok, koliko dobrom fifa igracu treba utakmica da skupi 2000 bodova ili koliko vec treba da bude u diviziji 1? Eto ti super poredjenje. Nije mi bio cilj nikakvo poredjenje, Sime je to pokrenuo. Svi i koji u fifi imaju 70% pobeda igraju logicno diviziju 1.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ugasena jos jedna nada da ce biti elite. Steta sto je bila ugasena golovima i pasevima s okreta i sto je POTM ben kreten poceo zonglirati(tad loptu tvoj igrac ne prepoznaje) i s okreta s voleja iz nekih 20metara pogodio stativu i gol. Putanja lopte je bila znanstvena fantastika. Ali dobro i to sam progutao i izjednacio u 85'. Ali moji igraci su na izmaku snaga, gledam dal nije mozda team press ukljucen, nije... Dobro je, i tad u 93', bezidejna lopta na mbbapea kojeg cuvaju dva moja igraca, dva moja igraca od kojih je jedan kante. Taj isti kante koji ubija mene po terenu sad gleda... I gleda on i kad ovaj zapuca tad on radi neki challenge, da nebi bilo da nije. Fuj fuj fuj... Moglo me nakon 1:0 dc-at i ustedjet mi vrijeme. Ovako se vidi puni ocaj rjesavanja situacije od strane EA-a i nikog drugog nego li EA-a. Cisto skriptiranje koje favorizira jednog igraca.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...
cicek kaže...
ruya kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Ok, koliko dobrom fifa igracu treba utakmica da skupi 2000 bodova ili koliko vec treba da bude u diviziji 1? Eto ti super poredjenje. Nije mi bio cilj nikakvo poredjenje, Sime je to pokrenuo. Svi i koji u fifi imaju 70% pobeda igraju logicno diviziju 1.

Ja sam igrao div 1, 3 ili 4 utakmice. To jos kad je fifa izasla. Ali tu trebas zivjet i vjezbat svakodnevno da ostanes tamo. Pao sam cim sam poceo fifu igrat samo vikendom. Nemos usporedivat. Ja sam isto bio samo pes pes do onda dok nisu zajebali. Iskreno vise se ni ne sjecam kad je to bilo. Znam da sam cak i jedan turnir u pesu držao u jendom kaficu, jos su me pitali pa koji vrag sto ne igras fifu. Tad je pes bio bolji i inovativniji, ali ne mogu oni taj kontinuitet drzat. Samo oni znaju zasto. Od tad sam na fifi i prvih par godina sam fakat probao oboje i uvijek bi fifa prevagnula. Moralo bi biti ono pravilo, veca konkurencija, veci skill gap.. Cisto zato ako igra vise ljudi, postoji vise onih koji ce otici s "vjezbanjem" igre u ekstreme i samim time podici skillgap. Plus ne znam kakvi su serveri na pesu...

13 godina
FIFA 20

PES Online i FIFA su dva razlicita svijeta. Jedan postoji drugi je tu negdje sa ljudima. Div1 je teski grind... Moguc, al teski. Opet sa deuge strane PES dijeli igrace sakom i kapom. Ovdje moras imat jebacke srece.

Evo jedan friski los. Sad moram dobit sve 4 za redom ako hocu elite. Ako niste znali, lucas moura je bog i batina u oduzimanju lopte. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

A gledajte ovo sto sam nasao. :D

Prije ove zgube sam igrao protiv ovog lika, prica stalno da zavrsava elite.

https://www.twitch.tv/isaacyyy

Kad zavrsi stream cu potrazit snimku da cujem sta je pricao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 21:59 (cicek).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

u ovoj igri je bitno naglasiti da je jedini napredak uloženo vrijeme plus ono najbitnije, jako puno para za packove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u ovoj igri je bitno naglasiti da je jedini napredak uloženo vrijeme plus ono najbitnije, jako puno para za packove. 

I to je tesko vidljivo kad se moras nauciti na 1000 razlicitih gameplaya. Jedan koji sam igrao u petak bez delaya i ovaj fifty shades od delay preko vikenda. :D

10 godina
cicek kaže...

Ja sam igrao div 1, 3 ili 4 utakmice. To jos kad je fifa izasla. Ali tu trebas zivjet i vjezbat svakodnevno da ostanes tamo. Pao sam cim sam poceo fifu igrat samo vikendom. Nemos usporedivat. Ja sam isto bio samo pes pes do onda dok nisu zajebali. Iskreno vise se ni ne sjecam kad je to bilo. Znam da sam cak i jedan turnir u pesu držao u jendom kaficu, jos su me pitali pa koji vrag sto ne igras fifu. Tad je pes bio bolji i inovativniji, ali ne mogu oni taj kontinuitet drzat. Samo oni znaju zasto. Od tad sam na fifi i prvih par godina sam fakat probao oboje i uvijek bi fifa prevagnula. Moralo bi biti ono pravilo, veca konkurencija, veci skill gap.. Cisto zato ako igra vise ljudi, postoji vise onih koji ce otici s "vjezbanjem" igre u ekstreme i samim time podici skillgap. Plus ne znam kakvi su serveri na pesu...

Pa ja sam sve do fife 19 uvek igrao diviziju 1 i cesto je osvajao dok je bio stari nacin bodovanja. U fifi 18 sa silver timom usao u diviziju 1. Jednostavno tad sam imao volju za igrom, ali zadnje dve godine su me ubili u pojam sa svim sranjima tako da mi se i ne mili igrati, eto igram od pocetka sa ekipama od 30 k a na jednom acc imam jace od milion koinsa, probacu da skupim 2 M preko marketa i prodati za pare, jbo ea i njihovo smece od igre, gde nista ne radi kako treba. Skripting, momentum, lag, serveri, bagovi ma precesto je sranja, sad je gameplay prespor, taman se naviknem oni ubrzaju sve leti. Jedan dan sve gazim drugi dan ne mogu 3 pasa dodati, pa cek koga oni prave budalom. 

13 godina
FIFA 20

Jovic direktor. 4 tekme WL, 8 komada. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...

PES Online i FIFA su dva razlicita svijeta. Jedan postoji drugi je tu negdje sa ljudima. Div1 je teski grind... Moguc, al teski. Opet sa deuge strane PES dijeli igrace sakom i kapom. Ovdje moras imat jebacke srece.

Evo jedan friski los. Sad moram dobit sve 4 za redom ako hocu elite. Ako niste znali, lucas moura je bog i batina u oduzimanju lopte. 

Hoces reci da je ea lopovska firma pa ne daju nista nego cekaju da kupis pointse, uveli su 5% takse da ljudi tesko zarade i na marketu. Govna bre. Od mene nikad nisu dobili ni 1 euro i nikad nece ni dobiti. U pesu sam prosle godine ulozio 10e kupio nesto koinsa. Pes daje ali sve zavisi eto ja nemam ni blizu ekipu kakvu zelim ako hoces top igrace trebaju ti koinsi a koinse je gotovo nemoguce zaraditi u igri... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 22:29 (ruya).
17 godina
FIFA 20

Ona tekma kad rezultat ne odražava situaciju na terenu. Kad sam vidio sastav na uvodu, usro sam se. Ali se lik pogubio u svojim pokušajima driblanja na centru i prekombiniranjima. Prvih 45min nije došao do mog gola... Onda skrumpa iz dva odbijanca gol, ali, znam da sam već naporan, Kane otac Bog igre, je 2x odneo VanDajkića takvom silom da je stigao i zabit jednom i jednom asistirat. Brutalan finišer i brutalno moćan igrač 16erca.

Još 1 win i G3 i meni dosta za ovaj vikend.

cicek , ja sam se preporodio doslovno sa promjenom taktike i kombinacijom Koeman 55-60min, headliners Delaney ostatak igre. Obojica su brutalni cdm-ovi od gola do gola, Kante mi je stalno iza, ova dvojica idu od gola do gola i trpaju otpatke u gol, i metu protivničke vezne. Taktiku stavio na balanced tako da stamine imam cijelu tekmu bez pol frke. Preporod. I moje igre i rezultatski. Do sad sam igrao 41212, sad sam na 442 klasikaneru. A da ne spominjem da sam pitanje drugog cb-a riješio time da mi je netko drugi morao reć nakon 400 tekmi s desaillyem i patnjom sa scream piqueom, da stavim Desaillya na cb. Krakat, brz, jak, visok, sve, al sve. Odlično ukombiniran sa Riom. Sad još moram Marcela zamijenit nekim boljim i bržim lb-om, fali mi još Brescia u liga sbc-u serie a, pa ćemo vidjet kakav je onaj drugi brazilac tamo, izgleda brutalan po ocjenama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 22:39 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Evo samo neki od golova kakve je doktor nekad zabijao 😛

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Neki recap ove WL. 

Izgubio sam match za 21 win na penale. Ono kaj je najbolje u tim penalima da sam dva puta pogodio stranu, obranio, al je moj Ter Stegen nagural loptu u gol nakon toga. DVA PUTA ZA REDOM :D :D Lik mi salje poruku poslije tekme i pita jesam dobro :D :D 

20-8 ova WL. 

Shvatio sam da uvijek userem tamo negdje izmedu 10 - 15 tekmi jer tu nakupim 3-4 poraza jer pokusavam stic odigrat sto vise a na kraju sam sebe sjebem. Par DCeva neocekivanih i eto me opet na 4-5 poraza koja tehnicki nisu trebala biti tu. Poceo sam WL sa Zolom i Wijnaldumom. Zavrsio sa Petitom i Jovicem. 

Jovic - Moram rec da kartica vrijedi svakog coinsa. Brz na lopti, uvijek na pravom mjestu. Sa hunterom ima dobru špricu i sa pravilnim koristenjem L2 nemres ga skinut sa lopte da ga jebes. Stvarno su lika slozili ko životinju. 10/10 za value koji sam ulozio i dobio od njega. 

Petit - Kartica koju sam cesto dobival u draftu. Znal sam kaj me ocekuje. Ovo je njegova middle verzija. Fizicki je poveci na terenu, sa 92 agresijom ide ko kombajn. Prisutan u pas igri dok Kante cuva leđa. Dobio sam na kraju i bolje nego kaj sam htio. M/H igraca koji je sposoban prenest loptu a defanzivnu ulogu odraduje fenomenalno. 

Od ovog zadnjeg patcha znamo da su drkali po obrani i po paceu. Iz tog razloga sam vratio Scream Piquea nazad u ekipu i Varane najvjerovatnije ide na market. Od pocetka meni odlicna kartica. Lik je sve prisutan, mete ispred sebe. Jebe ga malo kaj je ko jebena tuzna vrba pa imam osjecaj da ce se svako malo prekrenut na bok. Al' je ovih zadnjih par 5 ili 6 tekmi odradil kak treba. 

Steta, jos jedan produzeni vikend bez elite ranka. Kolko mi se cini TOTW bi opet mogao biti prosjecan. Firmino, Mina i takvi budu dobivali IF. Tak da G1 je ok.... 2x jumbo rare players, mozda ovaj put ne bude Naingolan jebo ih ja. 

Nije mi jasno zasto WL ne moze trajat od Petka do Ponedjeljka. Stvarno je to idealno. 4 dana imas za odigrat, najbolji omjer po mei ako vec mora bit tako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 23:08 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...
cicek kaže...

Pa ja sam sve do fife 19 uvek igrao diviziju 1 i cesto je osvajao dok je bio stari nacin bodovanja. U fifi 18 sa silver timom usao u diviziju 1. Jednostavno tad sam imao volju za igrom, ali zadnje dve godine su me ubili u pojam sa svim sranjima tako da mi se i ne mili igrati, eto igram od pocetka sa ekipama od 30 k a na jednom acc imam jace od milion koinsa, probacu da skupim 2 M preko marketa i prodati za pare, jbo ea i njihovo smece od igre, gde nista ne radi kako treba. Skripting, momentum, lag, serveri, bagovi ma precesto je sranja, sad je gameplay prespor, taman se naviknem oni ubrzaju sve leti. Jedan dan sve gazim drugi dan ne mogu 3 pasa dodati, pa cek koga oni prave budalom. 

Dada sranje zesce. Sve je to marketing i zubima drze musterije. Zato im i treba skripta. Treba se onaj najlosiji osjecati da moze dobiti onog najboljeg ali za to ti trrbaju top igraci. E i to je jedna jebena taktika koja je sasvim razumljiva za posao tipa fut i paketici. Ali, eto sranja, zbog losih servera te taj konj nakanta. Mozda zapravo ni serveri nisu losi, nego ta kompezacija laga radi sranja. Ja sam sasvim siguran da ja delay nebi smio imat. Nikad moj internet nije radio sranje ni u jednoj igri. E sad dal je taj lag kompenzacija nuzno zlo u biznis smislu? Moguce. Sve u svemu posao im cvate i oni vrte lovu. Dogodine bez mojih bjednih 60e. 

@jopis probat cu :D samo daj neke instrukcije isto

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 23:21 (cicek).
17 godina
neaktivan
FIFA 20

hahah cu samo rec. :D

1 0 hvala 0
10 godina
cicek kaže...
ruya kaže...
cicek kaže...

Dada sranje zesce. Sve je to marketing i zubima drze musterije. Zato im i treba skripta. Treba se onaj najlosiji osjecati da moze dobiti onog najboljeg ali za to ti trrbaju top igraci. E i to je jedna jebena taktika koja je sasvim razumljiva za posao tipa fut i paketici. Ali, eto sranja, zbog losih servera te taj konj nakanta. Mozda zapravo ni serveri nisu losi, nego ta kompezacija laga radi sranja. Ja sam sasvim siguran da ja delay nebi smio imat. Nikad moj internet nije radio sranje ni u jednoj igri. E sad dal je taj lag kompenzacija nuzno zlo u biznis smislu? Moguce. Sve u svemu posao im cvate i oni vrte lovu. Dogodine bez mojih bjednih 60e. 

@jopis probat cu :D samo daj neke instrukcije isto

Bas tako, ja uzmem svake godine i fifu i pes i igram malo jedno malo drugo. U obe igre ima sranja ali sta mozemo situacija je takva nazalost, dok god ea puni kasu dobijacemo ovakav poluproizvod jbg. 

10 godina
FIFA 20

Evo udjem sad u rivalse prva utakmica jebeni citer sa bronzanim timom. Pu majku im... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 20

Ja probao jednu koliko lagga zavrsio van terena izgasio ps4

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Vidi ti taj dream team xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...

A cuj rekao si da imas milju i nes coinsa. Isto bi moj izgedao da sve tredable igrace prodam i sjedim na coinsima. Tim ima najmanje veze, po nekoj logici je mozda cak isplativije igrat s slabijim timom da lakse skriptu aktiviras. Ali to su sve opet one kockarske finte "sad mora dat". :D

10 godina
cicek kaže...
ruya kaže...

A cuj rekao si da imas milju i nes coinsa. Isto bi moj izgedao da sve tredable igrace prodam i sjedim na coinsima. Tim ima najmanje veze, po nekoj logici je mozda cak isplativije igrat s slabijim timom da lakse skriptu aktiviras. Ali to su sve opet one kockarske finte "sad mora dat". :D

Ma ne, nema veze sa skriptom jacina ekipe jer mi se sranja konstantno desavaju. Inace ovo mi je drugi acc. Kad napravim 2M sklopicu nesto pa cu probati ali ne verujem da ce mi biti nst bolje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice