Zašto misliš da mora kompenzirati nekom? Nemam takav osjećaj. Igrao sam protiv likova koji streamaju naše utakmice na Twitchu, kasnije gledao iste i nisu kukali na delay. Ja mislim da vi to preuveličavate, može biti mali problem, može vas koštati jednog gola u tri utakmice, ali da vas to toliko sputava... E da, igrao sam i u Zagrebu tri mjeseca, isto bez ikakvih problema. Meni se to više čini kao da vi tražite krive u nečemu drugom, nego u svojoj igri. Ono, svi ste Elite igrači, ali vam xy faktori ne daju da to pokažete.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto misliš da mora kompenzirati nekom? Nemam takav osjećaj. Igrao sam protiv likova koji streamaju naše utakmice na Twitchu, kasnije gledao iste i nisu kukali na delay. Ja mislim da vi to preuveličavate, može biti mali problem, može vas koštati jednog gola u tri utakmice, ali da vas to toliko sputava... E da, igrao sam i u Zagrebu tri mjeseca, isto bez ikakvih problema. Meni se to više čini kao da vi tražite krive u nečemu drugom, nego u svojoj igri. Ono, svi ste Elite igrači, ali vam xy faktori ne daju da to pokažete.
Zato jer je EA potvrdio da postoji lag kompenzacije. Zato jer su patentirali DDA. Zato jer mi naleti dobre volje nakon par dobrih gejmova idu na zivce. Imas par postova iznad kako mi je lopta prosla kroz golmanovu ruku, nakon sto je Neymar koji je 105min trcao ko gazela pretrcao obranu i zabio kroz golmanovu saku. Zato jer sam bezbroj puta dozivio da mi igra bira krive animacije ili da se igrac sprema na pass kao da ide na putovanje koje traje mjesec dana. Zato jer bi redovito pucao mlohave udarce u razdoblju od 9 ujutro do 11 navecer. I to je sve bilo do ove WL kad mi je nekim cudom sve ok. Ali samo zato jer sam igrao u kasnom terminu. I opet kako mi je sve bilo ok ne dodem ovde i prodajem muda pod bubrege.
Zato jer je EA potvrdio da postoji lag kompenzacije. Zato jer su patentirali DDA. Zato jer mi naleti dobre volje nakon par dobrih gejmova idu na zivce. Imas par postova iznad kako mi je lopta prosla kroz golmanovu ruku, nakon sto je Neymar koji je 105min trcao ko gazela pretrcao obranu i zabio kroz golmanovu saku. Zato jer sam bezbroj puta dozivio da mi igra bira krive animacije ili da se igrac sprema na pass kao da ide na putovanje koje traje mjesec dana. Zato jer bi redovito pucao mlohave udarce u razdoblju od 9 ujutro do 11 navecer. I to je sve bilo do ove WL kad mi je nekim cudom sve ok. Ali samo zato jer sam igrao u kasnom terminu. I opet kako mi je sve bilo ok ne dodem ovde i prodajem muda pod bubrege.
Nije kroz ruke nego kroz palac/preko palca. Sasvim normalna situacija u nogometu. Kao i ta da Neymar pobjegne stoperima u 105. minuti. Da ti je Mbappe igrao stopera bilo bi 60-40 za tebe, a to što je on na odličnu loptu u prostor tebi pobjegao ne vidim problem. Čuj pucao mlohave udarce, ma nemoj. Eto, lag i kompenzacija je kriva za tvoje mlohave udarce, a ne činjenica da je posljednjim patchom povećana efikasnost udaraca.
Nego, ti uključi stream pa da cijeli svijet vidi kako te EA krade na putu do Elite. Izvini, ali ovim me nisi uvjerio da si u pravu, već da nisi dovoljno dobar i da moraš još vježbati.
Sad mi je žao što nisam snimio onu utakmicu kad bi igra stala na par sekundi i onda brzo premotavanje akcije.
To nije bio slučaj u toj utakmici nego pravilo koje se događalo svakih pola minute.
Isto tako i utakmica o kojoj sam pisao kad sam završio više nisam mogao ući u igru uz objavu da EA serveri nisu dostupni.
Kad sam nakon pola sata ušao u igru sam dobio onu poruku za discconect.
Ista stvar mi se dogodila prošli ili pretprošli vikend, samo sam tada pobijedio tu utakmicu, ali na kraju dobio poraz jer oni valjda resetiraju servere nedjeljom, nemam pojma, idioti.
Uglavnom, lag i delay su postojani u ovoj FIFI, barem kod mene i to je više nego očito.
Počevši od povremenog trzanja i zastajkivanja, od ponašanja igrača gdje su svi kao tenkovi koji se jedva kreću po terenu pa do pogrešnih pasova, loših reakcija i sl.
Zbog toga vrlo vjerojatno ponekad i dolazi do krivog prikaza animacija gdje lopte prolaze kroz modele igrača.
Kod jednog igrača, gjde je kompenzacija bila bolja je vjerojatno animacija u redu, ali kod drugog koji je imao kašnjenje tj. delay, ta animacija izgleda drugačije.
To je moja pretpostavka.
Oprosti ali sad ti morma rec da seres gluposti. Ne znam kaj da ti drugo kazem. O cemu ti pricas covjece? Kompenziranje je sam EA priznao i na takav nacin im radi online. Tocka.
Koje si to "nase" gledao? One "nase" kaj su po Austriji i Njemackoj. To su sve samo ne nasi.
Nista se ne preuvelicava. Tako je. DDA mogu prezivit i shvatit kad se dogada, ali ne mogu shvatit kad ja dam komandu za heel to heel a moj Son ostaje stajat. Napravim fejk shot da si oslobodim prostor, moj igrac ju nabije u tribine. Napravim ball roll, moj igrac to ne registrira vec nastavi pravocrtno trcat tocno i branica. Oduzmem loptu protivniku, hocu vratit golmanu loptu, to se ne dogodi.
Sve mi reci samo mi nemoj rec da Delaya nema.
Nismo svi elite, ali nas ima ovdje koji kad nademo vremena napikiramo elite rang.
Utakmica sa slika. Krene sa zestokim delayom. Sad ces pitat kak znam. Kad krene tekma ja vratim loptu do stopera ili Kantea i probam ball roll, ako ne registrira u toj sekundi kak ja drzim, desnu gljivu znam da sam najebo. Tekma je krenula tak da je on gurao na bogca Neymara i Ben yeedera na bokove dok ovima pluca nisu kolabirala. Jednom je prosao, ja uklizem sa Varaneom, lopta ude u njegov blok i odbije se skroz do centra. U tom trenu se javlja sudac i svira penal + crveni. Genijalno. Tekma ode u produzetke i tu tek dok su njegovi umrli sam uspio proletit kroz obranu sa Silvom i pikirat go.
Zasto stavljam ovu tekmu? Zato jer sam na njegov bunker ja igral bez ball rolla, bez heel to heela i bez bicikla. Sad ces pitat kak bez toga. Pa zato frende jer mi igra ne registrira komande koje napravim. Da sam imal to, imal bi eksplozivnost napadaca da se prosecem kraj njegovog Piquea ko kraj stupa.
Ili ne znas kaj je delay, a posto igras preko wifia reko bi da igra kompenzira vecinu putu u tvoju korist. Sry, ali tak funkcionira lag kompenzacija u ovoj igri.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Zašto ti onda ne igraš preko WI-Fija?
*Mislio sam na svoju utakmicu protiv streamera gdje frajer izgubi i ne žali se na delay. Uostalom, zar nije jednostavnije da streamaš utakmicu i uvjeriš nas ovdje da ti EA ne da do Elite, umjesto što svaki vikend isto pišeš i kukaš.
Zašto ti onda ne igraš preko WI-Fija?
*Mislio sam na svoju utakmicu protiv streamera gdje frajer izgubi i ne žali se na delay. Uostalom, zar nije jednostavnije da streamaš utakmicu i uvjeriš nas ovdje da ti EA ne da do Elite, umjesto što svaki vikend isto pišeš i kukaš.
Zasto bi igrao preko WiFia? Zato da exploitam, ako to je exploit? Imam 10m LAN kabla koji kosta 30-40kn.
Ne, nije jednostavnije jer stream uzima bandwith. Jos bi trebao imat stream upaljen kako bi iso dokazivat delay. Ne, ja ne uvjeravam da mi EA neda do elita jer sam sam doso do Elitea. Konekcija mi neda. Kako sam u petak 10 utakmica mogao odigrati uz minimalni ili nikakav delay? Izgubio jednu utakmicu jer sam izgubio konekciju na EA servere ( Dok u isto vrijeme na laptopu i mobitelu sve normalno radi ).
Jos jednom kazem, ja do elitea mogu. Kad imam vremena i konekcija sa protivnikom me posluzi bez problema. Kad vidim da Bernardo Silva sa skoro pa savrsenim dribling statsima ima pokrete ko Fazio a Zola koda ima prikolicu, odma mi nije dobro.
Ova igra da ima isti gameplay u 99% utakmica, bila bi doslovno savrsena. Pucao bi me kuki jel mi Son promasio gol sa 5m ili sam pretjeral sa cackanjem lopte. Jer bi znao da je moja greska. Al' kad mi igra ne registrira moje inpute, a-a, nece ici.
Imas Inceptiona, Nick - RTTF, Kurt... sve ljudi koji i ako dozive poraz u vecini slucajeva im igra kasni sa inputom. Pogledaj video od Inceptiona gdje radi review POTM Ben Yeedera gdje covjek zeli napravit heel to heel a Ben Yeeder ode direktno u golmana. Ili mu igrac napravi viska pokreta kod stopanja lopte.
Kaj se tice nasih ''streamera'', pola ih je toksicno do te mjere da im je za svaki poraz kriv EA. Ne znam jesi primjetio, ja dobijem tekmu po par golova razlike pa serem. Velika razlika.
Nije kroz ruke nego kroz palac/preko palca. Sasvim normalna situacija u nogometu. Kao i ta da Neymar pobjegne stoperima u 105. minuti. Da ti je Mbappe igrao stopera bilo bi 60-40 za tebe, a to što je on na odličnu loptu u prostor tebi pobjegao ne vidim problem. Čuj pucao mlohave udarce, ma nemoj. Eto, lag i kompenzacija je kriva za tvoje mlohave udarce, a ne činjenica da je posljednjim patchom povećana efikasnost udaraca.
Nego, ti uključi stream pa da cijeli svijet vidi kako te EA krade na putu do Elite. Izvini, ali ovim me nisi uvjerio da si u pravu, već da nisi dovoljno dobar i da moraš još vježbati.
Ako ti gledas normalne situacije u nogometu. Koje nogomet ima jebene veze s ovom igrom? Jedino sto je povezano su imena igraca. DOk ce bit simulacija, tad ce nestat i competetivnog igranja. Jer ako gledamo normalne situacije na terenu. Kante se poskliznuo sad pred koju utakmicu. Zasto se ne klizu na fifi? Zato jer elementarnih utjecaja ne smije biti u igri tipa fifa. Zato jer bi ti utjecali dali pravo na maksimalnu manipulaciju rezultata. Zato u fifi vlada zakon brojeva i zakon nula i jedinica. Nema tog programera na svijetu koji ce ti isprogramirati igru da igra registrira da je lopta okrznula palac noera, a da nije promjenila putanju ili barem malo izgubila na brzini. Nema ga zato jer bi ti trebalo racunalo od 2milje kuna da to upce izracuna. Zato je 0 ili 1 ili ga je pogodila lopta u tijelo ili nije. Noera je pogodila i nije apsolutno reagirala na taj kontakt. Imas također snimku gdje lopta u zraku mjenja rotaciju nicim izazvana samo kako bi otisla dalje od mog igraca.
Ja ti doslovno snimam sve situacije koje se desavaju i stavljam ovdje, ne smimam svaki put jer mi se ne da uploadat na yt bas svaki puta. Imas sliku pred pola sata gdje mi je latency na minimumu. Žično sam spojen. Jedino je razlika sto sam drkao po portovima pa me spaja na EU server bez obzira na kvalitetu. Do pred koji dan bi mi sve tekme bile u zelenom i jebao bi ježa tek u igri. A ovo za WiFi mi tako smrdi da ti ne mogu opisat, al opce mi se ne da o tome raspravljat.
A to da neymar bjezi stoperima si napisao i u pravu si, rekao bi ti netko tko razmislja ko ti. Ali ako krenes razmisljat s logicnog aspekta. Dal neymar ima staminu 79 u stvarnom svijetu? Nemas pojma jer mu ne pise u zdrastvenom kartonu stamina=79, a nema ni iznad glave crticu koja se smanjuje kako igra. Samo u fifi postoje ti brojevi koje oni dodjeljuju i ako igrac ima 79 stamine i trci cjelu tekmu gore dole, on mora prestat trcat punom brzinom vec u 70-80min, jer bi igra morala reci e sad si potrosio tih 79 i dalje setaj. Kao sto moj son sece kad se istrci i nece pobjec ni stoperu s 64 speed statsa. Zato mi nemoj pisat "najnormalnija" situacija u nogometu jer fifa nije nogomet, fifa je fifa i ne možes mjesat kruske i jabuke.
Eto, a ti mene nisi uvjerio da imas 17 pobjeda i 2 poraza, igrajuci preko wifija. :)
Pa dogovorite se vas dvojica, jel Wi-Fi pomaže ili odmaže?
Mene je prije dva mjeseca na 13-0 i 2:0 za mene izbacilo i upisalo mi poraz. Kasnije u istoj toj WL još jednom izbacilo i poraz. Poslije toga sam dvije vikend lige igrao s nevjerovatnim lagom, gdje mi je svakih 25 sekundi sve zakočilo po 10 sekundi i naglo ubrzalo. Primio sam sigurno 20 golova zbog tog. I opet bio Gold1 ili Elite 3, slagat ću te. Onda sam poludio, nazvao internet operatera i sutra su mi došli i nešto popravili. Nakon toga se takav lag više nikad nije pojavio. Kabl ne mogu dovući jer mi je PS u dnevnom boravku, a Wifi router u sobi udaljenoj 25 metara.
Za Neymara... Ne znam, ja vjerujem da ga drži na stay forward i ne ide u glupe sprintove s njim pa mu ostane stamine. Tako meni Aguero i Mane mogu sprintati u 105. minuti bez problema, doduše ne znam kolika im je stamina.
Mene je prije dva mjeseca na 13-0 i 2:0 za mene izbacilo i upisalo mi poraz. Kasnije u istoj toj WL još jednom izbacilo i poraz. Poslije toga sam dvije vikend lige igrao s nevjerovatnim lagom, gdje mi je svakih 25 sekundi sve zakočilo po 10 sekundi i naglo ubrzalo. Primio sam sigurno 20 golova zbog tog. I opet bio Gold1 ili Elite 3, slagat ću te. Onda sam poludio, nazvao internet operatera i sutra su mi došli i nešto popravili. Nakon toga se takav lag više nikad nije pojavio. Kabl ne mogu dovući jer mi je PS u dnevnom boravku, a Wifi router u sobi udaljenoj 25 metara.
Za Neymara... Ne znam, ja vjerujem da ga drži na stay forward i ne ide u glupe sprintove s njim pa mu ostane stamine. Tako meni Aguero i Mane mogu sprintati u 105. minuti bez problema, doduše ne znam kolika im je stamina.
Dal ti citas prije nego pocnes s baljezganjem? Napisao sam ti da je cjelu tekmu s njime trcao i fintirao. U 105' min bilo koji igrac u fifi koji ima ispod 90 stamine crkava. Jedino ako ga nisi uveo s klupe. Jos bi razumio da je pocetak drugog poluvremena produzetaka, pa ima onaj mali boost stamine sto se dobije nakon poluvremena, ali je kraj prvog poluvremena u kojem je opet trcao s njime ko budala i ovaj jos ima snage to pretrcat i pucat kroz ruku(palac).
Na kompu WIFI odmaze i to sam siguran. Cisto zbog fps-a. Kako je na plejki max 60 i nikad nisam igrao na plejki to ne bih znao.
"Primio sam sigurno 20 golova zbog tog. I opet bio Gold1 ili Elite 3, slagat ću te." - malo mi nekak racunica ne odgovara. to je ili po 2 gola u 10 tekmi, ili taj odlucujuci gol u 20 tekmi... tak da malo ti smrdi ta izjava.
Daj nekvu sliku zabaci di se vidi taj tvoj wifi podvig. :)
Ja sam ovu wl završio na 17-7, igram na pc. Toliko mi se zgadilo da nisam htio ni do 20w jer sam bio blizu da obrišem klub i ugasim acc. Imao sam omjer 13-2, onda mi dolazi 5-6 tekmi gdje moji igrači stoje kao kipovi. Werner 89 mi je ST u paru sa potm Aubom. U tim tekmama Pique ih je preskakao, ne stizao. Dolaze mi ekipe koje nemaju nijednog red igrača, nego debili koji kupuju sve.
Ja sam se sa tim pomirio i idem do gold 2 ili 1 i uvijek mi ostane barem 5-6 neodigranih utakmica. Ono što tvrdim životom je da igram sa elite igračima na istoj konzoli offline da bi ih barem u pola utakmica dobio. Prošlu fifu sam bio u div 1 na ps4 i par puta elite rank u skontao da nije vrijedno stresa. Ovako 17-7, 17-9.... To mi je OK. Prošle god su bila zagarantovana toty iz liga petice u gold 2, meni dosta.
A stranicu prije si napisao da si odigrao 1500 tekmi bez problema. Ajd mali odi igraj nogomet i dalje, postani zvijezda, a mani se sranja i laganja po forumima. Čestitat ćemo ti što smo upoznali zvijezdu, ovako sam sebe tu pokapaš proserima. Prvo nauči što je frostbite engine, kako funkcionira, i što je lagg compensation koji postoji od frostbitea 2 još, i zašto je high pinger ili konj na wifiu u prednosti (zato što engine igre mora kompenzirat u njegovu korist, na štetu onog s malim pingom i bez ping spajkanja uzrokovanog igranjem na wifi. eto dobre sam volje danas pa sam ti odgovorio na zadnje, za dalje se obrazuj umjesto što sviraš kurcu po plejki kad nisi na treningu).
A stranicu prije si napisao da si odigrao 1500 tekmi bez problema. Ajd mali odi igraj nogomet i dalje, postani zvijezda, a mani se sranja i laganja po forumima. Čestitat ćemo ti što smo upoznali zvijezdu, ovako sam sebe tu pokapaš proserima. Prvo nauči što je frostbite engine, kako funkcionira, i što je lagg compensation koji postoji od frostbitea 2 još, i zašto je high pinger ili konj na wifiu u prednosti (zato što engine igre mora kompenzirat u njegovu korist, na štetu onog s malim pingom i bez ping spajkanja uzrokovanog igranjem na wifi. eto dobre sam volje danas pa sam ti odgovorio na zadnje, za dalje se obrazuj umjesto što sviraš kurcu po plejki kad nisi na treningu).
Tako s ukućanima razgovaraj. Rekao sam ti da sam za problem ja bio kriv, moj internet. Ne kao kod Simeka gdje mu je normalno radio na mobitelu i laptopu kad bi ga izbacilo iz utakmice, nego bi meni skroz prestao raditi. Tako je i sa zamrzavanjem slike bilo. Znači, do mene. D o m e n e.
Pa zašto onda svi ne igraju na Wi-Fiju? Možeš li to objasniti? Da kažem prijateljima da se prebace na WIfi. I zamijenio si me s onim drugim Arminom, on ti je nogometaš. Ja sam ti bivši nogometaš.
Tako s ukućanima razgovaraj. Rekao sam ti da sam za problem ja bio kriv, moj internet. Ne kao kod Simeka gdje mu je normalno radio na mobitelu i laptopu kad bi ga izbacilo iz utakmice, nego bi meni skroz prestao raditi. Tako je i sa zamrzavanjem slike bilo. Znači, do mene. D o m e n e.
Pa zašto onda svi ne igraju na Wi-Fiju? Možeš li to objasniti? Da kažem prijateljima da se prebace na WIfi. I zamijenio si me s onim drugim Arminom, on ti je nogometaš. Ja sam ti bivši nogometaš.
I dalje ponavljam, ili želiš quote svog posta di si napisao da si odigrao 1500 utakmica BEZ PROBLEMA. Sljedeći post ti je da si igrao DVIJE wl s nevjerojatnim laggom, to je TRIDESET utakmica. Sljedeće, i dalje se nisi išao obrazovati što je frostbite engine i što je lagg compensation.
Next, da, naravno, slučajno se nakon hrpe cirkusarija tamo na fejs balkanšit grupi o fifi pojavi još jedan armin i dođe na bug forum pisat istim stilom kak mi tu nemamo pojma i ea nam je kriv za sve, a samo vi skilleri sve znate i još igrate na wifi kroz 16 zidova. I onda je svizac.....
Znaš čitati i to je za svaku pohvalu. Ne znaš čitati s razumijevanjem i to je malo zabrinjavajuće.
"I nikad nikakvih problema, aj možda dvaput u 1500 utakmica da mi se dogodilo nešto bizarno za što ne mogu sebe kriviti. "
Eto ti gore slika gdje mi se nalazi Playstation i da nema nikakvog kabla. Snimit ću ti i video da vidiš kako od routera do PS-a imam bar dvoja vrata i tri zida. A lajkat ću ti i neku objavu tamo na grupi da vidiš kako je drugi Armin u pitanju. Fulio si sve što se može fuliti. Nije tvoj dan.
Zasto nas ucis disat? Ali zasto? Nije mi jasno. Zasto bi ja lagao da imam lag? I zasto ti nama ne vjerujes da imamo lag? Jel dobijem tu tekmu? Dobijem. Zasto nemam normalne uvjete u toj pobjedi ja ne znam. Ali to je oni kaj, me smeta. Kaj mi se komande ne registriraju u igri. Pa daj shvati to. I prestani solit pamet jbt led dragi. Kae s glavom?
Zasto nas ucis disat? Ali zasto? Nije mi jasno. Zasto bi ja lagao da imam lag? I zasto ti nama ne vjerujes da imamo lag? Jel dobijem tu tekmu? Dobijem. Zasto nemam normalne uvjete u toj pobjedi ja ne znam. Ali to je oni kaj, me smeta. Kaj mi se komande ne registriraju u igri. Pa daj shvati to. I prestani solit pamet jbt led dragi. Kae s glavom?
Fol je što kukaš. Došao sam ovdje pročitati nešto o taktici, akcijama kako zabijaš tri gola po utakmici, postavkama obrane, jeftinim a dobrim igračima, rezultatima, a ne da vas petorica svaki dan objavite po 10 postova o delayu uz slike s kojih se ništa ne kuži.
Fol je što kukaš. Došao sam ovdje pročitati nešto o taktici, akcijama kako zabijaš tri gola po utakmici, postavkama obrane, jeftinim a dobrim igračima, rezultatima, a ne da vas petorica svaki dan objavite po 10 postova o delayu uz slike s kojih se ništa ne kuži.
Imad iza sve napisano kaj igram i kak igram. Sve napisano. Ako ti ovo ide na kurac ne gledaj, ne citaj i ne odgovaraj. Nemoj nas samo, jebat u mozak sa spikom koja ne prolazi. To je to kaj ja twbi imam za rec na tu temu.
Znaš čitati i to je za svaku pohvalu. Ne znaš čitati s razumijevanjem i to je malo zabrinjavajuće.
"I nikad nikakvih problema, aj možda dvaput u 1500 utakmica da mi se dogodilo nešto bizarno za što ne mogu sebe kriviti. "
Eto ti gore slika gdje mi se nalazi Playstation i da nema nikakvog kabla. Snimit ću ti i video da vidiš kako od routera do PS-a imam bar dvoja vrata i tri zida. A lajkat ću ti i neku objavu tamo na grupi da vidiš kako je drugi Armin u pitanju. Fulio si sve što se može fuliti. Nije tvoj dan.
Ne trebaš lajkat. Armin H. Ako si ti novinar, nisu svi ostali nesposobni istražit malo i zbrojit dva i dva. Da, pod krivog armina sa fejs grupe sam te svrstao, ali zbog iste filozofije kak je igra super a mi smo broken, taj isti stil pisanja/soljenja pameti.
A i da ti kažem nešt, radiš za onog lopova Babića stvarno ili je to samo jedno od onih, napisat ću na fejsu da radim gdje me volja? Ako radiš za indeximbecilex.hr, onda mi je jasno zašto imaš takav stav... A i za jednog novinara, prilično si nepismen, što ti nije za pohvalu.
Ne trebaš lajkat. Armin H. Ako si ti novinar, nisu svi ostali nesposobni istražit malo i zbrojit dva i dva. Da, pod krivog armina sa fejs grupe sam te svrstao, ali zbog iste filozofije kak je igra super a mi smo broken, taj isti stil pisanja/soljenja pameti.
A i da ti kažem nešt, radiš za onog lopova Babića stvarno ili je to samo jedno od onih, napisat ću na fejsu da radim gdje me volja? Ako radiš za indeximbecilex.hr, onda mi je jasno zašto imaš takav stav... A i za jednog novinara, prilično si nepismen, što ti nije za pohvalu.
Ako je on novinar ne znam tko ga placa. Jedan novinar pa ne zna objektivno sagledat situaciju xD jedan novinar da usporeduje nogomet kao sport i nogomet kao liniju koda. Pa o cem pricamo? Idiotizam kakvog nema :D tocno da odem i kupim ps4 samo da te izazovem da odigramo tekmu. Idiot koji je dosao ovdje solit pamet. Doci ce taj srugi tjedan dok popusi 5 za redom isto ko onaj maverik koji je lupao o statistikama i pickama materinama, a sad mi prica o adjustementu i podesavanju tezine AI-a.
Velim ja to naleti dobre volje, od pojedinaca koji ne znaju raszmisljat svojom glavom, pa makar krivo. A s kritickim razmisljanjem se nisu ni sreli.
Malo pretjerujete i vrijeđate momka bez potrebe... Nije vrijedna Fifa toga.
Tko ga je uvrijedio? Branim svoje stavove. Da ih branim zustro, branim, al nece me niko radit idiotom nakon sto pobjedi 4 tekme. Rade si izdabaj nakon gola u suti.
Ja igram prvi puta wl bez delaya i laga, pa ne serem ovdje svima. A igram samo zato bez laga jer igram u kasnom terminu i nista drugo.
Nije kroz ruke nego kroz palac/preko palca. Sasvim normalna situacija u nogometu.
Cijeli život igram i gledam nogomet i nisam znao dok nisam počeo igrati fifu da je moguće da palac golmana uđe i prođe kroz loptu, kao što nisam znao da noga igrača također može ući i izaći iz lopte a da ne bude ikakve interakcije. Nažalost, to su činjenice koje su obilježole ovu fifu. Ne kukam zbog toga niti komentiram svoje tekme ali neke stvari u ovoj igri jednostavno nisu normalne. S obzirom koliko platimo igru i koliku donosimo zaradu zaslužujemo više i bolje.
Tako je, bravo. ALI, nitko nije išao za tim da se vrijeđa, nego samo da se momku pojasni da nije u pravu i da ne razumije kako ova usrana igra na još usranijem frostbajtu radi, a ne da taj isti momak uleti na forum, kao žutokljunac, i od prvog dana đonom u glavu sa stavom vi nemate pojma, igra je odlična i nema problema s igrom nego s vašim neznanjem. To isto nije način ;)
To što su si pojedinci dali toliko truda i vremena pa naučili abjuzat engine igre i 'skontali' (čitaj proveli dane na jubitou gledajući ona plaćenička strimerska smeća) kako i s čime 'prevarit' igru pa bit u prednosti nad igračem koji to ne zna (isto kao što su ti plaćeni strimerići izbjegavali igranje jedni protiv drugih iz istog razloga, jer su svjesni da onaj s 'pro' s druge strane zna iste propuste u igri), to ja neću i ne mogu okarakterizirati kao skill, nego čisto i jednostavno - abjuzanje bugova u igri. Ne da mi se pisati dalje i objašnjavati detalje o frostbajtu i lagg compensationu, kog zanima guglat će. Hint - ko je igrao bf serijal, zna i sam koliko problema je na 64p serveru znao prouzrokovati JEDAN igrač sa 100+ pingom, ili jedan panj koji upali torrente dok igra, ili kolike abnormalne scoreove smo znali radit odlaskom na bliže us servere di mi iz eu imamo 110-120 ping.
Kako onda ne bi 'patili' kad kao pojedinac igrate protiv drugog pojedinca koji ima duplo ili troduplo veći ping, ili još gore ping spajkove zbog torrenta u pozadini, a igra je programirana tako da se svom silom trudi ispeglat tu razliku u pingu. Logično da onda igrač koji sa 20 pingom, idealnim za naše prostore prema eu, igra protiv rusa/ukrajinca i slično, sa pingom 80-100, tu puši kitu labudovu jer umjesto da mu igra radi idealno njemu lagga jer pokušava izbalansirat da i onom panju u rusiji bude igrivo -.-
On ne vrijeda moju inteligenciju kad mi govori da delaya nema? Kaj sam ja? Slijep?
Nije mu jasno da se ja bunim vodio ja ili gubio. Isto mi je, jer iskustvo igranja u petak i danas u nedjelju mi nije isto. On to ne moze shvatit. On je elite igrac. Dobro i ja sam. I kaj sad? To je bitno?
Kuzis, njega nitlo ziv ne napada nego mu se jednsotavno odgovori na baljezganje njegovo.
Jbt led igram ovu igru vec 10g... Prosel sam ko i vecina ovdje sito i reseto fifinih gameplaya.
Dobar je momak, ne poznaje materiju, ali svaka mu je na mjestu.
Evo, otkad mi je ukazao da ne znam pucat, nakon dva vikenda silvera opet sam u goldu.
Momak mi je otvorio oči pa sam zato cijeli tjedan u areni vježbao pucanje i na kraju se isplatilo.
Da ima više takvih momaka koji pomažu ostalima, svi bi bili pr0 1337 jubituberi.
Evo, otkad mi je ukazao da ne znam pucat, nakon dva vikenda silvera opet sam u goldu.
Momak mi je otvorio oči pa sam zato cijeli tjedan u areni vježbao pucanje i na kraju se isplatilo.
Da ima više takvih momaka koji pomažu ostalima, svi bi bili pr0 1337 jubituberi.
Hvala i bravo. Pošaljem ti kad dođem do kompa još jedan video koji će ti pomoći napredovati.
Ovi iz EA potkopavaju sami sebe. Hocete dokaz?
Pogledajte zahtjeve za POTM Luisa Suareza i aktuelnog POTM Ben Yeddera.
Gdje to ima u picki materini i tko je Ben Yedder za jednog doktora nogometa Suareza?
Ne bi napravio ovog Ben Yeddera da traze 81 rated momcad, bez totw igraca, cisto iz protesta.
Nabijem ih na kurac i njihovu viziju nogometa, gdje jedan Ben Yedder vrijedi vise od Suareza.
The Commissioner of Football
Hvala i bravo. Pošaljem ti kad dođem do kompa još jedan video koji će ti pomoći napredovati.
Nekak mislim da nisi skuzio sarkazam, barem se nadam.
Ovi iz EA potkopavaju sami sebe. Hocete dokaz?
Pogledajte zahtjeve za POTM Luisa Suareza i aktuelnog POTM Ben Yeddera.
Gdje to ima u picki materini i tko je Ben Yedder za jednog doktora nogometa Suareza?
Ne bi napravio ovog Ben Yeddera da traze 81 rated momcad, bez totw igraca, cisto iz protesta.
Nabijem ih na kurac i njihovu viziju nogometa, gdje jedan Ben Yedder vrijedi vise od Suareza.
Tocno to sam i ja pogledao pred nekih pola sata. Gledam zahtjeve za suareza i ben yedera i nije mi jasno. Stoji da je ben yeder brzi, je ali suarez je jedan od boljih finishera na papiru, puuuuno puno je srece imao u karijeri, kako kod golova tako i kod izbjegavanja kazni. Jos gledam zasto su na suarezu paketi untredable a kod ovog tradable. Nema logike, nista se ne poklapa jedno s drugim. Zaposlili su onog lika koji je trebao napraviti balans između onog poslovnog i korisnickog mentaliteta, al jbg nije uspio ni najmanje. Zadnji dobar promo je bio FUTMAS iz fife 18, ostalo sve je tko ce koga najebat. 99% igraca je u minusu dok ovih 1% dobije iconu ili neki đavo i onda je za njih opet sve ok s fifom.